Çok Satanlar

Samsung Samsung TA20 Micro Usb Hızlı Seyahat Şarj Aleti Beyaz

Ürün Kodu: 145058321
  • En geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoda
Satıcı: PDAteknoloji
441 TL
441 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (2)
Satıcı
499 TL
Satıcı
748,94 TL

Ürün Açıklaması

Telefon ve taşınabilir batarya gibi ürünleri şarj etmede kullanılan hızlı şarj cihazları günlük yaşamda kurtarıcınız olan ürünlerdir. Hafif yapısı ve küçük tasarımı ile Samsung TA20 Micro USB hızlı seyahat şarj aleti beyaz, bu alanda beklentilerinizi karşılayan etkili cihazlardandır. Siz de evinizde ya da gittiğiniz her yerde hızlı bir şekilde elektronik ürünlerinizi şarj etmek isterseniz Samsung markasının TA20 Micro USB model hızlı şarj aletini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Samsung TA20 Micro USB Hızlı Seyahat Şarj Aleti Beyazı Neden Almalıyım?

Telefon gibi cihazlarla sürekli uğraşan ve bu nedenle şarjının hemen bitmesini sağlayan kullanıcıların kurtarıcısı olan ürünler arasında yer alan Samsung TA20 Micro USB hızlı seyahat şarjı, cihazınızı hızlı bir şekilde şarj ederek anında kullanıma hazır hale getirir. Çıkarılabilir şarj adaptörü ve USB kablodan oluşan ürün, farklı kullanım alanları ile de size pratik bir kullanım sağlar. Farklı kablo türleri ile rahatlıkla kullanılabilen adaptörün yanında USB kablosu cihazlarınızı bilgisayara bağlama gibi işlemlerde de size yardımcı olur. Hızlı şarjı destekleyen cep telefonlarını 30 dakikada %50 oranında dolduran cihaz, hızlı şarjı desteklemeyen ürünleri de normal bir şekilde şarj eder. Powerbank ve cep telefonu gibi ürünlerde rahatlıkla kullanılan şarj aleti ile siz de istediğiniz cihazı kolayca şarj edebilirsiniz. 38.3 g gibi hafif bir yapıya sahip olan ürün, küçük yapısı ile de pratik bir şekilde yanınızda taşıyabileceğiniz bir cihazdır. Samsung TA20 Micro USB hızlı şarj aleti özellikleri ile kullanıcıları tarafından beğeni kazanan bir üründür. Kullanıcı yorumları üzerinden de bunu size gösteren cihaz, uygun fiyatıyla dikkat çeker. Samsung TA20 Micro USB seyahat hızlı şarj aleti fiyatı, performansı ile uyumlu bir özellik gösterir. Siz de seyahat ederken ya da evinizde kullanabileceğiniz Samsung şarj aleti ile her an pratik bir kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz.

Samsung TA20 Şarj Aleti Nasıl Kullanılır?

Adaptör ve USB kablodan oluşan Samsung TA20 hızlı şarj aleti, pratik bir kullanıma sahiptir. Prize takarak cep telefonlarınızı kolayca şarj edebileceğiniz cihaz, farklı alanlarda da size yardımcı olur. USB kablo adaptörden ayrı bir şekilde de kullanılabilir. Cep telefonunuzu bilgisayara bağlamak için de kullanılabilen kablo, ikili kullanımı ile size yardımcıdır. İkili kullanım sağlayan şarj cihazı ile siz de seyahate gittiğinizde yanınızda pratik bir ürün bulundurabilirsiniz. Cihazlarınızı hızlı bir şekilde şarj ederek gezdiğiniz yerleri ve sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamanları ölümsüzleştirmeye devam edebilirsiniz. Hızlı şarja uyumlu cep telefonlarını kısa bir sürede tamamen dolduran Samsung TA20 şarj aletine sahip olarak siz de yanınızda küçük ama etkili bir yardımcı bulundurarak dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Küçük yapısı sayesinde her alana rahatlıkla yerleştirebileceğiniz cihaz, yer kaplamaz ve rahat bir kullanım sağlar. Siz de bu şekilde işlevsel bir ürün arıyorsanız Samsung TA20 Micro USB hızlı şarj aletini tercih edebilirsiniz.

Samsung TA20 Hızlı Şarj Aleti Kimler İçin Uygundur?

İş hayatında ya da günlük yaşamında cep telefonu ile uzun süre vakit geçiren kullanıcılar için pratik ürünler arasında yer alan Samsung TA20 şarj aleti, hızlı yapısı ile sizin en büyük destekçileriniz arasında bulunur. Hızlı şarj ile uyumlu cep telefonlarını yarım saatte %50 oranında dolduran Samsung şarj aleti ile siz de uzun süre telefonlarınızın şarj olmasını beklemek zorunda kalmazsınız. Bunun yanında powerbank gibi ürünleri de hızlı bir şekilde şarj edebilen cihaz, hem telefonunuzu hem de destekçi ürünlerinizi anında kullanıma hazır hale getirir. Siz de bu sayede elektriğin olduğu ve olmadığı her alanda elektronik cihazlarınızı rahatça kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Bunun yanında günlük yaşamında da telefonunun uzun süre şarda durmasını ve işlemlerinin yarıda kalmasını istemeyen kullanıcıların da rahatlıkla tercih edebileceği cihaz, her türlü kullanıcının beğenisini kazanacak işlevsel özelliklere sahiptir. Siz de evinizde, iş yerinizde ya da sıklıkla gittiğiniz seyahatlerinizde yanınızda bulundurabileceğiniz Samsung TA20 Micro USB ile rahat bir günün tadını çıkarabilirsiniz. Bunun için Samsung şarj aletine göz atmanız yeterlidir.

Samsung TA20 Şarj Aletinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Hızlı şarj özelliği ile kullanıcıları tarafından beğenilen Samsung TA20 seyahat hızlı şarj aleti, kısa sürede üstün performans göstermesi ile dikkatleri üstüne çeker. AC güç kaynağına sahip olan cihaz, 100- 240 V arası girdi voltajı ile size istediğiniz hızı kolayca sağlar. Bunu destekleyen 5V 2A- 9V 1.67A çıkış gücü ile hızlı şarj özelliğini size sunar. Type C girişli tüm cihazlar ile uyum içinde çalışan ve sizi her alanda destekleyen Samsung şarj cihazı, aradığınız rahatlıkla sizi buluşturur. C tipi girişe sahip cep telefonu ve powerbank gibi ürünlerle kullanabileceğiniz şarj aleti küçük yapısı ve ayrılabilir tasarımı ile de öne çıkar. Hafif tasarımı ile çantalarınızda ağırlık yapmayan ve küçük yapısı sayesinde her alana kolayca yerleştirilebilen cihaz, gittiğiniz her yerde yanınızda olabilir. Şarj etmenin yanında ayrı bir USB kablo olarak da size hizmet eden ürün, çeşitli işlevler ile en büyük yardımcılarınızdan biri olur. Siz de Samsung markasının kalitesini her alanda hissetmek ve elektronik ürünlerinizi de bu kaliteden faydalandırmak isterseniz TA20 Micro USB model şarj aletini gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz.


Enjoy a fast charge


Take the compact design on the go


For Type C compatible devices


Ağırlık Derinlik Genişlik Hızlı Şarj
38.3 23, 5 36, 6 Evet
Kablo Uzunluğu
1, 5

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Samsung TA20 Micro Usb Hızlı Seyahat Şarj Aleti Beyaz
5.0
  • 5
    56
  • 4
    3
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    1
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.