Smart Balance Hoverboard Fiyatları ve Modelleri

9 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Çok Satanlar
    Smart Balance Smart Scooter Grafiti Elektrikli Kaykay Bluetooth Speakerlı Hoverboard - Çanta Hediyeli
    4.0 (1 Değerlendirme)

    Smart Balance Smart Scooter Grafiti Elektrikli Kaykay Bluetooth Speakerlı Hoverboard - Çanta Hediyeli

    6.990 TL
  • Çok Satanlar
    Smart Balance Elektrikli Kaykay 6.5" Otomatik Dengeli Desen 12 Hoverboard

    Smart Balance Elektrikli Kaykay 6.5" Otomatik Dengeli Desen 12 Hoverboard

    6.890 TL
  • Smart Balance Elektrikli Kaykay 8.5" Kalın Teker Bluetooth Grafity Desenli Hummer Off Road Pembe Hoverboard

    Smart Balance Elektrikli Kaykay 8.5" Kalın Teker Bluetooth Grafity Desenli Hummer Off Road Pembe Hoverboard

    7.790 TL
  • Smart Balance Elektrikli Kaykay 8.5" Kalın Teker Bluetooth Desen 6 Hummer Off Road Hoverboard

    Smart Balance Elektrikli Kaykay 8.5" Kalın Teker Bluetooth Desen 6 Hummer Off Road Hoverboard

    7.990 TL
  • Smart Balance Elektrikli Kaykay 8.5" Kalın Teker Bluetooth Grafity Desenli Hummer Off Road Kamuflaj Hoverboard

    Smart Balance Elektrikli Kaykay 8.5" Kalın Teker Bluetooth Grafity Desenli Hummer Off Road Kamuflaj Hoverboard

    7.790 TL
  • Smart Balance Elektrikli Kaykay Scooter 10" Şişme Teker Akıllı Denge Desen 9 Hoverboard

    Smart Balance Elektrikli Kaykay Scooter 10" Şişme Teker Akıllı Denge Desen 9 Hoverboard

    8.790 TL
  • Smart Balance Elektrikli Kaykay Scooter 10" Şişme Teker Akıllı Denge Desen 3 Hoverboard

    Smart Balance Elektrikli Kaykay Scooter 10" Şişme Teker Akıllı Denge Desen 3 Hoverboard

    8.790 TL
  • Smart Balance Şişme Lastikli 10" Bluetooth Kurukafa Hoverborad

    Smart Balance Şişme Lastikli 10" Bluetooth Kurukafa Hoverborad

    8.990 TL
  • Smart Balance Elektrikli Kaykay 8.5" Kalın Teker Bluetooth Grafity Desenli Hummer Off Road Desen 8 Hoverboard

    Smart Balance Elektrikli Kaykay 8.5" Kalın Teker Bluetooth Grafity Desenli Hummer Off Road Desen 8 Hoverboard

    7.990 TL

Smart Balance Hoverboard

Eğlencenin dozunu artıran Smart Balance hoverboard elektrikli kaykaylar Teknosa'da sizi bekliyor. Kendini dengede tutabilen bu cihazlar, biraz pratik ile kolayca kontrol edilebiliyor. Hem eğlence hem spor hem de kısa mesafelerde ulaşım için tercih edebileceğiniz bu cihazların farklı özellikleri bulunuyor. Yalnızca ayaklarınızı öne ve arkaya hareket ettirerek hoverboard'u sürebilirsiniz. Sürücüsü üzerindeyken bir iç dengeleme mekanizması ile çalışan bu cihazı çok seveceksiniz. Her yere birlikte gitmek isteyeceğiniz bir Smart Balance hoverboard modeli için hemen sayfamıza göz atabilirsiniz.

Herkese Uygun Bir Smart Balance Hoverboard Var

Hoverboard Smart Balance çeşitleri arasında hem ayağınızı basmanız gereken bölümlerin hem de tekerlerin ölçüleri değişiklik gösteriyor. Konfor veya çeviklik gibi farklı noktalardaki beklentileriniz için bu ayrıntılara dikkat etmenizde fayda var. Özellikle tekerlekler, hoverboard modelleri arasında en çok değişiklik gösteren bölümlerden oluyor. Tekerleğin yüksekliği, genişliği ve yol tutuşuna yardımcı olan tırtıklı yapısı farklılaşıyor. Siz de sayfamız üzerinden bu çeşitlere göz atarak özelliklerini inceleyebilir ve kendi tercihlerinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Smart Balance modellerinde hızınızı artırabilmek için çift motor desteği bulunuyor. Bu noktada ayağınızı çok fazla hareket ettirmeniz gerekmiyor. Hafif ayak hareketlerine hemen tepki veren bu cihazlar, en az eforla hoverboard kullanabilmenize imkan tanıyor. Bu özellik ürünün çevikliğini de artıran ayrıntılardan. Siz de hızlı ve kıvrak ayak hareketleriyle parkurları tamamlayabilir ve arkadaşlarınıza hünerlerinizi sergileyebilirsiniz.

Smart Balance Hoverboard Özellikleri

İçerisindeki otomatik denge mekanizması ve motoru sebebiyle belirli bir ağırlığa sahip olan hoverboard'lar genellikle 10 kilonun üzerine çıkıyor. Bu noktada cihazınızı dilediğiniz her yere götürebilmeniz için Smart Balance modellerinde taşıma çantası hediye edilebiliyor. Siz de ister arkadaşlarınızla bir araya gelip hoverboard sürmek isterseniz de cihazınızı gittiğiniz lokasyonlara yanınızda götürmek için bu çantadan faydalanabilirsiniz. Sürüş sırasında eğlenceli bir mod yakalayabilmeniz içinse bazı modellerde bluetooth speaker bulunuyor. Böylece dilediğiniz şarkıları hoverboard sürerken dinleyebiliyorsunuz. Bu tür konforlu özellikler Smart Balance hoverboard yorumlarında da kullanıcılar tarafından sıkça dile getirilen konuların arasında yer alıyor. Siz de sürüş keyfini doyasıya yaşayacağınız bir Smart Balance hoverboard'a sahip olmak için hemen sayfamıza göz atabilir ve Smart Balance hoverboard fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Hoverboard Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bir hoverboard almaya karar verdiyseniz kendinize en uygun modeli bulabilmek için dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. İlk olarak bakmanız gereken nokta tekerlek boyutları. 10 yaşından küçük çocuklar için Smart Balance elektrikli kaykay hoverboard 6.5 inç çeşitleri yeterli olacaktır. Küçük tekerlek boyutları hem çocukların cihaz üzerinde daha rahat kontrol sağlamasına yardımcı oluyor hem de hafif olduğu için sürüşü kolaylaştırıyor. Genç grubu içinse 8-10 inç arası modeller tavsiye ediliyor. Bu orta seviye tekerlek boyutları, zorlu yollarda gidebildiği gibi fazla ağırlık oluşturmadığı için de gençler tarafından rahatlıkla kontrol edilebiliyor. Yetişkinler içinse Smart Balance hoverboard 10 inç çeşitleri öneriliyor. Çok daha güçlü bir yapıya sahip olan bu ürünler; karda, çakıllı yollarda ve hatta kumda başarılı bir sürüş performansı sergileyebiliyor. Tekerlek boyutlarının yanı sıra kendi ağırlığınıza uygun bir hoverboard seçmeniz oldukça önemli. Ürün açıklamalarında cihazın kaç kiloya kadar kullanılabildiği belirtiliyor. Eğer bu sınırların üstünde veya altında kalıyorsanız sağlıklı bir kullanım için farklı bir hoverboard seçmenizde fayda var. Satın alacağınız üründe motor gücü, pil kapasitesi ve eğimli yolda gitme becerisi gibi özelliklere de göz atmalısınız. Size en uygun Smart Balance hoverboard'u bulmak için siz de hemen sayfamızı keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.