Ücretsiz Kargo

0.0 (0 Değerlendirme)

Bosch Bosch PBP0C2B82O Ankastre Ocak

Ürün Kodu: 115111540
  • En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoda
Satıcı: HarikaFiyat PluS
5.999 TL
5.999 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Solo tipte üretilen PBP0C2B82O modeli, tezgahlarınızın üzeriyle eşsiz bir şekilde uyum sağlayabilir. Dört göze sahip olan model, aynı anda büyük tencereleri birlikte kullanabileceğiniz bir yapıdadır. Gazlı olması sayesinde ısı derecesini dilediğiniz gibi ayarlayabilir, tencerelerinize zarar vermeden istediğiniz yemeği pişirebilirsiniz. Farklı ölçülerde olan bölmeleri sayesinde istediğiniz ısı miktarına pratik bir şekilde ulaşmanızı mümkün kılar. Kontrol düğmeleri yanında konumlandırıldığı için de kullanımı oldukça kolaydır. Set üstü olduğu için kurulumdan önce herhangi bir ekstra işleme ihtiyaç duymaması da ürünün öne çıkan tarafları arasında bulunur.

Bosch PBP0C2B82O Ankastre Ocak Modelini Neden Almalıyım?

Emayeden üretilen Bosch PBP0C2B82O, sağlam yapısıyla dikkatleri üzerinde toplar. Malzeme kalitesi sayesinde kullanıcılarına uzun süreli bir kullanım ömrü sağlar. Tezgahlarınızın üzerinde konumlandırabileceğiniz kaliteli bir ocak arıyorsanız Bosch PBP0C2B82O modelini satın almayı düşünebilirsiniz. Elektrik kablosunun uzunluğu 150 cm olduğu için mutfaklarınızda dilediğiniz yere rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Ocağın enerji verimliliği %55.5 olduğu için de kullanıcılarına tasarruflu bir kullanım sunar. 1 adet espresso halkası ile beraber satışa sunulan model, cezvede kahve pişirmeyi sevenler için de iyi bir seçenek haline gelir. Ayrıca küçük sos tencerelerini ocağın üzerine daha rahat bir şekilde yerleştirmek için de bu aksesuardan yararlanabilirsiniz. 60 cm genişliğinde olan ürün, çoğu tezgah üstüne kolaylıkla uyum sağlayabilir. İdeal ölçüleri sayesinde alanınızı belirledikten sonra Bosch PBP0C2B82O kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaliteli bir ankastre ocak istiyorsanız Bosch PBP0C2B82O bakmanız gereken alternatifler arasında yer alır.

Bosch PBP0C2B82O Ankastre Ocak Nasıl Kullanılır?

Bosch PBP0C2B82O modelini kurmadan önce ilk olarak nereye yerleştireceğinizi belirlemeniz gerekir. Ürünün ısıya dayanıklı olan bir yüzey üzerine yerleştirilmesi önerilir. Yerleştirirken üst tarafında bulunan dolapla arasında en az 450 mm olmasına dikkat etmelisiniz. Davlumbaz içinse en az 650 mm’lik bir alan oluşturulmalıdır. Duvar yanına yerleştirecekseniz de en az 100 mm’lik bir genişlik bıraktığınızdan emin olmalısınız. Lavaboyla olan mesafesinin de en az 600 mm olmasına dikkat etmelisiniz. Bosch PBP0C2B82O, bu ölçülerle uyum sağlayan bir alan bulunduktan sonra kolaylıkla kurulmaya başlanabilir. Bosch PBP0C2B82O modelinin net ağırlığı 12.8 gram olduğu için kurulum işlemi kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Ürünün doğal gaz bağlantısı tork anahtarıyla yapılmalıdır. Bosch PBP0C2B82O ocak, yerleştirildikten sonra oynatılamayacağı için alanı doğru bir şekilde belirlemelisiniz. Kurulum işlemini talimatları takip ederek tamamladıktan sonra set üstü ocağı kullanmaya başlayabilirsiniz. Bosch PBP0C2B82O modelinde toplam dört adet pişirme gözü bulunur. Gözlerden biri kuvvetli, ikisi normal ve biri ekonomik ocak olarak nitelendirilir. Kuvvetli olan bölme, harlı ateşte pişirilmesi gereken yemekleri hazırlayabileceğiniz bir alandır. Günlük hayatta enerjiden tasarruf sağlamak istiyorsanız da ekonomik ocak gözünü kullanabilirsiniz. Normal ocak bölümleri günlük kullanım için idealdir. Sol ön göz, ocağın kuvvetli olan gözüdür. Sağ ön tarafta bulunan diğerlerine göre daha küçük ebatlara sahip olan göz ise ekonomik olarak nitelendirilen gözdür. Arka tarafta bulunan gözler ise normal olanlardır. Pişireceğiniz tarifi göz önünde bulundurarak gözlerden birini seçebilir, farklı ateş miktarlarıyla pişirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bosch PBP0C2B82O Kimler için Uygun?

Bosch PBP0C2B82O modeli, gazla çalışan set üstü ocak kullanmak isteyen herkes için uygundur. Gazla çalışması sayesinde tencere ve tavalara zarar vermeyen ürün, dayanıklı yapısıyla uzun süre boyunca kullanılabilir. Birbiriyle ideal uzaklıkta olan bölmeler, aynı anda dört farklı tencereyi sığdırmanızı mümkün hale getirir. Tek seferde birden fazla lezzet hazırlıyor ya da birçok farklı aşamaya sahip olan tarifler yapmaktan hoşlanıyorsanız geniş kullanım alanına sahip olan Bosch PBP0C2B82O modeli sizin için uygun olabilir. Kullanıcı odaklı bir tasarım anlayışıyla üretilen model, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Pişirme sırasında ateşi açmanız ya da kısmanız gerektiğinde kontrol düğmeleri aracılığıyla bu işlemi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Teflon, bakır, granit, seramik ya da çelik fark etmeksizin her türlü kabı ocağın üzerine yerleştirerek güvenle kullanabilirsiniz. Bu sayede yapacağınız tarife göre doğru kabı kullanmanız da kolaylaşır.

Bosch PBP0C2B82O En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Bosch PBP0C2B82O modelinin üst kaplaması emaye olduğu için temizliği oldukça kolaydır. Üzerinde su lekeleri bırakmadığı için ıslak bir bez yardımıyla da rahatlıkla temizlenebilir. Her ocak gözünde gaz güvenliği elektromanyetik şekilde yapıldığı için de güvenle kullanılabilecek bir ürün haline gelir. Düğmeden otomatik ateşleme özelliğine sahip olduğu için ateşi yakmak için çakmak benzeri ekstra malzemeler kullanmanızı gereksiz hale getirir. Böylece hızlı bir şekilde ocağı yakabilir, kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünle birlikte gelen iki adet çelik ocak ızgarası oldukça sağlam bir yapıda olmasıyla öne çıkar. Ağır tencereleri bile taşıyabilecek güçte olan ızgaralar, her türlü malzemenin kolaylıkla pişirilmesini mümkün hale getirir. Eşit ısı dağılımı sağlayacak şekilde ateşleme işlemini gerçekleştiren ürün, bu sayede tariflerinizin iyi bir kıvamda pişmesini sağlar. Bir bölgeye fazla ısı vermediği için yanma benzeri istenmeyen durumların yaşanma olasılığını azaltır. Sıcaklığı kontrol düğmeleri aracılığıyla hassas bir şekilde ayarlayabildiğiniz için tatlı ya da yemek tariflerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Teknik özelliklerinin yanı sıra dizaynıyla da öne çıkan ürün, mutfaklarınıza ayrı bir hava katabilir. Emaye yüzey, parlak ve canlı görünümüyle dikkat çeker. Tel ve yüzeyin uyumlu tasarımı, görsel olarak da kullanıcılarının beğenisini kazanır. Bosch etiketli kaliteli bir ankastre ocak satın almak istiyorsanız PBP0C2B82O modeline göz atabilir, hem şık hem de kullanışlı bir ürüne kısa süre içinde erişebilirsiniz.


Ürün ismi/aile : kendinden kumandalı ocak


Kostrüksiyon şekli : Solo


enerji kaynağı : Gaz


kullanma : kılıç düğme


Genişlik : 580 mm


Ambalajlı ürün boyutları : 140 x 620 x 600 mm


Net ağırlık : 7,747 kg


Brüt ağırlık : 8,6 kg


atıl ısı göstergesi : Atıl ısı göstergesi


kullanma deposu : ocak içinde


Ocak Yüzeyi : Emaye


üst yüzey rengi : Beyaz


çerçeve rengi : Beyaz


Onay belgesi : CE


Elektrik kablosu uzunluğu : 150 cm


EAN numarası : 4242005299614


elekrtik bağlanı değeri : 1 W


Gaz bağlantı değeri : 7500 W


Akım : 3 A


Gerilim : 220-240 V


Frekans : 50; 60 Hz


Dört güçlü gaz brülörü, tam kapsamlı BTU performansıyla birden fazla yemek pişirmenizi sağlar.


Ağırlık Genişlik
7747 580

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Bosch PBP0C2B82O Ankastre Ocak
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.