Çalışma Süresi (Dk) 50 Güç Kaynağı Pil

Braun Braun MGK3220 6'sı 1 Arada Erkek Bakım Kiti

Ürün Kodu: 120240992
  • En geç 27 Nisan Cumartesi günü kargoda
Satıcı: HarikaFiyat PluS
2.599 TL
2.599 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Erkek kişisel bakım ürünleri içerisinde farklı ihtiyaçları tek bir ürün içerisinde karşılayan Braun 6’sı bir arada erkek bakım kiti bütünlüklü bir bakımı mümkün kılar. Braun erkek bakım kitini sakal, saç şekillendirme ve yüz tüyü işlemleri için kullanabilirsiniz. Tüm bu ihtiyaçlar için set içerisinde yer alan özel başlık ve tarakları kullanabilir, tarzınızı dilediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. Farklı uzunluklarda kesimler için özel olarak tasarlanan başlıklar sayesinde saç ve sakal istenen uzunlukta kesilebilir ve düzeltebilirsiniz. Üstün performansına eşlik eden ergonomik tasarımı, tüm işlemlerde makine üzerindeki hakimiyeti sizlere verir. Braun MGK3220 erkek bakım kiti ile kısa sürede oldukça başarılı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Braun 6’sı 1 Arada Erkek Bakım Kitini Neden Almalıyım?

Saç ve sakal kesimlerinde kendi tarzını belirlemek istiyor ve keskin bıçaklara sahip iyi kesim yapabilen bir ürün arıyorsanız, Braun MGK3220 6’sı 1 arada erkek bakım kiti bu ihtiyaçlarınıza karşılık verir. Yapacağınız bakımların tamamına yetecek güçlü pil teknolojisi de ürün içerisinde yer almakta. Şarj edilebilir Ni-MH pile sahip olan Braun erkek bakım kiti, güçlü performansını bu pil ile destekler. Toplam 50 dakikalık çalışma süresi verebilen Ni-MH pil ile son ana kadar yüksek performansta kesimlere sahip olabilirsiniz. Toplam 10 saat içinde tam şarj olabilen Braun tıraş makinesi, gece şarja takıldığında sabah kullanıma hazır halde bulunur. Özellikle her gün iş veya okul gereği tıraş olan kullanıcıların, kısa sürede istedikleri sonuçları almasına yardımcı olan Braun MGK3220, ıslak kullanım özelliğine de sahiptir. Bu sayede su kaynaklı bozulma endişesi yaşamadan ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Hem saç hem de sakal için kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde, kuru ve ıslak kesim fark etmeksizin aynı performansa sahip olabilirsiniz. Yapacağınız kesimlerde sahip olmak istediğiniz saç veya sakal uzunluğu için kesim taraklarını birkaç saniyede ürüne takabilirsiniz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Braun 6’sı bir arada erkek bakım kiti ile tıraş olmak konforlu bir etkinliğe dönüşür.

Braun 6’sı 1 Arada Erkek Bakım Kitini Nasıl Kullanırım?

Saç ve sakal kesiminde belirli bölgelerin daha uzun veya daha kısa olmasını isteyebilirsiniz. Braun 6’sı 1 arada erkek bakım kiti özellikleri içerisinde yer alan zengin tarak içeriği sayesinde kesim için dilediğiniz uzunluğu sağlayabilirsiniz. Uzun sakal şekillendirme işlemi için 11 mm - 20 mm tarak kullanarak sakalınızın uzunluğunu koruyabilir ve düzgün bir kesim elde edebilirsiniz. Her zaman aynı uzunlukta bir sakala sahip olmak için düzenli olarak uzun sakal tarağını kullanabilirsiniz. Kısa sakal kesimleri için ise 0,5 mm - 10 mm kısa sakal tarağını tercih edebilirsiniz. Kirli sakal seven kullanıcılar için oldukça ideal sonuçlar veren kısa sakal tarağı, tarzınızı korumanıza yardımcı olur. Saç kesimleri için, iki adet ayarlanabilir saç tarağı ile saçınızın belirli bölgelerini uzun, belirli bölgelerini de kısa şekilde kesebilirsiniz. Saç tarakları 0,5 mm ile 21 mm arasında ayarlanabilir bir uzunluk seçeneği tanır. Bu aralıkta saçlarınızın yanları ve ense tıraşı gibi ihtiyaçlar için tarağınızı kısa boyutlara ayarlayabilirsiniz. Saçınızın üst bölgelerinde yapacağınız uzun kesimler adına uzunluk derecesini artırabilirsiniz.

Braun Erkek Bakım Kiti Kimler İçin Uygun?

Saç sakal bakımını kendisi gerçekleştiren ve bakım için hepsi bir arada çözümler sunan bir ürün arayışında olan tüm kullanıcılar için Braun 6’sı 1 arada erkek bakım kiti oldukça uygun bir seçenektir. Saç ve sakal kesimine ek olarak kulak ve burun tüylerini de alabilen bir ürün arıyorsanız, Braun MGK3220 tam da size göre bir ürün. Zengin tarak çeşitliliğine ek olarak kulak ve burun tüyü alma başlığı ile istenmeyen görünümlerden kurtulabilirsiniz. Yalnızca birkaç saniyede ürüne dahil edebileceğiniz bu özel başlık ile kısa sürede burun ve kulak tüylerini alabilir ve kendinize bütünlüklü bir bakım uygulayabilirsiniz. Burun ve kulak anatomisine uygun olarak tasarlanan bu başlık, küçük uçlu yapısı sayesinde oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Kullanıcıların Braun MGK3220 6’sı 1 arada erkek bakım kiti yorum içeriklerinde, kulak ve burun tüyü alma aksesuarıyla birlikte bakım için çok yönlü bir kullanım şansı tanıması sıklıkla dile getirilen özelliklerden biri. Siz de Braun kalitesi ile bakımınızı gerçekleştirmek için fonksiyonel özelliklerle dolu bu bakım kitini tercih edebilirsiniz.

Braun Erkek Bakım Kitinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Erkek kişisel bakım ihtiyaçları için 6’sı 1 arada çözümler sunan Braun erkek bakım kiti, uzun ömürlü keskin bıçakları ile mükemmel kesimleri mümkün kılar. Saç ve sakallarınız uzun ve kalın dahi olsa çekme sorunu yaşamadan üstün performansla kesimler yapabilirsiniz. Ömür boyu keskin bıçak özelliği ile her kullanımda aynı keskinlik seviyesine sahip olarak, hızlı ve verimli kesimler yapılabilir. Özellikle detaylı kesimlerde, Braun tıraş makinesi üzerindeki hakimiyetinizi kolaylaştırmak için ergonomik bir tasarım sizleri karşılar. Sezgisel kullanım için ele oturan ve tüm hakimiyeti size veren bir tasarıma sahip olması konforlu bir tıraş deneyimini beraberinde getirir. Üstelik saç ve sakal tarzınızı detaylı bir şekilde belirleyebilmek Braun erkek bakım kiti ile mümkün. Saç ve sakal kesiminde, hatları belirlemek için detaylı şekillendirme başlığını kullanabilirsiniz. Detaylı şekillendirme başlığı özellikle küçük alanlarda yapacağınız işlemlerde büyük kolaylık sağlar. Erkek kişisel bakımında farklı ihtiyaçlar bir arada sunabilen bir ürün arayışınız için Braun 6’sı 1 arada erkek bakım kitine göz atabilir ve bakımınızı mükemmel sonuçlara ulaştırabilirsiniz.


Ürün Rengi Çalışma Süresi (Dk) Güç Kaynağı
Siyah 50 Pil

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Braun MGK3220 6'sı 1 Arada Erkek Bakım Kiti
4.8
  • 5
    71
  • 4
    15
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Markaların Seçtikleri
Philips MG3720/15 7 'si 1 Arada Erkek Bakım Seti
Reklam
Philips MG3720/15 7 'si 1 Arada Erkek Bakım Seti
999,00 TL
Philips MG3710/15 6'sı 1 Arada Erkek Bakım Kiti
Reklam
Philips MG3710/15 6'sı 1 Arada Erkek Bakım Kiti
999,00 TL
Philips Qp2724/10 Oneblade Hibrit Sakal Şekillendirici Ve Tıraş Makinesi
Reklam
Philips Qp2724/10 Oneblade Hibrit Sakal Şekillendirici Ve Tıraş Makinesi
799,00 TL
Philips BG3010/15 Body Groom Islak ve Kuru Vücut Bakım Kiti
Reklam
Philips BG3010/15 Body Groom Islak ve Kuru Vücut Bakım Kiti
1.699,00 TL
Philips BT3206/14 Sakal Kesme Makinesi
Reklam
Philips BT3206/14 Sakal Kesme Makinesi
799,00 TL
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.