Hobi ve Eğlence Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Oyun konsolları, televizyonunuzu eğlence merkezine dönüştürür. Tüm oyun konsolu modelleri yeni nesil smart televizyonlar ile uyumlu olarak çalışır. Paket içerisindeki bağlantı kablolarıyla televizyonunuza bağlanarak kolayca kurulur ve anında oyuna hazır hale gelir.

Eksiksiz bir deneyim için tasarlanan oyun konsolları, kendinizi oyun aleminin içerisinde hissetmeniz için gerekli tüm efektleri gerçekçi bir şekilde ekrana aktarmak için tasarlanmıştır.

Bazı konsollar internet üzerinden film izleyebilmek gibi ekstra özelliklere sahiptir. Ancak temel işlevi olan oyun deneyimini en üst düzeye çıkarmak için konsol ile birlikte sunulan aksesuarlar öne çıkar. Araba yarışı tutkunları için gerçek araç simülasyonu sağlayan direksiyon, pedal, vites kutusu ya da savaş oyunu tutkunları için tasarlanan mikrofonlu kulaklıklar oyun keyfini üst seviyelere taşır.

Sony PlayStation PS4 Oyun Konsolu Modelleri

Sony PS4 oyun konsolu ile oyun oynarken televizyona geçmek istediğinizde televizyon için ayrı bir kumanda kullanmanıza gerek kalmaz. Smart TV'lerde internette bir şeyler aramak PS4'ün oyun kolu ile çok kolay. Tek bir tuşa basılı tutarak hareket ettirebileceğiniz imleç internette kolaylıkla arama yapmanıza olanak tanır. Bunun yanında klasik PlayStation temasını dilediğiniz gibi değiştirerek kendinize özel bir ekran görünümü oluşturabilirsiniz.

Sony PlayStation PS4 oyun konsolunun yeni eklenen özelliği ile PlayStation'ı açtığınız zaman televizyonunuz da otomatik olarak açılır. Bu sayede ister oyun isterseniz de televizyon keyfini anında çıkarmaya başlayabilirsiniz. PS4 ayrıca size oyun oynarken daha rahat edebilmeniz için oyun kolu üzerindeki tuş kombinasyonunu kişiselleştirme imkanı da sunar. PS4 üzerindeki kamera sistemi kullanıcı tanımlaması ile sizi yüzünüzden tanıyarak anında kişisel oturumunuzu açar.

Microsoft Xbox Oyun Konsolu Fiyatları

Microsoft Xbox, oyun konsolu olmanın ötesine geçerek evinizi eğlence merkezi haline getirmek için tasarlandı. Size keyifli vakit geçirmek için eklenen tüm özellikler göz önüne alındığında Microsoft Xbox oyun konsolu fiyatları, fiyat performans açısından öne çıkar. Tüm sevdiğiniz video ve müzik uygulamalarına Xbox üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Yüksek ses kalitesi sağlayan Dolby Atmos ses sistemi, sevdiğiniz şarkıların ya da filmlerin tadını daha iyi çıkarmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda 4K video akışı sağlayan Xbox One; televizyon, film ve video uygulamalarının görüntüsünü üst seviyeye çıkarır ve kesintisiz görüntü kalitesi ile izlemenize olanak tanır. Bunun yanında oyun oynarken yüksek dinamik grafik özelliği ile çevrimiçi oyunlarınızda kesintisiz bir akış yakalamanıza ve arkadaşlarınızla aksamadan iletişim kurmanıza yardımcı olur. Kulaklık, oyun kolu ve daha birçok aksesuarı Xbox One ile birlikte kullanabilirsiniz.

PUBG Gaming Oyun Konsolu Fiyatları

Mobil oyun severler için cep telefonunu oyun konsoluna dönüştüren PUBG gaming oyun standları, dilediğiniz yerde oyun konsolu keyfini yaşamanız için tasarlanır. PUBG oyununun yanı sıra diğer tüm mobil oyunlar için de rahatlıkla kullanılabilir. Gaming standı kullanabilmeniz için telefonunuzun 4.5-6.5 inç boyutlarında ve Joystick dokunmatik ekran etkileşimine izin vermesi yeterli.

Teknosa hobi ürünleri arasında yer alan PUBG oyun standını kullanmaya başlamak için telefonunuzu standa yerleştirin ve dilediğiniz mobil oyunu telefonunuzdan açın. Cep telefonunuz anında bir oyun standına dönüşsün. Ayrıca mobil oyun standı, telefonunuzdaki kırılmaz cam ya da ekran koruyucu ile birlikte çalışarak telefonunuzu korumaya devam eder. Bununla birlikte avuç içlerinize tam oturan tutamaçlar sayesinde hem etkili bir şekilde oyun oynayabilir hem de telefonunuzu olası düşüşlerden koruyabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.