Reklam

Sulu Süpürge Fiyatları ve Modelleri

11 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Grundig Vcw 7230 Islak ve Kuru Şarjlı Süpürge
    Kredi Fırsatı
    Reklam

    Grundig Vcw 7230 Islak ve Kuru Şarjlı Süpürge

    10.999 TL
  • Çok Satanlar
    Xiaomi DDC55 Hutt Akıllı Cam Temizleme Robotu

    Xiaomi DDC55 Hutt Akıllı Cam Temizleme Robotu

    %6
    10.593 TL
    9.933 TL
  • Arçelik S 7610 Robotto 1800 W Islak Kuru Süpürge

    Arçelik S 7610 Robotto 1800 W Islak Kuru Süpürge

    5.999 TL
  • Beko BKS 9118 Ekova 1800 W Islak Kuru Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

    Beko BKS 9118 Ekova 1800 W Islak Kuru Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

    4.600 TL
    4.500 TL
  • Hutt C6 Cam Temizleme Robotu

    Hutt C6 Cam Temizleme Robotu

    %30
    16.120,50 TL
    11.220 TL
  • Çok Satanlar
    Karcher KWD 3 S V-15/4/20 Limited Edition 1000 W Siyah Islak-Kuru Süpürge

    Karcher KWD 3 S V-15/4/20 Limited Edition 1000 W Siyah Islak-Kuru Süpürge

    4.499 TL
  • Çok Satanlar
    Arnica Bora ET11133 850 W Su Filtreli Mor Sulu Süpürge

    Arnica Bora ET11133 850 W Su Filtreli Mor Sulu Süpürge

    7.999 TL
  • Çok Satanlar
    Xiaomi DDC55 Hutt Akıllı Siyah Cam Temizleme Robotu

    Xiaomi DDC55 Hutt Akıllı Siyah Cam Temizleme Robotu

    %5
    10.065 TL
    9.570 TL
  • Karcher WD 5 S V-25/5/22 1100 W Islak-Kuru Süpürge

    Karcher WD 5 S V-25/5/22 1100 W Islak-Kuru Süpürge

    9.499 TL
  • Bissell 3551N CrossWave C3 Select Yüksek Vakumlu Silme ve Süpürme Makinesi

    Bissell 3551N CrossWave C3 Select Yüksek Vakumlu Silme ve Süpürme Makinesi

    16.999 TL
  • Karcher 1.628-360.0 S V-30/8/22/T (YSY) WD 6 EU Çelik Kazan Sarı Islak-Kuru Elektri̇kli̇ Süpürge

    Karcher 1.628-360.0 S V-30/8/22/T (YSY) WD 6 EU Çelik Kazan Sarı Islak-Kuru Elektri̇kli̇ Süpürge

    16.000 TL

Ev içerisinde en sık kullanılan küçük ev aletlerinin başında elektrikli süpürgeler yer alır. Hemen hemen her gün kullanılan ve ev temizliğini kolaylaştıran elektrikli süpürgelerin çok çeşitli özelliklere sahip modelleri bulunur. Kullanım alanı ve konforuna göre yüzlerce farklı çeşide sahip elektrikli süpürge modelleri arasından hijyene üst düzey önem verenlerin tercihi sulu süpürgeler olur. Pratik bir temizlik deneyimi sunan sulu süpürgeler, zamanı etkili kullanarak farklı zeminleri temizlemenizi sağlar. Ahşap zeminler, halılar, seramik kaplama ve daha birçok yüzeyde etkili temizlik sağlayan sulu süpürge modellerini Teknosa'da bulabilirsiniz.

Sulu Elektrik Süpürgesi Nedir?

Gün içerisinde yaşanılan alanın hareketliliğine bağlı olarak etrafta pek çok toz ve kir birikebilir. Bu toz ve kirlerden arınmanın en kolay ve hızlı yolu elektrikli süpürgelerdir. Elektrikli süpürge kullanarak yaşam alanınızdaki kirlerden en etkin şekilde kurtulabilirsiniz. Ancak toz haznesine biriken, gözle görülmeyen toz ve akarlar tekrar havaya karışabilir. Elektrikli sulu süpürge modellerini tercih ederek yaşam alanınızı temizlerken aynı zamanda havanın da temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Sulu süpürgeler, içerisinde bulunan su haznesine belirtilen yere kadar su konularak kullanılır. Bu sayede toz torbası kullanımı gerektirmeden ekonomik ve pratik bir şekilde temizlik imkânı sunar. Tozu ve kiri direkt olarak suya hapseder ve toplanan kirlerin tekrar havaya karışmasına engel olur. Aynı zamanda havanın temizlenmesine yardımcı olan sulu süpürge makinesi özellikle astım hastaları ve alerjik bünyeler için ideal çözümlerin başında gelir.

Pratik kullanımı ve kolay temizliği başta olmak üzere tercih sebebi olan sulu süpürgelerin kullanıcılara sunduğu birçok avantajı vardır. Yüksek emiş gücü ile derinlemesine temizlik vadeden ürünler, en ince tozları bile suya hapseder. Alerjik hastalıkların önlenmesine yardımcı olduğu için evcil hayvanlar ve çocuklar için en iyi şekilde hijyen sağlar. Yerleri süpürürken aynı zamanda siler ve kendinize daha fazla zaman ayırabilmenize destek olur. Ayrıca farklı aparatlarıyla koltuk, halı ve perde gibi yüzeyleri kolayca temizlemenizi sağlar. Toz torbası kullanımı gerektirmediği için kolay bir kullanım sunar ve işiniz bittiğinde sadece su haznesini temizleyerek kaldırabilirsiniz.

Sulu Süpürge Modelleri Nelerdir?

Sulu süpürge modelleri kullanım alanı ve ihtiyaçlar doğrultusunda farklı özelliklere sahip olacak şekilde tasarlanır. Modern ve şık tasarıma sahip süpürgeler arasında en çok tercih edilenlerin başında gelen ıslak ve kuru kullanım imkânı sunan modelleri, tek seferde çok iş yapmanıza olanak tanır. Yerleri süpürürken aynı zamanda silmenizi sağlayan bu modeller, temizliğe ayırdığınız süreyi yarıya indirir ve kendinize daha fazla vakit ayırmanıza yardımcı olur. Ayrıca yere düşüp dökülen bir bardak suyu temizlemeden önce cam kırıkları ile uğraşmak zorunda kalmadan tek seferde her yeri pırıl pırıl yapabilirsiniz.

Sulu dikey süpürge modelleri, pratik kullanımları ile öne çıkarlar. Dar alanlar ve merdiven gibi temizliği zor yerlerde kolaylık sağlayarak kısa sürede süpürmenize imkân tanır. Şarjlı çalışma özelliğine sahip olan sulu süpürge modelleri ile kablo derdi ve elektrik ihtiyacı olmadan özgürce temizlik yapabilirsiniz. Ergonomik boyutları sayesinde taşıma ve kullanım kolaylığı sunarak temizliği pratik hâle getirir. Aynı zamanda fazla yer kaplamadığı için kolaylıkla saklayabilirsiniz. Bazı dikey modellerde bulunan ve suyu buhara çeviren özellik sayesinde mikroplardan kurtulabilir; mop aparatı ile inatçı kir ve lekeleri derinlemesine temizleyebilirsiniz.

Hemen her evde bulunan robot süpürgeler, sulu olan modelleriyle dikkat çeker. Sulu robot süpürge modelleri evde olmadığınız zamanlarda sizin yerinize süpürme ve silme adımlarını tamamlayabilir. Bu modeller tek şarjla evinizi süpürürken, su haznesi ve mopu sayesinde aynı zamanda yerleri de siler. Küçük boyutlarıyla normal süpürgeyle ulaşamadığınız her alana rahatlıkla girebilir. Evden uzakta olduğunuz zamanlarda cep telefonunuzdan robot süpürgenizi kontrol edebilir ve tek tuşla temizlik yapmasını sağlayabilirsiniz.

Sulu Süpürge Halı Yıkar Mı?

Derinlemesine temizlik için tercih edilen sulu süpürgelerin, halı yıkama makinelerinden farklı olarak su püskürtme özelliği yoktur. Ancak ıslak süpürme özelliği ile halı ve koltuklarınızı süpürürken aynı zamanda silebilir, halılarınızın temiz kalma süresini uzatabilirsiniz Islak emiş özelliği sayesinde ıslak halı ve koltuklarınızı derinlemesine temizleyebilir, özel başlıkları ile koltuk araları ve tüylü yüzeyler için yüksek performanslı bir temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Sulu Elektrik Süpürge Fiyatları Nelerdir?

Her marka, kendine özgü tasarımlarıyla farklı modeller üreterek sulu süpürgeleri kullanıcıların beğenisine sunar. Markaların kalitesi, sulu süpürgelerin özellikleri başta olmak üzere pek çok faktör fiyatları doğrudan etkiler. Şarjlı ve dikey sulu süpürge modellerinin sahip olduğu özelliklere göre fiyat farkı oluşabilir. ıslak ve kuru kullanım avantajı sunan sulu süpürgeler için daha fazla ücret ödemeniz gerekebilir. Elektrikli sulu süpürge modelleri ile şarjlı olanlar arasında özellik farkı olduğu için fiyatları aynı olmayabilir. Süpürgenin rengi, boyutu ve emiş gücü gibi diğer detaylar da sulu süpürge fiyatları noktasında belirleyici rol oynayabilir.

Sulu Elektrik Süpürge Nasıl Temizlenir?

Süpürgeyle temizlik işlemi bittikten sonra, toz ve kiri içine hapseden su tankı mutlaka boşaltılmalıdır. Sulu süpürgenin içinde yer alan kirli su boşaltılmadığında makinenin içerisinde kötü koku ve kalıntılar oluşabilir. Bu işlemi yaparken kirli suyu boşalttıktan sonra su haznesini hafif bir deterjanla veya sadece suyla temizleyebilirsiniz. Ardından temizlenen su tankını kurutarak süpürgeye yerleştirebilirsiniz. Aradığınız özellikleri bir arada sunan sulu süpürge modelini Teknosa üzerinden bulabilir, uzman ekip desteği ile size en uygun seçeneği kolayca alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.