Joystick Fiyatları ve Modelleri

69 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Hyperx Pulsefire Mat Gaming XL Mousepad
    Kredi Fırsatı
    Reklam

    Hyperx Pulsefire Mat Gaming XL Mousepad

    1.329 TL
  • Torima Doubleshock 4 Kablosuz Titreşimli PS4 Siyah Oyun Kolu

    Torima Doubleshock 4 Kablosuz Titreşimli PS4 Siyah Oyun Kolu

    %40
    825 TL
    495 TL
  • Yeni
    Hadron HD326 20.000 Oyunlu Kablosuz Çift Joystick Retro Game Stick Oyun Konsolu

    Hadron HD326 20.000 Oyunlu Kablosuz Çift Joystick Retro Game Stick Oyun Konsolu

    1.349,99 TL
  • Yeni
    Hadron VW9803 PS3 & PS2 & PC Uyumlu Oyun Direksiyon Seti

    Hadron VW9803 PS3 & PS2 & PC Uyumlu Oyun Direksiyon Seti

    2.199,90 TL
  • Yeni
    Hadron HD306 PS3 Oyun Kolu Joystick

    Hadron HD306 PS3 Oyun Kolu Joystick

    429,90 TL
  • Yeni
    Asus ROG Raikiri GU200X Kablolu Gamepad

    Asus ROG Raikiri GU200X Kablolu Gamepad

    4.939 TL
  • Yeni
    Black Shark Sol El Siyah Gamepad 3 Set

    Black Shark Sol El Siyah Gamepad 3 Set

    469 TL
  • Yeni
    Asus ROG Raikiri Pro GD300X RGB Kablosuz Gamepad

    Asus ROG Raikiri Pro GD300X RGB Kablosuz Gamepad

    8.029 TL
  • Çok Satanlar
    Logitech G29 Driving Force Yarış Gaming Direksiyon
    4.7 (17 Değerlendirme)

    Logitech G29 Driving Force Yarış Gaming Direksiyon

    15.999 TL
    15.298 TL
  • Çok Satanlar
    Logitech F710 Kablosuz Gamepad
    Kredi Fırsatı
    Web'e Özel
    Fiyat
    4.6 (38 Değerlendirme)

    Logitech F710 Kablosuz Gamepad

    1.169 TL
  • Çok Satanlar
    Logitech Driving Force Shifter G29/G920 Uyumlu 941-000130
    5.0 (20 Değerlendirme)

    Logitech Driving Force Shifter G29/G920 Uyumlu 941-000130

    2.399 TL
  • Çok Satanlar
    Logitech F310 Kablolu Gamepad
    Kredi Fırsatı
    Web'e Özel
    Fiyat
    4.8 (18 Değerlendirme)

    Logitech F310 Kablolu Gamepad

    779 TL
  • Logitech G G923 Driving Force Yarış Direksiyonu (PlayStation&PC Uyumlu)
    Kredi Fırsatı
    Web'e Özel
    Fiyat
    5.0 (2 Değerlendirme)

    Logitech G G923 Driving Force Yarış Direksiyonu (PlayStation&PC Uyumlu)

    19.999 TL
  • Logitech G G29 Driving Force Direksiyon Seti

    Logitech G G29 Driving Force Direksiyon Seti

    13.489 TL
  • Logitech Extreme 3D Pro Joystick
    4.9 (48 Değerlendirme)

    Logitech Extreme 3D Pro Joystick

    1.579 TL
  • Çok Satanlar
    Rampage V902 El Vitesli Gaming Oyuncu Direksiyonu

    Rampage V902 El Vitesli Gaming Oyuncu Direksiyonu

    7.499 TL
  • Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition PS/PC Yarış Direksiyon Seti

    Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition PS/PC Yarış Direksiyon Seti

    9.496 TL
  • Logitech G29 Driving Force Racing Playstation/PC Siyah Yarış Direksiyonu ve Pedal Seti 941-000112

    Logitech G29 Driving Force Racing Playstation/PC Siyah Yarış Direksiyonu ve Pedal Seti 941-000112

    13.449 TL
  • Gamemaster GP-307 Oyun Kolu

    Gamemaster GP-307 Oyun Kolu

    429 TL
  • Gamemaster GP-427 PS4 Oyun Kolu
    Kredi Fırsatı

    Gamemaster GP-427 PS4 Oyun Kolu

    1.839 TL
  • Thrustmaster T300RS GT PS/PC Yarış Direksiyonu Seti

    Thrustmaster T300RS GT PS/PC Yarış Direksiyonu Seti

    27.438 TL
69 üründen  ürün görüntülediniz

Yüksek kaliteli ve üst düzey teknolojik özelliklere sahip ekipmanlarla oyun oynamak her zaman avantaj sağlar. Joystick ve gamepad cihazları oyun dünyasında söz sahibi olmak isteyen gamerların vazgeçilmez araçları arasında yer alır. Gamepad çeşitleri bilgisayar veya televizyon ekranında bulunan dijital nesnelerin hareketini kontrol etmeye yarayan cihazlardır. Bilgisayar oyunlarını gamepad ile oynamak zahmetsiz ve keyifli bir seçenektir.

Joystick ve Gamepad Çeşitleri

Platform oyunları, yarış oyunları, dövüş oyunları ve spor oyunları gibi türlerde, gamepadler yaygın olarak kullanılır. Oyunlardaki karakter hareketleri, nişan alma ve diğer işlevler, gamepad üzerindeki düğmeler ve analog kollar aracılığıyla kolay ve doğal bir şekilde gerçekleştirilebilir.

GamePad Nedir?

Düğmeler, kontrol çubukları ve tetikleyiciler içeren gamepad, video oyunu denetleyicisi olarak bilinir. Gamepadlerin temel bileşenleri arasında oyun kontrollerini sağlayan düğmeler bulunur. Bu düğmeler, oyuncuların oyun karakterlerini yönlendirmek, saldırmak, zıplamak ve diğer çeşitli işlevleri gerçekleştirmek için kullanılır. Ayrıca kontrol çubukları oyunculara hassas hareket kontrolü sağlar, tetikleyiciler ise ateş etme veya hızlanma gibi işlevleri gerçekleştirmek için kullanılır. Gamepad türleri oyunculara bilgisayar, konsol veya diğer elektronik platformlarda video oyunu oynamanın ergonomik ve keyifli bir yolunu sunar. Gamepadlerde bulunan özelleştirilebilir düğme atama özellikleri, oyuncuların kontrolü ellerine almasını ve oyun performansını artırmasını sağlar. Gamepad seçenekleri sadece oyun deneyimini daha keyifli hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda oyunculara rekabetçi bir ortam yaratır.

GamePad Nasıl Kullanılır?

Elde taşınabilen gamepad cihazlar kullanım kolaylığının yanı sıra oyunculara hareket özgürlüğü de sağlar. Klavye ve mouse ile oyun oynamaya kıyasla kolay kullanım talimatlarına sahiptir. Birçok gamepad modeli, USB kablosu veya bluetooth bağlantısı aracılığıyla bilgisayar ve konsollara bağlanabilir. Konsollarda kullanılmak amacıyla tercih edilen gamepad seçeneklerini etkin hale getirmek için hem konsol hem de gamepad üzerindeki ilgili düğmeye aynı anda basmanız gerekir. Pc gamepad modellerini kullanmadan önce uygun sürücüleri kurmanız, USB kablosuyla bağlantı kurmanız veya bluetooth aracılığıyla cihazları eşleştirmeniz önemlidir. Bu adımları takip ederek, gamepad cihazlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilir ve oyun deneyiminizi geliştirebilirsiniz.

GamePad Özellikleri Nelerdir ?

Oyun mekaniğinin giderek karmaşıklaşması nedeniyle gamepad cihazlara ekstra düğmeler eklenir. Ekstra düğmeler, oyunculara oyun içinde daha fazla işleve kolay bir şekilde erişme ve kullanma olanağı sunar. Farklı oyun türlerine uygun olan pc uyumlu gamepad modelleri, sürükleyici bir deneyim için gerekli olan hızlı tepkileri ve manevraları destekler. Tasarım açısından gamepad çeşitleri el ergonomisine uygun şekilde üretilir. Sanal dünyada gezinirken hassas ve sezgisel dokunuşlar yapmanıza olanak tanıyan ergonomik tasarım, uzun süreli kullanımlarda ekstra konfor sağlamayı hedefler. Kablolu ve kablosuz alternatiflerle farklı kullanıcı kesimine hitap eden gamepad seçenekleri, oyun deneyimini geliştirmek amacına hizmet eder. Kablosuz gamepad modelleri genellikle pillerle çalışır. Lityum piller şarj edilebilir özellikleri sayesinde yeniden kullanılabilir. Kullanıcılara esneklik sağlayan kablosuz seçenekler ise bağlantı ihtiyacını ortadan kaldırır. Tüm gamepad modelleri için ortak olan özellik, oyunculara keşfedilen, fethedilen veya yaratılan dijital dünyalarla etkileşime girerken kusursuz, sezgisel ve eğlenceli bir arayüz sağlamaktır.

Gamepad Seçimi Nasıl Olmalıdır ?

GamePad seçimini etkileyen faktörler arasında oyun oynamanın tercih edildiği platform, oyun türü, bağlantı seçenekleri ve cihazın sahip olduğu ek özellikler yer alır. Satın aldığınız gamepadin bilgisayar ya da oyun konsoluna uyumluluğunun test edilmesi önemlidir. Çoğunlukla oynamayı tercih ettiğiniz oyun çeşitlerini göz önünde bulundurmanız avantajlı bir tercih yapmanız konusunda ideal bir yöntemdir. Dövüş oyunları için daha hassas kontrol sağlayan bir gamepad tercih edilebilirken, yarış oyunları için ergonomik bir tasarıma sahip olan alternatifler öne çıkar. Yarış oyunları için geliştirilen gamepadler genellikle analog direksiyon ve gaz pedalı gibi aksesuarlara sahiptir. Gamepadlerin bazı modellerinde bulunan titreşim, programlanabilir tuşlar, hareket algılama gibi özellikler de seçimleri etkiler. Gamepad tercihlerini etkileyen faktörlerden bir diğeri de cihazın malzeme kalitesidir. Sağlam plastik dış yüzey, cihazın darbelere ve düşmelere karşı daha dayanıklı olmasını sağlar, böylece uzun süreli kullanımda sağlam bir performans sunar. Dış tasarımı silikon ve plastikten üretilen gamepadlerin kontrol düğmeleri genellikle daha yumuşaktır. Yumuşak plastik kaplamalar, kullanıcının rahat bir şekilde gamepadi kavramasını ve kontrol etmesini sağlar.

Uygun Fiyatlı GamePad Modelleri Teknosa'da!

Birçok farklı marka tarafından geliştirilen joystick ve gamepad çeşitleri kullanıcı dostu özellikleriyle ön plana çıkar. Uygun fiyat aralıklarına sahip olan gamepad markaları arasında Gamemaster pc uyumlu ve kablolu ürünler, tuşları ve denetimleri tamamen programlanabilen Logitech F310 gamepad bulunur. Ayrıca daha gelişmiş özelliklere ve orta düzeyde fiyat aralıklarına sahip olan MSI Force GC30 ile Winex N2 gamepad çeşitleri yer alır. Bu çeşitlilik, kullanıcıların bütçe ve ihtiyaçlarına uygun gamepad seçenekleri bulmalarını sağlarken, oyun deneyimlerini kişiselleştirmelerine olanak tanır. Kablolu, kablosuz, el frenli, şarjlı gamepad çeşitlerinden dilediğinizi temin edebilirsiniz. Gamepad fiyatları hakkında araştırma yapmak ve ihtiyacınıza uygun olan cihazın özelliklerini detaylı şekilde incelemek istiyorsanız, Teknosa'nın sunmuş olduğu geniş yelpazedeki ürün çeşitliliğine göz atmanız önerilir. Gamepad araştırması yaparken oyun oynama deneyiminizi üst seviyelere taşıyacak oyuncu monitörü seçeneklerini de inceleyebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından yapılan gamepad önerisi ve görüşlerini okuyarak beklentilerinize uygun olan ürünleri belirleyebilir, verimli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.