Xbox One Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Kişisel bilgisayar kavramının yaygınlaşmasında etkili rol oynayan teknoloji markası Microsoft, 2001’in son aylarında başladığı oyun konsolu macerasını tüm hızıyla sürdürüyor. Xbox adını verdiği oyun konsoluyla başta ABD olmak üzere tüm dünyada büyük ses getiren marka, 2020’li yıllarda da hem bu konsola özel oyunlarla hem de konsolun yeni sürümleriyle gündemde. Yeni nesil Xbox fiyatları Teknosa online mağazasında ve fiziksel mağazalarında sizi bekliyor. Konsolun versiyonu; nesli, disk kapasitesi ve oyun hediyelerine göre değişiklik gösterebilir.

Xbox Modelleri

Microsoft’un hazırladığı oyun konsolunun dört ayrı nesilde, farklı versiyonları bulunuyor. Zaman içerisinde teknoloji ve donanım gücü bakımından değişiklik gösteren konsolların ilk nesli Xbox (2001), ikinci nesli Xbox 360 (2005), S ve X versiyonları da mevcut olan üçüncü nesli Xbox One (2013) ve duyurusu yapılan dördüncü nesil Xbox Series X şeklinde isimlendirildi. Bugün, Teknosa’da konsolun One X ve One S modellerini alabilir, dilerseniz ilgili modellerle uyumlu aksesuarları da alışveriş listelerinize ekleyebilirsiniz. Series X modeline de dünya ile aynı anda Teknosa üzerinden ulaşabilirsiniz. Yeni nesil Xbox fiyatları, modellerin teknik özelliklerine bağlı olarak farklılık arz edebilir.

xbox oyunları

Xbox Oyunları

Üçüncü nesil oyun konsollarına kadar yayımlanan oyunların bazılarını, konsola özel (exclusive) kılan Microsoft, oyun tutkunlarına oldukça geniş bir oyun kütüphanesi sunmakta. Aksiyon, macera, rol yapma, spor, bulmaca, platform, dans ve müzik, yarış gibi pek çok oyun türünden örnekleri Xbox platformunda oynayabilirsiniz. Microsoft’un uzun süredir devam ettirdiği Xbox Game Pass ve Xbox Live Gold üyelik paketleri ise markanın belirlediği onlarca oyuna ulaşabilmenizi ve çevrim içi oyun aktivitelerinden yararlanabilmenizi sağlıyor. Xbox fiyatları üzerine bütçenizi oyunlarla da zorlamak istemiyorsanız, böylesi abonelik paketleri sizin için ideal.

xbox fiyatları

Xbox Fiyatları

Oyunları 4K ve üstü çözünürlüklerde, 60 fps ve üstü yenileme hızlarında çalıştırabilecek derecede kabiliyetli donanımlarla üretilen Xbox oyun konsolları, oyuncuların, yeni nesil oyunları âdeta bir görsel şölen gibi deneyimlemesini sağlıyor. Zengin bağlantı noktaları sayesinde modern televizyonlara ve projeksiyon cihazlarına görüntü iletebilen konsolları, aynı zamanda çok yönlü bir multimedya merkezi olarak da kullanabilirsiniz. Donanım gücü, disk kapasitesi ve bulunduğu nesil gibi değişkenler neticesinde konsolların fiyatlarında değişiklik gözlemleyebilirsiniz. Örneğin Full HD çözünürlükte kusursuz bir oyun deneyimi için edinebileceğiniz One S sürümü, 4K oyun keyfi vadeden One X modelinden daha erişilebilir fiyatlarda seyretmekte. Siz de oturma odası rahatlığında, yeni çıkan oyunları geniş ekranlı televizyonunuzda keyifle oynamak istiyorsanız, beklentilerinize uygun Xbox oyun konsolunu Teknosa güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.