Philips Bluetooth Hoparlör Fiyatları ve Modelleri

2 Sonuç
Sıralama
Marka
Philips TAS1505B/00 Bluetooth Hoparlör

Philips TAS1505B/00 Bluetooth Hoparlör

749 TL
Philips TAS2505B/00 Bluetooth Hoparlör

Philips TAS2505B/00 Bluetooth Hoparlör

1.812,20 TL

Philips Bluetooth Hoparlör

Taşınabilir özelliğe sahip olan Philips bluetooth hoparlör çeşitleri ile eğlenceyi istediğiniz yere götürebilirsiniz. Birden farklı modele sahip olan Philips bluetooth hoparlör modelleri farklı özellikleri ile birbirlerinden ayrılıyor. Siz de müzik zevkini her yerde yaşamak istiyorsanız Teknosa üzerinden Philips bluetooth hoparlör modellerine ulaşabilir ve beklentilerinizi karşılayan modeli sipariş verebilirsiniz.

Philips Bluetooth Hoparlör Özellikleri

Philips bluetooth hoparlör modelleri geniş bir skalaya sahip olup birçok beklentiyi karşılayabiliyor. Taşınabilir özellikleri ile öne çıkmış olan bu bluetooth hoparlör modelleri farklı boyutları ile çeşitlilik sağlıyor. Kare formunda küçük ebatlarda yer alan modelleri ister çantanızda ister elinizde kolaylıkla istedeğiniz yere götürebilirsiniz. Philips bluetooth hoparlörler IPX7 teknolojisine sahip olup suya karşı dayanıklı bir yapıya sahip. 30 dk boyunca 1 metre derinliğe kadar su altında kalabilen bu bluetooth hoparlör modelleri ile gittiğiniz her yerde güven altında kullanabilmenize yardımcı oluyor. Hemen hemen tüm modelleri 20 metre kapsama alanına sahip olup müzik kaynağı uzaklaşsa bile kesintisiz bir şekilde müzik dinlemeye devam edebilirsiniz. Kısa sürede şarj olabilen bir yapıya sahip olan bu modeller maksimum 3,5 saate tam olarak şarj olabiliyor. Philips bluetooth hoparlör özellikleri arasında yer alan uzun saatler boyunca müzik çalabilmesi kesintisiz müzik dinleyebilmenize yardımcı oluyor. Böylece eğlencenizi yarıda kesmeden devam edebilirsiniz. Siz de Philips bluetooth hoparlör modellerine ulaşabilmek için kategorimize göz atabilirsiniz.

Geniş Bağlantı Seçenekleri İle Philips Bluetooth Hoparlör

Birden fazla modele sahip olan Philips bluetooth hoparlör modelleri ile eğlencenize her yerde devam edebilirsiniz. Yaklaşık olarak 10 saate kadar kesintisiz oynatma süresine sahip olan Philips bluetooth speaker aynı zamanda gelişmiş bir pil ömrüne de sahip. Hızlı bir şekilde şarj olabilen bu bluetooth modelleri ile pek çok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. İster telefon ister televizyona isterseniz müzik aletine rahat bir şekilde bağlanabilen Philips bluetooth hoparlör modelleri geniş bir kullanım alanı ile karşınıza çıkıyor. Kablosuz ve taşınabilir özelliği ile her yerde kullanabilmenize yardımcı oluyor. Patentli Dijital Ses İşleme Teknolojisi ile donatılan bluetooth hoparlör modelleri sesin bozulmadan dışarıya net bir şekilde çıkabilmesine yardımcı oluyor. Bunun yanında ses çıkış noktalarının özel kumaş kaplaması ile kaplanmış olması da cihazın dayanıklılığını ve ses performansını olumlu bir şekilde etkileyebiliyor. Çift bas sistemine sahip olan bu hoparlör modelleri bas müziklerinin daha vurgulu bir şekilde çıkmasına yardımcı oluyor. Philips bluetooth hoparlör modelleri, minimal boyutlarda tasarlanıyor olup yüksek ve kaliteli bir ses performansı sunuyor. Siz de bu özelliklerden yararlanmak istiyorsanız Teknosa'dan modellere ulaşabilirsiniz.

Philips Bluetooth Hoparlör Fiyatları

Bluetooth özellikli Philips hoparlör modelleri, akıllı telefon ve cihazlar ile sorunsuz bir şekilde bağlantı kurabiliyor. Philips hoparlör bluetooth özellikli olması nedeniyle pek çok tüketici tarafından tercih edilen modeller arasında bulunuyor. Philips bluetooth hoparlör modelleri aynı zamanda akıllı cihazlarınız üzerinden kontrol edilebilir özelliğe sahip olup büyük bir kolaylık sağlıyor. İç ya da dış mekan fark etmeksizin istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Philips bluetooth hoparlör fiyat aralığı açısından da geniş bir skalaya sahip. Tercih edilen modele göre değişen fiyat listesi pek çok bütçeye uygun bir özellikte bulunuyor. Dinleme süresi, bas gücü, boyut farkı gibi birçok özellik göz önüne alınarak belirleniyor. Her bütçeye uygun bir modele sahip olan Philips bluetooth hoparlör modelleri arasından siz de kendi ihtiyaç ve beklentilerinize uygun bir model bulabilmek için kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.