Ofis ve Sarf Malzemeleri Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Bir iş yerinde başarılı olmak için hangi alanda çalışıldığından bağımsız olarak işi yapan ekip kadar kullanılan malzemeler de büyük rol oynuyor. Ofis malzemeleri ofis masalarının üzerinden tutun da fotokopi köşesine kadar, bir ofisin her noktasında ihtiyaca göre farklı yoğunlukta kullanılıyor.

Ofis malzemeleri sadece işleri kolaylaştırmakla kalmıyor, dekoratif bir görüntü de oluşturuyor. İş teklifleri, değerlendirme dosyaları ve rapor çıktıları, bilgisayar destek üniteleri ve bakımı gibi daha nice yardımcı ofis işi, nitelikli ofis malzemelerinin yardımıyla daha basit bir şekilde ve zaman kaybettirmeden yapılıyor. Teknosa teknolojinin olduğu her yerde kullanıcıya destek olma hedefiyle ofis ve sarf malzemeleri kategorisinde bir ofisin ihtiyacı olan tüm ofis ve sarf malzemelerine yer veriyor.

Ofis Malzemeleri

Çalışan insanların haftanın genellikle en az beş günü vakit geçirdiği ofislerde, hayat ve iş kalitesini artırmak, iş stresinizi de azaltıyor. Kullanacağınız ofis malzemeleriyle ofisiniz her şeyin düzenli ve sistemli olarak yapılabildiği bir küçük yaşam alanına dönüşüyor. İşinizi kolaylaştıran ofis ve sarf malzemeleri sayesinde iş yeriniz çok daha keyifli bir hâle geliyor. Ofis malzemeleri genellikle kırtasiye ve sarf malzeme olarak sınıflandırılıyor.

Ofis Malzemeleri Nelerdir?

Ofis malzemeleri listesi oluşturulmak istendiğinde genellikle akla ilk olarak masaüstü gereçleri geliyor. Peki her ofiste mutlaka bulunması gereken ofis malzemeleri nelerdir? Ofis malzemeleri kalemlik, hesap makinesi, delgeç, zımba, kaşe gereçleri ve kâğıt gibi kırtasiye ürünleri dışında bilgisayar, fotokopi makinesi, ofis sandalyesi, çalışma masası gibi ürünler olarak sınıflandırılabilir.

Sarf Malzemeleri Nelerdir?

Ofis içerisinde sürekli tüketim ve harcamaya neden olan malzemeler sarf malzeme olarak adlandırılıyor. En çok tüketilen sarf malzemesi her çalışma için farklılık gösterse de fotokopi makinesi ya da yazıcı ürünleri genellikle ilk sıralarda yer alıyor. Teknosa toner kartuş kategorisinde her marka cihaza uygun ürünler bulunuyor. Canon 2311B003 Pp-201 Fotoğraf Kağıdı gibi bu cihazları destekleyici ürünler de Teknosa güvencesiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Teknosa temizlik ürünleri kategorisi de kullanıcılar tarafından ilgi görüyor. Bilgisayar temizleme ürünleri kategorisindeki Philips ve VPW en çok bilinen ve kullanılan markalar olarak gösteriliyor. Özellikle Philips SVC1111P/97 Ekran Temizleme 30 Ml + Mikrofiber Bez hem başarılı temizlik performansı hem de uygun fiyat avantajıyla sıklıkla tercih ediliyor.

Sarf malzemesi olarak en çok ihtiyaç duyulan bir diğer kategoriyse boş DVD ve CD kategorisi. Bu kategoride bulunan Verbatim DVDr 4.7 GB 16x Jewel Case ve yeniden yazılabilir nitelikteki Verbatim Dvd-Rw Mini 1.46GB 8Cm 2X Hızında 5 Li Kutu ürünleri ofislerin DVD ihtiyaçları için etkili çözümler sunuyor. Teknosa ofis sarf malzemeleri kategorisiyle ofislerin her ihtiyacına karşılık veriyor.

Ofis ve Sarf Malzemeleri Fiyatları

Ofis ve sarf malzemelerinin taban fiyatları, üreticileri tarafından belirleniyor. Teknolojiyi herkes için ulaşılabilir hâle getiren Teknosa en kaliteli ofis malzemelerini en uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla kullanıcıların beğenisine sunuyor. Ofis malzemesi üreticileri ürünleri tasarlarken orijinal sarf malzemelerinin kimyasal içeriklerine uygun olarak cihaz özelliklerini en iyi performans için ayarlıyor.

Makinelerdeki elektrosensörler, orijinal malzemelerin fiziksel ve kimyasal özelliklerine göre ana kontrol mekanizmasına referans değerler gönderiyor. Cihazlar böylelikle en uygun maliyetle ve en verimli şekilde çalışıyor. Teknosa tamamen orijinal ürünlerden oluşan ofis ve sarf malzeme kategorisiyle bütçenizi olduğu kadar cihazınızın uzun ömürlü yapısını da koruyor. Kullanım süresi uzayan cihazlarınızı sıkça değiştirmeniz gerekmeyeceği için demirbaş masrafınız da azalıyor.

Siz de ofisiniz için nitelikli ofis ve sarf malzemeleri almak isterseniz Teknosa'yı ziyaret edebilir, onlarca ürün arasından dilediğiniz ürüne uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.