Çay Makinesi Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Türk kültürünün vazgeçilmez parçası çay, kahvaltıdan molalara her anda hayatınıza tat katar. Geleneksel çay kültürü modern dokunuşlarla çok daha pratik hale gelir. Çay makinesi teknolojileriyle çayın mutluluk veren aromasını damağınızda hissetmek artık çok kolay. Elektrikli çaydanlıklar, çayı tam kıvamında demlemekle kalmaz, suyu istediğiniz sıcaklıkta tutarak çay keyfinizin daha uzun zamana yayılmasına aracı olur.

En az çabayla maksimum lezzet sunan bu makinelerde tam kıvamında çayların tadını çıkarmak için, önce çayınızı demlik haznesine koyun. Çaydanlık kısmına arıtılmış su ya da içme suyu (suyun kireç oranı çayın lezzetini doğrudan etkiler) doldurun. Su kaynayınca birkaç dakika fokurdamasının geçmesini bekleyin. Çaycı modelleri su kaynadıktan sonra ideal sıcaklıkta sabit kalması için özel olarak tasarlanmıştır. Suyu çayın üzerine dökerken biraz yukarıdan dökerek hava almasını sağlayabilirsiniz. 15-18 dk içerisinde çayınız ideal aromasını alarak, içmeye hazır hale gelir.

Çay Makinesi Markaları

Gelişen teknoloji ve azalmayan çay tutkusu çay makinesi markaları arasındaki rekabeti güçlendirmektedir. En güvenli ve pratik çay demleme çözümünü sunmak isteyen firmalar, müşteri geri bildirimlerini göz önüne alarak ürünlerini geliştirir. Farklı tasarımlarla piyasaya sürülen ürünler, mutfak dekorasyonunuzun estetik değerini artırır.

Çaycı denilince akla ilk gelen markalardan olan Arçelik, farklı demlik ve çaydanlık boyutlarıyla kullanıcının ihtiyaçlarına göre özelleşmiş modeller sunar. Cam ve metal demlik seçenekleri bulunan çay makinesi Arçelik modelleri arasından damak tadınıza ve ev halkına en uygun olanı seçebilirsiniz.

Çay makinesi Arzum, ürünlerinin tasarımlarında klasik çaydanlık çizgilerinden ilham almıştır. Geleneksel ve inovatif yaklaşımları harmanlayan Arzum makineleri, farklı renk ve model seçenekleriyle mutfağınıza uyum sağlar. İçinizi ısıtan lezzete hızla kavuşmanıza yardımcı olan makineler, güvenliğinizi göz önünde bulundurur. Susuz çalışma emniyeti ve otomatik kapanma özelliği oluşabilecek aksiliklerin önüne geçmek için özel olarak düşünülmüştür.

Tefal elektrikli çaydanlıklar herkesin damak tadı ve demleme tekniğine uygun geniş bir model yelpazesine sahiptir. Kullanıcı dostu çay makinesi Tefal çeşitleri, pratik kullanım paneli ve ergonomik tasarımıyla kullanıcı ihtiyaçlarını ön planda tutar. Cam, porselen ve metal malzemelerden üretilen demlik üniteleri arasından damak tadınıza ve alışkanlıklarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Modern çizgilerle donatılan tasarımları çay makinesi Fakir modellerinin en dikkat çeken özelliklerinden biridir. Geniş demlik ve çaydanlık kapasitesi seçeneği, Fakir markasının ürünlerinin ayırt edici özelliklerindendir. Farklı materyal ve renklerin kullanımı geniş bir ürün yelpazesi oluşturmuştur.

Çay Makinesi Modelleri

Elektrikli çaydanlık tasarımları, kullanıcıların ihtiyaçları ve alışkanlıkları göz önünde bulundurularak belirlenir. Farklı demleme kapasitesine sahip modeller arasından çay içme alışkanlıklarınıza uygun olanları seçebilirsiniz. Dayanıklılığı ve çayın aroması üzerindeki etkisiyle çelik demlik ve çaydanlıklar oldukça popülerdir. Daha hızlı dem alma imkanı sunan bu modellerde demlenen çaylarda hafif bitter bir nota damağa değer.

Popüler makine modellerinden biri de Grundig'in cam demlik ünitesi bulunan ürünlerdir. Bu makineler çayın rengini net olarak görmenizi sağlar. Bu sayede kıvamına geldiğini kolayca anlayabilirsiniz. Çeliğe kıyasla daha geç ısınan cam demlikler, çayın daha yumuşak içimli olmasını sağlar.

Porselen demlikli modeller de sıklıkla tercih edilen tasarımlar arasında yer alır. Yavaş ısınan porselen, çay bitkisinin aromasında yer alan tüm tat bileşenlerinin suya geçmesini sağlar. Yumuşak içimli, yoğun aromalı bir çay demlemek için Preo markasının modellerine göz atabilirsiniz.

Elektrikli çaydanlık modelleri materyalleri kadar tasarımlarıyla da değişkenlik gösterir. Premier ürünleri arasından mutfağınıza uyum sağlayan renk tonlarını seçebilirsiniz. Renk kadar stil de mutfak dekorasyonunuzu tamamlamak açısından önem taşır. Klasik bir mutfak dizaynınız varsa retro modellere yönelebilirsiniz. Daha modern yapılı mutfaklar içinse net çizgili tasarımlar uygundur.

Çay sizin için bir içecek değil, tutku haline geldiyse farklı demleme tekniklerini kullanabileceğiniz, gurme modellere yönelebilirsiniz. Bu makineler kendi çay ve su oranını ayarlayarak ideal lezzeti içime hazır hale getirir.

Çay Makinesi Özellikleri

Çay makinesi tavsiye yorumları genel olarak ürünün pratikliği ve az enerji tüketimiyle uzun süreli çay içme seçeneği sunması üzerine yoğunlaşmaktadır. Hayata pratik bir tat katan bu araçlar, hızlı biçimde suyu kaynatır ve demleme süresince suyun sıcaklığını ideal derecede tutar. Bu sayede çay bitkisi bütün özünü suya aktarırken, tadında bir değişim olmaz.

Farklı materyaller kullanılarak üretilmiş demliklerle çayınıza karakteristik özellikler kazandırabilirsiniz. Üst ünitesi çelik olan modeller, dayanıklılığı ve hızıyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Kısa zamanda çayınızı yudumlamanıza fırsat tanır. Porselen ve cam demliklerse çayın kendine has aromasını yumuşak içimle destekler.

Az enerji tüketimi sağlaması da bu ürünlerin popülerleşmesi üzerinde etkili faktörler arasındadır. Enerji tasarrufu sağlayan özel tasarımlar, elektrik tüketimini minimum düzeyde tutar. Suyu sabit sıcaklıkta tutma fonksiyonu da bu özelliğini perçinlemektedir.

Bu makinelerin en önemli özelliklerinden biri de kolay temizlenebilir olmalarıdır. Demlik ünitesi bulaşık makinesinde yıkanabilen cihazların, çaydanlık ünitesi de kireçlenmeye dirençli materyaller kullanılarak üretilir.

Çaycı Fiyatları

Çay makinesi fiyatları marka, model ve kullanılan malzemeye göre değişkenlik gösterebilir. Farklı demleme teknikleri kullanabilme ve miktarı ayarlayarak otomatik demleme özellikleri fiyatı belirleyen değişkenler arasındadır. Farklı seçenekler arasından çay zevkinize ve bütçenize en uygun modelleri Teknosa'da bir arada bulabilirsiniz. Online kanaldan güvenli ödeme seçeneklerini değerlendirerek hızlı bir biçimde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.