Ücretsiz Kargo

0.0 (0 Değerlendirme)

Altus Altus AL 9103 DB Çamaşır Makinesi

Ürün Kodu: 115021016
  • En geç 25 Nisan Perşembe günü kargoda
Satıcı: Blacc
14.999 TL
14.999 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (7)
16.499 TL
Satıcı
16.534,94 TL
Satıcı
16.958,94 TL
Satıcı
17.539 TL
Satıcı
19.800 TL
17.617,39 TL
17.619 TL
Satıcı
TEKNOSA
17.999 TL

Ürün Açıklaması

Kıyafet bakımınızı pratik ve etkili bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız Altus AL 9103 DB çamaşır makinesi tam size göre! Uygun fiyat seçenekleriyle öne çıkan ürün Altus kalitesinin üstün performansıyla evinizin vazgeçilmezi olmaya aday. Ürün gelişmiş fonksiyonlarına nazaran uygun fiyat seçenekleriyle sunuluyor. Derinlemesine bir kıyafet temizliği vadeden Altus AL 9103 her ihtiyaca hitap etmeyi başarıyor. Kıyafetlerinizin ve tekstil ürünlerini uygun şartlarda temizleyebilmek için ürünü tercih edebilirsiniz. Altus AL 9103 çamaşır makinesiyle alakalı tüm detaylar yazımızda sizi bekliyor. Ev yaşamında kolaylık sunan diğer beyaz eşya modelleri için sitemizi incelemeyi unutmayın.

Ürünü Neden Almalıyım?

Beyaz eşyalar gelişmiş fonksiyonlarıyla her evin vazgeçilmez gereçleri arasında yer alıyor. Ürünler ev temizliğine dair tüm ihtiyaçları karşılamak üzere geliştiriliyor. Altus AL 9103 çamaşır makinesi de gelişmiş fonksiyonlarıyla kıyafet temizliğinin vazgeçilmezi olmaya aday. Ürün güçlü özellikleri ve şık tasarımıyla satın almanız için birçok sebep sunuyor. Metalik beyaz rengi ve siyah kapak tasarımıyla dikkat çeken AL 9103 çamaşır makinesi bulunduğu alana modern bir görünüm kazandırıyor. Siyah ve gümüş renginin buluştuğu kapak tasarımı bulunduğu alanda dikkat çekici bir hava yaratıyor. Ürün seçiminde tasarım unsuru ilk kriteriniz ise Altus AL 9103 tam size göre! Bunun yanında ürün sahip olduğu yıkama programlarıyla kumaş yapısına özel olarak çalışabiliyor. Kıyafetlerinizi yıpratmadan temizlemek için ürünün yıkama programlarına güvenebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Altus AL 9103 yorgan ve perde gibi geniş ebatlara sahip olan tekstil ürünlerinde de üstün performans sağlıyor. Bu tür büyük tekstil ürünlerini efor sarf etmeden temizlemek için ürünü tercih edebilirsiniz.

Ürünü Nasıl Kullanırım?

Altus AL 9103 DB çamaşır makinesi tasarımı ve özellikleriyle pratik bir şekilde kullanılabiliyor. Ürünü kullanmaya başlamadan önce ilk olarak kurulum işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Altus AL çamaşır makinesinin akıcı bir şekilde çalışabilmesi için su tesisatı ve tahliye giderine bağlanması gerekiyor. Su tesisatı girişi makinenin su ihtiyacını karşılıyor. Tahliye gideri ise atık suyun pratik bir şekilde giderilmesi için önem taşıyor. Ürün içeriğinde bulunan boruları bu giderlere bağlayarak Altus AL 9103 çamaşır makinesini kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu tür tesisat bağlantılarını gerçekleştirebilmek için teknik servisten destek almanızda fayda var. Böylece ürünün kurulumunu güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Altus AL 9103 çamaşır makinesinin ön yüzeyinde program, sıcaklık ve zaman ayarı yapabileceğiniz geniş bir kontrol paneli mevcut. Bu panelin döner düğmeli kısmında yünlü, pamuklu ve sentetik gibi kumaşlara özel olarak sunulan ayarlar mevcut. Bu düğmeyi kullanarak ürünü rahatlıkla programlayabilirsiniz. AL 9103’ün LCD panelinin etrafında ise sıcaklık, sıkma, durulama gibi ekstra programlar bulunuyor. Çamaşırlarınızı ekstra yıkama veya sıkma işlemlerini bu programlar aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün çalışma durumunu takip etmek de LCD panel ile oldukça pratik. Seçtiğiniz programın sıcaklık, zaman ve devir ayarlarını bu panelden görüntüleyebilirsiniz. Ürünün kullanımıyla alakalı diğer soru işaretleriniz için kullanım kılavuzuna göz atabilirsiniz.

Ürün Kimler İçin Uygun?

Altus AL 9103 DB 9 KG 1000 devir çamaşır makinesi gelişmiş özellikleriyle farklı kullanım alanlarına hitap edebiliyor. Ürün gelişmiş program özellikleri sayesinde her kumaşa özel yıkama imkanı sunuyor. Bu özellik kıyafet temizliği konusunda hassas olan kullanıcıları memnun ediyor. Gömlek, spor, koyu renkliler ve karma programlarını kullanarak kıyafetlerinizin hassas biçimde temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Altus AL 9103 çamaşır makinesinin fonksiyonel programları ebeveynlere de hitap ediyor. Maksimum hijyen ve iç çamaşırı gibi program ayarları çamaşırlarda oluşabilecek alerjen tozları ortadan kaldırıyor. Bebeğinize daima steril ve tertemiz kıyafetler sunmak istiyorsanız ürün sizin için ideal. Bunların yanında üründe bulunan kısa yıkama programları iş insanlarının işini kolaylaştırıyor. Kıyafet temizliğine zaman ayırmakta güçlük çekiyorsanız, kısa yıkama programlarıyla kısa sürede sonuç elde edebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Altus AL 9103 enerji tasarrufu önceliği olan kullanıcıları da memnun etmeyi başarıyor. Üründe bulunan ekonomik programlar minimum su ve elektrik tasarrufuyla performans gösteriyor. Hem çevremizi korumak hem de faturadan tasarruf etmek istiyorsanız ürün tam size göre! Altus AL 9103 ile minimum tüketim ve maksimum verimin keyfini çıkarın.

Ürünün En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Altus 9103 DB çamaşır makinesinin kullanıcıların beğinisini kazanan birçok özelliği bulunuyor. Ürünün öne çıkan özelliklerinin başında devir gücü geliyor. Maksimum 1000 devir gücüyle çalışabilen ürün hızlı ve güçlü performans gösteriyor. Bu özellik ürünün çamaşırları maksimum güçle sıkarak kuru formda sunabilmesini sağlıyor. Yorgan veya kıyafet fark etmeksizin çamaşırlarınızı derinlemesine temizleyebileceğiniz bir ürün arıyorsanız 9103 DB tam size göre! Bununla birlikte ürünün elektronik su kontrol sistemi de kullanıcılardan tam not alıyor. Elektronik su kontrol sistemi özelliği çamaşırların hacmi ve ağırlığına göre su tüketimi sağlıyor. Minimum su tüketimiyle çalışan ürünle enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Altus AL 9103 çamaşır makinesi program özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Gömlek, yorgan, sentetik ve pamuklu gibi özel programlar kıyafetlerin incelikli ve derinlemesine temizlenmesinde önemli rol oynuyor. Ürünü tercih ederek kıyafetlerinizi pratik kusursuz bir şekilde temizleyebilirsiniz. Altus AL 9103 fiyatları ve özellikleriyle alakalı bilgi almak için sayfamızı inceleyebilirsiniz.


Program Sayısı : 15
Ürün Rengi : Beyaz
Kapak Rengi: Siyah
Kapasite (kg) : 9
Enerji Sınıfı : B
1000 Devir
Inverter Motor
XL Kapak


Derinlik Genişlik Yükseklik Maksimum Dönüş Hızı
640 600 840 1000
Yıkama Kapasitesi Yıkama Programı Sayısı
9 15

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Altus AL 9103 DB Çamaşır Makinesi
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.