Termos Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Soğuk ya da sıcak içecekleri muhafaza etmek ve taze bir şekilde tüketilmeye hazır tutmak üzere tasarlanan termos modelleri, her geçen gün daha geniş bir kullanım alanına kavuşuyor. Açık havada keyifli vakit geçirmek ya da trekking gibi aktiviteler yapmak isteyenlerin yanlarından ayırmak istemeyecekleri termos modelleri, farklı tasarım özellikleriyle kullanıcılara sunuluyor. Geniş bir iç hacim sunan ürünler, kompakt boyut seçenekleriyle de özel alternatifler olarak öne çıkıyor. İster kamp yaşamında ister günlük yaşamda keyifle kullanılabilen ürünler, üstün kaliteleriyle göz dolduruyor. Yüksek performans ve sağlamlık değerleriyle göz dolduran termoslar çantada veya elde kolaylıkla taşınabiliyor ve nerede olursanız olun her hava koşulunda görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Ekstra güçlendirilmiş dış katman gibi özel detaylarla tercih sebebi olan termos modelleri tüm beklentilere yanıt sunuyor.

Termos Çeşitleri

Çelik gibi dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen termos modelleri vakum özellikleriyle sıcak içecekleri sıcak, soğuklarıysa soğuk tutuyor. Farklı alternatifler arayanlar için termos bardak modelleri hem pratik hem de konforlu bir kullanım imkânı sunuyor. Bir kapak detayıyla üretilen termos bardaklar hem üst düzey muhafaza hem de üst düzey sızdırmazlık vadediyor. Geniş arkadaş gruplarıyla yapılacak açık hava etkinlikleri için en doğru seçimlerden biri de 2 litrelik termos modelleri oluyor. Üstün ısı ya da soğutma muhafaza değerleriyle dikkat çeken termos 2 LT modelleri, hem ergonomik hem de pratik bir kullanım sunuyor. Kullanıcı ihtiyacına bağlı olarak Puro H2O Stainless Steel Beyaz modelleri de ürün grupları içerisinde yerini alıyor. Sızdırmazlık contası ve vakumlu tasarımıyla dikkat çeken termos modelleri güvenli ve konforlu bir kullanım imkânı sunuyor. Ağız yapısına tam olarak uyum gösteren termos modelleri, içeceğinizi tüketirken rahat etmenizi sağlıyor. Standart araç bardaklıklarına tam oturacak şekilde dizayn edilen travel mug ile seyahatleriniz daha da keyifli geçiyor. Keyifli yolculuklar için tercih edilen bir diğer ürün ise termos çanta modelleri oluyor. Geniş bir iç hacim sunan ürünler, özellikle soğuk içecekler için son derece etkili bir kullanım sunuyor.

Termos Markaları

Dünyadan ve Türkiye'den pek çok farklı firma özel termos modelleri üretiyor. Geniş ürün grupları içerisinde Tefal Termos modelleri kullanıcıların ilgisini çekiyor. Klasik tasarımıyla göz dolduran Tefal Travel Mug Termos Metal modelleri, en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Sadelikten yana olan kullanıcıların tercihi Tefal Travel Mug Fun Termos Beyaz oluyor. Geniş bir renk seçeneğine sahip olan ürün grupları Tefal Travel Mug Fun Termos Siyah modelleri ile de göz dolduruyor. Farklı markaların ürettiği modeller farklı tasarım özellikleriyle öne çıkıyor. Geniş ürün grupları arasında yer alan Puro termos modelleri kullanıcıların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Kaliteli paslanmaz çelikten imal edilen bir diğer alternatif ise Tefal Senator Termos Metal 0.7L modelleri oluyor. Tasarım özellikleriyle özel kullanım deneyimleri vadeden termos modelleri renk seçenekleriyle de özelleştirilmiş alternatifler sunuyor.

Termos Fiyatları

Birbirinden özel termos modelleri dayanıklılık süreleriyle de kullanıcılardan tam not alıyor. Kaliteli malzeme seçimiyle özel bir kullanım deneyimi sunan ürünler geniş fiyat seçenekleriyle de her türden beklentiye yanıt sunuyor. Dayanımı yüksek ve uzun ömürlü termos modellerinin sızdırmazlık performansları pek çok farklı testle güvence altına alınıyor. Kimysal maddeler kullanılmadan imal edilen termos modelleri insan sağlığıyla dost bir görünüm arz ediyor. Outdoor aktivitelerde sıklıkla tercih edilen termos modelleri kullanıcılardan tam not alıyor. Geniş bir ürün grubuyla kullanıcıların beğenisine sunulan termos modelleri fiyat anlamında da pek çok avantaj sunuyor. Keyifli anlarda size eşlik edecek bir termos modeline Teknosa güvencesiyle hem kolay hem de güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.