VDSL Modem Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Zyxel VMG1312-T20B VDSL-2 4 Port Kablosuz Modem

    Zyxel VMG1312-T20B VDSL-2 4 Port Kablosuz Modem

    659 TL
  • Çok Satanlar
    Tenda V12 AC1200 Mbps Dual Band Kablosuz 4 x Gigabit Port VDSL/ADSL Modem Router

    Tenda V12 AC1200 Mbps Dual Band Kablosuz 4 x Gigabit Port VDSL/ADSL Modem Router

    1.499 TL
  • Keenetic Hopper KN-3610-01EN DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem 4-Port Gigabit Smart Switch ve USB 3.0 Port Modem

    Keenetic Hopper KN-3610-01EN DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem 4-Port Gigabit Smart Switch ve USB 3.0 Port Modem

    3.449 TL
  • Çok Satanlar
    Huawei Superbox B535-232 300 Mbps 4.5G Modem

    Huawei Superbox B535-232 300 Mbps 4.5G Modem

    1.699 TL
  • Keenetic Carrier KN-2111-01EN DSL AC1200 4x5DBI Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4XFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh Wi-Fi Modem Router
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Keenetic Carrier KN-2111-01EN DSL AC1200 4x5DBI Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4XFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh Wi-Fi Modem Router

    1.849 TL
  • Keenetic KN-2112-01TR Gigabit Extra DSL AC1200 Mesh Wi-Fi 5 Dualband Mu-Mimo VDSL2/ADSL2+ Modem
    4.0 (1 Değerlendirme)

    Keenetic KN-2112-01TR Gigabit Extra DSL AC1200 Mesh Wi-Fi 5 Dualband Mu-Mimo VDSL2/ADSL2+ Modem

    2.549 TL
  • Keenetic KN-2012-01TR Omni DSL N300 Wi-Fi Mesh Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router

    Keenetic KN-2012-01TR Omni DSL N300 Wi-Fi Mesh Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router

    1.439 TL
  • TP-Link Deco X73-DSL 2-Pack AX5400 Dual-Band Tüm Ev Mesh Sistemi ve Wi-Fi 6 Fiber Destekli ADSL/VDSL Modem Raouter

    TP-Link Deco X73-DSL 2-Pack AX5400 Dual-Band Tüm Ev Mesh Sistemi ve Wi-Fi 6 Fiber Destekli ADSL/VDSL Modem Raouter

    9.499 TL

Günümüzde internet kullanımı hızla artmakta ve daha hızlı internet erişimi talebi de beraberinde gelmektedir. Bu talep, internet hizmet sağlayıcılarının müşterilerine daha hızlı ve güvenilir internet erişimi sağlamak için yeni teknolojilere yatırım yapmalarını gerektirmektedir. Bu teknolojilerden biri de VDSL modemlerdir.

VDSL Modem Nedir?

VDSL (Very High Bitrate Digital Subscriber Line) modemler, internet hizmet sağlayıcıları tarafından sunulan bir hizmet olan DSL (Digital Subscriber Line) teknolojisini kullanır. DSL teknolojisi; interneti, telefon hatları üzerinden iletmektedir. Bu teknoloji, telefon hatlarından yüksek hızlı internet erişimi sağlamak için kullanılır.

VDSL, ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) gibi diğer DSL teknolojilerine göre daha yüksek hızlar sunar. ADSL teknolojisi, indirme hızı ve yükleme hızı arasında büyük bir fark oluştururken, VDSL teknolojisi bu farkı azaltarak daha dengeli bir hız sunar. Bu, internet kullanıcılarının daha hızlı indirme ve yükleme hızlarına sahip olmalarını sağlar.

VDSL modemlerin, ADSL modemlere göre daha hızlı internet erişimi sağlaması, birkaç nedenden kaynaklanmaktadır. Birincisi, VDSL teknolojisi, ADSL teknolojisine göre daha yüksek frekans aralıklarını kullanarak veri aktarım hızını arttırır. İkincisi, VDSL modemler, ADSL modemlerden daha gelişmiş bir sinyal işleme teknolojisine sahiptirler. Bu da daha hızlı veri aktarımı sağlar.

VDSL modemlerin bir diğer avantajı da, yüksek hızlı internet erişimini kablosuz olarak sağlayabilme yetenekleridir. Bu modemler, Wi-Fi teknolojisi kullanarak kablosuz cihazlarla da bağlantı kurabilirler. Bu, internet kullanıcılarının evlerindeki cihazları kablosuz olarak kullanabilmelerini sağlar. Bu sayede internet kullanıcıları, mobil cihazları, tabletleri ve dizüstü bilgisayarları gibi kablosuz cihazları kullanarak evlerinde herhangi bir noktada internete bağlanabilirler. Özellikle uzaktan çalışma seçeneklerinin yaygınlaştırıldığı günümüzde hızlı bir kablosuz bağlantıya sahip olmak, çalışanlar için çok önemli bir ihtiyaçtır.

VDSL modemlerin bir diğer özelliği de, ev içi telefon hatlarına daha az etki etmeleridir. ADSL modemler, telefon hattında ses sinyalleri ile internet veri sinyalleri arasında bir çakışma oluşturabilirler. Bu çakışma, telefon görüşmelerinin kalitesini düşürebilir. VDSL modemler, bu sorunu daha az yaşatırlar ve telefon görüşmelerinin kalitesini daha az etkilerler.

VDSL modemlerin kullanımı, internet hizmet sağlayıcıları tarafından sunulan yüksek hızlı internet planları ile birlikte daha yaygın hale gelmektedir. Bu modemler, internet kullanıcılarına hızlı internet erişimi sağlayarak daha iyi bir internet deneyimi sunarlar. Ayrıca, VDSL teknolojisi, gelecekte daha da hızlı internet erişimi sağlamak amacıyla kullanılabilir.

VDSL Modem Çeşitleri ve Modelleri

VDSL modemler, genellikle birçok farklı marka ve modelde bulunabilirler. Modeller arasındaki farklılıklar hız, özellikler ve fiyat gibi faktörlere bağlıdır. Kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun bir VDSL modem seçmeleri önemlidir. İnternet hizmet sağlayıcısı genellikle müşterilerine sundukları altyapıya uyumlu modemleri sunar.

VDSL Modem Fiyatları Nelerdir?

VDSL modem fiyatları markası, modeli, özellikleri ve hızı gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Düşük hızlı bir VDSL modem ile daha hızlı ve özellikleri daha yüksek bir modem arasında fiyat farkı olabilir. Ayrıca, Wi-Fi standartları, port sayısı ve güvenlik özellikleri gibi faktörler, VDSL modem fiyatını da etkiler.

Genellikle, temel özelliklere sahip bir VDSL modem, ortalama 200-300 TL arasında fiyatlandırılabilirken, daha gelişmiş özelliklere sahip olanlar ise 500 TL'ye kadar çıkabilir. Ancak, daha yüksek hızlar için tasarlanmış olan VDSL modemler, daha pahalı olabilir ve 1000 TL'nin üzerinde fiyatlarla satılabilir.

Ayrıca, modem üreticileri tarafından sunulan farklı seçenekler de VDSL modem fiyatını etkiler. Bazı üreticiler, modemlerine özel özellikler ekleyerek fiyatlarını artırabilirler. Kullanım ihtiyacınıza bağlı olarak size en uygun modeli seçmek için sayfasını ziyaret edebilir ve bir VDSL modem satın alabilirsiniz.

VDSL Modem Neye Göre Seçilir?

VDSL modem seçerken birçok faktöre dikkat etmemiz gerekmektedir. Bunlardan bazılarını şu şekilde sıralayabiliriz:

Hız: VDSL modemler, farklı hızlarda çalışabilir. Kullanıcı internet hızı ihtiyacına göre modem seçimi yapmalıdır. Yüksek hız ihtiyacı olan kullanıcılar, daha yüksek hızlar sunan modelleri tercih etmelidir.

Wi-Fi standartları: Wi-Fi standartları, modemlerin kablosuz hızını belirler. 802.11n, 802.11ac ve 802.11ax gibi standartlar, farklı hızlara sahiptir. Kullanıcılar, kablosuz hızlarına ve bağlantı sayısına bağlı olarak Wi-Fi standartlarına dikkat etmelidir.

Port sayısı: VDSL modemler, farklı Ethernet ve USB port sayılarına sahip olabilirler. Modemin kullanım amacına göre, port sayısı da seçim faktörü olabilir. Birden fazla cihazı aynı anda bağlamak isteyen kullanıcılar, daha fazla portlu modelleri tercih etmelidir.

Güvenlik: VDSL modemler, kullanıcıların internet güvenliği için önemlidir. Modemin güvenlik özellikleri, kullanıcıların internet güvenliğini korumasına yardımcı olur. Modemlerin VPN desteği, güvenli Wi-Fi şifreleme yöntemleri ve güncellenebilir firmwareleri gibi özellikler, kullanıcıların internet güvenliğini artırır.

Fiyat: VDSL modem fiyatları, özelliklerine ve markalarına göre değişebilir. Kullanıcılar, ihtiyaçlarına uygun özellikleri olan ve uygun fiyatlı bir model seçmeye özen göstermelidirler.

Marka ve model: Modem markası ve modeli, kullanıcıların güvenilirliğini ve performansını etkiler. Kullanıcıların, kaliteli bir markanın modellerini seçmeleri, uzun süreli kullanım, güvenlik, ve hız açısından önemlidir.

Sonuç olarak, VDSL modemler, internet hizmet sağlayıcıları tarafından sunulan yüksek hızlı internet planları ile birlikte daha yaygın hale gelmekte ve internet kullanıcılarının hayatını oldukça kolaylaştırmaktadır. Günümüzde internetin hayatımızın her alanında vazgeçemediğimiz bir teknoloji olduğu düşünüldüğünde VDSL modemlerin bize sağlayacağı avantajları kullanmak için VDSL modem satın almak oldukça mantıklıdır. Siz de Teknosa`da yer alan modem çeşitleri içerisinden ihtiyacınıza uygun olanı satın alarak internete daha hızlı ve zahmetsiz biçimde bağlanabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.