Kraft Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Bebeklerin farklı pek çok evresinde ihtiyaç duyacakları ürünler ile öne çıkan Kraft, zengin ürün ve model çeşitliliği ile de ebeveynlerin işini kolaylaştırıyor. Bebek arabalarından oto koltuklara, mama sandalyelerinden oyuncaklara kadar geniş bir ürün yelpazesinde faaliyet gösteren marka, yüksek kalite ve kullanıcı memnuniyetini de yakalamaya çalışıyor. Siz de Kraft marka bebek ürünlerini inceleyebilir ve bebeğinizin güvenliği, konforu, sağlığı için uygun pek çok ürüne Teknosa'da ulaşabilirsiniz!

Kraft Bebek Arabaları Özellikleri

Kraft bebek arabası farklı sisteme sahip modelleri ile ebeveynlere geniş bir model yelpazesi sunuyor. Bunlardan Kraft travel sistem bebek arabası renk, kumaş, taşıma kapasitesi gibi unsurlara göre değişkenlik gösteriyor. Çoğu model, port bebe, oto koltuk, taşıma koltuğu, ana kucağı olarak kullanılabilen fonksiyonları sayesinde de tercih ediliyor. 13 kg, 15 kg gibi farklı taşıma kapasitelerine sahip travel sistemler, genellikle doğumdan itibaren kullanılabilme özelliğine sahip. Kolay katlanabilmesi, iki yönlü sürüş imkânı sunması, farklı yükseklik ayarları gibi özellikler de bu modellerin konforlu ve çok yönlü olmasını sağlıyor. Kraft baston bebek arabası modellerinin de pek çoğu doğumdan itibaren kullanılabiliyor. 2 yönlü sürüş imkânı sunması sayesinde de bebeğinizi gidiş yönüne ya da kendinize doğru çevirerek gezdirebilirsiniz. 5 noktalı emniyet kemer sistemi ile yüksek güvenlik standardı oluşturabilir, 13 kg ya da 15 kg taşıma kapasiteli modeller arasından bir tercihte bulunabilirsiniz. Taşıma koltuğu, ana kucağı ve oto koltuğu olarak kullanabilen baston bebek arabası sayesinde bebeğinizi farklı şartlarda da seyahat ettirebilirsiniz. Son olarak, sunulan ikiz bebek arabaları da kardeşler için çok uygun. Doğumdan itibaren kullanılabilen bu arabalar, Avrupa standartlarına uygun şekilde üretiliyor. 26 kg gibi taşıma kapasitelerine sahip bu modeller, geniş iç hacmi ile de ikiz kardeşlere konforlu ve güvenli bir yaşam alanı vadediyor.

Güvenli Seyahatler İçin Kraft Oto Koltukları

Kraft oto koltuk modelleri de son derece konforlu ve güvenli özellikler ile donatılıyor. 0 - 36 kg, 9 - 36 kg, 15 – 36 kg gibi ağırlıklar arasındaki bebekler için uygun pek çok oto koltuk sunuluyor. Bebeğinizin boyuna, kg cinsinden ağırlığına göre en uygun modeli seçebilirsiniz. Örneğin, boyu 100 - 150 santimetreler (15 - 36 kg'lar) arasında olan bebekler için uygun oto koltukları yaklaşık olarak 3,5 - 12 yaşları arasındaki çocuklar için ideal. Yumuşak minderli yan kanatlar sayesinde yüksek konfor sunan bu modeller, 5 farklı pozisyon sunuyor. Böylece bebeğiniz uykuda olsun ya da olmasın en ideal oturuş pozisyonuna ulaşabilir. Ekstra güvenlik sağlayan özel EPS köpük sistemi, ultra geniş iç hacim de sunulan diğer artılar. 0 - 36 kg'ları (40 cm - 150 cm'leri) arasındaki bebekler için ideal Neptune i-Size modelleri ise doğumdan yaklaşık 12. yaşa kadar kullanılabiliyor. Isofix baza üzerinde 360 derece döndürülerek öne veya arkaya sabitlenebilen bu modeller, 4 farklı pozisyona ayarlanabiliyor. Bu tip bir Kraft oto koltuğu ile çok uzun yıllar farklı bir oto koltuğuna ihtiyaç duymayabilirsiniz. 9 - 36 kg'ları arasındaki bebekler için uygun modeller de yine 4 farklı yatış pozisyonu sunuyor ve ECE R44/04 Belgesi, Avrupa Güvenlik Standartı olan ECE R44 sertifikasına sahip oluşu ile de güvenleri kazanıyor. Yumuşak minderler ve geniş iç hacim de bebeğinizin keyifli, konforlu bir yolculuk yapabilmesine yardımcı oluyor.

Diğer Kraft Bebek Ürünleri

Günlük bebek bakım rutinlerinde ihtiyaç duyacağınız pek çok ürüne de Kraft ile ulaşabilirsiniz. Örneğin, doğumdan sonraki çok uzun bir dönem Kraft mama sandalyesi modelleri ihtiyaçlarınıza yanıt verebilir. Farklı renk ve ölçü seçeneklerinin sunulduğu mama sandalyeleri, 15 kg gibi taşıma kapasiteleri sunuyor. Genellikle 6 ay ve üzeri bebekler için uygun olan bu ürünler, 5 noktalı emniyet kemerleri sayesinde de gayet güvenli. Çıkarılabilen ön tepsi, ayak kısmında kaydırmaz aparatlar ürünlerin konforunu artırıyor. Ek olarak BPA ve ftalat içermediği için de öne çıkıyor. Son olarak Kraft bebek bakım çantası çeşitleri de modern tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkıyor. Geniş ağzı sayesinde bebeğinizin adeta anlık tüm ihtiyaçlarını yükleyebileceğiniz bu çantalar, farklı gözleri ile de gayet düzenli saklama alanları sunuyor. Siz de bebeğinizin doğumundan itibaren ihtiyaç duyacağınız ürünleri Kraft farkı ile almak için sayfalarımızı inceleyebilirsiniz. Daha çok ürün ve marka seçeneği için dilerseniz, Anne ve Bebek kategorimizi de ziyaret edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.