Ücretsiz Kargo

Philips Philips BRE245/05 Satinelle Essential Kablolu Kompakt Epilatör

Ürün Kodu: 120213386
  • En geç 20 Nisan Cumartesi günü kargoda
Satıcı: Mioday
999 TL
999 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (2)
Satıcı
TEKNOSA
1.599 TL
1.599 TL

Ürün Açıklaması

Yıllardır değişmeyen Philips kalitesiyle tasarlanan BRE245/05 Satinelle Essential kablolu kompakt epilatör, istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için en ideal ve etkili ürünlerden biridir. Üst düzey performansı ve şık görünümü ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan bu epilatör modeli, uzun süren temiz bir görünüme kavuşmanızı sağlarken cildinizi hiçbir şekilde irite etmez ve tahrişe neden olmaz. Vücudunuzun her bölgesinde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz Philips Satinelle Essential, sahip olduğu ergonomik yapısı sayesinde kolay bir şekilde tutabilmenizi ve etkili bir uygulama yapmanızı sağlar. Tüylerinizi kökünden alarak haftalar süren pürüzsüz bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olan bu epilatör modeli, iki farklı hız ayarı ile her bölgenin hassasiyetine uygun işlem yapmanıza olanak sağlar.

Philips BRE245/05 Satinelle Essential Kablolu Kompakt Epilatörü Neden Almalıyım?

Güzellik salonlarına giderek vakit kaybetmenizi önleyen Philips BRE245/05 kablolu epilatör, ev ortamında konforlu bir şekilde tüylerinizden kurtulmanıza imkan sunar. En kısa tüylerinizi bile kökünden alarak uzun süren temiz bir görünüm vadeden bu ürün, düzenli kullanımda kalıcı sonuçlar elde etmenizi sağlar. Vücudunuzun her bölgesinin hassasiyetine uygun olarak tasarlanması ile tahriş ve kızarıklık oluşumunu minimum düzeye indirir. 2 farklı hız ayarı mevcut olan Philips Satinelle Essential epilatör, farklı bölgelerde farklı hızda uygulama yapmanızı mümkün hale getirerek etkili bir sonuç ortaya koyar. Bacak, kol gibi geniş bölgelerde en hızlı modunu aktive ederek pratik bir şekilde epilasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Koltuk altı, ve genital bölgede ise ilk kademeyi kullanarak istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Üründe aynı zamanda tıraş başlığı ve tarağı yer alır. Bu başlıkları kullanarak acısız bir şekilde tüylerinizi kısaltabilir, temiz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Gelişmiş cımbız sistemi ile en kısa tüylerinizi bile tek geçişte kökten alması nedeniyle tüylerinizin uzamasını beklemenize gerek kalmadan ihtiyaç duyduğunuz an epilasyon uygulaması yapabilirsiniz. Zamandan tasarruf etmek, pratik ve etkili bir şekilde tüm istenmeyen tüylerinizden kurtulmak istiyorsanız Philips BRE245/05 Satinelle Essential kablolu kompakt epilatör sizin için ideal bir tercih olacaktır.

Philips BRE245/05 Satinelle Essential Epilatörü Nasıl Kullanırım?

Ergonomik yapısı ile kolay bir şekilde, herhangi bir rahatsızlık duymadan uygulama yapmanıza olanak sağlayan Philips BRE245/05 epilatör, hassas cımbız diskleri sayesinde üst düzey performans gösterir. İlk etapta ürünü prize takıp dilediğiniz hız ayarını seçerek uygulamaya hazır hale getirebilirsiniz. Epilatörün şekli yuvarlak olduğu için eşsiz bir tutuş kolaylığı sağlar. Dirsek, diz gibi zorlu bölgelerde bu yuvarlak başlık ile konforlu bir uygulama yapabilirsiniz. Böylelikle tüm bölgelerinize büyük bir rahatlıkla erişebilirsiniz. Tüylerinizi kökten almak yerine görünmeyecek şekilde kısaltmak için tıraş başlığından yararlanabilirsiniz. Bu sayede acı hissetmeden pürüzsüz bir sonuç elde edebilirsiniz. Philips Satinelle Essential, etkili epilasyon sistemi ile tek geçişte tüm tüylerinize erişerek kökten alır. Ürün portatif bir yapıda olduğu için seyahatlerinizde rahat bir şekilde yanınızda taşıyabilirsiniz. Böylelikle nerede olursanız olun, ihtiyaç duyduğunuz anda hızlı bir epilasyon işlemi yapabilir, kolsuz üstler ve etekler ile yaptığınız kombinleri gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz. Dört mevsim pürüzsüz bir tene kavuşmanız için uygun modellerden biri olan Philips BRE245/05 epilatör, ince ve kalın fark etmeksizin bütün tüylerinizi acı hissinizi minimum düzeye indirerek alır.

Philips BRE245/05 Epilatör Kimler İçin Uygun?

Cildinizin doğal dengesini bozmadan, dilediğiniz yerde ve ihtiyaç duyduğunuz anda epilasyon uygulaması yapmanızı sağlayan Philips Satinelle Essential kablolu epilatör, tüylerinden kusursuz bir şekilde kurtulmak ve bunu hızlı ve konforlu bir ürün ile gerçekleştirmek isteyen herkes için uygundur. Tüylerinizin rengi ve yapısı fark etmeksizin kullanabileceğiniz bu epilatör, gelişmiş sistemi sayesinde 0,5 mm’lik tüylerinizi bile tek seferde kökten aldığı için tüylerinizin uzamasını beklemenize gerek kalmadan uygulama yapabilirsiniz. İki farklı hız ayarı mevcut olan bu ürün, epilasyon esnasında vücudunuzun çeşitli bölgelerinin hassasiyetlerine uygun hareket eder. Geniş başlığı sayesinde kol ve bacak gibi geniş alanlarda tek geçişte çok sayıda tüye erişebildiği için hızlı bir sonuç sunar. Bu bölgelerde hızlı modu devreye sokarak daha hızlı bir işlem gerçekleştirebilirsiniz. Genital ve koltuk altı gibi daha hassas bölgelerinizde yavaş ayarı tercih ederek dar alanlardaki tüyleri cildinizi tahriş etmeden nazikçe temizleyebilirsiniz. Ürün prize takılarak kullanıldığı için gittiğiniz her yere götürebilmenize ve pürüzsüz görünümünüzü koruyabilmenize imkan sunar.

Philips’in Bu Epilatör Modelinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Şık ve kusursuz tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Philips BRE245/05 epilatörün yanında tıraş başlığı ve tarağı yer alır. Bu başlıklar sayesinde hassas bölgelerinizdeki tüylerinizi görünmeyecek seviyede, acı hissetmeden kısaltarak pürüzsüz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında her türlü kıyafeti tereddüt etmeden giyebilmenizi sağlayan bu epilatör modeli, tüylerinizin en kısa olduğu dönemlerde bile uygulanabilir olma özelliği ile uzamalarını beklemeden kökten temizleyebilmenize imkan sunar. Ürün ergonomik tasarım ön planda tutularak üretildiği için eşsiz bir tutuş kolaylığı deneyimi yaşatır. Bu nedenle uygulama esnasında elleriniz ve kollarınızda herhangi bir rahatsızlık hissi duymadan epilasyon işlemini keyifli bir hale getirebilirsiniz. Bu epilatörün başlığı yıkanabilme özelliğine sahiptir ve yanında ekstra bir temizleme fırçası mevcuttur. Dolayısıyla hijyenik bir şekilde muhafaza edilerek uzun yıllar boyunca pürüzsüz sonuçlara imza atmanızı sağlar. Eğer düzenli kullanımda kalıcı hale gelen kusursuz bir görünüm elde etmenize yardımcı olacak, bütçenizi yormayacak, hızlı uygulanabilecek bir epilatör arayışındaysanız Philips BRE245/05 Satinelle Essential kablolu kompakt epilatöre göz atabilirsiniz.

logitech z120 mini stereo hoparlör

logitech z120 mini stereo speakers


Etkili epilasyon sistemi


2 Hız ayarı


Ergonomik tutma yeri


Yıkanabilir epilasyon başlığı


Tıraş başlığı ve tarağı


Philips Satinelle ile haftalarca pürüzsüz bacaklara sahip olun. 0,5 mm'ye kadar kısa tüyleri kökünden nazikçe alır. Ergonomik tutma yeri ve optimum hijyen için yıkanabilir başlık ile epilasyon artık çok daha kolay.


Hassas Başlık Soğutma Yıkanabilir Başlık Pilli
Hayır Hayir Evet Hayır
Şarjlı Hız Ayarı Işıklı Kullanım Tipi
Hayır 2 Kademe Evet Kablolu
Başlık Sayısı Tıraş Başlığı Koruma Başlığı Kablosuz
2 Başlıklı Evet Hayır Hayir
Ürün Rengi Güç Kaynağı Islak & Kuru
Yeşil, Beyaz AC Hayır

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Philips BRE245/05 Satinelle Essential Kablolu Kompakt Epilatör
4.8
  • 5
    47
  • 4
    13
  • 3
    0
  • 2
    2
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.