Kettle ve Su Isıtıcı Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Mutfakta hızlı ve pratik olmayı tercih edenlerin vazgeçilmezi olan su ısıtıcıları, kullanıcıların hayatını kolaylaştırarak zaman kazandırıyor. Kettle olarak da bilinen su ısıtıcısı işlevsel ve şık tasarımıyla mutfakların vazgeçilmezi hâline geliyor. Ergonomik boyutu sayesinde mutfağınızda fazla yer kaplamayan su ısıtıcı modelleri, dakikalar içerisinde kaynar su elde etmenizi sağlıyor. Yoğun bir günün ardından çayınızı hızla demleyebilmenize, yemeklerinizi kısa sürede hazırlamanıza yardımcı olan kettle modelleri, kendinize ve sevdiklerinize daha fazla vakit ayırmanıza olanak sağlıyor. Türkiye'nin en önde gelen teknoloji mağazası Teknosa, geniş su ısıtıcı kettle modeli yelpazesiyle herkese hitap etmeyi başarıyor. Piyasada bulunan hemen hemen tüm kettle modellerini barındıran Teknosa kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına karşılık vermeyi hedefliyor.

Kettle Markaları

Elektrikli ev aletleri üreticilerinin tamamı farklı tasarım ve özelliklere sahip kettle üretiyor. Tefal, Philips ve Delonghi gibi markaların modelleri Teknosa su ısıtıcısı kettle kategorilerinde kullanıcılarla buluşmayı bekliyor. Kettle Arzum ve kettle Sinbo seçenekleri de kullanıcıların büyük beğenisini kazanıyor. Tefal marka ürünler arasında en çok Snow siyah kettle ve Element inox kettle ilgi görüyor. Fiyat avantajıyla dikkat çeken Sinbo SK-7388, SK-7372 ve SK-7338 modelleri mutfaklarınızdaki yerini bütçenizi sarsmadan alıyor.

Su Isıtıcısı Çeşitleri

Su ısıtıcıları, üretimde kullanılan materyaller ve rezistans türüne göre çeşitlilik gösteriyor. Su ısıtıcıları plastik, metal ve cam olmak üzere üç farklı materyalden üretiliyor. Plastik kettle modelleri pratik kullanımı ve hafifliği açısından sıkça tercih ediliyor. Cam kettle modelleri son dönemde mutfakta en çok tercih edilen ısıtıcı modelleri arasında yer alıyor. Sağlık açısından da daha avantajlı olan kettle cam ürünler şık görünümleriyle mutfaklarda farklı bir hava yaratıyor. Paslanmaz çelik modeller de kullanıcıların sıkça tercih ettiği modeller arasında bulunuyor. Çeliğin paslanmaz özelliği ürünün dayanıklılığını ve dolayısıyla kullanım ömrünü artırıyor.

Cihazların rezistansları su haznesinin altında gizli olarak bulunabiliyor. Kimi modellerde ise rezistans su haznesinin içinde görünebilir bir konumda bulunuyor. Kettle çaycı çeşitlerinin alt kısımları klasik bir su ısıtıcı olarak çalışırken üstüne koyulan demlik aparatıyla çayınızı hızlı ve güvenli bir şekilde demliyor, termostatlı kettle özelliği sayesinde çayınızı sürekli sıcak tutuyor.

Kettle Bakımı Nasıl Yapılmalı?

Pratik elektrikli ev aletlerinden biri olan kettle, bakımının kolaylığıyla da kullanıcılardan tam not alıyor. Genellikle tezgâh üzerinde kullanılan su ısıtıcılarını temizlemek ve kireçten arındırmak bakımı için yeterli oluyor. Cihazların temizliğiyse oldukça kolay. Fişini çektikten sonra tüm yüzeyleri nemli bir bezle silmek ve ardından kurulamak cihazın temizlenmesini sağlıyor.

Rezistansı kireç kaplaması kettle için verimi düşüren en önemli etken olarak biliniyor. Cihazı kireçten arındırmak hem daha temiz görünmesini sağlıyor hem de verimini artırıyor. Kullanıcılar kettle ile su kaynatırken daha çok şehir suyu kullanmayı tercih ediyor. Şehir suyu şebekelerinden kaynaklanan kireç zamanla kettle tabanında birikiyor ve rezistansın üzerini kaplayabiliyor.

Kireçten kurtulmak geleneksel yöntemlerle sorun olmaktan çıkıyor. Temizlik gereçleri her ne kadar zararsız olsa da kettle üzerinde tortu bırakabiliyor ve su kaynatıldığında sağlık için tehlikeli hâle geliyor. Bu nedenle tüm ev hanımlarının bildiği ve evde bulunan malzemelerle yapılan kireç temizliği ürün için en sağlıklı yöntem olarak dikkat çekiyor. Bunlardan ilki limon tuzu. Kireç olan kısma kadar su doldurulan su ısıtıcısını bir tatlı kaşığı limon tuzu ilave ettikten sonra çalıştırmak kireci tamamen yok ediyor. İşlem sonrasında bol suyla yıkanan cihaz ilk günkü kadar verimli çalışıyor.

Kireçten kurtulmak için kullanılan bir başka yöntem ise beyaz sirke. Doğal kireç çözücü özelliğine sahip olan beyaz sirkeyle kireçten kurtulmak limon tuzuna göre biraz daha fazla zaman alıyor. İşleme su ısıtıcısını biraz suyla çalıştırarak başlanıyor. Sonrasında ısıtıcının en üst seviyesine kadar beyaz sirke ilave ediliyor ve bir gece bekletiliyor. Bu yöntem cihazınızın kireçten tamamen kurtulmasını sağlıyor. Ancak sirke kokusuna karşı hassas olanlar özellikle dikkate alınarak işlemden sonra su ısıtıcısını bol suyla yıkamak gerekiyor.

Su ısıtıcılarının birçoğunda cihazın ağız kısmında yer alan su filtresinin bakımı da cihazı uzun ömürlü kullanabilmek için önem kazanıyor. Çıkarılabilir olarak tasarlanan bu filtreler bir fırça yardımıyla ya da su haznesi için açıklanan yöntemlerle kolayca temizlenebiliyor.

Kettle Yorumları

Kettle yorumları yapanlar kettle seçerken hıza dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor. Su ısıtıcıların su kaynatma hızı 90 saniye ila üç dakika arasında değişiyor. Zamandan tasarruf etmeyi önemseyen kullanıcıların daha hızlı su kaynatan modelleri seçmesi tavsiye edilirken enerji tasarrufunu ön planda tutan kullanıcılara daha uzun sürede su kaynatan modeller tavsiye ediliyor. Kullanıcıların vurguladığı bir diğer nokta da ayarlanabilir sıcaklık fonksiyonu. Ayarlanabilir sıcaklık fonksiyonuna sahip olan modellerle kaynama noktasının altındaki sıcaklıklarda su da elde edilebiliyor. Bebek maması ya da filtre kahve hazırlarken ve bitki çayı demlerken belirli sıcaklıklarda su kullanmak daha verimli sonuçlar alınmasına yardımcı oluyor.

Kettle Fiyatları

Kettle fiyatları performans ve marka özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Yapıldığı materyale göre de çeşitlilik gösteren kettle fiyatları için en uygun fiyat skalası Teknosa'da bulunuyor. Bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünü almanızı hedefleyen Teknosa uygun ödeme koşulları ve kampanyalarla tüketici dostu yaklaşımını gözler önüne seriyor. Kettle ucuz ama kaliteli olsun diyenlerin ilk adresi olan teknoloji mağazası rengârenk ve işlevsel ürünleri en uygun fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunuyor. Siz de mutfağınızın en güzel köşesinde muhafaza edeceğiniz su ısıtıcılarına ev işlerinde zaman kazanmak isterseniz Teknosa'yı ziyaret edebilir, dilediğiniz ürüne zorlanmadan cazip ödeme koşullarıyla sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.