3D Yazıcı Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Creality K1 Max 1002110009 Yüksek Hızlı 3D Yazıcı

    Creality K1 Max 1002110009 Yüksek Hızlı 3D Yazıcı

    40.000 TL
  • Creality K1 A3DC-047 Yüksek Hızlı 3D Yazıcı

    Creality K1 A3DC-047 Yüksek Hızlı 3D Yazıcı

    27.024,99 TL
  • Creality Ender-3 V3 KE 1001020531 3D Yazıcı

    Creality Ender-3 V3 KE 1001020531 3D Yazıcı

    14.561,16 TL
  • Creality K1C 1001060031 Yüksek Hızlı Carbon Fiber 3D Yazıcı

    Creality K1C 1001060031 Yüksek Hızlı Carbon Fiber 3D Yazıcı

    29.999 TL

3D yazıcılar, üç boyutlu nesneleri katman katman oluşturan ve bu sayede dijital tasarımların fiziksel prototiplerini üreten teknolojik cihazlardır. Bu teknoloji, geleneksel imalat yöntemlerine kıyasla daha esnek ve yenilikçi bir üretim süreci sunar. 3D yazıcılar, farklı endüstrilerde kullanılan ve çeşitli malzemelerle üretim sağlayan gelişmiş ürünler olarak karşınıza çıkar. Bu özelliği sayesinde tasarım sürecini daha esnek hâle getirerek ürün geliştirme sürecini hızlandırır. 3D printer çeşitleri, bireysel kullanıcılar ve profesyonel olarak bu işi yapanlar için pek çok avantajı beraberinde getirir. Siz de Teknosa üzerinden 3D printer malzemeleri seçeneklerini inceleyebilir, farklı markalar tarafından beğeniye sunulan cihazlar arasından kolayca seçim yapabilirsiniz.

3D Yazıcı Modelleri

3D yazıcı modelleri, son teknolojiyi kullanarak çeşitli endüstriyel ve kişisel ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanır. Farklı boyutlarda ve özelliklerde üretilen 3D yazıcılar, profesyonel kullanıcılar için yüksek hassasiyet ve hız sunar. Endüstriyel üç boyutlu yazıcı modelleri ise prototip üretimi ve seri üretimi için ideal özelliklere sahiptir. Ev kullanıcılarına yönelik daha uygun maliyetli masaüstü 3D yazıcılar, hobi projeleri ve kişisel tasarımlar için tercih edilen seçeneklerin başında yer alır. Ayrıca 3D yazıcı modelleri kullanım kolaylığı ve yazılım uyumluluğu gibi özelliklerle kullanıcıların işini kolaylaştırmayı hedefler. Creality K1C 1001060031 yüksek hızlı carbon fiber 3D yazıcı gibi seçenekleri tercih ederek daha hızlı bir şekilde baskı yapabilirsiniz. Endüstriyel kullanıma uygun olan bu modeli, profesyonel prototipleme ve üretim süreçlerinde etkili bir araç olarak kullanabilirsiniz.

(FAQ) 3D Yazıcı ile Neler Yapılabilir?

3D yazıcılar, yaratıcı projelerin hayata geçirilmesine olanak tanıyan özel cihazlardır. Prototip oluşturmak için çok yönlü kullanım imkânı sunan bu yazıcılar, tasarım sürecindeki fikirlerinizi hızla gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olur. Esneklik ve hız açısından benzersiz avantajlar sunan 3D yazıcılar; özellikle endüstriyel tasarımcılar, mühendisler ve ürün geliştiriciler tarafından sıkça tercih edilir. Bununla birlikte 3D yazıcılar sadece profesyoneller için değil, aynı zamanda hobileri olanlar ve ev kullanıcıları için de fonksiyonel bir ürün seçeneğidir. Evde dekoratif nesnelerden kişiselleştirilmiş hediyelere, oyuncaklardan evcil hayvan malzemelerine kadar çeşitli ürünlerin üretiminde kullanılabilir. Pratik kullanıma sahip olan 3D yazıcı modelleri ile kolayca farklı tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz. 3D yazıcı nasıl kullanılır sorusunun cevabı kullanım amacına göre değişeceği için tek bir yanıt verilemeyebilir. Siz de farklı markaların öne çıkardığı 3D yazıcı filament çeşitleri ile hayallerinizi ürünleri nesnelere dönüştürebilirsiniz.

(FAQ) 3D Yazıcıda Hangi Tür Filament Kullanılır?

Farklı türde filamentler kullanarak 3D yazıcı ile baskı yapabilirsiniz. En yaygın olarak kullanılan filament türleri arasında PETG (Polyethylene Terephthalate Glycol), PLA (Polilaktik Asit), TPU (Termoplastik Poliüretan), ABS (Akrilonitril Bütadien Stiren) ve PLA+ gibi çeşitli malzemeler yer alır. PLA filament çevre dostu ve kolay kullanımlı bir seçenek olduğu için 3D yazıcılarda sıklıkla tercih edilir. ABS ise daha dayanıklı ve esnek bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Bir diğer malzeme PETG, sağlamlığı ve ısıya dayanıklılığı ile bilinirken TPU da esneklik gerektiren uygulamalar için ideal olabilir. PLA+, standart PLA'ya kıyasla daha yüksek mukavemet ve dayanıklılık gösterir. Burada seçilecek filament türünün baskının kullanım amacına, dayanıklılık ve görünüm gereksinimlerine bağlı olarak değişiklik gösterebileceği unutulmamalıdır. Örneğin bir konsept modeli için 3D printer filament tercih edilebilirken, mekanik parçalar için ABS veya PETG kullanımı daha uygun olabilir. Her filament türünün kendine özgü özellikleri olduğu için baskı yapmadan önce 3D yazıcı ürünleri arasından hangisine seçeceğinize karar vermeniz gerekir.

(FAQ) 3D Yazıcı için Hangi Çizim Programları Kullanılır?

3D yazıcılarla çalışırken kullanılabileceğiniz çizim programları tasarım becerilerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak değişebilir. Profesyonel düzeyde tasarım yapmak isterseniz popüler seçenekler arasında gösterilen Autodesk Fusion 360 ve SolidWorks gibi karmaşık ve kapsamlı 3D yazıcı programı gibi alternatiflere yönelebilirsiniz. Bu programlar, detaylı ve karmaşık tasarımlar oluşturmanıza olanak tanıyabilir. Daha basit ve kullanıcı dostu bir arayüz arıyorsanız Tinkercad gibi çevrimiçi platformlar veya SketchUp gibi kolayca öğrenilebilen yazılımlar da bu noktada ihtiyaçlarınıza karşılık verebilir. Hızlı prototipleme veya hobiler için ideal olan bu programlarla kısa sürede temel tasarım becerilerinizi geliştirebilirsiniz. 3D yazıcılar için hangi çizim programının kullanılacağı; kullanıcının tecrübesi, ihtiyaçları ve tercihlerine bağlı olarak belirlenir. Başlangıç ​​düzeyinden profesyonel seviyeye kadar çeşitli seçenekler bulunduğu için kendi iş akışınıza göre en uygun olanı seçebilirsiniz.

(FAQ) Bütçenize Uygun 3D Yazıcı Fiyat Seçenekleri

Farklı kullanıcıların bütçelerine hitap eden 3D yazıcı filament fiyatları pek çok faktöre bağlı olarak değişebilir. Evde basit projeler için kullanılabilecek uygun fiyatlı 3D yazıcılar, endüstriyel amaçlı ürünlerle aynı fiyata sahip olmayabilir. Bunun yanı sıra filament fiyatları da malzeme türü, marka ve kalite gibi faktörlere bağlı olarak farklılık gösterebilir. Alışverişten önce 3D yazıcı fiyatları ile 3D yazıcı filament modelleri arasında karşılaştırma yaparak ihtiyacınıza uygun modele daha kolay bir şekilde karar verebilirsiniz. Tercih edeceğiniz 3D yazıcının modeli ve teknik özellikleri başta olmak üzere pek çok faktörün fiyatı etkilediğini görebilirsiniz. Bu nedenle beklentinizi ve bütçenizi belirleyerek 3D yazıcı araştırması yapabilirsiniz. Hobi amaçlı kulanımlar için başlangıç seviyesindeki yazıcılara bakabilirsiniz. Teknosa'nın zengin ürün yelpazesine göz atabilir, farklı özelliklere sahip olan 3D yazıcı seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.