Göğüs / Süt Pompası Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Çok Satanlar
Kiwi Baby Kbaby 58 Elektrikli Göğüs Pompası

Kiwi Baby Kbaby 58 Elektrikli Göğüs Pompası

607,99 TL
Çok Satanlar
Philips Avent Essentials SCF323/11 Tekli Göğüs Pompası

Philips Avent Essentials SCF323/11 Tekli Göğüs Pompası

1.939 TL
Philips Avent SCF395/11 Tekli Elektrikli Göğüs Pompası

Philips Avent SCF395/11 Tekli Elektrikli Göğüs Pompası

6.499 TL
Mochi (120ML/4oz) Göğüs Pompası

Mochi (120ML/4oz) Göğüs Pompası

429,90 TL
Kiwi Baby Kbaby 51 Manuel Göğüs Pompası

Kiwi Baby Kbaby 51 Manuel Göğüs Pompası

201,98 TL
Chicco Taşınabilir Elektrikli Göğüs Pompası

Chicco Taşınabilir Elektrikli Göğüs Pompası

%9
2.473,90 TL
2.249 TL
Lansinoh Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Pompası

Lansinoh Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Pompası

1.999 TL
Weewell WPT250 Çi̇ftli̇ Elektri̇kli̇ Göğüs Pompası

Weewell WPT250 Çi̇ftli̇ Elektri̇kli̇ Göğüs Pompası

%9
1.923,90 TL
1.749 TL

Göğüs/Süt Pompası

Göğüs pompası ile bebeğinizi anne sütüyle rahat bir şekilde besleyebilirsiniz. Herhangi bir nedenden dolayı bebeğiniz anne sütü almakta zorlanıyorsa süt pompası ile bebeğinize istediğiniz yer ve zamanda süt pompalayabilirsiniz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan göğüs pompaları en çok çalışan anneler tarafından tercih ediliyor. Günlük anne sütü stoku yapmak için kullanılan göğüs pompaları hem sizin hem de bebeğiniz için oldukça faydalı ürünler arasında yer alıyor. Siz de çalışıyorsanız ya da herhangi bir nedenden dolayı bebeğiniz anne sütü tüketmekte zorlanıyorsa sayfamız üzerinde yer alan göğüs pompası çeşitlerine göz atabilir ve ihtiyacınıza en uygun modeli sipariş verebilirsiniz.

Göğüs Pompası Modelleri

Geniş bir skalaya sahip olan göğüs pompaları, birden fazla marka tarafından üretiliyor olup farklı modelleri bulunuyor. Anne sütü bebeğin ihtiyacı olan besin kaynağı olurken emzirme işlemi de anne ve bebek arasındaki bağın kuvvetlenmesine sağlıyor. Fakat bebeğin memeyi reddetmesi ya da annenin belli bir aydan sonra çalışma hayatına geri dönmesinden dolayı anne sütü alımı azalıyor. Bu probleme çözüm olması amacıyla üretilen göğüs pompaları, anne ve bebek için oluşan bu sorunu ortadan kaldırıyor. Geniş bir kullanım alanına sahip olan göğüs pompaları birden farklı modelli ile geniş bir skalaya sahip. Anne sütü depolamaya yardımcı olan bu ürünlerin oldukça kolay ve pratik kullanımları bulunuyor. Göğüsteki sütü tamamen sağma amacıyla kullanılan süt pompaları annelerin rahat etmesini sağlarken aynı zamanda bebeklerin de istedikleri zamanda beslenmelerine imkan tanıyor. Tek ya da çift uçlu olarak üretilen süt sağma pompası ihtiyaca bağlı olarak farklı tercih seçenekleri sunuyor. Göğüs pompası modelleri arasında yer alan bir diğer model ise elektrikli göğüs pompaları oluyor. Göğüs ucu hassasiyeti yaşayan kadınlar tarafından daha çok tercih ediliyor. Bu pompalar, ayarlanabilir emme gücüne sahip olup hassas olunan zamanlarda göğse zarar vermeden sağma işleminin gerçekleşmesini sağlıyor. Bunun yanında yer alan şarjlı göğüs pompaları da olup ayarlanabilir emme özelliğine sahip. Süt bezlerini uyarılmasın sağlayan göğüs pompası modelleri gerekli bebeğinizin ihtiyacı olan süt ihtiyacını karşılamanıza yardımcı oluyor. Kolay kullanımı sayesinde fazla uğraşmanıza gerek kalmadan rahatlıkla bebeğinizin ihtiyaçlarını tamamlayabilirsiniz. Kompakt yapısı ve sessiz çalışma özelliği ile istediğiniz yerde sağma işlemi yapabilir çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Siz de göğüs pompası modellerini incelemek ve daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız sayfamız üzerinden modellere inceleyebilir, ihtiyacınıza en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Göğüs Pompalar İle Siz Mutlu Bebeğiniz Mutlu

Doğum sürecinden sonra annenin belli bir süre aralığında bebeğini emzirmesi gerekiyor. Bu dönemde anneyi destekleyen göğüs pompaları, göğüslerde dolan fazla sütün boşaltılmasına yardımcı olurken bebeğin beslenmesinde de yardımcı oluyor. Anne yanında olmadığı zamanlarda anne sütüne ulaşmasını kolaylaştıran göğüs pompaları bebeğin beslenmesi açısında oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Birden fazla farklı modele sahip olan göğüs pompaları arasında ihtiyaçlarınızı göz önüne alarak bir tercih yapmanız öneriliyor. İlk olarak neden süt pompasına ihtiyaç duyduğunuzu saptamanız sizi doğru bir şekilde yönlendirecektir. Pompanın yapısı da dikkat edilmesi gereken bir diğer özellikler arasında yer alıyor. Göğüs yapısına zarar verilmemesi önemli bir konu olup yumuşak başlıklara sahip süt pompalarını tercih edebilirsiniz. Manuel, şarjlı ve elektrikli süt pompası çeşitleri arasından size en uygun olan modeli seçebilirsiniz. Tüm bunların yanında kolay temizlenebilir özellikte olan süt pompaları süt sağım işlemi sonrasında da sizi yormadan rahat bir şekilde temizlenebiliyor. Siz de ihtiyaçlarınıza yönelik göğüs pompalarından birine sahip olmak istiyorsanız sayfamız üzerinden modellerini inceleyebilir bebeğinizin beslenmesi aksatmadan sürdürebilirsiniz. Tüm bunların yanında biberon ısıtıcı modellerine de göz atabilir, siz yokken anne sütü dolu biberonun uygun ısıda bebeğinize verildiğinden emin olabilirsiniz.

Göğüs Pompası Fiyatları

Farklı markalar tarafından birden farklı modele sahip olan göğüs pompaları, anne ve bebeğin ihtiyaçlarını karşılama konusunda önemli işlevleri bulunuyor. Bebeğin anne sütüne devam etmesini sağlayan süt sağma pompaları farklı model aralığı ile her ihtiyacı karşılıyor. Marka ve modele bağlı olarak modeller arasında farklılıklar oluşabiliyor. Bu da süt pompası fiyat aralığını etkileyen nitelikler arasında yer alıyor. Siz de bebeğinizin beslenme düzeninin bozulmaması için göğüs pompası ihtiyacı duyuyorsanız sayfamız üzerinden modelleri inceleyebilir ve fiyat karşılaştırması yaparak sizin için en uygun olan süt sağma pompası modeline sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.