Ev Sinema Sistemi Fiyatları ve Modelleri

6 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Yeni
    OXS S5 Dolby Atmos HDMI eARC, Dolby Atmos 3.1.2 Dahili Subwoofer Merkez Hoparlör Bluetooth ve Çok Kablolu Bağlantı 5 EQ, 4K HDR

    OXS S5 Dolby Atmos HDMI eARC, Dolby Atmos 3.1.2 Dahili Subwoofer Merkez Hoparlör Bluetooth ve Çok Kablolu Bağlantı 5 EQ, 4K HDR

    19.999 TL
  • Govee H60993D1 3 Lite 55-65" Envisual TV LED

    Govee H60993D1 3 Lite 55-65" Envisual TV LED

    4.299 TL
  • Govee H605C311 Envisual T2 55-65" TV Arkası LED

    Govee H605C311 Envisual T2 55-65" TV Arkası LED

    4.799 TL
  • Govee H605C312 Envisual T2 75-85"  TV Arkası LED
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Govee H605C312 Envisual T2 75-85" TV Arkası LED

    6.799 TL
  • Yeni
    OXS S2 Thunder Lite PC Oyun Soundbar Sanal Surround Sesli TV ve Bilgisayar İçin Ses Barları

    OXS S2 Thunder Lite PC Oyun Soundbar Sanal Surround Sesli TV ve Bilgisayar İçin Ses Barları

    19.999 TL
  • Yeni
    OXS S3 TV için Ses Barları Dahili Subwoofer İle Ev Sineması Ses Sistemi 3D Surround Ses Sistemi TV Ses Çubuğu

    OXS S3 TV için Ses Barları Dahili Subwoofer İle Ev Sineması Ses Sistemi 3D Surround Ses Sistemi TV Ses Çubuğu

    19.999 TL

Film izlemeyi birinci sınıf bir deneyim haline getiren belirli özellikler bulunur. Bunlar; filmin aydınlatması, ses ve görüntü kalitesi, sesin bulunan odanın içerisine yayılması, film akışının düzgün sağlanması gibi film deneyimini tamamlayan özelliklerdir. Ev sinema sistemi de bütün bu özellikleri bünyesinde barındıran, evinizde mükemmel bir film atmosferi yaşamınıza yardımcı olan ileri sınıf teknolojidir. Bu ürünlerin genel amacı istediğiniz her zaman evden dışarı çıkmadan sinema keyfi yaşatmasıdır. Tercihlerinize uyacak şekilde ayarları, film izlerken değiştirebilirsiniz. Her biri farklı işleve sahip çeşitli sayıda hoparlör vardır. Sistemin kurulduğu ortamın farklı yerlerinden filme ait farklı sesler duyulur. Farklı ev tasarımlarına uygun yapılarda çeşitli modeller üretilir. Evinizde istediğiniz gibi bir sinema ortamı yaratabilmek için Teknosa'da bulunan ev sinema sistemi ürünleri seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

En Kaliteli Ev Sinema Sistemi Çeşitleri

Ev sinema ses sistemi modelleri farklı teknoloji ve tasarımlarla piyasaya sürülür. Bu da modeller arasında çeşitliliğe neden olur. Modeller optik girişli, kablosuz, tamamen kablosuz olmak üzere çeşitli bağlantı türleri içerir. Filmleri detaylı izlemeyi sevenlerin tercih ettiği sistemler, istenilen şekilde film izleme deneyimi yaşatabilmesinin yanı sıra sinema sisteminin estetik görünmesine de imkan sunarlar. Ayrıca modelin farklı ortamlara uyum sağlayabilecek şekilde olan çeşitli boyutları da mevcuttur. Bunlar 2.1, 5.1, 7.1 ve 4.1 şeklindedir, kurulumları da oldukça kolaydır. Kullanılacak ortamın önüne, ortasına ve arkasına olacak şekilde kurulumu gerçekleşir. Evinizin renk tasarımına göre tercih edebileceğiniz siyah ya da beyaz olmak üzere farklı renk seçenekleri vardır.

Ev Sinema Sistemi Özellikleri

Ev sinema sistemi modelleri çeşitli özelliklere sahiptir. Sistem 2 ön, 2 arka ve 1 orta olmak üzere birbirinden bağımsız 6 tane hoparlör ile tüm sesleri ve efektleri gerçekçi bir şekilde yansıtır. Merkezde bulunan bir tane ana hoparlör de film içerisindeki bütün ana efektleri, konuşmaları aktarır. Ev sinema sistemleri Wi-Fi, Bluetooth gibi çeşitli kablosuz bağlantı teknolojilerini destekler. Ayrıca hoparlörün sahip olduğu çeşitli özellikler arasında HDMI ve USB girişi de vardır. Bu sayede televizyon, bilgisayar ya da çeşitli ses, görüntü cihazı ile bağlantı sağlanabilir. Buna ek olarak istediğiniz şekilde ortamı aydınlatabilme özelliğine sahip LED ışıklı hoparlör bulunur. LED ışıklı estetik görüntüsünün yanı sıra bu sistemler kablosuz olması sayesinde de odanızda karmaşık duran kablo problemini ortadan kaldırır.

Ev Sinema Sistemi Ne İşe Yarar ?

Tek dokunuşla film deneyiminin kontrolünü size veren ev sinema sistemi, istediğiniz düzeyde bir film keyfi yaşatır. Video oynatma moduna geçildiğinde perdeler ve ışıklar kapatılarak filmin daha iyi izlenebilmesi için ortam yaratılır. Film izlerken misafir gelirse film otomatik olarak durur veya filmi durdurduğunuz zaman ışıklar kendiliğinden açılır. Eve sinema kurmaya olanak sağlayan ev sinema sistemi, yüksek düzeyde ses ve görüntü kalitesi sağlar. Telefonunuz sayesinde oturduğunuz yerden istediğiniz modu başlatabilir, kablo karmaşası sorunu veya uzaktan kumanda endişesi yaşamadan filmlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Her bütçeye uygun yapıdaki ev sinema sistemi fiyatları arasından ihtiyaç ve beklentilerinize uygun modeli bulabilirsiniz.

Ev Sinema Sisteminde Müzik Dinlenir mi ?

Günlük kullanım için televizyonun dahili hoparlörleri yeterli olur. Ancak canlı gibi hissettiren bir ses deneyimi arıyorsanız bir ev sinema sistemine ihtiyacınız olur. Bu ürünler genellikle surround ses deneyimi sağlamak için birden fazla hoparlörden oluşur. Müzikleri ve diyalogları olması gerektiği kadar net duymanıza olanak tanır. En yaygın surround kurulumu, 5.1 kurulumudur. Bu müzik ve ses sistemleri sesi odanın içinde hareket ettirerek gerçek bir konser ya da film deneyimini andıran yüksek, etkileyici bir ses yaratır. Ev sineması deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için 5.1'den fazla hoparlöre sahip sistemleri de kurabilirsiniz.

Ev Sinema Sistemi Seçimi Nasıl Yapılır ?

Ev sinema sistemleri kaliteli ve hakkını veren performansından dolayı pek çok müzik ve sinemasever tarafından tercih edilir. Ev sinema sistemi seçimi yapılırken öncelikli olarak ihtiyaç ve istekler belirlenmelidir. Daha sonra buna uygun modeller karşılaştırılır. Bu modellerin incelemelerinde ürünün iyi veya kötü yönleri, sahip olduğu özellikler, boyutları dikkate alınır. Tercih yapılacak sistemin uygun boyutta olabilmesi için kullanılacağı ortamın genişliği de dikkat edilmesi gereken unsurlar arasında bulunur. Seçim yapılırken satın alınacak olan ürünün fiyatı da seçimi etkiler. Kendi bütçenize uygun modelde bir ürün tercih etmenizde fayda vardır. Ev sinema sistemi seçimi yapılırken daha önceden ürünü alanların yorum ve değerlendirmelerini de göz önünde bulundurabilirsiniz.

Ev Sinema Sistemlerinde Uygun Fiyat Avantajı

Ev sinema sistemi modelleri ile evinizde film keyfi yaşayabilir, yüksek kalitede görüntü ve sesin keyfini çıkarabilirsiniz. Ürünlerin özellik bakımından çeşitli modellerinin yanı sıra modele bağlı olarak fiyat seçenekleri de değişiklik gösterir. Sistemin modeli, boyutu, ses ile görüntü kalitesi, parlaklık düzeyi ve bağlantı yöntemi gibi çeşitli özellikleri fiyatlarda değişikliğe neden olur. Ürünün fiyatını etkileyen en önemli özellikler arasında görüntü ve ses kalitesi vardır. Ses kalitesi olarak modele göre çeşitli hoparlör seçenekleri mevcuttur. Hoparlör özelliklerinin ve sayısının artması da fiyatı etkileyen faktörlerdendir. Siz de ürünün piyasaya sunulan çeşitli modelleri arasında seçim yapmakta kararsız kalırsanız Teknosa'nın ekibinden ev sinema sistemi tavsiye desteği alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.