Megapiksel 10 - 15 Ekran Boyutu (inç) 1.5
0.0 (0 Değerlendirme)

Sony Sony A6700 18-135 MM Aynasız Fotoğraf Makinesi Kit (Sony Eurasia Garantili)

Ürün Kodu: 783250792
  • En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoda
Satıcı: Ak Elektronik
78.749 TL
78.749 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Sony A6700 18-135mm Kit
Sony A6700 18-135mm, kompakt bir APS-C fotoğraf makinesi gövdesinde en son yapay zeka teknolojisini Sony’nin olağanüstü α serisi görüntü kalitesiyle birleştirir. Gelişmiş nesne algılaması, fotoğraf ve videoya yönelik en son teknoloji ve E mount lens uyumluluğu sunan hafif α6700 her zaman her yerde yaratıcı maceralar içindir.

Genel Features
26MP Exmor R APS-C BSI CMOS Sensor
BIONZ XR Image Processor
UHD 4K 120p / FHD 240p / 10-Bit 4:2:2
Up to 11-fps Shooting, ISO 100-32000
5-Axis Pixel-Level Image Stabilization
Real-Time Tracking AF for Stills & Video
759-Point Phase Detection, 93% Coverage
S-Log3, S-Gamut3, S-Cinetone, User LUTs
Internal Mic + Inputs, USB Streaming
3" 1.03m-Dot Vari-Angle LCD Touchscreen

Yapay Zeka Destekli İşleme Ünitesi
α6700’ün AF sistemi, önemli ölçüde iyileştirilmiş genel performans sunarak nesne algılama performansında büyük iyileştirmeler sağlar. Derin öğrenme teknolojisi, daha geniş bir nesne yelpazesinde güçlü Gerçek Zamanlı Algılama AF ve daha güvenilir Gerçek Zamanlı Takip özelliğini destekler.

Yeni bir görüntü kalitesi seviyesi
26,0etkili megapiksele sahip gelişmiş Exmor R CMOS görüntü sensörü, Sony’nin görüntü sensörü teknolojileriyle bir araya geldiğinde olağanüstü hassasiyet, çözünürlük ve dinamik aralık sunar. Bu, doğal tonlamalar ve gerçekçi renkler sunmak için yeni, güçlü BIONZ XR™ görüntü işleme motoruyla birleşir. Fotoğraf makinesi hem fotoğraf makinesi hem videolar için ISO 100 ile ISO 32000düşük ışık dahil olmak üzere çok çeşitli ortamlarda daha da yüksek çekim esnekliği sağlar.

Optik 5 eksenli görüntü sabitleme
Elde veya düşük ışıkta güvenle çekim yapın. 5 eksenli gövde içi Super SteadyShot optik görüntü sabitleme sistemi, çeşitli fotoğraf makinesi titremesi türlerini algılar ve telafi eder. En son hassas cayro sensörleri, deklanşör hızında 5 adımlı artışa eş değer görüntü sabitlemesi sağlar. Bu da, örneğin kapalı mekanda çekim yaparken veya gece sahneleri çekerken yavaş deklanşör hızlı fotoğraflar görüntüler için idealdir. Güncellenen bir algoritma, piksel düzeyinde fotoğraf makinesi titremesini algılayarak önceki modellerden daha etkili sabitleme sağlar.  [1] Sapma [2] Devirme [3] Eğim

Seçilebilir RAW görüntü boyutları ve kalitesi
Sıkıştırılmış RAW kayda ek olarak α6700, kayıpsız sıkıştırılmış RAW görüntüleri de destekleyerek kesintisiz seri çekimlerde görüntü bozulması olmadan daha fazla yüksek kaliteli görüntünün çekilmesine olanak tanıyan yüksek hızlı sıkıştırma yapar. JPEG ve HEIF görüntüler için daha az veri üreten yeni bir Işık görüntü kalitesi seçeneği sağlanmıştır.

Yaratıcı Görünüm
Yaratıcı Görünüm, daha fazla sadelikle daha yüksek yaratıcı esneklik sunar. İster fotoğraf ister video çekiyor veya canlı akış gerçekleştiriyor olun, olduğu gibi kullanılabilecek ya da nesneye veya sahneye göre ayarlanabilecek 10 ön ayar sağlar. Görüntülerinizin hemen paylaşmaya hazır olması için ayarları çekimden önce kolayca yapabilirsiniz.

Akıcı tonlamalar için 10 bit HEIF fotoğraf formatı
APS-C fotoğraf makinelerinde bir ilk olarak α6700, bant oluşturmadan gökyüzü ve portre cilt tonlarını daha gerçekçi bir şekilde üretilmesi için akıcı 10 bit tonlama ile HEIF (Yüksek Verimli Görüntü Dosyası) formatını içeriyor. HEIF formatı, dosya boyutunu önemli ölçüde küçültüp depolama alanından tasarruf ederken görüntü kalitesini korumak için gelişmiş bir sıkıştırma teknolojisi de kullanır.

İnsan için Gerçek Zamanlı Algılama AF
α6700 hareketi algılamak için nesne formu verilerini kullanarak insan gözünü önemli ölçüde daha iyi algılar. Aynı zamanda, beden ve kafa konumunu yüksek hassasiyetle algılamak için öğrenilmiş insan form ve duruşlarını kullanarak fotoğraf makinesinden başka bir tarafa bakan veya güneş gözlüğü ya da kask takması nedeniyle yüzü kapatılmış bir nesneye kilitlenip onu takip etmeyi mümkün kılar.

Daha fazla nesne türü için Gerçek Zamanlı Algılama AF
α6700, insanlar ve hayvanlara ek olarak artık kuşları, böcekleri, arabaları, trenleri ve uçakları da algılıyor. Böylece hem fotoğraf hem video çekerken daha yüksek esneklik ve güvenilirlik sağlar. α6600 ile kıyaslandığında %40 daha yüksek hayvan algılama performansıyla İnsan ve Hayvan ayarlarının yanı sıra şimdi Kuş ayarları için de gözlere (Gerçek Zamanlı Eye AF) ek olarak kafa ve vücut da algılanıyor.

Daha hızlı, daha hassas AF sistemi
Yeni BIONZ XR motorun muhteşem işleme gücü ve güncellenen algoritmaları, fotoğraf çekerken görüntü alanının yaklaşık %93’ünü kapsayan 759’a varan aşama algılama noktası ile fark edilir şekilde iyileştirilmiş AF performansı elde eder. Derin öğrenme teknolojisi, daha geniş bir alanda daha yüksek Hızlı Hibrit AF performansıyla desteklenen daha güvenilir Gerçek Zamanlı Takip ile güçlü Gerçek Zamanlı Algılama AF’yi destekler.

Yüksek hızda 1000’den fazla görüntü çekin
α6700’ün güçlü BIONZ XR işleme motoru, geniş bir ara bellek ile bir araya gelerek bellek kartlarına yazma hızını yükseltir. Böylece fotoğraf makinesi 1000’den fazla JPEG görüntü, 59 adede kadar sıkıştırılmış RAW görüntü veya yüksek hızlı ve kesintisiz seri çekimlerde 23 adede kadar kayıpsız sıkıştırılmış RAW görüntü çekebilir. Fotoğraf makinesi, tam çözünürlük ve AF/AE takibi ile 11 fps’ye kadar hızlarda fotoğraf makinesinin sessiz, titreşimsiz elektronik deklanşörü kullanılarak sessiz ve kesintisiz şekilde çekim yapabilir.

Düşük EV -3,0 ışıkta doğru AF
En son AF algoritmaları, AF-S modunda (ISO 100 eş değeri, F2.0 lens) EV -3,0 kadar düşük ışık seviyelerinde bile yüksek AF hassasiyeti elde eder. Ayrıca Netleme Önceliği modu, düşük ışıkta veya düşük diyafram açıklıkları kullanırken daha güvenilir AF sağlar.

Tam zamanlı DMF
AF-C veya AF-S otomatik netleme ile fotoğraf çekerken lensin netleme halkası istediğiniz zaman döndürülerek manuel netleme moduna anında geçirilebilir. Bu, çekime devam ederken netlemeyi farklı bir nesneye geçirmeyi kolaylaştırır.

İfade gücü yüksek S-Cinetone™
Beğenilen CineAlta ve Sinema Serisi ile aynı renk biliminin kullanıldığı α6700’de, Sony’nin S-Cinetone görüntü profilleri ön ayar olarak bulunur ve aslına daha sadık renk üretimi ve doğal cilt tonları içeren görüntüler sunar.

En iyi çekim için netleme braketleme
α6700 V, belirttiğiniz özel aralıklara ve bir sıraya göre sıralı olarak kaydırılan netlemeyle 299 adede kadar görüntüyü otomatik olarak kaydedebilir. En iyisini seçin veya birden fazla görüntüyü işleyerek inanılmaz bir netleme derinliğiyle yaratıcı birleşimler elde edin.

Olağanüstü 4K video kaydı
α6700, Sony’nin tescilli 6K örnekleme teknolojisini kullanarak 60p’ye (50p) kadar 4K (QFHD: 3840 x 2160) görüntüler kaydeder. Bu genişletilmiş detayları çıktıya sıkıştırarak daha yüksek kare hızlarında bile olağanüstü çözünürlükte 4K video kalitesi elde eder. Fotoğraf makinesi aynı zamanda, yüksek kaliteli XAVC S-I (All-Intra) ve XAVC HS formatı 10 bit 4:2:2 renk örneklemesiyle destekler.

LUT dosyalarını içe aktarma ve kullanma
S-Log ile çekim yaparken kayıtlarınızın kayıt sonrası işleme aşamasında nasıl görüneceğini öğrenin. α6700, post prodüksiyon aşamasında LUT (Arama Tablosu) uygulandığında görüntülerin nasıl olacağını gösteren bir önizleme görmeniz için fotoğraf makinesinin monitöründeki görüntüye uygulanabilecek, .cube formatındaki bir kullanıcı LUT’sini içe aktarmanızı sağlar.

14+ kademeli enlemle S-Log3 gama eğrisi
14+ kademeli enlemle S-Log3 gama eğrisi (45)S-Log3 gama eğrisi, yaratıcı renk tonlaması olanakları için gölgelerden orta grilere (%18 gri) kadar tonlama özelliklerini vurgulayarak 14+ kademeye kadar enlem elde eder.

Daha Akıllı Gerçek Zamanlı Takip
Yükseltilmiş ve daha güvenilir Yapay Zeka Tabanlı Gerçek Zamanlı Takip, daha çok durumda çekim yapmayı kolaylaştırarak size çerçevelemeye ve kompozisyona odaklanma özgürlüğü verir. α6700, kask takan insanları veya fotoğraf makinesinden başka bir tarafa bakan hayvanları bile takip edebilir.

Gelişmiş video görüntüsü sabitleme için Aktif Mod
Aktif Mod, elde video çekimi için güçlü görüntü sabitleme sağlar. α6700, fotoğraf makinesi titremesini doğru şekilde algılar ve daha sonra bunu optik olarak hassasiyetle telafi eder. Böylece 4K çekim yaparken bile mobiliteden ödün vermeden yüksek düzeyde etkili sabitleme sağlar.

Yüksek kare hızlı 4K 120p kayıt
4K QFHD (3840 x 2160) çıktı için 120p’ye kadar yüksek kare hızlarında kayıt, fotoğraf makinesinde yüksek çözünürlüklü videolar kaydetmeye olanak tanır. Bu, nesne hareketinin vurgulanmasına veya akıcı bir ağır çekime dönüştürülmesine izin vererek post prodüksiyondaki yaratıcı olasılıkların kapsamını genişletir. Ağır ve Hızlı Çekim modu, başlangıçtan itibaren fotoğraf makinesinde ağır veya hızlı çekim yapmayı sağlar.

Videolar için yapay zeka tabanlı Otomatik Çerçeveleme
Yapay zekaya dayalı nesne algılama teknolojisi sayesinde Otomatik Çerçeveleme özelliği, kareyi video çekerken nesneyi öne çıkan bir konumda tutacak şekilde otomatik kırpar. Fotoğraf makinesi insansız bir tripoda monte edilmiş olsa da yapılan kayıtta nesnenin deneyimli bir kameraman tarafından takip ediliyormuş gibi görünmesi için çerçeveleme sürekli olarak düzeltilir.

Tutarlı görüş açısı için nefes telafisi
Uyumlu lenslerle video çekerken duraksama telafisi tutarlı görüş açısını korumak için Clear Image Zoom uyumlu teknolojisiyle, netleme konumu değişiklikleri nedeniyle oluşabilecek değişiklikleri bastırır. Duraksama meta verileri post prodüksiyonda da kullanılabilir.

Fotoğraf makinesinde zaman atlamalı içerik oluşturma
Fotoğraf makinesinde zaman atlama işlevi, doğrudan fotoğraf makinesinde zaman atlamalı videolar oluşturmanıza olanak tanır. Pozlama aralığı 1 saniyeden 60 saniyeye kadar ayarlanarak yavaş aksiyon görüntülerini sıkıştırarak zaman atlamalı hoş görüntü dizileri haline getirmeyi kolaylaştırır. Fotoğraf makinesine uyumlu bir video ışığı (ayrı satılır) takıldığında, düşük ışıklı ortamlarda zaman atlamalı görüntü dizilerinin çekilebilmesi için her pozlamadan hemen önce açılacak şekilde ayarlanabilir.

Video çekmek için netleme araçları
Video çekerken alan derinliğini görselleştirmenize olanak tanıyan Netleme Haritası işleviyle video çekmek artık daha kolay. Netlenen ve netlenmeyen alanları kolayca belirleyebilmeniz için netleme bilgileri canlı önizleme ekranını kaplayacak şekilde gerçek zamanlı olarak gösterilir. Bu, özellikle dar bir alan derinliği oluşturmak için büyük diyafram açıklığıyla çekim yaparken faydalıdır. Fotoğraf makinesi vurgulama ekranı da sunarak kayıt sırasında otomatik ve manuel netlemeyi kontrol etmeyi mümkün kılar.

Yüksek performanslı elektronik vizör
Yaklaşık 1,07x büyütme ile 2,36 milyon noktalı (yaklaşık) XGA OLED elektronik vizör, dünyanızı olağanüstü detaylı şekilde işler. α6600’ün iki katı parlaklık ve daha geniş 33 derecelik izleme açısıyla çekim sırasında net ve kolay görüntüleme olanağı sunar. Vizör kare hızı, hareketli nesneleri takip ederken ve çekerken ekranda hareket kaynaklı bulanıklığı en aza indirerek daha akılı bir vizör görüntüsü için standart hızın iki katı olan 120 fps olarak ayarlanabilir.

Her açıdan görüntü
İster elde ister gimbal ile çekim yapıyor olun α6700’in geniş 3.0 tipi 1,03 milyon noktalı (yaklaşık) dokunmatik panelli LCD monitörü, ihtiyaç duyduğunuz görüntüleri kaydedebilmeniz için geniş konumlandırma ve çerçeveleme özgürlüğü sağlar. Ayrıca çok alçak noktada, zemin seviyesinde çekimler veya diğer dar çekim ortamları için büyük bir avantaj sağlayarak size elde ve gimbal ile fotoğraf ve video çekimlerinde çok sayıda yaratıcı seçenek sunar.

Sezgisel dokunmatik kontrol
Netlemek için bir nokta veya takip edilecek bir nesne seçmek ya da deklanşörü tetiklemek gibi temel işlevleri kolayca etkinleştirmek üzere sadece ekrana dokunun. Çekim ekranının sol veya sağ kenarından kaydırdığınızda, çekim modu ve diğer ayarlarda hızlı değişiklikler yapmaya olanak tanıyan dokunmatik simgeler görünür. İşlev (Fn) menüsü basit bir yukarı kaydırma hareketiyle de görüntülenebilir. Oynatma sırasında dokunarak ve sezgisel şekilde parmakları yakınlaştırma ve uzaklaştırma hareketleriyle görüntüleri kolayca seçebilir ve zum yapabilirsiniz.

Kolay ve istikrarlı akıllı telefon bağlantısı
Fotoğrafların ve videoların akıllı telefonunuza veya tabletinize kolayca aktarılmasını sağlayan, Sony’nin ücretsiz Creators’ App ile α6700’ün önemli ölçüde geliştirilmiş bağlantı istikrarından en iyi şekilde faydalanın. Akıllı telefon ekranı uykuda olsa veya farklı bir uygulama başlatılsa bile aktarımlar arka planda devam eder. Akıllı telefonunuzu fotoğraf makinesini uzaktan kontrol etmek için de kullanabilirsiniz. Ayrıca iyileştirilmiş, yüksek performanslı kablosuz bağlanabilirlik yedeklemeyi, paylaşmayı ve uzaktan çalışan ekiplerle iş birliği yapmayı daha da akıcı hala getirir.

Yüksek kalitede canlı içerik akışı
α6700’i, çevrimiçi toplantıları ve canlı akış etkinliklerini daha da akıcı hale getiren gelişmiş AF işlevlerine sahip 4K (2160p) web kamerasına dönüştürmek için USB aracılığıyla kişisel bilgisayarınıza veya akıllı telefonunuza bağlayın.

Dayanıklı donanım
α6700, dayanıklı ama hafif magnezyum alaşım kasası sayesinde kompakt boyutunu korurken zorlu çalışma ortamları için geliştirilmiştir. Ayrıca 200.000’den fazla deklanşör döngüsü dayanıklılığı ile test edilmiş güvenilir bir düşük titreşimli deklanşöre sahiptir.

Dijital fotoğraf makinesi ürünlerimizdeki geri dönüştürülmüş malzemeler
Sony fotoğraf makineleri kısmen, şirket içinde geliştirilmiş, tekrar tekrar geri dönüştürülebilir, dayanıklı ve yüksek kaliteli bir malzeme olan SORPLAS™ ile yapılmıştır. Bu malzemeyi, performans veya işlevsellikten ödün vermeden çevre üzerindeki baskıyı azaltmak için özel olarak tasarladık. Yaklaşık olarak son on yılda dijital fotoğraf makinelerimiz ve dijital video kameralarımızda 379 ton işlenmemiş plastiğin yerini geri dönüştürülmüş plastik aldı.

USB PD (Güç Sağlanması) hızlı şarjı destekler
Fotoğraf makinesinde hızlı pil şarjı için USB PD (Güç Sağlanması) desteklenir ve önceki modellerden 3-4 kat daha fazla güç sağlar. Bolca güç kaymağıyla uzun süreler çekim yapabilmeniz için USB PD desteği sunan USB şarj cihazı veya mobil pil, USB Type-C® bağlantı noktasına bağlanarak güç sağlayabilir.

Teknik Özellikler
Görüntüleme
Lens Yuvası Sony E
Sensör Çözünürlüğü Gerçek: 27 Megapiksel
Etkili: 26 Megapiksel (6192 x 4128)
Görüntü Sensörü 23,3 x 15,5 mm (APS-C) CMOS
Kırpma Faktörü 1,5x
Görüntü Sabitleme Sensör Kaydırmalı, 5 Eksenli
Dahili ND Filtresi Yok
Yakalama Türü Fotoğraf ve Video
Pozlama Kontrolü
Obtüratör Tipi Elektronik Obtüratör, Mekanik Odak Düzlemli Obtüratör
Enstantane Hızı Mekanik Enstantane
1/4000 - 30 Saniye
elektronik deklanşör
1/8000 - 30 Saniye
Bulb/Zaman Modu Bulb Modu
ISO Duyarlılığı Fotoğrafı
100 - 32.000 (Genişletilmiş: 50 - 102.400)
Video
100 ila 32.000
Ölçüm Yöntemi Merkez Ağırlıklı Ortalama, Çok Bölgeli, Spot
Pozlama Modları Diyafram Önceliği, Otomatik, Manuel, Program, Enstantane Önceliği
Poz Telafisi -5 ila +5 EV (1/3, 1/2 EV Adımları)
Ölçüm Aralığı -3 ila 20 EV
Beyaz Dengesi 2500 - 9900K
Ön ayarlar: Otomatik
59 Kareye (Ham) / 1000 Kareye (JPEG) kadar 26 MP'de 11 fps'ye kadar Sürekli Çekim
Aralıklı Kayıt Evet
Hareketsiz Görüntü Yakalama
Görüntü Boyutları 3:2
26MP (6192x4128)
13MP (4384x2920)
6,4 MP (3104x2064)
Görüntü Dosyası Biçimi HEIF, JPEG, Ham
Bit Derinliği 14-Bit
Video yakalama
Dahili Kayıt Modları XAVC HS 4:2:2/4:2:0 10-Bit
23,98/50/59,94/100/120 fps'de UHD 4K (3840 x 2160) [30 - 280 Mb/s]
XAVC S 4:2:2/4:2:0 8/10-Bit
23,98/25/29,97/50/59,94/100/120 fps'de UHD 4K (3840 x 2160) [60 - 280 Mb/sn]
23,98/25/50/59,94/100/120 fps'de 1920 x 1080 [16 - 100 Mb/s]
XAVC S-I 4:2:2 10-Bit
23,98/25/29,97/50/59,94 fps'de UHD 4K (3840 x 2160) [240 - 600 Mb/s]
23,98/25/29,97/50/59,94 fps'de 1920 x 1080 [89 - 222 Mb/s]
Harici Kayıt Modları HDMI aracılığıyla 4:2:2 10-Bit
23,98/25/29,97/50/59,94 fps'de UHD 4K (3840 x 2160)
23,98/50/59,94 fps'de HD (1920 x 1080)
Ağır Çekimde Kayıt Sırasında 16:9'da 4K (3840 x 2160) Kayıt Sırasında Sensör Kırpma
Hızlı/Yavaş Hareket Desteği Evet
Gama Eğrisi HDR-HLG, S Cinetone, Sony S-Log 3
Kayıt Sınırı Yok
Yayın Çıkışı NTSC/PAL
IP Akışı MJPEG, UVC/UAC
3840 x 2160, 12,5p, 14,99p, 25p, 30p'de
25p, 30p, 50p, 60p'de 1920 x 1080
25p, 30p'de 1280 x 720
Dahili Mikrofon Tipi Stereo
Ses Kaydı 2-Kanal 16-Bit 48 kHz LPCM Ses
Arayüz
Ortam/Bellek Kartı Yuvası Tek Yuva: SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
Video G/Ç 1 x Mikro HDMI Çıkışı
Ses G/Ç 1 x 1/8" / 3,5 mm TRS Stereo Kulaklık Çıkışı
1 x 1/8" / 3,5 mm TRS Stereo Mikrofon Girişi
Güç G/Ç 1 x USB-C Giriş/Çıkış
Diğer G/Ç 1 x USB-C (Güç Girişiyle Paylaşılır)
Kablosuz 2.4 / 5 GHz MIMO Wi-Fi Kontrolü
Mobil Uygulama Uyumlu Evet: Android ve iOS
Uygulama Adı: Yaratıcıların Uygulaması
İşlevsellik: Saklanan Dosyalara Erişim, Uzaktan Kumanda
*Temmuz 2023 itibariyle: En güncel uyumluluk için üreticiye danışın
Küresel Konumlandırma (GPS, GLONASS, vb.) Yok
monitör
Boyut 3.0"
Çözünürlük 1.030.000 Nokta
Ekran Tipi Eklemli Dokunmatik LCD
Vizör
Tip Dahili Elektronik (OLED)
Boyut 0,39"
Çözünürlük 2.359.296 Nokta
Göz Noktası 22 mm
Kapsam %100
Büyütme Yaklaşık. 1,07x
Diyoptri Ayarı -4 ila +3
Odak
Odak Türü Otomatik ve Manuel Odaklama
Odak Modu Otomatik, Sürekli-Servo AF, Doğrudan Manuel Odak, Manuel Odak, Tek Servo AF
Otomatik Odaklama Noktaları Fotoğrafı
Faz Algılama: 759
Video
Faz Algılama: 495
Otomatik Odaklama Hassasiyeti -3 ila +20 EV
Flaş
Dahili Flaş Hayır
Maksimum Senkronizasyon Hızı .00625 Saniye
Flaş Telafisi -3 ila +3 EV (1/3, 1/2 EV Adımları)
Özel Flaş Sistemi TTL
Harici Flaş Bağlantısı Akıllı Flaş Yuvası, Kablosuz
çevresel
Çalışma Sıcaklığı 32 - 104°F / 0 - 40°C
Genel
Pil Türü 1 x NP-FZ100 Şarj Edilebilir Lityum İyon (Yaklaşık 570 Çekim)
Güç Tüketimi ≤5,6 W
Tripod Montaj Dişi 1 x 1/4"-20 Dişi (Alt)
Aksesuar Montajı 1 x Akıllı Flaş Yuvası
Yapı Malzemesi Magnezyum Alaşımı
Boyutlar (G x Y x D) 4,8 x 2,7 x 3" / 122 x 69 x 75,1 mm
Ağırlık 1,1 lb / 493 g (Pil, Kayıt Ortamı Dahil)

Kutu İçeriği
Sony a6700 Aynasız Kamera
Sony E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS Lens
Sony NP-FZ100 Şarj Edilebilir Lityum İyon Pil (2280mAh)
E-Mount Kameralar için Sony ALC-B1EM Gövde Kapağı
Omuz askısı
Aksesuar Kızağı Kapağı
Vezör Lastiği
Sony ALC-F55S 55 mm Ön Objektif Kapağı
Sony ALC-R1EM Arka Objektif Kapağı
Sony ALC-SH153 Parasoley
Garanti Belgesi


Ekran Boyutu (inç) Garanti Süresi (Yıl) Garanti Tipi Megapiksel
1.5 2 Resmi Distribütör Garantili 10 - 15
Uyumlu Hafıza Kartları Model Kodu Wi-Fi Desteği Iso Duyarlılığı (Maksimum)
SD A6700 Evet 32000
Iso Duyarlılığı (Minimum) Sensör Tipi Video Kaydı
100 Exmor R CMOS Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Sony A6700 18-135 MM Aynasız Fotoğraf Makinesi Kit (Sony Eurasia Garantili)
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Daha Fazla Cep Telefonu
Daha Fazla Aynasız Fotoğraf Makinesi
Daha Fazla Cep Telefonu
Daha Fazla Sony Aynasız Fotoğraf Makinesi
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.