Erkek Tıraş Ürünleri Fiyatları ve Modelleri

2 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Remington HG4000 Omniblade Precision Tıraş Makinesi

Remington HG4000 Omniblade Precision Tıraş Makinesi

1.399 TL
Remington HG3000 Omniblade Yüz & Vücut Tıraş Makinesi

Remington HG3000 Omniblade Yüz & Vücut Tıraş Makinesi

1.199 TL

Saç, Sakal ve Vücut Tüyü Kesme Makineleri

Saç, sakal bakımı için ihtiyaç duyulan elektronik cihazlar ve vücut tüylerinin temizlenmesi için ihtiyaç duyulan elektronik makineleri hem erkekler hem de kadınlar tercih etmektedirler. Elektrikli tıraş makineleri, şekillendiriciler ve kırpma makineleri, sakal kırpma makineleri ve saç kesme makineleri genellikle erkeklerin tercih ettiği elektronik bakım cihazlarıdır.

Saç Kesme Makineleri

Saç kesme makineleri, erkeklerin pratik bir şekilde saçlarını kesmeleri ya da saçlarına diledikleri gibi milimlik şekiller vermek için tasarlanmış hassas cihazlardır. Kusursuz saç kesimleri için tasarlanmış bu cihazların ayarlanabilir özellikleri bulunmaktadır. Kesimden önce arzu edilen saç uzunluğu için doğru uzunluk ayarı seçilmelidir ve kesim işlemine öyle başlanmalıdır. Bazı markaların modellerinin çift taraklı başlıkları bulunmaktadır. Küçük tarak aparatı sayesinde daha kısa, milimlik kesimler yapılabilirken, büyük tarak aparatı sayesinde ise geniş çaplı kesimleri yapılabilir. Küçük taraklar genellikle 5-25 mm'lik uzunlukta olurken büyük taraklar ise 15-35 mm arasında değişmektedir. Saç kesme işleminin muntazam olması için ayırt edici bir diğer özellik ise makinenin bıçaklarının ne kadar keskin olduğudur. Kusursuz bir saç kesimi için en ideal makineler, bıçakları en keskin olanlardır.

Saç Sakal Tıraş Makinesi Marka ve Modelleri

Braun, Philips Tıraş Makinesi , Fakir gibi birçok markanın farklı fonksiyonel özelliklere sahip sakal tıraş makinesi ve saç kesme makinesi modelleri bulunmaktadır. Son teknoloji ile üretilmiş donanımlara sahip tıraş makinelerinin fiyatları da daha yüksek olmaktadır. Sahip oldukları özelliklere, işlevlere ve kullanım tiplerine göre fiyatlar da değişiklik gösterir.

Her modelin pil ömrü aynı değildir. Bazı modellerin 1 saatlik şarj edilme sürelerine karşın 120 dakikalık pil ömürleri bulunurken bazı modellerin 8 saatlik şarj edilme sürelerine karşın 60 dakikalık pil ömürleri vardır.

Bunun yanı sıra Braun , Babyliss gibi markaların hem ıslak hem kuru kullanım kolaylığı bulunduğundan duşta bile cihaz zarar görmeden tıraş yapılabilir. Fakat daha kısıtlı özelliklere sahip tıraş makinesi modellerinin ıslak kullanımları mevcut değildir. Buna karşın bazı markaların modellerinin çoklu aparatları da bulunmaktadır. Bu aparatlar ile istenilen saç ve sakal tasarımları yapılabilir. Çünkü bu aparatlar genellikle farklı uzunluklarda olurlar ve bazılarının ise bıçaklarının kesinlik dereceleri farklı olmaktadır.

En İyi Tıraş Makineleri

En iyi tıraş makineleri genellikle en çok tercih edilen ve çok amaçlı kullanım kolaylığı sağlayan ve fiyatları da bu oranda daha yüksek olan cihazlardır. Bu sakal kesme makinelerinin motor güçleri daha fazla olduğundan daha keskin dokunuşlar yaparak arzu edilen sakal modellerini kusursuz bir şekilde kesebilirler. Aynı zamanda bu makineler cildi de tahriş etmeyecek hassaslıktaki bıçaklarla tasarlanmıştır ve bu sayede kullanım sonrası ciltte alerjik bir sorun yaratmazlar.

En iyi verim alınan makineler genellikle kablosuz olanlardır. Kablosuz makinelerin kullanımı daha pratik olmakta ve şarj edilebilir özellikleri bulunmaktadır. Kaliteli markaların ürünlerinin pil ömürleri daha uzundur ve bir kerelik tam şarj dolumundan sonra çoklu kullanımlar için uygundur. Kaliteli sakal kesme makinelerinin aynı zamanda uzun süreli garanti belgeleri bulunmakta ve bu sayede uzun vadeli kullanım hizmeti sunulmaktadır.

Saç Kesme Makinesi Fiyatları

Saç kesme makinesi fiyatları modellerin özelliklerine göre değişmektedir. Belli bir fiyat aralığı olmamakla birlikte ayarlanabilir özellikleri ve kullanım alanının genişliği ne kadar fazla ise fiyatları da o kadar fazla olmaktadır. Fakat, fiyat performans değerlendirilmesi yapıldığında bu ürünlerin daha ekonomik olduğu görülmektedir. Çünkü bozulmalara ve paslanmalara mahal vermeden uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanım olanağı sağlarlar.

Daha kısıtlı özelliklere sahip ve tek yönlü cihazların aparatları ve ayarlanabilir başlıkları bulunmadığından fiyatları da daha düşük olmaktadır. Berberlerin iş yerlerinde tercih ettikleri elektrikli saç kesme makineleri daha fazla fonksiyonel özelliklere sahip olduğundan profesyonel aletlerdir ve fiyat aralıkları daha yüksektir fakat evlerde günlük kullanımlar için tercih edilen ürünlerin uygulama aşamaları daha pratik olduğundan fiyatları da daha makul olmaktadır. Özel günlerde bu küçük elektronik aletler için paket ve kampanyalar yapılmaktadır. Bu avantajlardan faydalanılarak en iyi makineler indirimli ve uygun fiyatlara Teknosa mağazalarından ve Teknosa.com internet sitesinden satın alınabilir.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.