Ücretsiz Kargo

0.0 (0 Değerlendirme)

Logitech Logitech G G335 Kablolu Oyuncu Kulaklığı Beyaz

Ürün Kodu: 125085238
  • En geç 24 Nisan Çarşamba günü kargoda
%32
2.951,15 TL
1.995 TL
%32
2.951,15 TL
1.995 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (4)
Satıcı
TEKNOSA
2.769 TL
Satıcı
2.799 TL
Satıcı
2.899 TL
Satıcı
3.210 TL

Ürün Açıklaması

Oyun seanslarınızda rahatlığınızı ön planda tutuyor ve kullandığınız oyuncu kulaklığı modelinin de konforunuzu en üst noktaya taşımasını bekliyorsanız, gerek ergonomik tasarımı gerekse teknik özellikleriyle dikkat çeken Logitech G G335 kablolu oyuncu kulaklığı beyaz, sizin için ideal olabilir. Oyuncu ekipmanları konusunda uzmanlığını tüm dünyaya kanıtlayan Logitech’in, uygun fiyatlı ve rahat bir oyuncu kulaklığı edinmek arzusundaki herkesin beklentilerine yanıt veren ürünü, özellikle gençleri cezbeden renk ve desenleriyle dikkat çekmektedir. Beyaz rengin sadeliğini, bu modele özgü rengârenk desen stiliyle harmanlayan Logitech G335, oyunlarla keyifli vakit geçirirken tarzınızı yansıtmanız için uygundur.

Logitech G335 Oyuncu Kulaklığını Neden Almalıyım?

Bilgisayar, akıllı cihaz ve konsol ile oynarken ya da film izlerken, takip ettiğiniz içeriklerin seslerini mümkün olan en iyi şekilde duymanıza yardım eden, bunu yaparken de başınızı rahatsız etmeyen bir oyuncu kulaklığı arayışındaysanız, Logitech G G335 kablolu oyuncu kulaklığı beyaz modeline yönelebilirsiniz. Tüm gün boyunca kullanabileceğiniz şekilde dizayn edilen ürün, ergonomik tasarımıyla kendi sınıfındaki kulaklıklardan ayrılmaktadır. Hafızalı köpükten üretilen kulaklık süngerleri ve ayarlanabilir yapıdaki yumuşak baş bandı sayesinde uzun saatler boyunca kullansanız bile sizi rahatsız etmeyen model, kablosu dâhil yalnızca 240 gram ağırlığındadır. Oyun seanslarınızın verimliliğini artırabilen kulaklık, son derece sade bir yapıya sahiptir. Son yılların en popüler teknoloji trendlerinden RGB LED aydınlatma gibi unsurları beraberinde getirmeyen ancak eğlenceli bir kontrast sunan renkleriyle görsel anlamda ihtiyaçlarınıza yanıt veren model ses oluşturma noktasında sınıfı rahatlıkla geçmektedir. 40 mm’lik neodimyum sürücüleri ile farklı frekanslardaki sesleri başarıyla sizlere ileten kulaklık, 20 Hz ile 20 kHz arasındaki frekanslara yanıt verebilir. Hassasiyeti 87,5 dB SPL/mW düzeyinde olan ürün, kollu mikrofona da sahiptir. Kardiyoid formundaki mikrofon, sesi tek yönlü alırken doğru pozisyonlamayı gerçekleştirdiğinizde oynadığınız oyunlardaki takım arkadaşlarınızla kusursuz şekilde sesli iletişim kurabilmenizi sağlar. Discord sertifikası ile taçlandırılan mikrofon, teknik yeterlilikleriyle kulaklığa değer katar.

Logitech G335 Oyuncu Kulaklığını Nasıl Kullanırım?

Hem bilgisayarınızla hem de 3,5 mm’lik jak girişine sahip olan oyun konsollarınızla ve akıllı cihazlarınızla birlikte değerlendirebileceğiniz Logitech G335, 1,2 metrelik kablosuyla size hareket özgürlüğü sunar. Kablonun ucundaki konnektörü, mikrofon ve kulaklık-hoparlör bağlantısı içeren kombo portuyla buluşturduğunuzda ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer bilgisayarınızda kombo bağlantı noktası bulunmuyorsa paket içeriğine dâhil edilen Y kablodan destek alabilirsiniz. İlgili kabloyu kulaklığınızın konnektörüne bağladığınızda, kulaklığın hoparlör ve mikrofonuna ulaşan veriler ayrışır. İkili konnektörü, bilgisayarınızdaki mikrofon ve kulaklık girişine bağlayarak sesinizin karşı tarafa ulaşmasını sağlayabilir, oyun ve diğer içeriklerdeki sesleri de sorunsuz şekilde işitebilirsiniz. Dâhilî bir ses kartı içermemesine karşın kullandığınız ses kaynağındaki sesleri, mümkün olduğunca iyi biçimde sizlerle buluşturan model, ekolayzer ve ses modu kişiselleştirmelerine son derece duyarlıdır. Özellikle rekabetçi oyunlarda rakiplerinizin seslerini, en ince detaylarıyla duyabilmek adına ekolayzerin yüksek frekans değerlerini artırdığınızda, Logitech G335 oyuncu kulaklığının sürücü hünerlerini deneyimleyebilirsiniz. Bunun yanında Windows işletim sistemlerinde değerlendirebileceğiniz Dolby Access ve DTS Sound Unbound gibi yazılımlarla, kulaklığınızın ses rengini ve diğer işitsel parametrelerini kişiselleştirebilirsiniz. Kulaklığın üzerinde yer alan döndürülebilir yapıdaki ses seviye tuşu, kullanım esnasında rahatlık sunabilir. Ağzınıza yaklaştırarak etkinleştireceğiniz mikrofonu, kulak hizanıza getirdiğinizde kapatabilirsiniz. Mikrofonu dilerseniz, işletim sisteminizin aygıt yönetim paneli aracılığıyla tamamen de devre dışı bırakabilirsiniz.

Logitech G335 Oyuncu Kulaklığı Kimler İçin Uygun?

Bütçesini yormadan yüksek performanslı ve üst düzey konfor sağlayan bir oyuncu kulaklığı satın almak isteyen herkes için uygun yapıdaki Logitech G335; FPS, MOBA, yarış, strateji gibi oyun türlerine gönül verenlere hitap eder. Oyunlardaki ses efektlerinin, müziklerin ve diyalogların en iyi biçimde duyulabilmesi için özelleştirilen model, geniş çaplı sürücüleriyle her türlü işitsel yükün altından başarıyla kalkabilmektedir. Oyun oturumlarının vazgeçilmezi olan sesli iletişim süreçlerinde de kendinden bekleneni rahatlıkla verebilen oyuncu kulaklığı, kardiyoid yapıdaki mikrofonuyla sahiplerinin sesini, karşı tarafa net ve anlaşılır şekilde iletir. Abartıdan uzak tasarımı ve ergonomik yönden güçlü yapısıyla teknoloji ve oyun tutkunlarının takdirini kazanan ürün, arkadaşlarıyla saatler boyunca oyun oynayanların favori ekipmanlarından birine dönüşebilmektedir. Yalnızca bilgisayarla değil, 3,5 mm bağlantı noktasına sahip oyun konsollarıyla birlikte de değerlendirilebilen model, multimedya içeriklerini izlerken de kullanıcılarına keyifli anlar yaşatır.

Logitech G335 Oyuncu Kulaklığının En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Geleneksel oyuncu kulaklıklarından farklı olarak kullanılırken sunduğu rahatlıkla öne çıkan gaming kulaklık modeli, Logitech’in alışılagelen ses kalitesinden de ödün vermemektedir. Kış aylarında kullanırken kulakları ısıtan, yaz aylarında ise kulakları terletmeyecek materyalden üretilen kulaklık süngerleri, ürünün ayırıcı özelliklerinden biridir. Yumuşak dokulu baş bandı ise G335 modelinin canlı ve dinamik tasarımına katkıda bulunurken kullanıcıların, kulaklığı maksimum konforla değerlendirebilmelerine yardımcı olur. Ayarlanabilir baş bandı, kulaklığın kolayca kişiselleştirilebilmesine imkân tanır. Yeterli uzunluktaki kulaklık kablosu, bilgisayar kasası uzakta dahi olsa oyuncuların, başlarını diledikleri gibi hareket ettirebilmelerine zemin hazırlar. Logitech’in diğer kulaklık modellerinde olduğu gibi neodimyum sürücülerle güçlendirdiği G335 gaming headset, ses performansıyla sahiplerini, oyunun ve multimedya içeriklerinin atmosferine anında dâhil eder. Eğer siz de bilgisayar ve konsol oyunlarıyla vakit geçirmekten hoşlanıyor, oyun oturumlarınızda değerlendirebileceğiniz şık ve yüksek performanslı bir oyuncu kulaklığı almayı planlıyorsanız, Logitech G G335 kablolu oyuncu kulaklığı beyaz modelini tercih edebilirsiniz.


Lightweight Design: Weighing in at only 240 g (8.5 oz), G335 is smaller and lighter than the G733, features a suspension headband to help distribute weight and is adjustable for a customised fit


All-day Comfort: Soft memory foam earphone pads and sports mesh material are comfortable for extended use so you can take your gaming to the next level in style and comfort


Plug and Play: Quickly jump into your game and simply connect with the 3.5 mm audio jack; these colourful headphones are compatible with PC, laptop, gaming consoles, and select mobile devices


Headset Controls: The volume roller is located directly on the ear cup to quickly turn up your game or music, whilst the flip-to-mute microphone can be easily moved out of the way


Impressive Sound: With 40 mm neodymium drivers, the G335 PC gaming headset delivers crisp, clear stereo sound that makes your game come alive


PC and Console Compatible: This gaming headset with microphone is compatible with PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X / S, and Nintendo Switch with 3.5 mm audio connection


Bağlantı Teknolojisi Ağırlık Derinlik Genişlik
Kablolu 240 79 180
Ürün Rengi Yükseklik
Beyaz 189

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Logitech G G335 Kablolu Oyuncu Kulaklığı Beyaz
0.0
  • 5
    13
  • 4
    5
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.