3D Yazıcı Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Yeni
Creality K1 Max 1002110009 Yüksek Hızlı 3D Yazıcı

Creality K1 Max 1002110009 Yüksek Hızlı 3D Yazıcı

40.000 TL
Yeni
Creality K1C 1001060031 Yüksek Hızlı Carbon Fiber 3D Yazıcı

Creality K1C 1001060031 Yüksek Hızlı Carbon Fiber 3D Yazıcı

29.999 TL
Yeni
Creality Ender-3 V3 KE 1001020531 3D Yazıcı

Creality Ender-3 V3 KE 1001020531 3D Yazıcı

14.525,22 TL
Yeni
Creality K1 A3DC-047 Yüksek Hızlı 3D Yazıcı

Creality K1 A3DC-047 Yüksek Hızlı 3D Yazıcı

27.024,99 TL

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte üç boyutlu yazıcı ile yazdırma işlemi hayatın bir parçası haline gelmiş durumda. Sanal ortamda tasarlanan üç boyutlu nesnelerin, somut nesnelere dönüşmesini sağlayan makineler, 3D yazıcı olarak adlandırılıyor. Siz de hemen hemen her alanda kullanılan bu teknoloji sayesinde evde veya ofiste kendi tasarımlarınızı oluşturarak gerçek objeler üretebilirsiniz. 3D printer; sağlık başta olmak üzere reklam, oyun, tıp, mimarlık, mühendislik gibi farklı alanlarda sıklıkla kullanılıyor. Üç boyutlu çıktılar almayı mümkün kılan yazıcılar, normal yazıcıdan farklı olarak polimer malzeme ile çıktı sağlıyor. Çalışmalarınıza yeni bir boyut katacak üç boyutlu yazıcı modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Yazıcı ve tarayıcıda ihtiyacınız olan diğer ürünleri de web sitemizde bulabilirsiniz.

3D Yazıcı Modelleri

3D yazıcı modelleri son yıllarda üretim sektöründe büyük bir etki yarattı. 3D yazıcılar, ayrıca geleneksel üretim yöntemleri yerine kullanılarak daha hızlı ve daha ekonomik üretime olanak sağlıyor. Popüler kullanıma sahip 3D yazıcı ürünleri baskı hassasiyeti ve baskılama boyutu özelinde farklı seçenekler sunuyor. Üst segmentte olan yazıcı modelleri, son derece hassas baskılar yapabiliyor ve büyük boyutlardaki nesneleri bile basabiliyor. Yine aynı grupta bulunan bir diğer üç boyutlu yazıcı modeli ise yüksek kaliteli reçine baskıları yapabiliyor. Bu tür yazıcılar otomatik malzeme tanımlama özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Orta segmentte bulunan üç boyutlu yazıcılar yükseltme seçeneği ile satışa sunuluyor. Bu segmentte bulunan yazıcılar açık kaynak kodlu olması sayesinde kullanıcılar tarafından geliştirilebiliyor. Bunun yanı sıra Two marka gibi dokunmatik ekran kullanımına sahip modeller de bulunuyor. Bu örnekler dışında piyasada birçok farklı 3D yazıcı modeli bulunuyor. Hangi modelin sizin için doğru olduğunu belirlemek için ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı belirleyerek seçim yapmanız gerekiyor.

3D Yazıcı ile Neler Yapılabilir?

3D yazıcı nasıl kullanılır? Bu yazıcılar ile neler yapılabilir?” soruları merak edilen konular arasında. Üç boyutlu yazıcılar sayesinde evde veya iş yerinde birçok farklı nesneyi üretebilirsiniz. 3D printer malzemeleri ile prototipler ve modeller kolaylıkla üretilebiliyor. Özellikle mühendislik ve tasarım alanında çalışan kişiler için 3D yazıcılar büyük bir avantaj sağlıyor. Üretilen prototiplerin detaylı şekilde incelenmesi de mümkün olduğu için yapılan hataları tespit etmek ve gerekli düzeltmeleri yapmak daha kolay hale geliyor. Bunun yanı sıra 3D yazıcı programı sayesinde evde de birçok farklı nesneyi üretmek mümkün oluyor. Örneğin takı, telefon kılıfları, oyuncaklar gibi birçok farklı ürünü kendiniz tasarlayarak üretebiliyorsunuz. Ayrıca sanat eserleri ve heykeller de 3D yazıcılar sayesinde daha kolay bir şekilde üretilebiliyor. Bunun yanında protezlerin üretimi gibi birçok alanda bu cihazların kullanımı oldukça avantajlı olabiliyor. Eğer siz de bir 3D yazıcıya ihtiyaç duyuyorsanız farklı markalarda ihtiyaçlarınıza uygun en iyi yazıcı seçeneklerini görüntüleyebilirsiniz.

3D Yazıcıda Hangi Tür Filament Kullanılır?

3D yazıcılar son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımızın bir parçası haline geldi. Bu cihazlar sayesinde insanlar kendi tasarımlarını oluşturarak farklı malzemelerden objeler üretebiliyor. Ancak bu işlem yapılırken kullanılan filament çeşitleri de büyük bir önem taşıyor. 3D yazıcı filament çeşitleri genellikle plastik tabanlı malzemeler olarak belirleniyor. En çok tercih edilen filament türleri arasında PLA (Poliaktirk Asit) ve ABS (Akrilonitril Büdadien Stiren) yer alıyor. PLA filament biyobozunur ve çevre dostu özellikler taşıyor. Ayrıca kolay şekil alabilme özelliği sayesinde baskı kalitesini artırıyor. ABS ise dayanıklı ve darbelere karşı dirençli özellikleri ile dikkat çekiyor. Bunların yanı sıra PETG (Polyethylene Terephthalate Glycol-Modified), TPU (Termoplastik Poliüretan) ve Nylon gibi farklı 3D printer filament türleri de bulunuyor. PETG şeffaf ve sağlam bir yapıya sahip olması ile biliniyor. TPU ise esneklik özelliği sayesinde genellikle ayakkabı ve telefon kılıfı üretiminde tercih ediliyor. Nylon ise dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. 3D yazıcı modelleri kadar kullanılan filamentlerin türleri de önem taşıyor. Hangi amaçla kullanılacağına göre seçilen doğru filament türü, baskının kalitesini artırabiliyor. Çeşitli filament türlerini deneyerek aradığınız sonucu elde edebilirsiniz.

3D Yazıcı için Hangi Çizim Programları Kullanılır?

3D yazıcılarda kullanılacak olan çizim programları da oldukça önemli. En popüler 3D tasarım programlarından birisi olan Tinkercad hem amatör kullanıcılar hem de profesyoneller tarafından tercih ediliyor. Bu program sayesinde basit geometrik şekillerden daha karmaşık nesnelere kadar her türlü tasarım yapılabiliyor. Bunun yanı sıra Fusion 360 gibi diğer tasarım programları da oldukça başarılı sonuçlar veriyor. Fusion 360 özellikle endüstriyel tasarımcılar tarafından sıklıkla kullanılıyor. Programın en büyük avantajı ise CAD ve CAM işlemlerini tek bir yerde yapabilmesi. SketchUp da 3D yazıcılarda kullanılabilen başka bir popüler çizim programı. Özellikle mimari tasarımcıların sıklıkla tercih ettiği bu program sayesinde evlerinizi ya da ofislerinizi modelleyebilirsiniz. Bu çizim programlarının yanı sıra Blender ve FreeCAD gibi diğer seçenekler de mevcut. Hangi programı kullanacağınız tamamen sizin tercihinize bağlı. Ancak tasarım yaparken 3D yazıcıya uygunluğunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bunun yanında 3D yazıcı filament fiyat aralıklarını da dikkate almalısınız. 3D yazıcı fiyatları yazıcıların sahip olduğu özelliklere göre farklılık gösteriyor. Bunun için Teknosa ile farklı fiyat aralıklarını model özelinde değerlendirerek hem ihtiyacınız hem de bütçeniz özelinde seçim yapabilirsiniz. Teknosa ile İhtiyaçlarınızı baz alarak üç boyutlu yazıcı modellerini değerlendirebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.