Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Yeni nesil teknolojinin son ürünlerinden biri de çamaşır kurutma makineleri. Özellikle kışın soğuk havalarda balkonda çamaşır kurutmak çok zor olabiliyor. Aynı zamanda hemen giymek istediğiniz bir kıyafetin kurumasını beklemek eziyete dönüşebiliyor. Bu problemi ortadan kaldırmayı hedefleyen çamaşır kurutma makinesi, gelişmiş teknolojik özellikleriyle ise hem kullanım kolaylığı sağlıyor hem de giysilerinize hassas bir bakım uyguluyor. Çeşitli markalarda yer alan çamaşır kurutma makinesi modelleri, markaların kendilerine özgü teknolojileriyle kullanıcılara sunuluyor. Her bir ürün farklı ihtiyaçlara yönelik şekilde üretiliyor ve farklı kapasitelere ve kurutma özelliklerine sahip olabiliyor. Tüm özellikleriyle çamaşır kurutma makineleri, kullanıcıların farklı istek ve ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermeyi başarıyor.

Çamaşır Kurutma Makinesi Markaları

Kurutma makinesi markaları, yenilikçi ürünleriyle kullanıcılara büyük kolaylık sunuyor. Giysilerinizi hızlıca kurutan kurutma makineleri, kıyafetlerinizin kurumasını bekleme sorununu ortadan kaldırıyor.

Çamaşır kurutma makinesi Arçelik markasında farklı renk seçenekleri, farklı modeller ve teknolojilerle öne çıkıyor. Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi modelleri, geniş kapasiteleri sayesinde çamaşır makinenizden çıkan tüm ıslak çamaşırları tek seferde kurutabilmenize olanak tanıyor. Diğer özellikleriyle de beğeni kazanan ürünler, tasarımlarıyla ise yaşam alanınızda modern bir görünüm oluşturuyor.

Çamaşır kurutma makinesi Bosch markasında da yenilikçi özellikler ve modern tasarımlarla karşınıza çıkıyor. Geniş kapasiteleri ve yüksek enerji verimlilikleriyle öne çıkan ürünler, ısı pompalı olmalarıyla da beğeni kazanıyor. Bosch'ta yer alan Inox kurutma makinesi modelleri ise renkleriyle ve tasarımlarıyla evinizin tarz ve şık görünümünü artırıyor.

Çamaşır kurutma makinesi Beko markasında farklı kapasite seçenekleri ve farklı kurutma programlarıyla dikkat çekiyor. Pratik filtreleriyle kullanım kolaylığı sunan ürünler, diğer yenilikçi özellikleriyle de yaşamınızı kolaylaştırıyor.

Çamaşır kurutma makinesi Profilo, Electrolux, LG, Grundig, Samsung ve Hoover da dahil olmak üzere birçok markada farklı teknolojik özellikler ve yeni nesil tasarımlarla kullanıcılara sunuluyor.

Çamaşır Kurutma Makinesi Ağırlık Seçenekleri

Çamaşır kurutma makinesi modelleri farklı ağırlık seçenekleriyle öne çıkıyor. Bu ağırlık seçeneklerinden kendinize en uygun olanını seçebilir; ideal kurutma makinesine kolayca sahip olabilirsiniz.

Çamaşır kurutma makineleri en az 5 veya 6 kilogram kapasiteyle sunuluyor. Bu kapasite, ortalama 2 veya 3 kişilik aileler için yeterli geliyor. Aynı zamanda bu ürünler, tek başına yaşayanların da ihtiyaçlarını gidermeyi başarıyor.

9 ve 10 kilogramlara kadar artabilen çamaşır kurutma makinesi kapasiteleri sayesinde daha kalabalık yaşayanlar için de ideal ürünler bulunuyor. Bu kapasitedeki ürünler, kalabalık ailelerin tüm çamaşırlarını kolayca kurutabiliyor.

Kurutma Makinesi Özellikleri

Çamaşır kurutma makineleri kapasite özelliklerinin yanı sıra farklı teknolojileri de kullanıcılara sunuyor. Ürün modellerinde yer alan farklı program seçenekleri sayesinde giysilerinizin türüne ve kumaşına en uygun kurutma programını ayarlayabilirsiniz. Bu programlar sayesinde giysilerinizin zarar görmesine de engel olabilirsiniz.

Bazı ürün modelleri sessiz çalışma özelliğini bulundurabiliyor. Bu özelliğe sahip ürünler kullanım sırasında sizi ve sevdiklerinizi hiçbir şekilde rahatsız etmiyor.

Ürünlerde yer alan hızlı kurutma teknolojileri ise giysinizi hemen kullanmanız gerektiği zamanlarda imdadınıza koşuyor. Dakikalar içinde kıyafetleri kurutan bu teknoloji sayesinde sevdiğiniz kıyafetlerinize hemen kavuşabilirsiniz.

Otomatik kurutma, otomatik temizlik yapma, uzaktan bağlanma gibi çeşitli özellikleri de bulunduran çamaşır kurutma makinesi modelleriyle hayatınıza yeni nesil teknolojiyi en iyi şekilde dahil edebilirsiniz.

Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları

Çamaşır kurutma makinesi fiyatları, ürünlerin özelliklerine, tasarımlarına ve markalarına göre değişiklik gösterebiliyor. Aynı zamanda ürün fiyatları kurutma kapasitesine göre de farklı şekillerde karşınıza çıkabiliyor. Ürün modellerinin yanı sıra kurutma makinesi fiyatları belli kampanya ve indirim dönemlerinde de değişebiliyor. Bu dönemlerde ürünleri daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Çamaşır kurutma makinesi tavsiye ve yorumlarından faydalanarak ürünler hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Aradığınız kurutma makinesi için Teknosa'daki ürünleri inceleyebilir ve ihtiyacınız olan kurutma makinesine Teknosa ayrıcalıklarıyla kolayca sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.