Epilasyon Ürünleri Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Epilasyon Cihazları

Pürüzsüz bir vücudun sırrına siz de üstün bir IPL cihazı ile ulaşabilirsiniz. Kişisel bakımından taviz vermeyenlerin bir numaralı ekipmanı hâline gelen epilasyon cihazları, sektörün üstün markaları tarafından sunulan modelleri ile sizi bekliyor. İleri teknoloji ile donatılan birbirinden harika epilasyon aletleri ile siz de yaza hazırlanabilir, her mevsim pürüzsüz bir vücudun konforunu yakalayabilirsiniz. Özelleştirilebilir imkânları ile cildinize, tüy yapınıza uygun fonksiyonlarını kullanabileceğiniz epilasyon cihazlarına şimdi Teknosa farkı ile ulaşabilirsiniz.

Pürüzsüz Bir Cilde Merhaba Deyin

Gözle görülür etkisi sayesinde epilatör cihazı modelleri dört dörtlük bir vücut bakımının kapılarını aralamanızı sağlıyor. Sektörün isim yapmış, büyük markaları tarafından sunulan epilasyon cihazı ürünleri arasından tüy yapınız ve vücut hassasiyetinize göre nokta atışı bir seçim yapabilirsiniz. Örneğin, bu işte her zaman zirveye oynayan markalardan biri olarak Philips'in sunduğu modeller tüm iddiası ile dikkat topluyor. Tüylerde %92'ye varan azalma vadeden bir Philips lazer epilasyon aleti ile yaz tatillerinde, yırtmaçlı elbiseniz ile katılacağınız bir davette ya da günlük buluşmalarda kişisel bakımınız ile göz boyayabilirsiniz. Markanın sunduğu bu epilasyon aletlerindeki SenseIQ teknolojisi, evde rahatça kullanıma imkân tanıyor. Vücudunuzun her kıvrımına mükemmelen uyum sağlayan bu modelleri ister kablolu ister kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Yine Philips tarafından sunulan kablolu kompakt epilatörler de tüylere elveda demeniz için harika bir fırsat sunuyor. Eşsiz dahili ışık ile donatılan bu cihazlar da böylece ince tüylerin dahi çok net bir şekilde görülmesini sağlıyor. Geriye epilatör ile tüyleri kolayca almak ve pürüzsüz bir vücudun göz kamaştıran edası ile davetlere katılmak kalıyor. 2 hız ayarı ile özelleştirebileceğiniz bu kablolu epilatörler, ergonomik tutma yeri sayesinde de rahat kavrama sağlıyor. Etkili bir epilatör Braun markasının sunduğu modeller ile de öne çıkıyor. 20 cımbız sistemi ile donatılan bu Braun epilatör modelleri, uzun süre kalıcı pürüzsüzlüğün de formülünü veriyor. Üstelik konforu maksimuma çıkarmak için de cildinizi nazikçe uyandırıp masaj yapıyor. Bu sayede cildinizi istenmeyen tüylerden arındırırken hoş bir masaj etkisi de sizi rahatlatacak.

Piyasanın En İddialı Epilasyon Aletleri

Braun lazer epilasyon aleti yeni nesil IPL cihazı olarak tasarlanan modelleri ile de çokça tercih ediliyor. 400,000 atımlı ve muadillerine göre 2 kat daha hızlı olan bu IPL cihazları, SensoAdapt teknolojisinin gücü ile iddiasını ortaya koyuyor. Bu teknoloji sayesinde, vücut rengine göre değişen cilt rengini sürekli okuyan ve ışık yoğunluğuna uyum sağlayan bir epilasyon aletine sahip olabilirsiniz. Evinizde günlük kişisel bakımınız için harika bir fırsat olabilecek bu modeller, ilgili işletmelerde de profesyonellerin tercihi olabiliyor. Gözle görülür tüy alma performansına sahip Braun lazer epilasyon aletleri, en düşük enerji düzeyindeyken her iki ayağa da dakikalarca masaj yapabiliyor. Bu sayede çifte avantaj kazanabilir, istenmeyen tüyleri kökünden atarken gün boyu koşturmanın ardından ayaklarınızı da rahatlatabilirsiniz. Bir ıslak kuru epilasyon aleti arıyorsanız da Braun'un size harika haberleri var. Islak ve kuru epilatör olarak öne çıkan, piyasanın ilk akıllı epilatörlerinden biri olarak da dikkat çeken bu cihazlar, duşta ve banyoda da kullanılabiliyor. Bu sayede her tüy alma sürecinde kuru bir ortam yaratma telaşesine de son verebilirsiniz. Ayrıca tüy alma süreçlerinde evinizin mevcut hijyen standartlarını korumak için de bu cihazları banyo esnasında kullanmak avantaj sağlıyor. Kablosuz kullanımı ile adeta sınırsız hareket alanı sağlayan bu epilatörler, akıllı sensör özelliği sayesinde basıncı da en doğru miktara getirebiliyor. Hemen alışverişe başlayarak piyasanın zirveye oynayan markalarını inceleyebilir ve sepetinizi harika bir epilasyon aleti ile doldurabilirsiniz.

Epilasyon Aleti Fiyatları

Epilatör fiyatları geniş bir skalada ilerliyor. Söz konusu fiyat skalasına etki eden en önemli ayrıntılardan biri tabii ki ürün çeşitliliği. Bu ürünler Philips, Braun, Fakir gibi üstün markaların sunduğu ileri teknoloji modellerden meydana geliyor. Tüm bu çeşitlilik, nokta atışı bir tercih yapmayı kolaylaştırırken fiyat aralığını da etkileyebiliyor. Örneğin, piyasanın popülerliğini koruyan markalarından biri olarak Remington tarafından sunulan cihazları da inceleyebilirsiniz. Evde kullanım için son derece ideal olan bir Remington epilasyon aletine sahip olabilir, ek masraflara ihtiyaç duymadan, evinizde tüy alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. IPL teknolojisi sayesinde mükemmelen sonuç veren bu epilasyon aletleri sayesinde ağda bantlarına da ihtiyaç duymayabilirsiniz. Yoğunlaştırılmış ışık atımı olarak bilinen Intense Pulse Light teknolojisi markanın sunduğu epilasyon aletlerinin gücünü ortaya koyuyor. Cilde nazik bir şekilde yaklaşan bu cihazlar, yalnızca 43 dakikada tüm vücuda kolayca uygulanabiliyor. Dilerseniz kategorimizde alışverişinizi özelleştirmeniz için sunulan çeşitli kolaylıklardan da yararlanabilirsiniz. Fiyatları filtreleme yoluna giderek aradığınız ürünlerin belirlediğiniz fiyat aralığındaki seçeneklerini listeleyebilirsiniz. Ayrıca akıllı sıralama özelliğinden yararlanarak da epilasyon aletlerini fiyatlarına göre görüntülemeniz mümkün. Hemen alışverişe başlayarak istenmeyen tüy sorununa kesin çözüm sağlayacak bir epilasyon cihazına kolayca ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.