Yumurta Pişirme Makinesi Fiyatları ve Modelleri

9 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Cuisinart CEC10E Çok İşlevli Yumurta Pişirme Makinesi

Cuisinart CEC10E Çok İşlevli Yumurta Pişirme Makinesi

3.249 TL
Sinbo SEB-5806 Yumurta Pişirme Makinesi

Sinbo SEB-5806 Yumurta Pişirme Makinesi

469 TL
Arnica Omega Yumurta Pişirme Makinesi

Arnica Omega Yumurta Pişirme Makinesi

1.299 TL
Vestel Inox Yumurta Pişirme Makinesi

Vestel Inox Yumurta Pişirme Makinesi

3.999 TL
Zilan ZLN8075 360 Watt Elektrikli Yumurta Pişirme Makinesi

Zilan ZLN8075 360 Watt Elektrikli Yumurta Pişirme Makinesi

899 TL
Severin EK 3167 6'lı Yumurta Pişirici

Severin EK 3167 6'lı Yumurta Pişirici

2.750 TL
WMF Stelio 3200000059 7'li Siyah Yumurta Pişirme Makinesi

WMF Stelio 3200000059 7'li Siyah Yumurta Pişirme Makinesi

3.299 TL
Fritel EC 1475 400 W 6'lı Yumurta Pişirici

Fritel EC 1475 400 W 6'lı Yumurta Pişirici

3.290 TL
Sinbo SEB-5803 Yumurta Pişirme Makinesi
4.5 (4 Değerlendirme)

Sinbo SEB-5803 Yumurta Pişirme Makinesi

344 TL

Hayatın her alanında pratik olmasının yanında kullanışlı küçük ev aletlerine ihtiyaç vardır. Yumurta pişirme makinesi de söz konusu pratik ürünler arasında yer alır. Avantajlı kullanım özelliklerine sahip olan makineler, son dönemin en çok tercih edilen küçük ev aletlerindendir. Teknolojinin gelişmesi ile farklı özelliklere sahip olan çok sayıda yumurta makinesi çeşidini ürün yelpazesi arasında bulabilirsiniz. Yumurta pişirici ürünler hem ev ortamında hem de ticari işletmelerde rahatlıkla kullanılabilir. Bahse konu ürünlerin boyut ve hacimleri ise marka ve fonksiyon özelliklerine göre farklılık gösterebilir.

Yumurta pişirme makinesi, yumurtayı, zamandan tasarruf ederek daha kısa sürede haşlamanızı sağlar. Farklı kapasitelere sahip olan ürünleri profesyonel ortamda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pratik kontrol edilebilme özelliğine sahip ürünler zahmetsiz bir kullanım imkânı yaratır. Tasarımı itibariyle fazla yer kaplamayan ürünler genellikle paslanmaz çelik yapıdadır. Aradığınız özelliğe sahip yumurta pişirme makinesi çeşitlerini Teknosa ürün yelpazesi üzerinden inceleyebilirsiniz.

Yumurta Pişirme Makinesi Fonksiyonları Nelerdir?

Güne mutlu başlamanın sırrı, kuşkusuz harika bir kahvaltıdır. Kahvaltıda tüketilen sağlıklı ürünlerin başında da yumurta yer alır. Farklı özellikleri ile yumurta pişirme makinası çeşitleri, aradığınız pratikliği ortaya koyar. Yumurta pişirme makinesi çeşitleri, 6-7 yumurtayı aynı anda ve istenen kıvamda pişirme özelliğine sahiptir. Ürünlerin güç seçenekleri ise 350-600 Watt arasında değişir. Çok fonksiyonlu yapıya sahip olan makineler, kullanıcıya eşsiz bir deneyim yaşatır.

Yumurta pişirme makineleri, zaman ayarlı yapısı ile yumurtanın istenilen kıvamda hazır hale gelmesini sağlar. Yumurtanın pişme zamanında otomatik olarak kapanan ürünler sayesinde yumurtanızı makineye koyduktan sonra farklı işlerle meşgul olma şansı da bulabilirsiniz. İnsanlar yumurtayı az pişmiş, normal ya da çok pişmiş şekilde tüketmeyi tercih ederler. Yumurta pişirme makineleri üzerinde bulunan 3 fonksiyonlu yapı da yumurtanın istenen kıvamda hazır olmasını sağlar. Yumurtanın pişme süresi ile doğru orantılı olan bu fonksiyonlar, kullanıcının damak tadının yanı sıra konforlu bir kullanım süreci yaşanması adına da çok önemlidir.

Yumurta Pişirme Makinesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Elektrikli yumurta haşlama makinesi alırken de diğer küçük ev aletlerinde olduğu gibi bir kısım hususları göz önünde bulundurmanız gerekir. Bu kapsamda yapacağınız inceleme, siz, aileniz ya da işletmeniz için en optimum ürünü satın almanızı sağlar. Bahse konu elektrikli mutfak aleti çeşitlerini satın alırken aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmanızı gerekir.

· Yumurta pişirme makinesi satın alırken göz önünde bulundurmanız gereken öncelikli özellik, ürünün gücüdür. Makine ne kadar yüksek watt gücünde olursa yumurtanız daha kısa sürede pişecektir. Bunun yanında makinenizin dayanıklılığı da daha yüksek olacaktır.

· Yumurta pişirme makinesi kullanılırken dikkatsizlik sonucu makine açık unutulabilir. Bu gibi emniyetsiz durumların önüne geçmek adına otomatik kapanma özelliği olan ürünlerin satın alınması çok daha uygundur. Otomatik kapanmanın yanı sıra sesli ikaz yapan ürünlerin de kullanıcıya büyük kolaylık sağladığını görebilirsiniz.

· Makinelerin her biri, farklı yumurta haznesine sahiptir. Satın alacağınız ürünün yumurta hazne sayısı tamamen sizin ihtiyacınızla ilgili bir durumdur. Kalabalık bir aile iseniz ya da işletme için bu ürünü satın alıyorsanız mümkün olduğu kadar yüksek kapasiteye sahip ürünlere yoğunlaşmanız gerekir.

· Yumurta pişirme makineleri 1 ila 3 arasında değişen farklı fonksiyon yapılarına sahiptir. Rafadan, orta pişmiş ya da katı seçenekleri ile pişirme işlemini yapmak istiyorsanız 3 fonksiyonlu ürünlere yoğunlaşabilirsiniz. Standart bir yumurta haşlama işlemi için ise tek fonksiyonlu makineler ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

· Küçük ev aletlerinin tamamında olduğu gibi yumurta pişirme makinesi seçiminde de ürünün hangi malzemeden yapıldığı göz önünde bulundurulmalıdır. Ürünün paslanmaz çelikten üretilmiş olması, dayanıklı olmasının yanı sıra sağlık açısından da göz önünde bulundurulması gereken bir özelliktir.

· Yumurta kaynatırken pratiklik çok önemlidir. Bu nedenle seçilen ürünlerin kolay kullanım özelliğine sahip olması gerekir. Tek dokunuşla çalışan cihazlar, bu kapsamda ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap verecektir.

· Yumurta haşlama makinelerinin garanti süresi de satın alma kriterlerinde göz önünde bulundurulması gereken bir husustur. Ürünlerin garanti süresini incelediğinizde yumurta pişirme makinelerinin 2 ya da 3 yıl garanti süresi ile satışa sunulduğu görülür.

· Son olarak yumurta pişirme makinesinin varsa ek özelliklerini de değerlendirmeye alabilirsiniz. Farklı özelliklere sahip olan ürünler, kullanım alanında ekstra kolaylık ve konfor sağlar.

Yumurta Pişirme Makinesi Fiyatları Nelerdir?

Yumurta haşlama makinesi fiyatları, ürünün özelliklerine ve markasına göre değişir. Ürün yelpazesi içinde her bütçeye uygun yumurta pişirme makinesi vardır. Kullanım amacına uygun şekilde seçeceğiniz ürünler kısa sürede yumurtalarınızı haşlamanızı sağlar. Yumurta piştikten sonra makine sesli ikaz yapar ve kendini kapatır. Fiyat araştırması yaparken emniyeti ön planda tutmak adına yumurta pişirme makinelerinde bu özelliği arayabilirsiniz.

Yumurta pişirme makinesi fiyatları, dönem içi yaşanan gelişmeler ile farklılık gösterebilir. Bu nedenle zaman zaman yapılan kampanyaları takip ederek ürünleri çok daha cazip fiyata satın alabilirsiniz. Teknosa web sitesi ara yüzünden yararlanarak ürünleri bütçenize uygun şekilde sıralama imkânı da bulabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlarla satışa sunulan ürünler arasından ihtiyacınıza uygun modeli satın alarak mutfakta kolaylığın tadını çıkarabilirsiniz. Teknosa, yılların verdiği tecrübe ve üstün hizmet kalitesi ile yumurta haşlama makinesi fiyatları konusunda sizlere destek olmaktan büyük mutluluk duyar.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.