Altus Derin Dondurucu Fiyatları ve Modelleri

10 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Yeni
Altus AL 2205 J Joker Tipi Derin Dondurucu

Altus AL 2205 J Joker Tipi Derin Dondurucu

11.899 TL
Yeni
Altus AL 2451 451 L Sandık Tipi Derin Dondurucu

Altus AL 2451 451 L Sandık Tipi Derin Dondurucu

20.699 TL
Çok Satanlar
Altus Al 708 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

Altus Al 708 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

13.649 TL
Altus AL 709 XNF Joker 256 L 7 Çekmeceli No-Frost Derin Dondurucu

Altus AL 709 XNF Joker 256 L 7 Çekmeceli No-Frost Derin Dondurucu

17.700,94 TL
Altus Al 411 Dondurucu

Altus Al 411 Dondurucu

9.999 TL
Altus AL 709 NF Derin Dondurucu 

Altus AL 709 NF Derin Dondurucu 

14.899 TL
Altus AL609 NF Derin Dondurucu 

Altus AL609 NF Derin Dondurucu 

14.308,94 TL
Altus AL 809 NF 282 L 8 Çekmeceli Derin Dondurucu

Altus AL 809 NF 282 L 8 Çekmeceli Derin Dondurucu

16.449 TL
Çok Satanlar
Altus Al 610 6 Çekmeceli Derin Dondurucu
5.0 (2 Değerlendirme)

Altus Al 610 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

15.999 TL
Altus AL 511 196 L 5 Çekmeceli Dikey Tip Beyaz Derin Dondurucu

Altus AL 511 196 L 5 Çekmeceli Dikey Tip Beyaz Derin Dondurucu

10.599 TL

Altus derin dondurucu çeşitleri, kullanışlı ve uygun fiyatlı model seçenekleri ile mutfağınızdaki veya kilerinizdeki gıdaları güvenle saklayabilmeniz için özel olarak tasarlanan ürünlerdir. Bu sayede hem gıdalarınızın tazeliğini korurken hem de hepsini tek bir yerde toplayarak alan kazanabilirsiniz. Dikey tipleri ve sandık tipi modelleri ile kullanacağınız alana uyum sağlayabilecek derin dondurucu çeşitleri en uygun tipi bulabilmenize imkan sunar. Bu kapsamda Altus, derin dondurucu konusunda sıklıkla tercih edilen ürün seçenekleri ile dikkat çeker.

Altus Derin Dondurucu Modelleri ve Özellikleri

Altus, derin dondurucu konusunda birçok model tasarlayarak ve belirli testlerden geçerek satışa sunmuş olduğu ürünler ile karşınıza çıkar. Derin dondurucu modelleri genellikle dikey duran tipler ve sandık tipleri olmak üzere iki şekildedir. Farklı derinlik, litre kapasitesi ve boyutları için herkesin kullanım ihtiyacına hitap edecek çeşitler sunar. Örnek olarak, Altus 3 çekmeceli derin dondurucu modeli, küçük olması ile dikkat çeker. Küçük ve minimal mutfaklarda bulundurulması veya az kişinin kullanacağı şekilde tasarlanmış olması ile hem az yer kaplarken hem de gıdalarınızın tazeliğini korumanız için pratiklik sağlar. Altus 6 çekmeceli derin dondurucu modeli ise daha geniş mutfaklarda, büyük aileler için daha çok saklama alanı barındırması ile tercih edilebilecek bir modeldir. Dikey yapıda olması ile kullanımı da kolaydır. Sandık tipi modeller ise en çok kiler gibi alanlarda tercih edilir ve depolama kapasitesi yüksek olduğu için gıdalarınızın uzun süre taze kalmasına yardımcı olabilir. Bunlar Altus derin dondurucu modellerinden bazılarıdır. İhtiyacınıza, zevkinize ve kullanım şeklinize göre doğru modeli bulabilmeniz için çeşitli seçenekler bulunur. Derin dondurucu modellerine ek olarak, mutfakta ihtiyacınız olan bir diğer beyaz eşya modeli buzdolabı çeşitlerini de Teknosa ile inceleyebilir, istediğiniz modeli rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Altus Derin Dondurucu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Evinize veya iş yerinize derin dondurucu alacak iseniz dikkat etmeniz gereken birkaç unsur vardır. Bu unsurları göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarınıza göre derin dondurucuyu en doğru şekilde bulup kullanmanız kolaylaşır. Altus derin dondurucu alırken öncelikle depolama kapasitesine dikkat etmeniz, dondurmak istediğiniz malzemelerin çokluğuna göre önemli olabilir. Evde bulundurmak istediğiniz alana sığabilmesi için boyutlarına da bakabilirsiniz. İhtiyacınıza göre hangi tipte bir derin dondurucu almak istediğinizi belirleyebilirsiniz. Dikey tipli derin dondurucuların tek ya da çift kapağı olabilir, Altus derin dondurucu sandık tipi modellerinde ise yukarı doğru açılan kapak mevcuttur. Dolayısıyla seçtiğiniz derin dondurucu tipinin bulunacağı alanda kapakların rahat bir şekilde açılıp kapanması kullanım kolaylığı sağlar. Enerji verimliliği de uzun vadede maliyet açısından ekonomik olması için dikkat edilmesi gereken unsurlardan biridir. Altus no frost derin dondurucu, çözünebilirlik ve içerisindeki gıdaların daha taze kalabilmesi için dikkat edilmesi gereken özelliklerden biridir. Fiyat konusunda da bütçenize uygun ürünü bulabileceğiniz imkanlar sunan Teknosa ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Altus Derin Dondurucu Ne Kadar Elektrik Tüketir?

Enerji tüketimi, dondurucunun çalışma süresi boyunca tükettiği toplam enerji miktarını ifade eder, yıllık olarak belirlenir ve maliyeti buna göre hesaplanır. Altus derin dondurucu modelleri genellikle orta seviyede bir enerji tüketimine sahiptir. Enerji tüketimini etkileyen bazı faktörler de vardır. Derin dondurucunun enerji tüketimi kullanım alışkanlıklarına, dondurucunun içeriğine ve sıcaklık ayarlarına göre değişiklikler gösterebilir. Derin dondurucunuzda daha iyi bir enerji verimliliği sağlamak için belirli aralıklarla içini kontrol etmek, kapağını sık sık açıp kapatmamak ve sıcaklık ayarını çok fazla değiştirmemek gibi basit önlemler alabilirsiniz. Bu şekilde, uzun vadede enerji tasarrufu yaparak daha az maliyetli bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Altus Derin Dondurucu En Beğenilen Modelleri

Altus derin dondurucu modellerinin hepsi sevilse de bazı modeller daha çok beğeni toplar. Bunlar, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve isteklerine göre değişkenlik gösterir. Altus sandık tipi derin dondurucu bunlardan bir tanesidir. İçerisindeki alanın geniş olması ile birçok gıda ürününü barındırabilir. Genellikle restaurant gibi yerlerde sıklıkla kullanıldığı için beğeni toplar. Altus 5 çekmeceli derin dondurucu modeli de orta boyutta bir ürün olduğu için evlerde kullanıma uygunluğu ile beğeni kazanarak tercih edilir. Aynı zamanda Altus 7 çekmeceli derin dondurucu modeli de daha fazla litre ölçüsüne sahip olması ile, kışlık yiyecek stoklamak veya büyük mutfaklarda gıdaları düzenli bir şekilde saklamak isteyenler için tercih sebebidir. Çekmeceli modeller, dondurucu içerisinde belli bölmeler oluşturduğu için gıdaların daha düzenli bir şekilde saklanmasına fayda sağlayabilir. Bunlar en beğenilen modellerden sadece birkaçıdır. Detaylı bir araştırma ile siz de seveceğiniz özelliklerdeki Altus derin dondurucu modelini Teknosa'da bulabilirsiniz.

Altus Derin Dondurucu Fiyatları

Altus derin dondurucu fiyatları, model çeşitlerine göre geniş bir aralıkta karşınıza çıkar. Birçok derin dondurucu modeli sunan Altus, fiyat konusunda da orta aralıklarda bulunarak ekonomik açıdan kolaylık sağlar. İhtiyaçlarınıza, zevkinize ve kullanım amaçlarınıza göre bir derin dondurucu modeli seçmeniz yıllarca kullanma kolaylığı sağlaması açısından önemlidir. Doğru seçimi yaparak, gıdalarınızın taze kalmasını sağlamanın yanı sıra mutfağınızda yer kazanmanız mümkün olur. Enerji verimliliği olan modeller ile, enerji tasarrufu yaparak daha az maliyetli bir kullanım da sağlayabilirsiniz. Size en uygun Altus derin dondurucu modelini, Teknosa ile güvenli ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. İsterseniz Uğur derin dondurucu model ve fiyatlarına da göz atabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.