Bluetooth Araç Kiti Fiyatları ve Modelleri

23 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Çok Satanlar
    Apple AirTag Tekli Paket MX532TU/A

    Apple AirTag Tekli Paket MX532TU/A

    1.139 TL
  • Çok Satanlar
    Swiss Charger 30036 Bluetooth Dönüştürücü

    Swiss Charger 30036 Bluetooth Dönüştürücü

    199 TL
  • Çok Satanlar
    LivX Usams BA01 SJ464 Bluetooth 5.0 Receiver USB AUX Hands-Free Telefon Görüşme Wireless Araç Kiti

    LivX Usams BA01 SJ464 Bluetooth 5.0 Receiver USB AUX Hands-Free Telefon Görüşme Wireless Araç Kiti

    449,90 TL
  • Çok Satanlar
    Shaza USB Wireless Hi-Fi Stereo Ses Alıcısı Aux 3.5MM Jack Bluetooth 5.0 Araç Kiti Adaptörü

    Shaza USB Wireless Hi-Fi Stereo Ses Alıcısı Aux 3.5MM Jack Bluetooth 5.0 Araç Kiti Adaptörü

    371,51 TL
  • Ugreen 90225 Mini USB Dongle Bluetooth 5.3 Siyah Adaptör

    Ugreen 90225 Mini USB Dongle Bluetooth 5.3 Siyah Adaptör

    445 TL
  • ScHitec C20 FM Handsfree MP3 Player Bluetooth Modülatör Araç Kiti

    ScHitec C20 FM Handsfree MP3 Player Bluetooth Modülatör Araç Kiti

    397,09 TL
  • Ugreen AUX Bluetooth 5.0 Transmitter & Receiver Kablosuz Ses Adaptörü

    Ugreen AUX Bluetooth 5.0 Transmitter & Receiver Kablosuz Ses Adaptörü

    839 TL
  • Class USB-402 Aux USB SD MMC Bluetooth Çevirici Kumandalı Araç Kiti

    Class USB-402 Aux USB SD MMC Bluetooth Çevirici Kumandalı Araç Kiti

    485,75 TL
  • Class USB-123 USB SD Bluetooth Aux Çevirici Kumandalı Araç Kiti

    Class USB-123 USB SD Bluetooth Aux Çevirici Kumandalı Araç Kiti

    %19
    367,48 TL
    298,15 TL
  • Ugreen Mikrofonlu Aux Bluetooth 5.0 APTX Araç Kiti

    Ugreen Mikrofonlu Aux Bluetooth 5.0 APTX Araç Kiti

    998 TL
  • Winex M44 FM Handsfree Bluetooth Modülatör MP3 Player Type-C Çıkışlı Araç Şarj Aleti

    Winex M44 FM Handsfree Bluetooth Modülatör MP3 Player Type-C Çıkışlı Araç Şarj Aleti

    421,41 TL
  • Ugreen Mikrofonlu 3.5MM Aux Bluetooth 5.0 Alıcı Adaptör Araç Kiti

    Ugreen Mikrofonlu 3.5MM Aux Bluetooth 5.0 Alıcı Adaptör Araç Kiti

    545 TL
  • Winex C20 FM Handsfree MP3 Player Bluetooth Modülatör Araç Kiti

    Winex C20 FM Handsfree MP3 Player Bluetooth Modülatör Araç Kiti

    397,09 TL
  • LivX LIVX-WAC WXQY-01 Quick Receiver 3.5 MM Wireless Mikrofonlu Navigasyon Audio Kablosuz Bluetooth Aux Araç Kiti

    LivX LIVX-WAC WXQY-01 Quick Receiver 3.5 MM Wireless Mikrofonlu Navigasyon Audio Kablosuz Bluetooth Aux Araç Kiti

    479,90 TL
  • Electroon XH-a250 MP3 Bluetooth 4.1 Alıcı Kablosuz Stereo Müzik Modülü

    Electroon XH-a250 MP3 Bluetooth 4.1 Alıcı Kablosuz Stereo Müzik Modülü

    201 TL
  • Winex G39 FM Handsfree Bluetooth Modülatör MP3 Player Type-C Çıkışlı Araç Şarj Aleti

    Winex G39 FM Handsfree Bluetooth Modülatör MP3 Player Type-C Çıkışlı Araç Şarj Aleti

    421,41 TL
  • Sunix MDL-15 40W 3.4A 3in1 FM Araç Modülatörü

    Sunix MDL-15 40W 3.4A 3in1 FM Araç Modülatörü

    509,91 TL
  • Sunix MDL-14 20W 3.4A FM Araç Modülatörü

    Sunix MDL-14 20W 3.4A FM Araç Modülatörü

    456,68 TL
  • Sunix MDL-13 3.4A FM Araç Modülatörü

    Sunix MDL-13 3.4A FM Araç Modülatörü

    424,74 TL
  • Sunix MDL-12 3.1A Araç Modülatörü

    Sunix MDL-12 3.1A Araç Modülatörü

    414,10 TL
23 üründen  ürün görüntülediniz

Bluetooth araç kiti seçenekleri araba kullanırken akıllı telefon ve diğer cihazlarınızdan en iyi şekilde faydalanmanızı sağlamak amacıyla tasarlanır. Araç kiti arkadaşlarınız, aileniz veya iş ortaklarınızla eller serbest şekilde sağlıklı görüşmeler yapmanıza olanak tanıyan ergonomik bir çözümdür. Genellikle çakmaklık bölümüne monte edilebilen veya araç içinde kolayca erişilebilen konumlara yerleştirilen Bluetooth kitleri, sürüş esnasında ellerinizin direksiyonda kalmasını sağlar. Böylece trafikte sürüş güvenliğini artırırken aynı zamanda her an ulaşılabilir olmanıza da yardımcı olur.

Bluetooth Araç Kiti Nedir, Ne İşe Yarar?

Bluetooth kiti araç kullanım esnasında telefonunuza dokunmadan sesli görüşmeler yapmanızı, telefonunuzda bulunan müziklere pratik bir şekilde ulaşmanızı sağlayan portatif cihazdır.

Teknosa'da birçok farklı marka tarafından üretilen araç Bluetooth kiti seçenekleri bulmanız mümkündür. Dahili bataryasıyla rahat bir kullanım sunan Swiss Bluetooth araç kiti oldukça popülerdir. Sunix markasına ait Bluetooth araç kiti ise kumanda özelliğiyle yolcuların müzikler arasında geçiş yapmasını sağlar. Elektron Bluetooth araç kiti ise ultra küçük hacmi ve üst düzey kod çözme yetenekleri ile popüler olan seçenekler arasındadır. Araç kitinin bu özellikleri sayesinde kullanıcılar, araç içinde kablo karmaşasından kurtulurken yüksek kaliteli ses deneyiminden de faydalanabilirler. Type C çıkışlı bağlantı seçenekleri sunan Winex Bluetooth araç kiti modelleri ise yenilikçi teknolojiyi araçlarınıza taşır. Dijital ekranıyla pratik bir şekilde kullanıma hazır hale gelen ScHitec Bluetooth araç kiti çeşitleri aynı zamanda cep telefonu navigasyon sistemiyle de entegre çalışarak sürücülerin güvenliği ve konforu için önemli bir yardımcı olur. çeşitlilik gösteren Bluetooth araç kiti seçenekleri, sürücülerin ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre farklı seçenekler sunarak araç içi deneyimlerini daha keyifli ve pratik hale getirir.

Bluetooth Araç Kiti Nasıl Kullanılır?

Bluetooth araç kiti seçerken, hem aracınıza hem de telefonunuza kolayca bağlanabilen bir model tercih etmeniz önemlidir. AUX girişi kullanarak telefonunuzu aracınıza bağlamak istiyorsanız, Bluetooth araç kiti AUX bağlantı seçeneğine sahip olmalıdır. Araçta AUX girişi varsa, AUX Bluetooth dönüştürücü kullanarak telefonunuzla kablosuz bağlantı sağlayabilirsiniz. Bu cihazlar, telefonunuzdaki müziği aracınızın ses sisteminden oynatmak için tasarlanır.

Bluetooth araç kiti modellerinin sahip olduğu hızlı ve güvenilir bağlantı özellikleri araç içi kullanımı kolaylaştırır. Genellikle araçların çakmaklık gözüne takılan Bluetooth araç kitleri üzerinde yer alan etkinleştirme düğmesine basıldığında açılır. Bazı ürün seçenekleri otomatik olarak eşleşme moduna geçebilir. Aynı anda telefonunuzun da Bluetooth özelliğini aktif hale getirerek araç Bluetooth telefon bağlantısı sağlayabilirsiniz. Telefonunuzun cihaz tarama özelliğini açarak aracınızdaki kiti seçmeniz gerekir. Telefonunuza gelen eşleştirme isteğini onayladıktan sonra Bluetooth araç kiti ile telefonunuz arasında bağlantı kurulmuş olur. Sonrasında eller serbest şekilde telefon görüşmeleri yapabilir, telefonunuzdaki müzikleri araç ses sistemi üzerinden dinlemeye başlayabilirsiniz.

Bluetooth Araç Kiti Özellikleri

Araç içi Bluetooth teknolojileri ve USB özellikli araç kitleri, aracınızı modernleştirmenin ekonomik ve pratik bir yolunu sunar. Bu cihazlar, seyahatlerinde ve günlük yaşamında ekstra konfor ve işlevsellik arayan kullanıcılar için idealdir. USB Bluetooth araç kiti çok yönlü kullanım imkanı sunan seçeneklerden biridir. Çeşitli teknolojik cihazları şarj etmenin yanı sıra müzik dinlemek için de oldukça kullanışlı araç kitlerindendir. Birden fazla şarj girişine sahip olan modeller aynı anda farklı elektronik cihazların pillerini doldurmanıza olanak tanır. AUX Bluetooth araç kiti seçenekleri dahili olarak Bluetooth teknoloji bulunmayan araçlara eklemlenen aygıtlardır. Kablosuz şekilde tasarlanan Bluetooth AUX araç kiti, aracın AUX girişine takılarak çalıştırılan bir Bluetooth sistemidir. Akıllı telefonlarınızla Bluetooth araç kitini eşleştirerek kalabalık şehir hayatında aracınızla seyir halindeyken dilediğiniz müzikleri dinleyerek günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

USB özellikli araç kitleri, sadece sürücüler için değil, aynı zamanda yolcular için de büyük avantajlar sunar. Özellikle uzun yolculuklarda veya trafikte geçirilen zamanlarda, yenilikçi teknolojiler sayesinde sürücüler ve yolcular telefon görüşmelerini sorunsuz şekilde yapabilir, müzik dinleyebilir veya diğer elektronik cihazlarını kullanabilirler. Her an iletişim halinde olmak sürüş deneyimini daha keyifli hale getirir. Araç USB şarj soketi sayesinde veri transferi de yapılabilir. Hem sürücü hem de yolcuların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirilen araç içi ekipmanlar, sürüş güvenliğini artırırken, konforu maksimum düzeyde tutmayı hedefler.

Bluetooth Araç Kiti Fiyatları

Bluetooth araç kiti fiyatları ürünün modeline, markasına, bağlantı noktalarına, sunmuş olduğu ekstra özelliklere bağlı olarak değişiklik gösterir. Gelişmiş teknolojileri destekleyen ürün modelleri genellikle daha yüksek fiyat etiketlerine sahiptir. Temel araç Bluetooth bağlantısı yapmaya yarayan seçenekler ise nispeten uygun fiyatlı olma eğilimindedir. USB girişleri, AUX bağlantıları ve diğer ek bağlantı noktaları gibi özellikler fiyatı etkileyen faktörlerdendir. Bazı Bluetooth araç kitleri, elle serbest arama özelliği, sesli komutlar, dahili mikrofonlar, şarj cihazları gibi ekstra özellikler sunar. Yenilikçi özelliklerle donatılan ürün seçeneklerinin farklı fiyat aralıklarından satılması normaldir.

Cihazları daha önce satın alarak kullanan kişilerin yapmış olduğu yorumlardaki Bluetooth araç kiti tavsiye ve önerilerini inceleyerek ihtiyaçlarınıza hitap eden Bluetooth araç kiti seçeneklerini belirleyebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçerken fiyatın yanı sıra kalite, özellikler, marka güvenilirliği ve satış sonrası hizmetler gibi faktörleri de göz önünde bulundurmanız önemlidir. Teknosa'da birbirinden farklı markalara ait Bluetooth araç kiti çeşitlerini bulabilirsiniz. Uzman ekip desteğiyle cihazlar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, karar verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.