Amfili Hoparlör Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Amfili Hoparlör

Amfili hoparlör, her geçen gün yenilenen, değişen ve gelişen teknolojinin en somut ve en yeni örneklerinden biri. Amfili hoparlörler, yaşam alanlarınızda daha fazla ses şiddetine olan ihtiyacınızı en iyi şekilde gideriyor. Farklı model ve tasarımlarla üretilen ürünler, her bir markada farklı teknolojik özelliklerle karşınıza çıkıyor. Markalar, ürünlerini kendilerine özgü teknolojileriyle donatıyor ve satışa sunuyor. Bir nevi taşınabilir hoparlör diyebileceğiniz amfili hoparlörler, dizi ve filmlerinizi izlerken, programlarınızı takip ederken aldığınız keyfi ikiye katlıyor. Taşınabilir hoparlör ses sistemi ile evinizde kendi sinema salonunuzu oluşturabilirsiniz

amfili hoparlör modelleri

Amfili Hoparlör Markaları

Yenilenen teknolojiyle kullanıcılara en çok fayda sağlayacak ürünlerden biri olan amfili hoparlör modelleri, birçok markada yer alıyor. Markalar, ürünleriyle farklı teknolojileri ve farklı özellikleri kullanımınıza sunuyor. Samsung, amfili hoparlörleriyle dikkat çeken markalardan biri. Güçlü baslarıyla ihtiyacınız olan ses düzeyini en iyi şekilde sizlere sunan Samsung amfili hoparlörler, gelişmiş bağlantı özellikleriyle de öne çıkıyor. Taşınabilir hoparlör Bluetooth bağlantısı ile televizyonunuzla veya diğer cihazlarınızla temas kuruyor. Bu sayede göz yoran kablo görünümü de ortadan kalkıyor. Optimize edilmiş ses, tek bir kumanda üzerinden kontrol, akıllı telefon uygulaması üzerinden erişim gibi farklı özellikleriyle beğeni kazanan Samsung Soundbar'lar, diğer tüm özellikleriyle kullanıcıların televizyon izleme keyfini artırıyor. Amfili hoparlörleriyle dikkat çeken markalardan bir diğeri ise LG. LG markası, farklı modellerde amfili hoparlörleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarını gideriyor. Markada hem Soundbar, hem Bluetooth hoparlör hem de taşınabilir ses sistemi gibi farklı tasarımlarda ürünler yer alıyor. Soundbar'lar, ev sinema sistemi olarak yaşam alanlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz LG amfili hoparlör modelleri arasında. Bluetooth hoparlörler ve taşınabilir ses sistemlerini de dilerseniz evinizde, dilerseniz de diğer ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. LG markasının kendinden amfili hoparlör modelleri, kolay kontrol, hızlı bağlantı gibi özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor. Sony markasının amfili hoparlör modelleri, gerek tasarımları gerekse yenilikçi teknolojileriyle öne çıkıyor. Markanın Soundbar olarak geliştirdiği modeller, gerçek surround ses seviyesiyle pürüzsüz ve net sesler işitebilmenize imkan tanıyor. Her bir film sahnesindeki sesleri sanki sahneler salonunuzda çekiliyormuş gibi gerçekçi bir şekilde size yansıtan ürünler, gelişmiş ses teknolojileri, kolay kurulumları ve basit bağlantı özellikleriyle de kullanımlarını kolaylaştırıyor. LG, Samsung ve Sony'nin yanı sıra birçok markanın taşınabilir hoparlör modeli bulunuyor.

amfili hoparlör modelleri

Amfili Hoparlör Türleri

Taşınabilir hoparlör büyük veya küçük şekillerde, ihtiyaçlarınıza uygun farklı tasarımlarda bulunabiliyor. Soundbar şeklinde üretilen amfili hoparlörler genellikle ev sinema sistemi kullanım amacı için tercih ediliyor. Gelişmiş özellikleri, ince tasarımları ve modern görünümleriyle Soundbar'ları, tüm programlarınızı izlerken keyifle kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Soundbar'lar, Bluetooth bağlantıları sayesinde cihazlarınızla kolayca uyum sağlayabiliyor. Bluetooth hoparlörler de amfili hoparlör türleri arasında. Bu ürünleri hem yaşam alanlarınızda hem de diğer ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tüm cihazlarınızla kolayca bağlantı kurabilen Bluetooth hoparlör modellerini güçlü ses özellikleri sayesinde büyük alanlarda da tercih edebilirsiniz. Taşınabilir ses sistemleri ve taşınabilir müzik setleri de güçlü ses özellikleriyle farklı ortamlardaki ses ihtiyacınızı giderebileceğiniz amfili hoparlör modelleri arasında yer alıyor.

samsung soundbar

Amfili Hoparlör Yorumları

Amfili hoparlör modelleri, sahip oldukları özellikleriyle kullanıcılardan tam not alıyor. Kullanıcılar özellikle ürünlerin güçlü ses özelliklerini, Bluetooth bağlantısı teknolojilerini ve modern tasarımlarını yorumluyor. Taşınabilir hoparlör tavsiye edilen ürünler arasında olduğundan diğer kullanıcılar da tavsiyeler ve yorumlar üzerinden fikir sahibi olabiliyor. Taşınabilir hoparlör fiyatları, markalara, ürünlerin türlerine ve sahip olduğu teknolojik özelliklere göre değişiklik gösterebiliyor. Bunun yanı sıra ürün fiyatları indirim ve kampanya dönemlerinde daha uygun olarak bulunabiliyor. Bir amfili hoparlör arıyorsanız, Teknosa üzerinden modelleri inceleyebilir, aradığınız amfili hoparlörü Teknosa avantajlarından yararlanarak hemen satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.