0.0 (0 Değerlendirme)

Logitech Logitech M190 Mouse Kozak Red

Ürün Kodu: 125049108
  • En geç 19 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: Betaplus
452,53 TL
452,53 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Kablosuz kolay bağlantı ve mükemmel iş akışı için işte karşınızda Logitech M190 mouse kozak Red! Şık tasarımı ve göz alıcı kırmızı rengi ile masanızın üstüne şıklık katmaya aday Logitech mouse, konforlu yapısı ile de sizlere ağrısız ve rahat bir kullanım vadediyor. Çalışırken, oyun oynarken ya da internette gezinirken keyif alacağınız bir deneyim yaşatacak olan Logitech M190 özel olarak kaplanmış düğmeleri ile parmaklarınızı ideal yerleştirme noktasına yönlendirebiliyor. Bilgisayar başındayken harika işler ortaya çıkarmak ve konforlu hissetmek için siz de bu yetenekli fare ile vakit kaybetmeden tanışın!

Logitech M190 Mouse’u Neden Almalıyım?

Avuç içine tam oturan özel boyutu sayesinde konforlu bir kullanım vadeden Logitech M190 mouse uzun saatler boyunca çalıştığında bile rahatından ödün vermek istemeyenlerin tercihi oluyor. Eğer siz de konforlu kullanım sunan kompakt bir mouse arıyorsanız Logitech mouse ile mutlaka tanışmalısınız. Aynı zamanda kablosuz özellikteki M190, sizleri kablo kalabalığı ve dağınıklığından kurtarıyor. Masanızın üstündeki kablo kirliliğinden kurtulmak ve fareyi gittiğiniz her yere rahatça taşıyabilmek istiyorsanız M190 tam da aradığınız ürün olabilir! Üstelik gecikmesiz bir kablosuz kullanım vadeden Logitech M190 mouse, konforlu bir çalışma için ihtiyacınız olanları fazlasıyla sunuyor. Hemen hiç gecikme ya da atlama olmadan kablosuz çalışabilir ve dilerseniz serbest bir şekilde hareket edebilirsiniz. 10 metre mesafeye kadar hareket özgürlüğü sunan bu yetenekli mouse, uzaktan da bilgisayarınızı kontrol edebilmenize olanak sunuyor. Ayrıca kablo olmadığı için farenizi çalışma noktalarınız arasında kolayca taşıyabilirsiniz. Toplantı odasına giderken, işten eve dönerken bu küçük yardımcınızı da yanınıza alarak her yerde konforlu çalışma imkânı bulabilirsiniz.

Logitech M190’ı Nasıl Kullanırım?

Logitech M190 kablosuz mouse son derece pratik ve kolay bir kullanım sunuyor. Kablosuz olma özelliği sayesinde sizleri kablo karmaşıklığından kurtaran ürünü paketinden çıkarır çıkarmaz kullanmaya başlayabilirsiniz. Tak ve çalıştır kolaylığındaki bu Logitech mouse’u kullanmaya başlamak için yapmanız gereken tek şey USB alıcısını bilgisayarınızın yan tarafında ya da arka kısmında bulunan USB bölmesine takmak. USB alıcısını takar takmaz kullanıma hazır hale gelen Logitech M190, anında işlere koyulmak için ideal. Logitech M190’ın kullanıcı dostu özelliklerinden biri de özel tam boy tasarımı olarak dikkat çekiyor. Logitech mouse büyük ellerin doğal hatlarına uyacak şekilde tasarlanan özel hatlı formu sayesinde hem sağ hem de sol eliniz için optimum konfor sunuyor. Bu sayede solak kimselerin de rahatlıkla kullanabileceği ürün, konforu sonuna kadar deneyimlemenizi sağlıyor. Bunun yanı sıra Logitech farenin sahip olduğu özel kaplanmış düğmeleri, parmaklarınızı ideal yerleştirme noktasına yönlendirirken aynı zamanda ek avuç içi desteği sunarak gün boyu rahat hissetmenizi sağlıyor. Uzun saatler boyunca çalıştığınızda bile el ve bilek konforunuzu koruyabilmek istiyorsanız Logitech M190 kablosuz mouse tam size göre!

Logitech Kablosuz Mouse Kimler İçin Uygun?

Logitech M190 kırmızı kablosuz optik mouse, fare kullanırken kablosuz özgürlüğü yaşamak isteyen ve konforlu bir kullanım arzu eden herkes için uygun. Ev tipi kullanımın yanı sıra iş hayatında tercih etmek için de ideal özelliklere sahip Logitech mouse ile daha verimli ve üretken olmaya hazır olun! Kablosuz mouse arayışında iseniz en iyi alternatiflerden biri olabilecek M190, ergonomiklik konusunda beklentileri en iyi şekilde karşılıyor. Bunun yanı sıra özel şekli sayesinde ele tam oturması hem sağ hem de sol el ile kullanıma imkân sunması onu konforlu bir kullanım için eşsiz kılıyor. Logitech mouse dayanıklı, sağlam ve uzun ömürlü bir mouse arayışında olanların da bu beklentisini karşılıyor. Kısa süre sonra kullanılmaz hale gelebilecek bir mouse yerine sizlere uzun soluklu eşlik edebilecek bir mouse arıyorsanız M190’ı güvenle tercih edebilirsiniz. Çarpma, düşme ve darbelere karşı dayanıklı tasarımı ile kullanıcı memnuniyeti sunan Logitech mouse sizlere uzun soluklu eşlik edebilecek harika bir yol arkadaşı.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Mouse Logitech M190 etkileyici pek çok özellikle sizlerin beğenisine sunuluyor. Tak ve çalıştır kolaylığı sunan pratik kullanımı, kablosuz özelliği, tam boy konfor vadeden özel formu, gecikmesiz kablosuz kullanım, 10 metreye kadar kablosuz kullanım, yüksek dayanıklılık ve kalite, 18 aylık pil ömrü bunlardan yalnızca birkaçı. 18 yıl pil ömrü sayesinde sorunsuz ve kesintisiz kullanımın keyfini çıkarmanızı sağlayacak Logitech mouse ayrıca kullanılmadığı zamanlarda güç tasarrufu moduna geçiş yapabiliyor. Bu sayede tasarruflu ve uzun soluklu bir kullanım M190 ile sizleri bekliyor. (Pil ömrü kullanıcıya ve bilgisayar kullanım koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.) Logitech kablosuz farenin öne çıkan özelliklerinden biri de hassas izleme ve zahmetsiz kaydırma özellikleri oluyor. Denetimli satır satır kaydırma deneyimi sayesinde sörf yaparken büyük kolaylık elde edebilir ve daha rahat bir gezinme fırsatı yakalayabilirsiniz. Optik algılayıcı neredeyse her yüzeyde akıcı ve doğru bir imleç denetimini mümkün kılıyor. Bu sayede rahatsız edici tıklama atlama ya da takılma durumları olmadan doğru ve kusursuz mouse hareketleri elde edebilirsiniz. Logitech M190 fiyatıyla da kullanıcıları mutlu ediyor. Uygun fiyat avantajıyla sizlerle buluşan bu eşsiz mouse ile tanışmak için acele edin! Daha fazla mouse modeli ve markası incelemek içinse Mouse kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayın.


CORDLESS COMFORT: The mouse is crafted with a contoured, ergonomic shape that follows the natural curve of larger hands and guides fingers into ideal placement with scooped buttons for all-day comfort


LAG-FREE WIRELESS CONNECTION: Enjoy full freedom with a wireless connection from up to 10 meters away, without desktop clutter. A lag-free connection means virtually no delay during gaming


HIGH-QUALITY PRECISION: Don’t compromise on quality with work or gaming. Precision tracking, line-by-line scrolling and simple navigation mean you can say goodbye to annoying missed clicks


BUILT TO LAST: Designed by the number one world leader in mice and keyboards, the M190 is an everyday laptop and PC computer mouse you can depend on. It’s durable, reliable, and built to last


LONG-LASTING BATTERY: Enjoy up to 18 months of worry-free usage thanks to a long-lasting battery, and a mouse that kicks into power saving mode automatically when not in use. AA Battery is included


HIGH-PRECISION TRACKING: Get precise results no matter the location. With smooth, accurate cursor control, you can use the mouse on nearly any surface. Line-by-line scrolling ensures easy navigation


Dedicated media controls with a precision engineered, edgeless volume wheel provide convenient and easy control to quickly play, pause, skip or mute your media.


Connect to multiple devices uses LIGHTSPEED or Bluetooth. Toggle between high-performance LIGHTSPEED wireless via USB receiver and Bluetooth— quickly and easily.


Ağırlık Derinlik Genişlik Yükseklik
89, 9 115, 4 66, 1 40, 3
Pil Performansı Form Faktörü Güç Kaynağı Tuş Sayısı
2000 İki elini de kullanabilen Piller 3

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Logitech M190 Mouse Kozak Red
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.