Braun Saç Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Braun Satin Hair 7 Sensodryer HD785 2000 W Siyah Saç Kurutma Makinesi

Braun Satin Hair 7 Sensodryer HD785 2000 W Siyah Saç Kurutma Makinesi

5.499 TL
Braun Satin Hair 7 HD730 Saç Kurutma Makinesi
Kredi Fırsatı
3.0 (2 Değerlendirme)

Braun Satin Hair 7 HD730 Saç Kurutma Makinesi

3.899 TL
Braun HD585 Satin Hair 5 Iontec Power Perfection Dc Saç Kurutma Makinesi
Kredi Fırsatı

Braun HD585 Satin Hair 5 Iontec Power Perfection Dc Saç Kurutma Makinesi

2.799 TL
Braun Satin Hair 1 Powerperfection HD180 Saç Kurutma Makinesi

Braun Satin Hair 1 Powerperfection HD180 Saç Kurutma Makinesi

2.299 TL
Braun Satin Hair 1 HD180 Power Perfection Saç Kurutma Makinesi
4.8 (33 Değerlendirme)

Braun Satin Hair 1 HD180 Power Perfection Saç Kurutma Makinesi

2.399 TL

En önemli bakım rutinleri arasında saç bakımı yer alır. Braun markası ise tüm kişisel bakım ürünlerinde olduğu gibi saç bakım ve şekillendirme aletlerinde de pek çok farklı seçenek sunar. Özellikle Braun saç kurutma makinesi modelleri, kullanıcıları tarafından oldukça sık tercih edilen saç bakım aletleri arasında yer alır. Braun saç kurutma makineleri, her saç tipini istenen yönde şekillendirme imkanı sağlar. Braun markasının saç kurutma ve şekillendirme ürünleri ile saçlarınızı ister düz, ister dalgalı, ister de kıvırcık olacak şekilde dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Birbirinden farklı Braun fön makinesi modelleri hakkında daha fazla bilgi için yazının devamını okuyabilir, seçeceğiniz Braun saç şekillendirme makinesine karar verebilir ve beğendiğiniz ürünü satın alabilirsiniz.

Braun Saç Kurutma Makinesi Modelleri ve Özellikleri

Yılların deneyimi ile kullanıcılarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Braun saç kurutma makinesi modelleri, pek çok farklı sebepten dolayı ön plandadır. Bunlardan bazıları aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

  • Saç şekillendirme işlemi sık sık yapıldığından, konforlu bir kullanım sağlayan kurutma makinelerini tercih etmek gerekebilir. Braun saç kurutma makinesi modelleri, kullanıcının en rahat şekilde kullanabileceği şekilde tasarlanır ve konforlu bir şekillendirme deneyimi sağlar.
  • Saç kurutma makineleri, zaman içerisinde çevredeki toz ve kirleri makinenin içinde toplayabilir. Bu durum, fön makinesinin performansında azalmaya ve saçlarınızda istediğiniz görüntüyü elde edememenize neden olabilir. Dolayısıyla saç şekillendirme makinelerinin zaman zaman filtresinin temizlenmesi gerekebilir. Braun saç kurutma makineleri, çıkarılabilir hava filtrelerine sahiptir. Bu sayede kolayca ve hızlıca filtre temizliği yapabilir, saç kurutma makinenizi ilk günkü performansına ulaştırabilirsiniz.
  • Saç kurutma işlemi, kaliteli bir ürün ile yapılmadığında saçlarınız yüksek ısı nedeniyle zarar görebilir. Braun kurutma makinesi modelleri, saçlarınızı şekillendirmeye olduğu kadar saçların sağlığını korumaya odaklı olarak üretilir. Örneğin Braun satin hair saç kurutma makinesi, IONTEC'li tasarımı sayesinde saçınızın nemini korumasına yardımcı olur ve kırılmasını önlemeye destek sağlar.
  • Braun saç kurutma makineleri, birden fazla ayar eklenerek zenginleştirilir. Markanın saç kurutma ürünlerinde farklı ısı ve güç modları bulunur. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz ısıyı ve gücü ayarlayabilir, antistatik kurutma özelliği ile saçlarınızın kabarmasını ve elektriklenmesini engelleyebilirsiniz.

Saçlarınızı şekillendirirken korumaya yardımcı olan Braun saç kurutma makineleri ile saçınızı elektriklenmeden istediğiniz görünüme kavuşturabilir, arzuladığınız parlaklık ve canlılığa sahip olabilirsiniz. Ayrıca saçlarınızı saç kurutma makinenizin sıcak modu ile kurutup fönledikten sonra soğuk hava özelliğinden faydalanabilir, saçınızın nemini koruyarak ışıltılı görünmesini ve fönünüzün daha uzun süre dayanmasını sağlayabilirsiniz.

Braun Saç Kurutma Makinesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Farklı özelliklere sahip pek çok Braun saç kurutma makinesi bulunabilir. Tüm bu modeller arasından ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak modele karar verebilmeniz için, saç kurutma makinenizden beklentilerinizi belirlemeli ve satın alacağınız ürüne daha sonrasında karar vermeniz gerekir. Örneğin saçlarınızı dalgalı olarak şekillendirmeyi tercih ediyor ancak fırça ile kurutma makinesini aynı anda kullanmakta zorlanıyorsanız Braun fırçalı fön makinesi veya saç maşası modellerini inceleyebilir ve beğendiğinizi satın alabilirsiniz.

Dikkate alabileceğiniz bir başka faktör ise Braun saç kurutma makinenizi kullanacağınız yerdir. Saç kurutma makinenizi genellikle ev veya iş yeri gibi sabit bir mekanda kullanacaksanız neredeyse tüm fön makineleri sizin için uygun olabilir. Ancak sık sık seyahat ediyorsanız ve saç kurutma makinenizi yanınızda taşımanız gereken durumlar ile çokça karşılaşıyorsanız Braun seyahat tipi saç kurutma makinesi modellerini incelemenizde fayda olabilir. Bu sayede dilediğiniz yerde ve dilediğiniz sıklıkla saçlarınızı kurutabilir, istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

Braun Saç Kurutma Makinesi ile Fön Çekilir mi?

Her ne kadar kuaförde fön çektirmek güzel sonuçlar ortaya çıkarsa da, ev ortamında dilediğiniz gibi fön çekebilmek büyük bir rahatlık sağlar. Pek çok kişinin aklında, saç kurutma makinesi ile fönlü saçlara sahip olmak mümkün olur mu sorusu olabilir. Bu soru, saç kurutma makinesi yardımıyla fön çekilebileceği yönünde yanıtlanabilir.

Braun saç kurutma makinesi modelleri ile saçlarınıza dilediğiniz gibi fön çekmek mümkündür. Saçlarınızı düz olacak şekilde fönleyebileceğiniz gibi, kırık fön ismi verilen hafif dalgalı modelleri de uygulayabilirsiniz. Duştan çıktıktan sonra fazla nemini aldığınız saçlarınızı Braun fön makinesi ile biraz kuruttuktan sonra fırça yardımı ile şekillendirmeniz yeterlidir.

Braun Saç Kurutma Makinesi Fiyatları

Braun saç kurutma makinesi modelleri, geniş bir fiyat aralığında bulunabilir. Bunun sebebi pek çok farklı özelliğe göre kurutma makinelerinin ücretlerinin değişkenlik göstermesidir. Örneğin Braun küçük saç kurutma makinesi modelleri, klasik fön makinelerine kıyasla daha farklı bir fiyata sahip olabilir. Ayrıca daha temel özelliklere sahip saç kurutma aletleri, gelişmiş özelliklere sahip olan Braun saç şekillendirme modellerine göre daha uygun fiyatlar ile satın alınabilir.

Farklı hız ve ısı ayarları bulunan, saçı korumak adına ileri teknolojik özelliklere sahip, profesyonel seviyedeki saç şekillendirme makineleri, temel makinelere kıyasla daha yüksek fiyat aralıklarında bulunabilir. Geniş fiyat skalası sayesinde her bütçeye uygun Braun saç kurutma makinesi modeli bulmak ve satın almak mümkündür.

Braun, hem epilatör gibi vücut bakım aletleri hem de saç şekillendirme ürünleri ile kişisel bakımın en deneyimli markaları arasında yer alır. Bütçenize uygun Braun saç kurutma makinesi fiyatlarını Teknosa'da bulabilirsiniz. Avantajlı fiyatlar ile satın alacağınız Braun saç kurutma makinesini keyifle kullanmaya başlayabilir, saçlarınızı konforlu bir şekilde kolayca şekillendirebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.