Ücretsiz Kargo

0.0 (0 Değerlendirme)

Huawei Huawei Watch GT4 41 MM Altın Akıllı Saat

Ürün Kodu: 780165661
  • En geç 30 Nisan Salı günü kargoda
Satıcı: ASLAN TELEKOM
7.974 TL
7.974 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (2)
Satıcı
7.975 TL
Satıcı
TEKNOSA
8.499 TL

Ürün Açıklaması

* Aşağıdaki özellikler OTA güncellemeleriyle, en son sürümde kullanıma sunulacaktır: Servis araçları, Health Glance (solunum kontrolü ve arteriyel sertlik tespiti hariç) ve Petal Haritalar.
** Health Glance (solunum kontrolü ve arteriyel sertlik tespiti dahil), sağlık eğilimi, serbest dalışlar, gelen arama bildirimleri ve sosyal uygulama mesajları, gelecekte OTA güncellemesi aracılığıyla kullanıma sunulacaktır.
*** Bu ürünün desteklediği sağlık özellikleri, eSIM, üçüncü kişi uygulamaları ve diğer özellikler ülke ve bölgelere göre değişiklik gösterebilir.
1. Huawei laboratuvar testlerinden elde edilen sonuçlara dayanmaktadır. Gerçek kullanım, farklı modeller arasındaki farklılıklara, kullanım alışkanlıklarına ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişebilir.
HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:
Batarya, aşağıdaki kullanım alışkanlıkları göz önüne alındığında 14 gün dayanabilir:
Haftada 30 dakika Bluetooth araması, haftada 30 dakika ses çalma, kalp atış hızı izleme etkin, HUAWEI TruSleep™ gece etkin, haftada 90 dakika egzersiz (GPS etkin), mesaj bildirimleri etkin (günde 50 SMS mesajı, 6 arama ve 3 alarm) ve ekran günde 200 kez açılır. Gerçek batarya ömrü kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilir.
Batarya, aşağıdaki kullanım alışkanlıkları göz önüne alındığında 8 gün dayanabilir:
Haftada 30 dakika Bluetooth araması, haftada 30 dakika ses çalma, kalp atış hızı izleme etkin, HUAWEI TruSleep™ gece etkin, stres izleme etkin, nabız dalgası aritmi analizi ve uykuda nefes farkındalığı özellikleri etkin, haftada 180 dakika egzersiz (GPS etkin), mesaj bildirimleri etkin (günde 50 SMS mesajı, 6 arama ve 3 alarm) ve ekran günde 30 dakika açılır. Gerçek batarya ömrü kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilir.
Batarya, aşağıdaki kullanım alışkanlıkları göz önüne alındığında 4 gün dayanabilir:
Always On Display etkin, haftada 30 dakika Bluetooth araması, haftada 30 dakika ses çalma, kalp atış hızı izleme etkin, HUAWEI TruSleep™ gece etkin, stres izleme etkin, nabız dalgası aritmi analizi ve uykuda nefes farkındalığı özellikleri etkin, haftada 180 dakika egzersiz (GPS etkin), mesaj bildirimleri etkin (günde 50 SMS mesajı, 6 arama ve 3 alarm) ve ekran günde 30 dakika açılır. Gerçek batarya ömrü kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilir.
HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:
Batarya, aşağıdaki kullanım alışkanlıkları göz önüne alındığında 7 gün dayanabilir:
Haftada 30 dakika Bluetooth araması, haftada 30 dakika ses çalma, kalp atış hızı izleme etkin, HUAWEI TruSleep™ gece etkin, haftada 90 dakika egzersiz (GPS etkin), mesaj bildirimleri etkin (günde 50 SMS mesajı, 6 arama ve 3 alarm) ve ekran günde 200 kez açılır. Gerçek batarya ömrü kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilir. Batarya, aşağıdaki kullanım alışkanlıkları göz önüne alındığında 4 gün dayanabilir:
Haftada 30 dakika Bluetooth araması, haftada 30 dakika ses çalma, kalp atış hızı izleme etkin, HUAWEI TruSleep™ gece etkin, stres izleme etkin, nabız dalgası aritmi analizi ve uykuda nefes farkındalığı özellikleri etkin, haftada 180 dakika egzersiz (GPS etkin), mesaj bildirimleri etkin (günde 50 SMS mesajı, 6 arama ve 3 alarm) ve ekran günde 30 dakika açılır. Gerçek batarya ömrü kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilir. Batarya, aşağıdaki kullanım alışkanlıkları göz önüne alındığında 2 gün dayanabilir:
Always On Display etkin, haftada 30 dakika Bluetooth araması, haftada 30 dakika ses çalma, kalp atış hızı izleme etkin, HUAWEI TruSleep™ gece etkin, stres izleme etkin, nabız dalgası aritmi analizi ve uykuda nefes farkındalığı özellikleri etkin, haftada 180 dakika egzersiz (GPS etkin), mesaj bildirimleri etkin (günde 50 SMS mesajı, 6 arama ve 3 alarm) ve ekran günde 30 dakika açılır. Gerçek batarya ömrü kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilir.
2. Veriler Huawei laboratuvarlarından alınmıştır ve HUAWEI WATCH GT 3 42 mm ile bir karşılaştırılmıştır. Yüzde 13'lük ekran-gövde oranı iyileşmesi yalnızca HUAWEI WATCH GT 4 41 mm ile alakalıdır.
3. Saat arayüzü mağazasından daha fazla saat arayüzü (Ücretli saat arayüzleri de dahil) indirilebilir.
4. Always on ekran saat arayüzleri daha fazla güç tüketir. Saatin always on ekran aktif halde sunduğu batarya ömrü hakkındaki ayrıntılar için lütfen belirli kullanım alışkanlıklarına göre değişen batarya ömrü verilerimize bakın.
5. Yalnızca belirli saat arayüzleri özelleştirilebilir. Özelleştirme yetenekleri saat arayüzleri bağlı olarak değişir. Bu özellik OTA güncellemesi ile kullanıma sunulacaktır.
6.Bu özellik OTA güncellemesi yoluyla kullanıma sunulacaktır. Kullanılabilirlik resmi sürümlere ve gerçek koşullara tabidir.
Bu ürün ISO 22810:2010 standardı kapsamında 5 ATM suya dayanıklılık özelliğine sahiptir. Yüzme havuzlarında veya sahil boyunca sığ su aktiviteleri için kullanılabilir. Dalış yaparken, sıcak duş alırken, kaplıcalarda, saunada ya da diğer derin su aktivitelerinde veya yüksek hızlı su akışı içeren aktivitelerde kullanılmamalıdır. Deri ve metal kayışlar yüzmeye veya tere dayanacak şekilde tasarlanmamıştır ve bu nedenle bu tür senaryolarda başka kayışlar önerilir. Okyanus suyunda taktıktan sonra cihazı tatlı suyla durulamayı ve silerek kurulamayı unutmayın.
Huawei giyilebilir cihazların suya dayanıklılığı hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin:
https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15851428/.
Suya dayanıklılık kalıcı değildir ve performans günlük oluşan aşınma ve yıpranma ile zamanla bozulabilir. Cihazınızı kontrol ve bakım için düzenli olarak yetkili bir Huawei servis merkezine götürmeniz önerilir. Mağazalar ve modeller hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15925309/
8. Sesli koşu yardımcısı şu dillerde desteklenmektedir: İngilizce, Almanca, Lehçe, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Fransızca, Türkçe, Malayca, Tayca ve Çince.
9. Hatırlatıcılar yalnızca belirli bir göstergenin sürekli izlenmesini etkinleştirdiğinizde kullanılabilir. Bu ürün tıbbi kullanım için tasarlanmamıştır ve tüm veriler yalnızca referans amaçlıdır.
10. Veriler Huawei laboratuvarlarından alınmıştır ve HUAWEI WATCH GT 3 46 mm ile karşılaştırılmıştır. GNSS beş uydu sistemini içerir: "GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo ve QZSS."
11. Bu ürün tıbbi bir cihaz değildir. Bu nedenle izleme verileri ile sonuçları sadece referans amaçlıdır ve tıbbi teşhis veya tedavi için temel olarak kullanılmamalıdır.
12. Bu ürün tıbbi bir cihaz değildir. Bu nedenle izleme verileri ile sonuçları sadece referans amaçlıdır ve tıbbi teşhis veya tedavi için temel olarak kullanılmamalıdır.
13. iOS does not support quick reply.
14. iOS müzik senkronizasyonunu veya saat müzik yönetimini desteklemez.
15. Saat, Android 8.0 ile iOS 13.0 veya sonraki sürümleri çalıştıran ve Huawei Health uygulamasına sahip telefonlarla çalışır. Kullanılabilir özellikler telefon modeline bağlı olarak değişebilir. Gerçek kullanım referans alınmalıdır.
*Bazı özelliklerin erişilebilirliği bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Yukarıdaki sayfalarda yer alan ürün resimleri, videolar ve ekran içerikleri yalnızca referans amaçlıdır. Gerçek ürün özellikleri ve spesifikasyonları (görünüm, renk ve boyut dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) ve ayrıca gerçek ekran içerikleri (arka planlar, kullanıcı arabirimi, simgeler ve videolar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) değişiklik gösterebilir.
**Yukarıdaki sayfalardaki tüm veriler, HUAWEI şirket laboratuvarlarında belirli koşullar altında gerçekleştirilen testlerden elde edilen teorik değerlerdir. Daha fazla bilgi için söz konusu ürün bilgilerine bakın. Gerçek veriler; bireysel ürünler, yazılım sürümleri, uygulama koşulları ve ortam etkenlerindeki farklılıklar nedeniyle farklılık gösterebilir. Tüm veriler fiili kullanıma tabidir.
***Ürün grupları, üretim ve tedarik etkenlerini içeren gerçek zamanlı değişiklikler nedeniyle, doğru ürün bilgileri, teknik özellikleri ve özelliklerini sağlamak amacıyla HUAWEI, gerçek ürünün; ürün performansı, teknik özellikleri, dizinleri ve gerçek ürün bileşenleriyle uymasını sağlayacak şekilde, yukarıdaki bilgi sayfalarında yer alan metin açıklamaları ve resimlerde gerçek zamanlı düzeltmeler yapabilir. Ürün bilgileri, bildirimde bulunmaksızın söz konusu değişikliklere ve düzeltmelere uğrayabilir.
Kamera: Yok
Titreşim: Var
GPS (Küresel Konumlama Sistemi): Var
Sesli Görüşme: Var
Uyumlu Marka: Universal
İşletim Türü: Android
Su Geçirmezlik: Var
Uyku Takibi: Var
Adımsayar: Var
Kalp Ritmi Ölçme: Var
Cinsiyet: Kadın
Diğer
Garanti Süresi (Ay): 24
Yurt Dışı Satış: Yok


Çağrı Fonksiyonu Nabız Fonksiyonu Otomatik Adım Ekran Türü
Evet Evet Evet AMOLED
Garanti Süresi (Yıl) Ürün Rengi Garanti Tipi Su Geçirmez
2 Altın  Resmi Distribütör Garantili Evet
Kameralı Kasa Boyutu Ekran Boyutu
Hayır 41 MM 1.43 inç

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Huawei Watch GT4 41 MM Altın Akıllı Saat
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.