0.0 (0 Değerlendirme)

Kaspersky Kaspersky Small Office Security 2024 2 Server 20 PC 20 MD 20 VPN 1 Yıl Antivirüs Programı

Ürün Kodu: 785710031
  • En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoda
Satıcı: Dualpazar
%9
6.378,90 TL
5.799 TL
%9
6.378,90 TL
5.799 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Her zaman açık işletmeler için kesintisiz güvenlik

Aşağıdakileri yapması gereken küçük işletme sahipleri için:  
Her şeyle kendileri ilgilenmekzorunda kaldıklarında, büyümeye odaklanmak zor olabilir.
Satışları artırın ve aynı zamanda BT güvenliklerini sağlayın.
BT güvenlikleri konusunda güvenceye ihtiyaçları var. Uygun fiyatlı ve güvenilir korumaya ihtiyaçları var


Kaspersky Small Office Security, kişisel bilgisayarlar için korumanın basitliğini özel koruma ile birleştirir

Çalışanlarınız işlerini yaparken işletmenizi koruyan özel özellikler.
5-25 kullanıcı için kullanıma hazır güvenlik, kurulum gerektirmez.
Yapılandırma gerektirmez, sunucularınızı korumak için hem PC'nizi hem de Windows/Mac masaüstlerinizi korur.
Sizin için en önemli olan dosyaların güvenliğini sağlayın
 

  • Fidye yazılımlarına ve kötü niyetli eylemlere karşı gelişmiş koruma
  • Bilgisayarların aşağıdakileri yapmasını engellemek için kötü niyetli eylemler
  • Yanlışlıkla tıklama durumunda bilgisayar çökmesi
  • Korumak için dosya şifreleme ve dosyaların yedeklenmesi
     

Ticari sırlar

Fatura ve vergilerin güvenli online ödemesi için Secure Checkout

Android
Çalışanların kişisel akıllı telefonlarından ve tabletlerinden güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak için Android cihazlar.

Tabletler
Entegre güvenlik açığı taraması.
Dağıtılan iş uygulamalarının korunmasını sağlamak için güvenlik taraması.

Dağıtılan uygulamalar davetsiz misafirlere karşı korunur Küçük işletmeler için güvenlik?
Merak etmeyin! Kaspersky Small Office Security, daha küçük ortamlar için sıkıştırılmış bir sürüm değildir.

Kaspersky Small Office Security , çok küçük işletmeler için daha küçük ortamlara uyum sağlayan özel bir korumadır.
Zaman alan bir yönetim ve bitmek bilmeyen bildirimlerle sizi rahatsız edecek bir personel yok. Kaspersky Small Office Security, siz kendi işinizi yaparken basitçe kendi işini yapar.
Değerli dosyaları güvenli bir şekilde saklayın ve aktarın.

Şifreleme özelliği, bilgisayarlarda ve dosya sunucularında depolanan verileri okunamaz bir biçime dönüştürür, böylece siber suçlular hassas verilere erişemez.
Siber suçluların hassas verilere erişmesini önleyin. Dönüştürülen verileri özel olarak korunan bir depoda saklayarak yetkisiz erişimi önleyin.


Kaspersky Small Office Security daha da fazlasını sunar:

  • Önemli dosyaların çevrimiçi yedeklenmesi

Acil durumlar için:

  • Kalıcı veri silme için dosya imhası
  • Kullanılmayan verilerin tespiti ve silinmesi


Tüm cihazlar ve durumlar için veri koruması Her cihazda güvenle çalışın: PC'ler, Mac'ler, Windows dosya sunucuları ve Android mobil cihazlar. Hepsi bilinen, bilinmeyen ve sofistike tehditlere karşı korunmaktadır.

  • Sofistike tehditler.
  • Mobil cihazlarda güvenle çalışın
  • Kaspersky mobil güvenlik ve yönetim teknolojileri.
  • Teknolojiler, çalışanlar iş yerinde kendi mobil cihazlarını kullanırken bile hareket halindeyken koruma sağlar.
  • Çalışanlar iş yerinde kendi mobil cihazlarını kullanmaktadır.
  • Android akıllı telefonları ve tabletleri koruyun ve gerektiğinde kayıp cihazları bulun, kilitleyin veya silin.
  • Kayıp cihazlar gerektiğinde kurtarılabilir.


Lisans dışında hiçbir şey satın almak zorunda değilsiniz. Kaspersky Small Office Security koruması, donanımınızla, mevcut cihazlarınızla ve işletmenizdeki varlıklarla etkili ve zahmetsiz bir şekilde çalışır. Küçük işletme sistemlerini bütçeyi aşmadan güvende tutarken üretkenliği ve
adresini artıran son derece uygun maliyetli bir çözümdür.

İşletmeniz PC veya Mac bilgisayarlar aracılığıyla çevrimiçi bankacılık veya ödeme hizmetlerine eriştiğinde, benzersiz Güvenli Ödeme özelliği ekstra bir güvenlik katmanı sağlar.

Secure Checkout, bir web sitesinin güvenli olup olmadığını belirlemeyi kolaylaştıran ekstra bir güvenlik katmanı sağlar (tarayıcı Safe Money'i çalıştırırken, yeşil bir çerçeve web sitesinin güvenli olduğunu gösterir).
Fidye yazılımlarına ve insan hatalarına karşı koruma Bir çalışan kötü amaçlı bir bağlantıyı takip etse ve fidye yazılımı iş dosyalarını şifrelemeye çalışsa bile, yeşil bir çerçeve web sitesinin güvenli olduğunu gösterir. Fidye yazılımı iş dosyalarını şifrelemeye çalışırsa, fidye yazılımı olmayan dosyanın
yedek kopyası otomatik olarak oluşturulur.
 

Güvenilir ve test edilmiş güvenlik

Başka hiçbir satıcı Kaspersky'nin bağımsız testlerdeki siciliyle boy ölçüşemez.
Bağımsız testlerde. 2019'da Kaspersky'nin ürünleri.
Ürünler 86 bağımsız test ve incelemeye katılmıştır. Ürünlerimiz 64 birincilik ve 70 ilk üç derecesi elde ederek eşi benzeri görülmemiş bir başarıya imza attı
ilk üç derecesi, eşi benzeri görülmemiş bir başarı.


Kaspersky Small Office Security, çalışanlarınız işlerine devam ederken işletmenizi koruyan özel özelliklerle ev bilgisayarı korumasının basitliğini bir araya getirir.

Windows ve Mac masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarınızın yanı sıra Windows dosya sunucularınızı, en çok önem verdiğiniz dosyaların güvenliğini sağlamak için yapılandırma gerektirmeyen kullanıma hazır bir güvenlik çözümü ile koruyun.

  • Bilgisayarların yanlışlıkla yapılan tıklamalarla kilitlenmesini önlemek için gelişmiş fidye yazılımı koruması ve kötü amaçlı eylemleri geri alma
  • Fikri mülkiyetinizi ve ticari sırlarınızı korumak için dosya şifreleme ve veri yedekleme
  • Faturaları ve vergileri çevrimiçi olarak güvenle ödemek için güvenli ödemeler
  • Android cihazlar için koruma, böylece çalışanlarınız kişisel akıllı telefonlarından ve tabletlerinden de güvenli bir şekilde çalışabilir
  • Kullandığınız iş uygulamalarının davetsiz misafirlere karşı korunmasını sağlamak için yerleşik güvenlik açığı taraması


SİZİŞİNİZİ YAPARKEN BEN İŞİMİ YAPARIM
Dikkatinizi dağıtmayan bir güvenlik çözümüdür, böylece iş görevlerinize odaklanabilirsiniz. Çalışanlarınızı mesajlar ve bildirimlerle dikkatlerini dağıtmadan korur, böylece rahatsız edilmeden çalışabilirler. Kaspersky Small Office Security, siz kendi işinizi yaparken basitçe kendi işini yapar.

ACIMASIZ ÇALIŞANLAR IÇIN FIDYE YAZILIMI KORUMASI.
Bir çalışan kötü amaçlı bir bağlantıyı takip etmiş ve fidye yazılımı iş dosyalarını şifrelemeye çalışmış olsa bile, geri yükleyebilmeniz için şifrelenmemiş dosyayı otomatik olarak yedekler.

DOLANDIRICILIKVE ÇEVRİMİÇİ BANKACILIKTAN KAÇININ
Ek güvenlik katmanları hırsızların şirketinizin parasını çalmasını önler: Çevrimiçi bankacılık veya alışveriş web sitelerine erişirken, benzersiz Safe Money teknolojimiz bu web sitelerinin güvenli olup olmadığını kontrol eder ve orijinalliğini doğruladıktan sonra özel olarak korunan bir modda açar (yalnızca PC ve Mac).

HESAP DOLANDIRICILIĞINI ÖNLEME
Password Manager, kullandığınız cihazlardaki tüm parolaları ve değerli dosyaları saklar ve korur: yalnızca bir parola hatırlamanız yeterlidir.
Dosya sunucunuzun zayıf bir parolası varsa (örneğin "1234") veya parolanızı uzun süredir değiştirmediyseniz bilgilendirileceksiniz.

TÜM İŞLETMENİZ İÇİN KULLANICI DOSTU KORUMA
Minimum çabayla tüm işletmenizde güvenliği en üst düzeye çıkarmak için önceden bilgi gerektirmeyen, kullanımı kolay tek bir pakette çoklu koruma katmanları.

UYGUN WEB PORTALI
Bir kurumsal çözüm olarak Kaspersky Small Office Security, lisans durumunuzu ve son kullanma tarihinizi kontrol edebileceğiniz, korunan cihazlarınızı görüntüleyebileceğiniz veya yardıma ihtiyacınız olduğunda destek talebi gönderebileceğiniz özel bir portala (ksos.kaspersky.com) sahiptir.
 

Güvenli Windows dosya sunucuları

Windows dosya sunucularını fidye yazılımlardan ve cryptolocker'lardan koruyun: System Watcher kötü amaçlı etkinlikleri tespit edip engeller ve saldırıları tersine çevirir.
Yazılım Güncelleyici, yüklü uygulamalar için mevcut yeni güncellemelerin bir listesini sağlar, böylece kullanılmayan veya güncel olmayan sistem güncellemelerini kolayca kaldırabilirsiniz.

Mobil cihazlarda güvenle çalışın
Evden veya ofisten mi çalışmanız gerekiyor? Kaspersky'nin mobil güvenlik teknolojileri, nerede olursanız olun sizi işte korur. Çalışanlar iş için kendi cihazlarını kullandıklarında da güvenlik sağlarlar. Android akıllı telefonları ve tabletleri kilitleme, silme ve kayıp cihazları bulma özellikleriyle koruyun.

Güvenli internet, e-posta ve gizlilik
Kötü amaçlı web sitelerini engelleyerek şirket verilerinizi ve ağınızı kötüye kullanma girişimlerine karşı koruyun. Şüpheli indirmeleri engelleyin ve kimlik avı e-postalarını ve kötü amaçlı ekleri filtreleyin. İstenmeyen ve güvenli olmayan tarayıcı uzantılarını bulup kaldırın ve özel bir "Do not track" özelliği ile gizliliğinizi koruyun.
Değerli dosyaları güvenle saklayın ve aktarın Şifreleme ve yedekleme teknolojileri hassas verilerinizi bilgi ve fırsat kaybına karşı korur. Veri depolama ekstra bir güvenlik katmanı ekler, böylece parola korumalı dosyaları bilgisayarınızda saklayabilir ve hassas verileri gizli dinlemelere karşı güvende tutabilirsiniz.

Güvenilir ve kanıtlanmış güvenlik
Başka hiçbir satıcı Kaspersky'nin bağımsız testlerdeki geçmişiyle boy ölçüşemez. 2020 yılında Kaspersky ürünleri 62 bağımsız test ve incelemede yer aldı. Ürünlerimiz 45 birincilik ve 50 ilk üç sıralama elde etti.




Dil Kullanıcı Lisansı Sayısı Yıl Garanti Süresi (Yıl)
Türkçe 22 2024 1
Garanti Tipi Lisans Gönderim Tipi
Resmi Distribütör Garantili Fiziksel Kutulu Lisans

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Kaspersky Small Office Security 2024 2 Server 20 PC 20 MD 20 VPN 1 Yıl Antivirüs Programı
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.