Taşınabilir Kamp Buzluğu & Soğutucu Modelleri ve Fiyatları

128 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Stanley Adventure 28 L Taşınabilir Soğutucu Kamp Buzluğu

    Stanley Adventure 28 L Taşınabilir Soğutucu Kamp Buzluğu

    11.999 TL
  • Stanley Adventure 6.6 L Taşınabilir Soğutucu Kamp Buzluğu

    Stanley Adventure 6.6 L Taşınabilir Soğutucu Kamp Buzluğu

    4.489 TL
  • Stanley Adventure Taşınabilir 15.1 L Yeşil Soğutucu Çanta

    Stanley Adventure Taşınabilir 15.1 L Yeşil Soğutucu Çanta

    %9
    5.499 TL
    4.999 TL
  • Çok Satanlar
    IcePeak Wismar 12/220V 24 L Mavi Oto Buzdolabı

    IcePeak Wismar 12/220V 24 L Mavi Oto Buzdolabı

    3.159 TL
  • IcePeak 12V/24V 17 L Kompresörlü Oto Buzdolabı

    IcePeak 12V/24V 17 L Kompresörlü Oto Buzdolabı

    20.784,56 TL
  • Coleman 3 Parça Cooler Combo 48 QT 45.4 LT BL Combo 5 QT 3 Gal. C002 Buzluk Set

    Coleman 3 Parça Cooler Combo 48 QT 45.4 LT BL Combo 5 QT 3 Gal. C002 Buzluk Set

    6.985 TL
  • IcePeak Zagne 15.5 L Kompresörlü Gri Buzdolabı

    IcePeak Zagne 15.5 L Kompresörlü Gri Buzdolabı

    14.792,05 TL
  • Çok Satanlar
    IcePeak SF26 26 L Mavi Buzluk Taşıma Çantası
    5.0 (1 Değerlendirme)

    IcePeak SF26 26 L Mavi Buzluk Taşıma Çantası

    %5
    1.099 TL
    1.039 TL
  • Arçelik OTB 61223 M 25 L Mavi Oto Buzdolabı

    Arçelik OTB 61223 M 25 L Mavi Oto Buzdolabı

    6.999 TL
  • Aqua Marina Cooler 29 L Beyaz Buzluk

    Aqua Marina Cooler 29 L Beyaz Buzluk

    6.775,12 TL
  • Çok Satanlar
    IcePeak Mirabelle 12V 24 L Mavi Oto Buzdolabı

    IcePeak Mirabelle 12V 24 L Mavi Oto Buzdolabı

    2.349 TL
  • Ezetil 12/24/110-240V 60 L Kompresörlü Oto Buzdolabı

    Ezetil 12/24/110-240V 60 L Kompresörlü Oto Buzdolabı

    66.982,12 TL
  • Ezetil E15 12V 12.7 L Oto Buzdolabı

    Ezetil E15 12V 12.7 L Oto Buzdolabı

    3.999 TL
  • Çok Satanlar
    IcePeak Norden 12V 24 L Mavi Oto Buzdolabı

    IcePeak Norden 12V 24 L Mavi Oto Buzdolabı

    2.539 TL
  • Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Kamp Buzluğu 15.1 L Beyaz

    Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Kamp Buzluğu 15.1 L Beyaz

    4.550 TL
  • Çok Satanlar
    Beko OTB 51223 M 25 L Mavi Oto Buzdolabı
    4.0 (1 Değerlendirme)

    Beko OTB 51223 M 25 L Mavi Oto Buzdolabı

    6.999 TL
  • Pinnacle Voyager Marine 34.5 L Beyaz Buzluk

    Pinnacle Voyager Marine 34.5 L Beyaz Buzluk

    1.916,21 TL
  • Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Kamp Buzluğu 28 L Yeşil

    Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Kamp Buzluğu 28 L Yeşil

    10.999 TL
  • Pinnacle Prudence Tekerlekli 30 L Lacivert Buzluk

    Pinnacle Prudence Tekerlekli 30 L Lacivert Buzluk

    3.169,46 TL
  • Ezetil 12/24V 35 L Kompresörlü Oto Buzdolabı

    Ezetil 12/24V 35 L Kompresörlü Oto Buzdolabı

    55.154,79 TL
128 üründen  ürün görüntülediniz

Günlük hayatta tüketilen pek çok yiyecek ve içecek taze kalması için serin ortamda muhafaza edilmelidir. Buzluk ve soğutucular da özellikle dış mekanlarda bu ihtiyacınıza karşılık vermek için geliştirilen ürünlerdir. Sıcak havalarda dışarıda dilediğiniz gibi içeceğiniz yudumlamak için buzluk modellerini inceleyebilir, size uygun olan ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz.

Buzlukların Özellikleri ve Modeller

Açık havada vakit geçirmeyi özellikle de kamp yapmayı seviyorsanız buzluk ve soğutucular en çok ihtiyaç duyduğunuz ürünlerden biri haline gelir. Kamp alanlarında keyifli vakit geçirmeniz, yeterince zevk alabilmeniz için kamp gereçlerinizi doğru seçmeniz önemlidir. Verimli kullanım sunan ürünler size avantaj sağlayarak aldığınız keyfi arttırır. Buzluklar elektriğin olmadığı ortamlarda yiyeceklerinizi ve içeceklerinizi soğutmak için ideal tercihlerdir. Genellikle ihtiyaçlarınıza uygun olarak farklı özelliklerde üretilirler. Portatif modeller, tekerlekli ürünler ve çanta şeklinde olan pek çok tipte buzluk vardır. Ürünlerin hacimleri de birbirinden farklılıklar gösterir. 5 litreden 45 litreye kadar geniş bir alternatif bulunur. Ürünleri tercih ederken kullanım amacınıza uygun olarak seçim yapabilirsiniz. Örneğin deniz kenarında otururken soğuk içeceklerinizi içmek istiyorsanız kısa vadede soğutma sağlayan modelleri inceleyebilirsiniz. Isı yalıtımlı çanta modelleri 6 saate kadar ürünlerin ısısını koruyan ürünlerdir. Kısa süreli planlar için ısı yalıtımlı çantalar ihtiyaçlarınıza karşılık verecektir. Kamp gibi uzun süreli planlarınız için yüksek hacme sahip olan buzluk modellerini tercih edebilirsiniz. Yüksek hacimleri sayesinde içerisinde pek çok malzeme koyabilmenize imkan sağlar. Ürün kutularının dışı UV ışınlarına karşı dayanıklıdır. Bu da dış mekanlarda kullandığınız ürünün uzun soluklu olması adına önemli bir özelliktir. Aynı zamanda darbelere karşı dayanıklı malzemelerden üretilir. Kamp, balıkçılık, plaj ve piknik gibi pek çok aktiviteye uygundur. Birbirinden şık buzluk termos modelleri arasından zevkinize göre bir ürün tercih edebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Buzluk Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Buzluk tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken birçok detay vardır. Bu detaylardan en önemlisi ürünün ne kadar süre soğuk tutabileceğidir. Birkaç günlük kamplar için yiyeceklerin bozulmadan saklanabilmesi adına kaliteli ve uzun süre soğuk tutan ürünler seçilmelidir. Diğer bir detay ise ürünlerin kapasitesidir. Kaç litre hacme sahip olduğu da ne kadar yiyecek ve içeceği depolayabileceğinizi gösterir. Kişi sayısı arttıkça daha fazla hacme sahip modeller ön plana çıkar. 3-4 kişilik bir grup için 24 lt buzluk modelleri oldukça uygun olacaktır. Ancak kişi sayısı yükseldikçe gereksinim duyulan alan artabilir. İhtiyaçlarınızı karşılayan kapasitedeki ürünleri geniş ürün yelpazesi arasından seçebilirsiniz. Buzluk modellerinin farklı özelliklere sahip olması da tercih sebebi olabilir. Ürünlerin kapaklarının çıkarılıp kullanılabilmesi, şişe açacağı kısımlarının bulunması ya da oturak olarak kullanılabilmesi ekstra özellikler arasına girer. İhtiyaç duyduğunuz özellikleri belirleyebilir ve ardından ihtiyaçlarınızı karşılayan ürünleri satın alabilirsiniz.

Stanley Buzluklar

Tüm dünyada güvenilirliğini ve kalitesini kanıtlamış markalardan biri olan Stanley buzluk modelleri ile de kullanıcıların beğenisini kazanır. Kaliteli yapılarına ek olarak şık tasarımlarla taçlandırılan ürünler kullanıcıları memnun eden özelliklere de sahiptir. Farklı hacimlerdeki ürünlerden Stanley buzluk 15 lt modelleri sıklıkla tercih edilenler arasında yer alır. Bu modeller ortalama 36 saat boyunca yiyeceklerinizi serin tutar. Geniş hacmi sayesinde seyahat, kamp ve piknik yapmak istediğinizde ihtiyaçlarınızı gideren bir üründür. Taşıma esnasında kolaylık sağlaması için ayarlanabilen elastik ipleri vardır. Stanley buzluklar oldukça dayanıklı malzemelerden hazırlanır. Gerektiğinde sandalye amacıyla da kullanabilmeniz mümkündür. Fonksiyonelliği ile beğeni kazanan Stanley ürünleri arabalarınızın bagajına da kolaylıkla sığar ve taşıyabilmeniz daha kolay hale gelir. Aynı zamanda kaliteli yalıtım köpüğü sayesinde içine konulan yiyeceklerinizi ilk andaki gibi soğuk tutarak üstün performans sergiler.

En Çok Satan Buzluk Modelleri

Kullanıcı yorumları incelendiğinde pek çok buzluk modeli ön plana çıkar. Özellikle Stanley markasının pek çok ürünü, igloo buzluklar tercih edilen modeller arasındadır. Kalabalık arkadaş grubu ile ya da ailenizle gittiğiniz kamp, piknik ve seyahatlerde 24 litre buzluk termos modellerini tercih edebilirsiniz. İçecekleriniz buz gibi kalmasını sağlayan soğutucu ürünlerle gittiğiniz her yerde keyif yapabilirsiniz. Kamp alanlarında eşsiz doğa manzaraları eşliğinde dinlenmek ve ruhunuzu iyileştirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz alanlara çadırını kurabilir ve doğayla iç içe olabilirsiniz. İki ağaç arasına kurduğunuz hamak sayesinde keyif yapabilir ya da sallanabilirsiniz. Hamakta dinlenirken buz gibi içeceğinizi içebilirsiniz. Kamp yapmayı seviyorsanız soğutucular dışında kamp matı modellerine de bakabilirsiniz. Dilerseniz de temiz havanın verdiği huzurla uykuya dalmak için uyku tulumu çeşitleri arasından zevkinize göre bir model tercih edebilirsiniz.

Buzluk Fiyatları

Kullanıcıların en çok tercih ettiği, kendini tüm dünyada ispat etmiş pek çok marka, üstün performanslı ürünlerini sizlere sunar. Ürünler içerisinde genel olarak fiyatları uygun buzluklarda vardır. Fiyat konusunda ürünler genellikle hacimlerine, malzemelerine, özelliklerine tasarımına ve markasına göre birbirinden ayrılır. Sıralanan faktörler fiyatın belirlenmesindeki önemli etkenlerdir. Bütçenize göre ürünleri inceleyerek kolaylıkla aralarından tercih yapabilirsiniz. Üstün özellikleri sahip olan modeller diğerlerine oranla daha yüksek fiyatlara sahip olabilir. Buzlukların hacmi yükseldikçe fiyat farkının da yükselmesi doğaldır. Malzeme kalitesi de yine ürünlerin fiyatlarının belirlenmesindeki en önemli faktörlerden biridir. Zengin alternatifler sayesinde istek ve ihtiyaçlarınıza uygun ürünü bulmak kolay hale gelir. Sizde geniş ürün seçenekleri arasından beğendiğiniz modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Seçim yapmakta zorlanıyorsanız Teknosa'nın uzman ekibinden yardım alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
12'ye Varan
12'ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.