Fakir Fakir Harvey Saç Düzleştirici (Siyah-Rose)

Ürün Kodu: 120203407
  • En geç 26 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: HarikaFiyat PluS
1.399 TL
1.399 TL

Ürün Açıklaması

Tarzına özen gösteren kadınların seçimi Fakir Harvey saç düzleştirici, saçlarınızı daha bakımlı ve daha estetik hale getirmek için gerekli tüm teknolojilere ve donanıma sahip. Özel olarak tasarlanan Fakir Harvey saç düzleştirici siyah rose krom rengi ile hem göze hem de fonksiyonelliğe hitap etmeyi başarıyor. 20 mm plakaları, 200 dereceye uzanan ısısı ve yüksek teknolojisiyle geniş kitlelere hitap etmeyi başarıyor. Siz de güzelliğinize güzellik katacak Fakir Harvey saç düzleştiriciyi en uygun fiyat avantajlarıyla Teknosa'da bulabilir ve hemen satın alabilirsiniz.

Fakir Harvey Saç Düzleştiriciyi Neden Almalıyım?

Fakir Harvey saç düzleştirici, bir düzleştiriciden beklenenden çok daha fazlasını sunduğu için tüketiciye onu satın alması için birçok sebep sunabiliyor. Piyasadaki diğer saç düzleştirici modelleriyle kıyasla pek çok ayırt edici özelliğe sahip olan Fakir Harvey saç düzleştirici siyah rengi ve çağdaş tasarımıyla ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Fakir Harvey saç düzleştirici, sahip olduğu yüksek teknoloji sayesinde bir yandan saçınızı düzleştirirken bir yandan da parlaklaştırıyor ve zengin bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca çok kısa bir sürede kullanama hazır hale geldiği için hızlıca saçınıza stil verebilmeniz için oldukça elverişli bir ürün haline geliyor. Cihazı koruyucu seramik plakaları, saçınızı sağlıklı bir şekilde düzleştirmekle birlikte yüksek ısıdan dolayı herhangi bir hasar oluşmasının da önüne geçiyor. Seramikten meydana geldiği için bu plakalar, saça zarar vermiyor ve saç tellerini elektriklendirmiyor, bu şekilde ısıyı cihazın tamamına dağıtarak her açıdan eşit ve aynı bir düzleştirme etkisi sunuyor. Plakaların geniş olması ise düzleştirme işlemini hızlandırırken çok kısa bir sürede saçınızın tamamına kuaförden çıkmışçasına fönlü bir şekil sağlıyor. Onu bir an önce satın almayı istemeniz için size sayısız sebep sunan Fakir Harvey saç düzleştirici, Teknosa ayrıcalıklarıyla burada sizi bekliyor.

Fakir Harvey Siyah Rose Saç Düzleştirici Nasıl Kullanılır?

Fakir Harvey 20 mm saç düzleştiricinin kullanımı oldukça pratik olmanın yanı sıra keyifli de bir deneyim sunuyor. Ergonomik tutma sapı sayesinde yüksek sıcaklık derecelerine varan plakalar saçınız dışında herhangi bir yere temas etmeyerek konforlu bir kullanım vadediyor. Cihazı kullanmadan önce prize takmanız ve plakaların ısınması için ona birkaç dakika süre vermeniz gerekiyor. Piyasadaki diğer saç düzleştirici modellerine kıyasla Fakir Harvey saç düzleştirici kullananlar, cihazı çok daha kısa bir süre içerisinde ısındığını ve kullanıma hazır hale geldiğini vurguluyor. Ardından saçınızı düzleştirmek için tutam tutam ayırdığınız saçlarınızı tek tek plakaların arasına yerleştirebilir ve sıcaklığın en iyi yaptığı işi yapmasına izin verebilirsiniz. Fakir Harvey saç düzleştirici, her ne kadar düzleştirme amacıyla üretilmiş olsa da aynı zamanda çok fonksiyonlu seramik plakaları sayesinde maşa etkisi de yaratabiliyor, bu yüzden de cihazla sadece düzleştirme işlemi değil, aynı zamanda iri bukleler elde etme işlemini de gerçekleştirebiliyorsunuz. Özel tasarım gövdesi sayesinde hem düzleştiren hem de kusursuz bukleler yaratan Fakir Harvey saç düzleştirici ile o gün modunuz ne ise ona göre bir saç stili uygulayabilir ve güzelliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Söz konusu Fakir Harvey saç düzleştirici kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli özellik olduğu zaman ilk sırada şüphesiz ki ısınan plakalar ile temastan kaçınmak geliyor. Buna ek olarak Fakir Harvey saç düzleştirici ile işinizi tamamladıktan sonra onu kaldırmadan ve fişini sarmadan önce plakaların mutlaka soğumasını beklemeniz gerekiyor. Ürünün elektrik kablosunun plakalara sıcakken değmemesi de oldukça önemli bir husus. Bu gibi püf noktalara dikkat ettiğiniz sürece siz de Fakir Harvey saç düzleştiriciden maksimum verim alabilirsiniz.

Fakir Harvey Saç Düzleştirici Siyah Kimler İçin Uygun?

Söz konusu Fakir Harvey saç düzleştirici kullanıcı yorumları olduğu zaman ürünün özellikle saçlarına düzenli olarak şekil vermekten hoşlanan kadınlar için uygun olduğunu söylemek mümkün oluyor. Fakir Harvey saç düzleştirici yorumları gösteriyor ki bu ürün, hem saç düzleştirmeyi hem de harika bukleler yaratmayı çok kolay, pratik ve hızlı hale getiriyor. Eğer siz de işe giderken ya da gündelik hayatınızda güne başlamadan önce saç modelinizi ruh halinize göre belirlemekten hoşlanıyorsanız, bir adet Fakir Harvey siyah rose krom saç düzleştirici edinerek bunu gerçekleştirebilirsiniz. Fakir Harvey saç düzleştirici ile her gün farklı bir saç stili deneyebilir, düzleştirdiğiniz, ipek gibi saçlarınızla envaiçeşit saç modeli deneyerek güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Fakir Harvey saç düzleştirici kullanıcıları, ürün ile ilgili yaptıkları geri bildirimlerde cihazın oldukça ergonomik olduğunu, konforlu bir tutuş sağladığını ve genel olarak cihazdan son derece mutlu olduklarını belirtiyor. Cihazı incelediğinizde de siz de bu ürünün piyasadaki diğer saç düzleştirici modelleri ile kıyaslandığında pek çok ayırt edici özelliğinin bulunduğunu fark edeceksiniz. Hoş bukleler yapmanıza olanak sunan ve saçlarınızı kuaförden çıkmışçasına düzleştirebilme kabiliyetine sahip Fakir Harvey saç düzleştirici, en uygun fiyat avantajlarıyla Teknosa'da sizi karşılıyor.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Fakir Harvey saç düzleştirici özellikleri hem teknik hem estetik açıdan saymakla bitmiyor. Tourmaline seramik kaplı plakalar, düzleştirme ve şekillendirme esnasında saçın elektriklenmesini ve yıpranmasını önlüyor. Cihazın 20 mm genişliğindeki plakaları ise saçın üzerinde kolayca kaymasına ve dakikalar içerisinde dilediğiniz saç stiline ulaşmanıza olanak sağlıyor. Bu plakalar sayesinde saçınızı kalıcı bir düz şekil verebilir ya da uzun süre dayanan bukleler elde edebilirsiniz. 200 dereceye kadar ulaşan sıcaklığa sahip olması, şık gösterge ışığı ve kısa sürede kullanıma hazır hale gelmesi de yine Fakir Harvey saç düzleştiricinin ön plana çıkan özellikleri arasında. Siz de hemen şimdi en uygun Fakir Harvey saç düzleştirici fiyatlarını Teknosa üzerinden inceleyebilir ve saç düzleştiricisi alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Daha fazla saç düzleştirici modeli ve markası için Saç Düzleştirici kategorimizi inceleyebilir, tüm kişisel bakım ürünlerine ise Kişisel Bakım kategorimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.


Harvey Saç Düzleştirici Siyah Rosie Krom


İyonik Fonksiyon Ayarlanabilir Termostat Fırdöndü Kablo Isı (Maksimum)
Hayir Hayir Evet 200
Dahili Ekran Güç Kablosuz Ürün Rengi
Hayir 30 Hayir Siyah

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Fakir Harvey Saç Düzleştirici (Siyah-Rose)
4.0
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.