Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Samsung Ft-Mf/Ah Mikrofiber Filtre

Samsung Ft-Mf/Ah Mikrofiber Filtre

3.499 TL

Günlük hayatın önemli ihtiyaçları arasında yer alan çamaşır makinesi modelleri, çeşitli teknolojiler doğrultusunda kendini yeniliyor. Makineler kullanım amacı ve ailelerin ihtiyaçlarına göre farklı şekilde sınıflandırılıyor. Çamaşır makineleri; enerji sınıfına, ağırlıklarına, devrine, hacimlerine ve program sayılarına göre ayrılıyor. Çeşitli markaların teknolojik ürünleri ile evinize yenilik katmak artık çok kolay!

Çamaşır Makinesi Markaları

Çamaşır makineleri klasik ve yeni nesil olmak üzere çeşitli modellere ayrılıyor. Sahip olduğu teknoloji bakımından sınıflandırılan makineler, pek çok markada özgün tasarımlar ve farklı özellikler ile kendini gösteriyor. Buna paralel olarak da çamaşır makinesi fiyatları modellere göre değişkenlik gösteriyor. Piyasada pek çok marka kendini yenileyen ve her defasında bir önceki modele farklı özellikler ekleyen çamaşır makinesi üretiyor. Bunlar arasında Samsung, LG, Grundig ve Electrolux markaları bulunuyor. Yüksek enerji sınıfı ile dikkat çeken modeller her bakımdan tasarruf etmeyi de sağlıyor.

Lg F4v5ryp0w1 buharlı çamaşır makinesi, çamaşırlarınızı yıkamak için en uygun yıkama hareketini size sunuyor. Turbo özelliği ile giysilerinizi 59 dakikada temizliyor. LG Steam™ teknolojisi, alerji ve solunum sorunlarına neden olabilecek toz akarları gibi alerjenlerin %99,9'unu yok eder.

Electrolux Ew6f3146eb çamaşır makinesi, 10 kg çamaşır makinesi güçlü performansının yanı sıra tasarımı ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Zaman, su ve enerjiden büyük ölçüde tasarruf etmenizi sağlayan makine, nazik kumaş bakımı ve yoğun leke çıkarma özelliği ile dikkat çekiyor.

Samsung Ww10t604dle1ah çamaşır makinesi, beyaz çamaşır makinesinde yıkama sırasında çamaşır ekleme kolaylığı, eco bubble köpükle yıkama teknolojisi ve akıllı telefonla kolay problem bulma özellikleri ile sıklıkla tercih ediliyor.

Samsung Ww90ta046ax/Ah çamaşır makinesi, yeni nesil cihazlar arasında en iddialı olanlardan biri olarak biliniyor. Üstün performansının yanı sıra makine, şık tasarımı ile de dikkat çekmeyi başarıyor.

Samsung Ww90t4020 çamaşır makinesi, Samsung'un pek çok modelinde olduğu gibi istediğiniz zaman parça ekleme, yarı zamanda yıkama, günlük kısa program modu ve sessiz yıkama özellikleri ile öneriliyor.

Çamaşır Makinesi Özellikleri

Beklentileri tam anlamıyla karşılayan yeni nesil çamaşır makineleri, sıra dışı özellikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. Pek çok markanın çeşitli özelliklere sahip çamaşır makineleri, evlerinde özel ürünlere yer vermek isteyenlere geniş bir yelpaze sunuyor. Çamaşır makineleri ihtiyaca ve bütçeye göre çeşitli şekilde sınıflandırılıyor. Geniş aileler ve tek seferde çok miktarda çamaşır yıkayanlar için 9 ve 12 kilogram arası kapasite kullanışlı bir seçenek olabiliyor. Çocuklu aileler için 8, 9 kilogram çamaşır makinesi, küçük aileler ve sıklıkla çamaşır yıkayan kişiler için ise 5, 6, 7 kilogram kapasiteli makineler yeterli görülebiliyor. Yıkamanın yanında kurutma özelliği ile de günlük hayatta büyük kolaylık sağlayan çamaşır makineleri daha az yer kaplamasının yanı sıra pratik bir kullanım da sunuyor.

Yeni nesil çamaşır makineleri ile hayatımıza giren önemli özellikler arasında sessiz yıkama seçeneği dikkat çekiyor. Makinelerin üzerinde yer alan yıkama ve sıkma esnasında değişen ses seviyeleri ne kadar düşük olursa, ürünün o kadar sessiz bir çamaşır makinesi olduğunu gösteriyor. Böylece makineleri gün içinde dilediğiniz saatte, kimseyi rahatsız etmeden çalıştırabilirsiniz. Markalar kullanıma sunduğu 60 dB ses seviyesi ile sessiz yıkama programında cihazınızı gürültü kirliliği yapmadan kullanabilme özelliği tanıyor. Güçlü temizlik anlayışı ile üretilen çamaşır makineleri yıkama esnasında gürültü ve titreşimi azaltıyor. Kendi kendini temizleyen üstün teknolojisi ile makineler, kazan ve contada harici bir temizlik malzemesi gerektirmiyor. Kusursuz buhar gücü ile kumaşlardaki pis kokuyu da yok ediyor. Bu sayede kıyafetler üzerinde mikropların barınmasına olanak tanımıyor ve kırışıklıkları en aza indiriyor.

Zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlayan makineler, tam performans gücünde oldukça düşük enerji tüketerek hayatınızı kolaylaştırmaya yardımcı oluyor. Enerji sınıfında yer alan her bir artı enerji tüketimini de düşürüyor. Bununla beraber bütçenize ve çevreye olan katkı da artıyor.

Çamaşır Makinesi Ağırlık Seçenekleri

Çamaşır makinelerinin en hafifi 60 kg, en ağır olanı ise 85 kg olarak sunuluyor. Cihazlar; klasik tip olarak da bilinen solo çamaşır makinesi, dolapların içine veya mutfak mobilyasına gömülen ankastre çamaşır makinesi, yeni nesil makine olarak günümüze uyarlanan kurutmalı çamaşır makinesi ve ankastre kurutmalı çamaşır makinesi olarak ayrılıyor. Yaşam alanınızın içindeki kişi sayısı ve bütçenize göre doğru çamaşır makinesini kolaylıkla seçebilirsiniz.

Çamaşır makinesi seçiminde dikkat çeken önemli özelliklerden biri ise yıkama kapasiteleri olarak belirgin bir rol üstleniyor. Çamaşır makineleri günlük ihtiyaç doğrultusunda farklı kilogram kapasiteleri ile üretiliyor. Yüksek kapasiteli yıkama ve kurutma seçeneği olan makineler, özellikle A+ enerji sınıfı ile bir araya geldiğinde rağbet görüyor. Dilediğiniz kadar çamaşırı yıkayıp kurutma özelliği tanıyan geniş kapasiteli makineler çalışan kesim tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle 9 kilogram ve üstü makineler pratikliği ve geniş iç hacmi ile günlük hayatı kolaylaştırıyor.

Çamaşır Makinesi Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Çamaşır makinesi seçerken dikkat edilmesi gereken özelliklerin başında ne istediğinize karar vermek geliyor. Çamaşır makinesinin kapasitesi burada en belirgin etken olarak değer görüyor. Bu kişinin tercihine kalmakla beraber, haftada kaç kez büyük ebatlı çamaşır yıkadığı ile de paralel bir ölçüt taşıyor.

Sıkma devrinin yüksekliği çamaşırların daha kuru çıkmasını sağladığı gibi genellikle makinenin yüksek ses çıkarmasının başlıca nedenlerinden biri olarak biliniyor. Kurutma özelliği bulunan makineler özellikle metropolde oturan, çalışma hayatından dolayı özel yaşamına minimum seviyede zaman ayıran kişiler için öncelikli seçenek oluyor. Çamaşırlarını asacak yer bakımından yetersiz alana sahip aileler için kurutmalı çamaşır makinesi kurtarıcı bir seçenek sunuyor. Buna bağlı olarak yıkama ve durulama sürelerinin kısalığı da makine tercihinde önemli etkenler arasında geliyor. Günümüz çamaşır makinelerinin cezbedici özellikleri arasında yer alan 10-15 dakikada hızlı yıkama seçeneği zamandan, sudan ve elektrikten tasarruf etmenize yardımcı oluyor.

Her beyaz eşya seçiminde olduğu gibi çamaşır makinesi satın alırken de dikkat etmeniz gereken bir başka husus ise, cihazın garanti süreci. Her firmanın garanti kapsamı ve süreci birbiri ile benzer olsa da ufak farklılıklar gösterebiliyor. Markalar firmanın verdiği garantinin yanı sıra, ekstra ücretle ek bir garanti daha talep etme hakkı tanıyor.

Tüm bunların yanı sıra inverter motor, sensörler, yük dağıtım sensörü, hata ve uyarı, kolay ütü fonksiyonu, sessiz sıkma, akıllı denetim ve çocuk kilidi de makinede bulunması gereken özellikler arasında yer alıyor. Bu seçenekler günlük hayatta çamaşır yıkamanın kolaylığına varmanızın yanı sıra makinelerinizin ömrünü de uzun tutuyor.

Çamaşır Makinesi Nasıl Temizlenir?

Her teknolojik alet gibi çamaşır makinesi de zamanla kirlenme riski ile karşılaşıyor. Bu durumda pek çok markanın kendi modelleri için tavsiye ettiği çeşitli ürünler yoğun bir temizlik sunuyor. Makinenizin pompasını, filtresini, lastiğini belirli aralıkla kontrol etmeniz ve basit malzemelerle temizlemeniz cihazın ömrüne de katkı sağlıyor. Bu temizlik esnasında cihazınızın elektrik akışını mutlaka kesmeniz gerekiyor.

Çamaşır Makinesi Programları

Makinelerin üzerindeki çeşitli modlar ile çamaşırlarınızı kısa veya uzun bir zaman ayarında yıkama tercihiniz artık çok kolay! Yeni üretim makinelerde çamaşırların kumaş tipine ve kirlilik derecesine göre farklı program seçenekleri bulunuyor. Pek çok model; hızlı, pamuklu, bebek kıyafetleri, nevresim takımları, günlük, koyu kıyafetler, hassas, denim, eco temiz kazan, ön yıkama, yoğun, outdoor kıyafetler olarak ayrı yıkama özellikleri sunuyor. Bu durum ise çamaşırlarınızın çok daha uzun seneler boyunca kullanımına imkan tanıyor. Bunun yanı sıra zamandan, sudan ve enerjiden tasarruf etmenize de olanak sağlıyor. Çamaşır makinelerindeki devir özelliği ise kıyafetlerinizin daha uzun ömürlü kullanımını kolaylaştırıyor. Akıllı ön panel kumaş tipine göre uygun devirli programlar seçmenize yardımcı oluyor.

Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları

Çamaşır makinesi tercihinde kullanıcıların yorumları kararınızı doğru bir yönde etkileyebiliyor. Beğendiğiniz makineyi birebir deneyimleyen kişilerin öngörülerini alabilir ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede size daha uygun olan ve isteklerinizi karşılayan çamaşır makinesini kolaylıkla bulabilirsiniz. Aynı zamanda dilediğiniz cihazlar arasındaki fiyat farklılığını da kolaylıkla görebilirsiniz. Çamaşır makinesi fiyatları Beko veya Bosch markaları arasındaki temel farklılıkları daha kolay bir şekilde gözlemleyebilirsiniz. Teknosa üzerinden çamaşır makinesi kullanıcı yorumları doğrultusunda siz de dilediğiniz cihazı inceleyebilirsiniz.

Çamaşır Makinesi Fiyatları

Her model sahip olduğu özellikler bakımından ayrı kategorilerde sınıflandırılıyor. Çamaşır makinesi fiyatları belirlenirken markaların üretimde cihazlara kazandırdığı çeşitli kıstaslar ele alınıyor. Makinelerdeki her bir yeni özellik hayatı daha pratik hale getiriyor. Buna paralel olarak da çamaşır makinesi fiyatları belirleniyor. Çamaşır makinesi fiyatları Arçelik veya çamaşır makinesi fiyatları Profilo seçeneklerinin tümünü Teknosa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Siz de ihtiyacınız doğrultusunda bütçenize en uygun çamaşır makinesini almak için Teknosa'yı tercih edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.