Xiaomi Giyilebilir Teknoloji Fiyatları ve Modelleri

29 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Xiaomi Redmi Watch 3 Active Siyah Akıllı Saat
    3.0 (2 Değerlendirme)

    Xiaomi Redmi Watch 3 Active Siyah Akıllı Saat

    1.349 TL
  • Xiaomi Redmi Watch 3 Active Gri Akıllı Saat

    Xiaomi Redmi Watch 3 Active Gri Akıllı Saat

    1.349 TL
  • Çok Satanlar
    Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik
    Kredi Fırsatı
    4.9 (16 Değerlendirme)

    Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik

    599 TL
  • Çok Satanlar
    Xiaomi Mi Band 7 Akıllı Bileklik
    Kredi Fırsatı
    4.8 (4 Değerlendirme)

    Xiaomi Mi Band 7 Akıllı Bileklik

    749 TL
  • Xiaomi Redmi Watch 4 Sesli Görüşme Özellikli 47.7 MM Siyah Akıllı Saat

    Xiaomi Redmi Watch 4 Sesli Görüşme Özellikli 47.7 MM Siyah Akıllı Saat

    3.299 TL
  • Xiaomi Mi Band 8 Siyah Akıllı Bileklik
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Xiaomi Mi Band 8 Siyah Akıllı Bileklik

    999 TL
  • Xiaomi Redmi Watch 3 Siyah Akıllı Saat

    Xiaomi Redmi Watch 3 Siyah Akıllı Saat

    %7
    4.299 TL
    3.999 TL
  • Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Mavi Akıllı Saat

    Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Mavi Akıllı Saat

    1.069 TL
  • Çok Satanlar
    Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik Siyah
    Kredi Fırsatı
    3.0 (2 Değerlendirme)

    Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik Siyah

    699 TL
  • Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Siyah Akıllı Saat

    Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Siyah Akıllı Saat

    1.289 TL
  • Xiaomi Smart Band 8 Active Siyah Akıllı Bileklik

    Xiaomi Smart Band 8 Active Siyah Akıllı Bileklik

    619 TL
  • Xiaomi Redmi Watch 4 Sesli Görüşme Özellikli 47.7 MM Silver Akıllı Saat

    Xiaomi Redmi Watch 4 Sesli Görüşme Özellikli 47.7 MM Silver Akıllı Saat

    4.199 TL
  • Xiaomi Smart Band 8 Active Pembe Akıllı Bileklik

    Xiaomi Smart Band 8 Active Pembe Akıllı Bileklik

    649 TL
  • Xiaomi Watch S1 GL Gümüş Akıllı Saat

    Xiaomi Watch S1 GL Gümüş Akıllı Saat

    5.299 TL
  • Xiaomi Redmi Band 2 Beyaz Akıllı Bileklik
    Kredi Fırsatı
    4.0 (1 Değerlendirme)

    Xiaomi Redmi Band 2 Beyaz Akıllı Bileklik

    699 TL
  • Xiaomi Smart Band 8 Pro Siyah Akıllı Bileklik

    Xiaomi Smart Band 8 Pro Siyah Akıllı Bileklik

    2.599 TL
  • Xiaomi Redmi Band 2 Siyah Akıllı Bileklik
    Kredi Fırsatı

    Xiaomi Redmi Band 2 Siyah Akıllı Bileklik

    699 TL
  • Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro Siyah Akıllı Bileklik

    Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro Siyah Akıllı Bileklik

    %28
    1.999 TL
    1.449 TL
  • Xiaomi Mi Band 8 Champagne Gold Akıllı Bileklik

    Xiaomi Mi Band 8 Champagne Gold Akıllı Bileklik

    1.599 TL
  • Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro Ivory Beyaz

    Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro Ivory Beyaz

    1.449 TL
29 üründen  ürün görüntülediniz

Xiaomi akıllı saatler

Teknoloji devamlı olarak gelişmektedir. Her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte kullanılan elektronik cihazlarda da değişim gözlenir. Saatler ilk zamanlarda analog olarak varken yakın geçmişte dijital saatler kullanıcılar ile buluştu. Bir dönemin efsane buluşu olarak görülen dijital saatler de artık yerini yenilerine bırakmaktadır. Teknolojiye ayak uyduran firmalar, gelişimlerini yenilikler ile sürdürür. En yeni teknolojilerden biri ise akıllı saatlerdir. Akıllı saatler, giyilebilir teknoloji olarak piyasaya sunulur.
Giyilebilir teknoloji cihazları arasında başta gelen akıllı saatler, kullanıcılarına pek çok özelliği aynı anda sunar. Sadece saat değil; aynı zamanda bir adım sayar, su kontrol cihazı ve hesap makinesi olabilmektedir. Hepsinden önemlisi ise akıllı saatler ile telefon görüşmesi yapılabilir. Her modelde farklılık göstermekle birlikte gelen mesajlar görülebilir, okunabilir ve cevap verilebilir.
Teknolojiye ayak uyduran kişiler tamamen zevk için de akıllı saat kullanabilmektedirler. Aynı zamanda bu saatleri en çok tercih edenler şirket çalışanları ile sporcular olmaktadır. Telefon özelliği ve adım sayar özelliği sporcuların tercih etmesine sebep olan sadece birkaç özelliktir.


Xiaomi akıllı saat fiyatları

Akıllı saatler ve akıllı bileklikler özellikle son yılların vazgeçilmez ürünleri arasındadır. Her iki ürün de benzer özellikleri bünyesinde barındırmaktadır. Giyilebilir akıllı teknolojiler arasında pek çok firma yer alırken Xiaomi hepsinin arasından kendini göstermektedir. Ülkedeki teknoloji pazarına yakın zamanda giriş yapan Xiaomi, akıllı ürünleri ile kullanıcıları memnun eder.
Xiaomi akıllı saat fiyatları, model ve özelliklere göre değişim gösterir. Her bir modelin farklı özellikleri vardır. Bu özellikler, saati öne çıkarır ve fiyatını belirler. Belirlenen fiyatlar zaman içerisinde aşağı ve yukarı olarak değişiklik gösterir. Teknosa.com üzerinden yapılacak alışverişlerde Xiaomi saat fiyatlarını güncel olarak görmek mümkündür.
Xiaomi akıllı saat modelleri arasında hem bileklik gibi görünen hem de normal analog saati anımsatan modeller de yer alır. Dıştan bakıldığında standart bir analog saat görünümü olan Xiaomi Amazfit Pace 2 akıllı saat, kendi markası içindeki diğer modeller arasında fiyat olarak yüksek olanlardan biridir. Akıllı saatlerin bilekliklere göre çok daha fazla fonksiyonu vardır. Bu sebeple Xiaomi saat fiyatları yüksekken akıllı bileklik fiyatları saate oranla daha uygun olmaktadır.
Teknosa mağazalarında ve Teknosa.com üzerinden tüm akıllı saat ve akıllı bileklerine ulaşılabilir. Teknosa mağazalarında inceleyip deneyerek karar vermek mümkündür. Teknosa.com adresinden de ürün – fiyat karşılaştırması yapılabilmekte ve tüm özellikler kolaylıkla incelenebilmektedir.


En çok tercih edilen Xiaomi akıllı saat ve Xiaomi akıllı bileklik modelleri

Xiaomi akıllı saat modelleri ve Xiaomi akıllı bileklik modelleri son yıllarda kullanıcılar tarafından oldukça fazla rağbet gören iki ürün türüdür. Akıllı giyilebilir teknolojiler, yaşamın her anında kullanıcıların yanında olmaktadır. Akıllı saat ve bileklerin iyi tarafı, modele göre değişmek ile birlikte pek çoğunun suya dayanıklı olmasıdır. Suda rahatlıkla kullanılabilen modeller ile su altında veya duştayken vücut değerlerinin nasıl değiştiği de görülebilir.
Xiaomi saat modelleri arasından Xiaomi Amazfit Bip Akıllı Saat markanın uygun fiyatlı saatlerinden biridir. Adımsayar özelliği vardır. 190 mAh batarya gücüne sahiptir. Böylece saat, uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Ekran boyutu da kullanıcıları tatmin eden cinstendir. 1.28 inç ekranı vardır. Ekran tipi, bilekte uzunlamasına duran dikdörtgen şeklindedir. Beyaz, turuncu ve siyah kayış seçeneklerinden biri seçilebilir. İsteğe göre daha sonradan farklı renkteki kayışlar tek olarak da satın alınıp değiştirilebilir. Bu modelde kalp atış sensörü, titreşim ve Wi-Fi özelliği de vardır. Aynı zamanda suya dayanıklı bir model olduğu için su altında da kullanılabilir.
Xiaomi Amazfit Pace ve Xiaomi Amazfit Pace 2 akıllı telefonları da bu markanın sıklıkla tercih edilen modelleri arasındadır. Fiyat olarak diğer ürünlere kıyasla biraz daha yüksektir. Amazfit Pace ürününde 1.34 inç ekran boyutu dikkatleri çekmektedir. 4GB bellek de tercih edilme sebepleri arasındadır. Pek çok akıllı saat için olmazsa olmaz olan özellik, adımsayar da bu modelde yer almaktadır. Kalp atış hızı sensörü sayesinde nabız ölçümü yapabilmektedir. 280 mAh batarya gücüne sahiptir. Kullanıcıların tercih etme sebepleri arasında yer alan suya dayanıklılık bu modelde de düşünülmüştür. Titreşim, Wi-Fi, GPS gibi özellikler vardır. Ancak kamera ve mikrofon desteklememektedir. Siyah ve kırmızı gibi renk seçenekleri vardır. Android işletim sistemini destekler.
Xiaomi Amazfit Pace 2 akıllı saat modeli, Pace'in güncellenmiş hali olarak kullanıcı ile buluşmuştur. Pace ile özellikleri ve boyutları kısmet aynıdır. Aralarındaki farklardan biri Pace 2 modelinde barometreye de yer verilmiştir. Barometre, kısaca basınç ölçer olarak bilinir. GPS özelliği ile yapılan yürüyüşleri harita olarak gösterebilmektedir. Kat edilen mesafeye göre yaklaşık olarak kalori hesaplaması da yapabilmektedir. Pace'den dış görünüş olarak da farklıdır. Amazfit Pace akıllı saat tam bir yuvarlak şeklindeyken, Amazfit Pace 2 akıllı saat modeli, analog saatleri andıran yapıdadır. Yuvarlaktır ve kenarlarında analog saatlerde saati ayarlamak için yer alan üç küçük düğme bu saatlerde de yer alır.
Xiaomi akıllı saat modellerinin yanı sıra Xiaomi akıllı bileklikler de çok rağbet görmektedir. Saatlere kıyasla daha az özellikleri vardır. Ancak tasarım ve kullanım olarak daha basit yapıdadır.
Xiaomi Amazfit modelinin bileklikleri de vardır. 170 mAh gücünde, 1.23 inç ekran boyutlarındadır. Ekran çözünürlüğü saatlere nazaran daha düşüktür. 80x160 piksel çözünürlük vardır. Kalp sensörü, adımsayar ve Bluetooth bağlantısı vardır. Wi-Fi özelliği yoktur. Bileklik kayışları değiştirilebilmektedir.
Xiaomi akıllı bileklikleri arasında en çok tercih edilen modeller; Mi Band, Mi Band 2 ve en son çıkanlardan olan Mi Band 3 modelleridir. Bu üç modelin de ortak özellikleri arasında Bluetooth vardır. Mi Band serileri genel olarak kalp atış sensörü sayesinde nabız ölçümü yapmaktadır. Uyku ayarı açıldığı zaman uyurkenki nabız ölçümüne göre hangi saatlerde derin, hangi saatlerde hafif uyunduğu da görülebilmektedir. Su içme hatırlatıcısı, adımsayarı bulunur. Uzun süre oturma durumları için hareket etmeyi teşvik eden hatırlatması da bulunur. GPS özelliği ile yürüyüşlerde ve yapılan sporlarda harita oluşturulur.
Xiaomi Mi Band serilerinde, alarm kurmak mümkündür. Sesli veya titreşimli olarak saat kurulabilir. Gelen aramaları gösteren bildirimi vardır. Mesajlar, uygulama mesajları, uygulama bildirimleri ve daha pek çok bildirimi gösterip göstermemesi kullanıcı tercihine bırakılmıştır. Minimum özellikte kullanıldığında, şarj süreleri bir aya kadar dayanıklılık gösterir.
Mi Band 2 ile Mi Band 3 akıllı bileklikleri arasındaki farklardan biri de boyut farkıdır. Mi Band 2; 0.48 inç boyutlarında, 70 mAh gücünde ve 7 gr ağırlığındadır. Mi Band 3 ise; 0.78 inç, 110 mAh gücü ve 20 gr ağırlığı ile piyasada yer alır. Mi Band 3'te fark olarak barometre de bulunmaktadır. Tüm akıllı bileklik modellerinde kordon rengi değişiklik gösterir.


Xiaomi akıllı saat özellikleri


Xiaomi akıllı saat ve akıllı bileklik modelleri genel anlamda ortak özelliklere sahiptirler. Her birinde Bluetooth vardır. Bu özelliği ile cep telefonlarına bağlı olarak çalışırlar. Atılan adımlar, yapılan sporlar ve tüm değerler cep telefonundaki Mi Fit uygulamasına kayıt olmaktadır.
Xiaomi saat ve bileklikleri farklı renk ve model seçenekleri ile kullanıcıya ulaşır. Özelliklerine göre fiyatları da değişmektedir. Böylece her bütçeye uygun bir Xiaomi giyilebilir teknoloji ürünü bulmak mümkündür. Yalnızca adımsayar özellikli olanlar daha uygun, tüm özellikleri barındıranlarsa daha yüksek fiyatlı olabilir. Her ürün suya dayanıklı değildir. Satın alırken özelliklerini dikkatle incelemekte yarar vardır. Tüm akıllı saat ve bileklik modellerinde saati görmek mümkündür. Dolayısıyla bileklik alındığında da aynı zamanda bir saat işlevi görür. Telefon ve mesaj bildirimleri ile anında iletişimi kolaylaştırırlar. Aktif spor yapan kişiler için ideal ürünler arasındadır. Xiaomi akıllı saat ve akıllı bileklik modelleri Teknosa mağazalarında ve Teknosa.com'da yer almaktadır. Özellikler incelenebilir, karşılaştırılabilir ve Teknosa güvencesiyle satın alınabilirler. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde kargo ücreti yoktur. Satın alınan ürün, kapıya kadar güvenle teslim edilir.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.