Mikser / Mikser Setleri Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Mikser

Mutfaktaki en temel yardımcılardan biri olan mikser, elektrikli küçük ev aletleri kategorisinde en çok aranan üründür. Elektrik öncesinde de manuel olarak çalıştırılan el mikseri; çorba, püre vb. yemekleri pürüzsüz hale getiren bir çırpıcıdır. Günümüzde ise birçok farklı aparatı sayesinde karıştırıcı, çırpıcı ve doğrayıcı gibi ek fonksiyonlara da sahiptir. Teknosa küçük ev aletleri kategorisinde yer alan mikser ve blender modellerini inceleyerek, eviniz ve aileniz için en doğru ürünü seçebilirsiniz. Zamandan kazanmak için ister iş yeri ister evinizde kullanmak üzere yapacağınız en doğru tercih olan mikserler; meyve ve sebzeleri ezmek, kesmek ya da suyunu çıkarmak için idealdir. Sert yiyeceklerde ise paslanmaz bıçaklı aparatları ile parçalama işleminde son derece yeterlidir. Sıvı ya da katı karışımları karıştırıcı ve çırpıcı olarak kabul gören mikser setleri; güçlü motorları ve kesme, doğrama, rendeleme, dilimleme ve çırpma gibi ekstra fonksiyonları ile kışlık hazırlıklarınızdan, pastane işi ürünlere ve ana yemeklere kadar çok çeşitli alanda kullanılabilir. Hazırlanan gıdanın mükemmel karışımı ve lezzeti için her evde bulunması gereken mikserler, genellikle kek ve yumuşak hamurlu gıdaların üretiminde kullanılan yardımcılardır. Mikserlerin sıvı malzeme ve koyu malzeme karışımı için en az iki farklı karıştırma ucu bulunmaktadır. Mükemmel karışım için doğru malzemeler ile doğru mikser aparatlarını seçmek gerekmektedir. Ayrıca karışım hızını da doğru kademede seçmek tarifinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Mikser fiyatları ve mikser modelleri

Evlerimizde mutfak robotu olarak adlandırdığımız ancak buna karşılık çok daha az yer kaplayan mikser seti tipindeki ürünler; pratik saklama özellikleri ve ana gövdesine takılıp sökülen parçalarıyla günümüzde çok daha tercih edilir hale gelmiştir. Geleneksel ve el blenderı olarak, iki tipte karşınıza çıkacak mikser modelleri; hız seçenekleri, fonksiyonları, motor gücü, bıçak özellikleri ve doğrayıcı kabı haznesinin olup olmamasına göre fiyatlanır. Hafif çırpma ve karıştırma işlemleri düşünülerek tasarlanan el blenderlarına karşılık geleneksel blenderlar, güçlü motorları ile daha fazla iş görmesi nedeniyle daha çok tercih edilmektedir. Mikser satın almadan önce ihtiyaç duyacağınız; hız, motor gücü, bıçak özellikleri ve ekstra fonksiyonları belirleyerek, en doğru ürünü satın alabilirsiniz. Teknosa, mikser kategorisinde sunulan birçok marka ve fiyat alternatifi içinden, ihtiyacınıza yönelik doğru ürünü, aradığınız satın alım avantajlarıyla yakalayabilirsiniz. Teknosa mağazalarında ve Teknosa.com'da satışa sunulan mikser modellerinin özelliklerini inceleyerek fiyatlarını karşılaştırıp sizin için en uygun fiyatlı ürünü seçebilirsiniz. Sinbo, Arçelik, Arzum gibi yerli markalara ve Tefal, Philips gibi dünya markalarına Teknosa ile ulaşabilirsiniz. Türkiye'de elektrikli modellerinden çok daha önce evlerde kendine yer bulan mikser markaları arasında en çok tercih edilen; yerli üretim olması ve fiyat avantajlarıyla öne çıkan Sinbo, Arçelik ve Arzum yer almaktadır. Tefal ve Philips gibi dünya devleri ise kullanıcıların beğenisini toplamaktadır. Teknosa'da birçok modelini bulabileceğiniz Arzum mikser fiyatları, performanslarına göre çeşitlenmektedir. Bıçak kalitesi, motor gücü ve ürün özelliklerine göre artış gösteren fiyatları, Teknosa'nın özel kampanya ve indirimlerinden faydalanarak yakalayabilirsiniz. Philips'in günlük kullanım için son derece uygun olan, hamur işi tariflerinde harikalar yaratmanızı sağlayacak mikser modelleri de Teknosa'da bulunmaktadır. Hafif ve ergonomik yapısıyla Philips mikser modellerinin fiyatlarını inceleyerek, sizin için en doğru ürünü seçebilirsiniz.

Mikser seçerken nelere dikkat edilmeli?

Mikser seçerken yemek yeme alışkanlıklarınızı baz alarak ihtiyaçlarınızı belirlemekte fayda vardır. İhtiyaçlarınızı belirledikten sonra doğru ürünü bulmak için, Teknosa'nın geniş seçkisini inceleyip; fiyat performans değerlendirmesi yapmanız yeterlidir. Blender tercihinin en belirleyici kriteri; ürünün çırpma hız kademesi seçeneklerinin olmasıdır. Bu sayede, dilediğiniz hızda çırpma ve karıştırma yapabilir, yemeğinizin dokusuna kendiniz karar verebilirsiniz. Yine mikserlerde bulunması arzu edilen turbo seçeceği de, mikserin ekstra hıza ulaşarak daha iyi bir kıvam elde etmenizi sağlamaktadır. İhtiyacınız yalnızca bir çırpıcı değilse, ekstra fonksiyonları olan bir mikser sizin için faydalı olacaktır. Doğrama, dilimleme, rendeleme ve el blenderı olarak kullanabileceğiniz mikser seti türündeki modeller; 3 veya 5 farklı fonksiyon seçeneği ile piyasada bulunmaktadır. Tek bir gövde üzerinde aparatların takılıp çıkarılmasıyla son derece pratik bir biçime dönüşebilen mikser setlerinde; özellikle el blenderının, sıcağa dayanıklı metal parçadan üretilmiş olmasına da ayrıca önem vermek gerekmektedir. Plastik malzemeler sıcak ile buluştuklarında hem zarar görüp hem sağlığa zararlı etkiler barındırabilmektedir. Motor gücü sayesinde, çırpma, doğrama hızları artan mikserler, 700 Watt'tan 1500 Watt'a kadar çeşitlenen bir aralıkta bulunmaktadır. Bu sayede çırpma ve doğrama işlemlerini daha hızlı yapmak mümkün kılınırken, zamandan tasarruf sağlamak da mümkün hale gelmektedir. Motor gücünün artışının, fiyat üzerindeki etkisi de doğru orantılı olarak artmaktadır. Blenderların, gıda ile direkt temas eden bıçak özellikleri de blender seçimini etkileyen kriterlerdendir. Son dönemde popüler olan smoothie vb. içecekleri hazırlarken, buz parçalarını dahi sorunsuz bir biçimde homojen hale getirecek paslanmaz çelik bıçakları mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Mikser ve blender setlerinin her zaman bir haznesi olmayabilir ancak hazneli ürünler size hem kullandığınız gıdanın litre cinsinden ölçüsünü verir hem tek bir ürünü kullanmanızı sağlayarak pratik bir çözüm sunar. Haznenin plastik yerine cam olması da sağlık ve dayanıklılık açısından önemlidir. Birden çok parçası olmasına karşın, geniş yer kaplamayan blender setleri hem yerden tasarruf sağlayan hem makinada kolay yıkanabilir özellikleri ile pratik, kolay ve güvenli kullanım imkanı sağlar.

En Çok Tercih Edilen Mikser Modelleri

Kullanım alanları, şekilleri ve ürünün fonksiyonlarına göre çeşitlenen mikser modelleri; temel olarak el mikseri ve standlı mikser olarak ikiye ayrılmaktadır. Genellikle büyük bir kap içindeki malzemeleri karıştırmak için el mikseri tercih edilse de; hazneli ürünler kek, smoothie vb. karışımlar elde etmek için tercih edilmektedir. Mikser malzemesi de tercih edilen modellerin hem fiyatlarını hem popülerliklerini etkilemektedir. Plastik, alüminyum ve çelik olarak farklı malzemelerden üretilen mikserler içinde en çok tercih edilen mikser modeli ise; günlük kullanıma çok daha uygun ve dayanıklı olan çelik kasa modellerden yanadır. Akıllı ve enerji tasarruflu mikser modelleri, farklı hız kademesi ve turbo modu ile gıdaları mükemmel oranda birbirine karışmasına neden olur ve kısa sürede istenen kıvama ulaştırır. Bu nedenle, siz de mikser tercihinizi yaparken hem enerji tasarruflu hem farklı hız kademesi seçimleri yapabildiğiniz modellere yönelebilirsiniz. Garanti süreleri ve yedek parça güvenliği de ürünlerin tercih edilirliğini etkileyen kriterlerdendir.

Mikser kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

Mikser kullanırken, ürünün kablosunun su ve sıcak yüzeylerle temas etmesini mutlaka engellemek gerekmektedir. Böylece elektrik çarpma riskinin de önüne geçebilirsiniz. Ürünü kullanırken, yalnızca ilgili malzemeler ile buluştuğu anda çalıştırmalısınız. Zira, kesici bıçaklar ya da çırpıcı aparatlar, elinizle temas ederek zarar verebilir. Hazneli ürünlerde de kilitlerin tam olarak oturmasına özen göstererek, blenderın doğru çalışmasını sağlayabilirsiniz. Aksi takdirde mikser ya çalışmaz ya da ürününüz hasar görebilir. Ürünü kullanırken ve sonrasında çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklamak da, olası ev kazalarını engellemeye yardımcıdır.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.