Yazılım Ürünleri Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Hâlihazırda kullandığınız, yeni satın aldığınız veya kendiniz topladığınız bilgisayarınızı verimli şekilde kullanabilmek için bilgisayarınıza çeşitli yazılımlar yüklemeniz gerekir. Dünyanın önde gelen teknoloji ve yazılım şirketleri tarafından geliştirilen yazılımlar sayesinde bilgisayarınızın donanımlarından yararlanabilirken dijital içerik üretimi gerçekleştirebilir, bilgisayarınızı, zararlı uygulamalara karşı koruyabilirsiniz. Ancak her şeyden önce bilgisayarınız için ne tür yazılımlara ihtiyaç duyduğunuzu belirlemenizde ve software yatırımlarınızı bu doğrultuda gerçekleştirmenizde yarar var.

Yazılım Ürünleri

Kendilerine özgü görevleri bulunan ve hedeflediğiniz işlemleri yapabilmenize yardımcı olan yazılımlar, bilgisayar veya akıllı cihaz kullanan herkesin bir biçimde başvurduğu programlardır. Donanımlara komut gönderilebilmesini, dijital ya da fiziksel çıktılar alınabilmesini mümkün kılan ve kullanıcılar için özel arayüzlere sahip yazılımlar, dünyaca ünlü şirketler tarafından geliştirilebileceği gibi küçük yazılım gruplarınca da üretilebilir. İlgili yazılımların, uyumlu oldukları cihazlara yüklenebilmesi için genellikle optik medya kullanılabilirken internet üzerinden etkinleştirme imkânı bulunan kimi yazılımlar, geliştiricilerin sağladıkları linkler üzerinden de indirilerek çalıştırılabilir. Yazılım ürünleri, periyodik olarak güncellenerek bug şeklinde nitelendirilen küçük hatalardan arındırılabiliyor, antivirüs gibi güvenlik çözümleri veritabanlarını güncellemelerle yenileyebiliyor, ofis programları yepyeni özelliklere kavuşabiliyor.

Yazılım Ürünleri Nelerdir?

Son kullanıcılar için geliştirilen yazılım ürünleri, genel itibarıyla üç ana başlıkta yer alır. Bunlardan ilki, doğrudan doğruya bilgisayar veya akıllı cihazların donanımlarıyla iletişim kurabilen, donanımların, talimatlarınıza göre çalışmasını sağlayabilen ve farklı yazılımların da kurulabilmesine olanak veren bir platform görevi üstlenen sistem yazılımlarıdır. Bilgisayar veya akıllı cihazların çalıştırılmasıyla devreye giren işletim sistemleri, sistem yazılımlarının en temel üyesidir. Genellikle donanım üreticilerinin ücretsiz olarak sunduğu yazılımlar arasında yer alan sürücüler ve sistem araçlarının ise işletim sistemine kıyasla daha farklı fonksiyonları var.

Özel işlevleri bulunan, eğlenceden dijital içerik üretimine dek oldukça geniş bir yelpazeye sahip uygulama yazılımları ise ikinci başlıktaki yazılım ürünlerinden.Sunu araçlarını, kelime işlemcilerini, tablolama programlarını içerisinde bulunduran ofis yazılımları, DVD ve Blu-ray gibi optik disklerdeki filmleri oynatmaya yardımcı olan multimedya programları, güvenlik araçları hatta dijital oyunlar, uygulama yazılımları kapsamında. Bunların yanında; profesyonel fotoğraf veya video düzenleme yazılımları, animasyon yazılımları ve daha nicesi, aynı başlıkta yer almakta.

Üçüncü ana başlıkta ise programlama araçları bulunuyor. Belirli bir programlama diline özgü hazırlanan ya da bir platform görevi üstlenebilen araçlar, bilgisayar donanımının davranışlarını şekillendiren uygulamalar üretilebilmesini sağlamakta.

Yazılım Ürünleri Kullanımı

Yazılım ürünleri, kişisel bilgisayarlar ve akıllı cihazlar için ayrı ayrı sunulur. Geliştiricilerin hazırladıkları yönergeler ışığında yazılım kurulum işlemlerinin tamamlanması sonrasında, işletim sistemleri ve uygulama yazılımları, kullanımınıza hazır hâle gelir. Bu noktada hangi yazılımın nasıl kullanılacağını öğrenmeniz yerinde olur.

Şirketler, bilgisayarınız veya akıllı cihazlarınız aracılığıyla kolayca ulaşabileceğiniz kullanım kılavuzlarını, geliştirdikleri yazılımlara ekler. Bu sayede o an gerçekleştirmek istediğiniz işlemlere dair aklınıza takılan konuları, ilgili kullanım kılavuzları aracılığıyla kolayca öğrenebilirsiniz. Özellikle, birden fazla aracı içerisinde bulunduran ofis programları, uzmanlaşması zaman alabilen uygulama yazılımlarından biridir. Şayet belirli ofis araçlarında derinlemesine bilgi sahibi olmak istiyorsanız, ücretsiz olarak sunulan eğitim videolarını değerlendirebilirsiniz. Klavye kısayollarından ayrıntılı formüllere dek pek çok özelliği, böylesi içeriklerle öğrenebilirsiniz. Öte yandan oldukça sade kullanıcı arayüzlerine sahip güvenlik yazılımlarının kullanımı, son derece kolaydır. Kurulum sonrasında sistem tarama işlemlerini kendiliğinden gerçekleştirebilen ve arka planda çalışarak zararlı yazılımları engelleyen ürünleri, belirli oranda kişiselleştirmeniz ve yazılımların, tarama davranışlarını şekillendirmeniz de mümkün olur.

Bilgisayarınızı verimli biçimde kullanmayı hedefliyor ve bilgisayarınıza internet ya da farklı ortamlardan zararlı yazılım bulaşma ihtimalini ortadan kaldırmak istiyorsanız, yazılım markalarının geliştirdiği ürünleri inceleyebilir, dilediğiniz çözümü Teknosa aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.