Traş Makinesi Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Remington HG1000 Omniblade Tıraş Makinesi

Remington HG1000 Omniblade Tıraş Makinesi

899,90 TL

Dünyanın önde gelen teknoloji markaları tarafından üretilen tıraş makineleri, yenilikçi teknik özellikleri ve kolay kullanımları ile kullanıcılara konforlu bir tıraş deneyimi yaşatıyor. Cihazların farklı yüz hatlarına kolaylıkla uyum sağlayan başlıkları saç ve sakal tıraşlarını hızlı biçimde gerçekleştirmeyi mümkün kılarken, hassas hareketlerle kendi tarzınızı yansıtmanızı da sağlıyor. Tıraş makinesi modelleri, işlevsel kullanım imkânı sağlayan özelliklerinin yanı sıra şık tasarımlarıyla da üzerlerinde ünlü markaların imzasını taşıyor. Tıraş makinelerinin farklı tasarımları, cihazların uzun süreler boyunca kullanılması için ek cihaz özellikleriyle de tamamlanıyor. Hızlı şarj özelliğine sahip tıraş makinelerini, uzun pil ömürleri sayesinde kullanım sıklığınıza göre şarj etmeye ihtiyaç duymadan günlerce kullanabilirsiniz.

Birbirinden farklı yüz kıvrımı ve saç modeli için çeşitli başlıklarla beraber set olarak sunulan tıraş makinesi modelleri, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Islak veya kuru olarak tıraş olmayı tercih edenler için her iki modda da kullanıma uygun tıraş makineleri, suya dayanıklılık gibi ek özelliklere sahip. Markalar tarafından kullanıcı ihtiyaçları ön planda tutularak dizayn edilen tıraş makineleri, ergonomik tasarımlarıyla tıraş deneyimini daha rahat bir hâle getiriyor. Hızlı tıraş olmaya yardımcı olan cihazlar, kullanım sonrasında kolaylıkla temizlenebilmeleri sayesinde zamandan da tasarruf ettiriyor.

Siz de yenilikçi ve inovatif özelliklerle zenginleştirilmiş tıraş makinelerinin sunduğu konforlu ve rahat tıraş deneyimi için tıraş makinesi modellerinin teknik özelliklerini veya farklı cihazların sunduğu avantajları gözden geçirebilirsiniz. Her markanın sunduğu farklı özelliklerdeki tıraş makineleri ile kendi saç ve sakal stilinizi yaratabilir ve kullanım ihtiyacınıza yönelik en ideal seçimi yapabilirsiniz.

Tıraş Makinesi Markaları

Dünyanın dört bir yanına dağıtımı gerçekleştirilen kaliteli ve uzun ömürlü tıraş makinesi markaları Teknosa üzerinde yer alıyor. Elektronik ya da kişisel bakım malzemeleri alanında kendini kanıtlamış markalar, farklı tıraş makinesi seri ve modelleri ile bütün kullanıcı profillerine hitap ediyor. Bu noktada kullanıcılara yalnızca modeller arasında kullanım ihtiyacına yönelik en uygun cihaz seçimini yapmak kalıyor.

Cihazların başlık kısmında kullandığı kaliteli bıçakları teknolojik özelliklerle birleştiren Philips tıraş makinesi modelleri, işlevsel tıraş aksesuarlarıyla beraber ideal tıraş performansı sağlıyor. Şık cihaz tasarımlarıyla ergonomik kullanım imkânı sağlayan Philips markasının modelleri, tercihe göre ıslak veya kuru olarak tıraş olmanızı sağlıyor. Cihazlara entegre ettiği uzun ömürlü pillerle kullanıcı memnuniyetini üst düzeyde tutan markanın modelleri, farklı konfor ayarları sayesinde kişiselleştirilebiliyor.

Wahl markasının gelişmiş tıraş bıçağı tasarımları ise pürüzsüz ve sinekkaydı tıraşlar gerçekleştirmenizi sağlarken, ıslak ve kuru olmak üzere iki şekilde de tıraş olmak için gerekli tüm özellikleri taşıyor. Hızlı şarj gibi teknik özellikleri sayesinde zamandan tasarruf ettiren markanın modelleri ile hassas hareketlerle tıraş olabilirsiniz. Tıraş makinelerine eklediği çok yönlü aksesuarlar ile dilerseniz kendi saç ve sakal tarzınızı kolaylıkla yaratabilirsiniz.

Tıraş makinelerine eklediği farklı tıraş başlıkları ve tarakları ile tıraş olmayı keyifli hâle getiren Premier markasının ürünleri, paslanmaz bıçaklara sahip. Şarj edilebilir tıraş makineleriyle kullanıcıların beğendiği cihazlar arasında yer alan Braun tıraş makinesi modelleri arasında şık ve kullanışlı tıraş makinesi stantları da bulunuyor.

Çok fonksiyonlu tıraş makinesi çeşitleri ve hassas şekillendirici aksesuarlarıyla öne çıkan Goldmaster tıraş makineleri ise çıkarılabilir başlıkları, paslanmaz çelik bıçakları ve yüksek kapasiteli şarjlı pilleri ile kullanıcılara başka bir tıraş makinesi deneyimi sunuyor. Goldmaster markası, saç ve sakal tıraşının yanı sıra vücut tıraşı için özel olarak tasarlanan modelleri ile oldukça geniş bir ürün çeşitliliğine sahip.

Elektronik kişisel bakım ürünleri arasında önemli bir konumda bulunan Braun markası da fonksiyonel ve güçlü ürünleri ile kullanıcılara konforlu ve rahat tıraş deneyimi sağlıyor. Braun tıraş makinesi modelleri, teknik özellikleriyle beraber uygun fiyatlarıyla her tür kullanıcı profiline hitap ediyor.

Sakal tıraşı ile beraber saç tıraşı için ürettiği tıraş makineleriyle ön plana çıkan Moser tıraş makinesi çeşitleri, uzun süreli kullanım sağlayan kaliteli cihaz parçaları ile erkek saç ve sakal bakımını kolaylaştırıyor.

Tıraş Makinesi Setleri

Tıraş makinesi kullanımını çok yönlü hale getiren tıraş makinesi seti, tıraş sırasında ihtiyaç duyulabilecek tüm parçaları paket içeriğinde barındırıyor. Tıraş makinesi setleri, saç ve sakalları dilediğiniz gibi şekillendirmek ya da istediğiniz tarzda tıraş olmak için altı adete kadar tıraş başlığı ile satışa sunuluyor. Setlerde bulunan başlıklar, düzgünleştirme, düzeltme ya da şekil verme gibi farklı hareketleri kolaylıkla yapmanızı sağlıyor. Farklı saç ve sakal uzunluklarına göre ayarlanabilir tıraş başlıkları ise kendinize en uygun tıraşı yapmanızı mümkün kılıyor. Setlerde bulunan aksesuarlar sayesinde cildinizin hassasiyetine göre tıraş makinenizi kişiselleştirebilirsiniz.

Tıraş Makinesi Temizliği

Kişisel bakım ürünleri arasında yer aldığından tıraş makinesi temizliği oldukça önemli bir konu haline geliyor. Bu nedenle tıraş makinesi üretici markaları, cihazların temizliğinin kolaylıkla yapılabilmesi için çoğunlukla makine başlıklarını çıkarılabilir biçimde tasarlıyor. Bu sayede tıraş olduktan sonra makinenin başlığını suya tutarak hızlıca temizleyebilirsiniz. Ayrıca tıraş bıçaklarının ömrünü uzatmak ve cihaz performansını daha uzun süreler boyunca deneyimleyebilmek adına temizledikten sonra kurutmanızda da fayda var.

Bazı tıraş makinesi modelleri, su geçirmez ya da suya dayanıklı özelliklere sahip olabiliyor. Bu tür cihazların başlık kısmını çıkarmaya gerek kalmadan gönül rahatlığıyla temizleyebilirsiniz. Bununla beraber set olarak satışa sunulan tıraş makinelerinde tak - çıkar başlık aksesuarları da yer alıyor. Tıraş işlemini gerçekleştirdikten sonra kullandığınız başlığı çıkararak kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Sakal Tıraş Makinesi

Tıraş makineleri, farklı sakal stillerini oluşturmayı sağlayan önemli avantajlarıyla ön plana çıkıyor. Sakal tıraşı için özel olarak tasarlanan Braun BT3221, yüz hatlarına göre uyum sağlayan esnek başlığı sayesinde pürüzsüz sakal tıraşlarını kolaylıkla gerçekleştiriyor. Uzun kıl kesme çubuğuna sahip model, farklı yönlerde çıkmış sakalları bile yumuşak hareketlerle kesmeye olanak tanıyor. Cihaza entegre biçimde tasarlanan açılır düzeltici ise hassas tıraş hareketleriyle istediğiniz şekli vermenizi sağlıyor. Su geçirmez özelliğe sahip sakal tıraş makinesi, isteğinize göre köpüklü veya köpüksüz biçimde tıraş olmanıza yardımcı oluyor. Lityum iyon pil teknolojisi ile 90 dakika boyunca şarj etmeye ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz tıraş makinesi, paslanmaz çelikten üretilen 30 mm genişliğindeki bıçaklara sahip. Hızlı şarj teknolojisi ile ideal bir sakal tıraş makinesi haline getirilen cihazın üzerinde ayrıca LED gösterge de yer alıyor. Bu sayede Wahl tıraş makinesinin şarj durumunu kontrol edebilirsiniz.

Esnek ve oynar başlıklarıyla tıraş olurken konforu deneyimlemenizi sağlayan Philips S1223/41 Aquatouch Islak Kuru Tıraş Makinesi, sakal favorilerinin düzeltilmesi ya da bıyık kısaltılması için gerekli hassasiyeti sağlıyor. Yüzde yüz su geçirmez özelliğe sahip cihaz, ıslak veya kuru tıraşlar esnasında güvenle kullanılabiliyor. Çift bıçaklı ve üç başlıklı tasarıma sahip Sinbo tıraş makinesi, 8 saat şarj süresine ve aydınlatmalı şarj göstergesine de sahip. Yıkanabilir başlığı sayesinde tıraş sonrası rahatlıkla temizleyebileceğiniz tıraş makinesini sakal tıraşlarınız için tercih edebilirsiniz.

Hassas cilde sahip olanlar için özel olarak tasarlanan Remington F5000 Style Serisi Elek Başlıklı Tıraş Makinesi, başlığındaki aloe vera şeridi sayesinde tıraş sırasında tahriş veya rahatsızlık hissinin önüne geçiyor. Sakalların cilt seviyesi ve üzerinde kesilmesini sağlayan başlık tasarımı, tamamen yıkanabilir özelliği sayesindeyse köpük veya jeller ile kullanılabiliyor. Döner başlıklı Remington tıraş makinesi ayrıca açılır sakal düzenleyiciye de sahip. Böylece cihazı sakal tıraşı ile beraber sakallarınızı düzeltmek için de kullanabilirsiniz. 45 dakikaya kadar şarj ömrüyle pil değiştirme derdinden kurtaran cihaz, 2 saat içerisinde de tamamen şarj olabiliyor. Tasarım anlamında kompakt bir tıraş makinesi dizaynına sahip ürün, bu özelliği ile seyahatler sırasında kolaylıkla taşınabiliyor.

Her boyda sakal için kullanılabilen Remington MB7000 T ise hiçbir zaman değiştirmenize gerek olmayan bıçakları ile beraber geliyor. 1, 2, 4 ve 6 mm boyutlarındaki kesme tarakları ile kişiselleştirilebilen tıraş makinesi, düzeltme ve şekil verme için ideal başlığa sahip. Kaymaz saplı ergonomik dizaynıyla kolay kullanım imkânı yaratan tıraş makinesi, yüzde yüz su geçirmez özelliği ile ıslak ve kuru tıraşlar yapmanızı sağlıyor. Uzun ömürlü lityum bataryası yardımıyla 60 dakikaya kadar kullanabileceğiniz tıraş makinesinin şarj seviyesini üzerindeki LED gösterge aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Üç adet bağımsız baskı uygulayan döner başlıkları ile ön plana çıkan Philips S9031/12 Tıraş Makinesi ise paslanmaz çelik bıçaklarından gelen keskinlik sayesinde pürüzsüz bir tıraş deneyimi yaşatıyor. Düzeltici eklentisi ile beraber gelen cihaz, favori ve bıyık düzeltmelerinin yapılmasını da kolaylaştırıyor.

Saç Tıraş Makinesi

Teknosa üzerinde yer alan tıraş makinesi modelleri arasında sakal tıraşının yanı sıra saç tıraşı yapmayı mümkün kılan çeşitler de yer alıyor. Hassas tarak aksesuarları ile farklı saç stilleri yaratabileceğiniz saç tıraş makineleri, teknoloji ve estetiği birleştiren şık tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Saç tıraş makineleri, saçlarınızı fazla uğraşmanıza gerek kalmadan hızlı ve pratik biçimde kesmenize, kısaltmanıza ya da şekil vermenize yardımcı oluyor. Cihazlarda farklı saç uzunluklarına göre saç tıraşı yapmayı sağlayan farklı uzunluklarda taraklar da bulunuyor. Güçlü cihaz motorları ve keskin bıçakları ile berbere gitmeye gerek kalmadan saç tıraşı yapabileceğiniz saç sakal tıraş makinesi modellerini Teknosa üzerinden inceleyebilir, cilt yapınıza göre en uygun kablolu ya da kablosuz saç tıraş makinesi tercihini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Tıraş Makinesi Fiyatları

Tıraş makinesi fiyatları, cihazların üretici markalarına ya da markaların modellerine göre geniş bir aralıkta değişiklik gösteriyor. Bazı tıraş makinesi modellerinin set halinde ve ekstra aksesuarlara satışa sunulması, tıraş makinesi fiyatlarına etki edebiliyor. Bununla beraber su geçirmez özelliğe sahip modellerle kuru tıraş için tasarlanan tıraş makinesi modelleri arasında fiyat farklılıkları bulunabiliyor. Teknosa üzerinde yer alan tıraş makinelerinin geniş ürün çeşitliliği ve fiyat farkları, her tür kullanıcının cilt yapısına ve bütçesine en uygun tercihi yapmasını kolaylaştırıyor. Tıraş makinesi fiyatları cihazların pil kapasitelerine, cihazın şarj edilmesinde kullanılan şarj teknolojisinin türüne ya da üretimde kullanılan malzemelerin kalitesine göre de değişebiliyor. Bu nedenle tıraş makinesi tercihi yapmadan önce farklı markaların sunduğu avantajları ve malzeme özelliklerini göz önünde bulundurmak önem taşıyor. İhtiyacınıza yönelik doğru bir seçim yaparak tıraş makinenizi uzun süreler boyunca keyifle kullanabilirsiniz.

Tıraş makinelerinin sağladığı konforlu tıraş deneyimini elde etmek, saç ve sakallarınıza dilediğiniz şekli vermek için Teknosa üzerinde yer alan tıraş makinelerini inceleyebilir, modeller arasında bütçenize en uygun tercihi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.