Ücretsiz Kargo

Logitech Logitech MX Keys Mini MAC Gelişmiş Kablosuz Klavye Eng Tuş Dizilimi Gri Beyaz

Ürün Kodu: 125200427
  • En geç 14 Mayıs Salı günü kargoda
2.639 TL
2.639 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (1)
Satıcı
2.990 TL

Ürün Açıklaması

Küçük, akıllı ve güçlü bir klavye arayanlar için işte karşınızda: Logitech MX Keys Mini MAC gelişmiş kablosuz klavye Eng tuş dizilimi gri beyaz. Çoklu cihaz özellikli yapısıyla kendine hayran bırakan Logitech MX Keys ile yaratmak, üretmek ve gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz her şey elinizin altında. Apple bilgisayar kullanıcıları için özel olarak tasarlanan Logitech MX klavye; daha küçük form faktörü ve daha akıllı tuşlarla sizleri buluşturuyor. Son derece kompakt, ergonomik ve kullanışlı bir tasarımla gelen cihaz gri beyaz rengiyle de çalışma ortamınıza şıklık katıyor. MAC tuş düzeni ile Apple kullanıcılarına büyük konfor sunan Logitech klavye bir tık uzağınızda sizleri bekliyor. Bu küçük ama üstün yetenekli klavye ile tanışmak için acele edin!

Logitech MX Keys Mini Klavyeyi Neden Almalıyım?

Eğer Apple markalı bir bilgisayar kullanıyorsanız, aradığınız kablosuz ve kompakt klavye strong>Logitech MX Keys klavye olabilir. Apple kullanıcıları için özel olarak geliştirilen bu ürün, minimalist tarzı ve tavrıyla kendine hayran bırakıyor. Özel MAC tuş düzeni ile MacBook kullanıcılarına büyük rahatlık sunan MX Keys, hiçbir vuruşu kaçırmamanızı sağlıyor. Mac ve iPad iş akışlarınıza tam uyum sağlayan cihaz Apple ekosisteminize kusursuz bir şekilde ayak uydurarak sizin verimliliğinizi ve üretkenliğinizi arttırıyor. Daha fazla işlevsellik ve üstün çalışma performansı için aradığınız klavye Logitech MX Keys Mini. macOS, iPadOS ve iOS için optimize edilmiş bu klavyeyle büyük konfor deneyimine hazır olun. Kompakt ve küçük boyutu sayesinde her tuşu, komutu ve kısa yolu parmaklarınızın ucuna taşıyan MX Keys minimalist formu sayesinde aynı zamanda daha az uzanma hareketi ve dolayısıyla daha fazla rahatlık sunuyor. Daha iyi ergonomik koşullar için omuzlarınızı hizalayan ve fareyi klavyenize daha rahat yaklaştırabilmenize olanak sunan MX Keys ile hiç olmadığı kadar konforlu bir çalışma deneyimi sizleri bekliyor.

Logitech MX Keys Nasıl Kullanılır?

Logitech MX Keys MAC için özel tasarımı ve MAC tuş fonksiyonu sayesinde Apple kullanıcıları tarafından büyük rahatlıkla kullanılabiliyor. Kablosuz özellikli bu klavye bilgisayar ile bağlantısını Bluetooth aracılığıyla sağlıyor. Dolayısıyla cihazı paketinden çıkardığınızda açıp, Bluetooth ile bilgisayarınızla eşleştirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Klavyenin parmak uçlarınıza göre biçimlendirilmiş tuşları ergonomik ve konforlu bir klavye kullanımı vadediyor. Perfect Stroke tuşlar, her tuş vuruşunun akıcı, doğal ve doğru olmasını sağlıyor. İçe doğru bombeli yapıdaki özel tuş tasarımı parmak uçlarınızla mükemmel bir şekilde uyum sağlayarak, tuşun neresine bastığınız fark etmeksizin yuvarlak kenarlar sayesinde tatmin edici bir geri besleme almanıza olanak sağlıyor. Ayrıca klavyede yer alan tüm tuşlara uygulanan mat kaplama, parmaklarınızı yüzey üzerinde zahmetsiz bir şekilde gezdirebilmenize imkân sunuyor.

Logitech MX Keys Mini Klavye Kimler İçin Uygun?

Logitech MX Keys İngilizce klavye, Apple bilgisayar kullanıcısı olan ve kablosuz özellikte ergonomik, kompakt bir klavye arayan herkes için uygun bir cihaz olarak öne çıkıyor. Apple kullanıcıları için özel olarak geliştirilen ve özellikle tasarımcılar tarafından da büyük ilgi gören cihaz, daha küçük form faktörü ve daha akıllı tuşları ile sınırları zorlamak isteyenlerin tercihi oluyor. MX Keys ile yapabileceklerinizin sınırı yok. Logitech MX Keys Mini, MAC için Flow özellikli MX Anywhere 3'ünüzü veya MAC için MX Master 3'ünüzü bir Apple cihazından diğerine takip edebilir yani tek bir akıcı iş akışında birden fazla cihazda yazmanıza imkân sunar. Kusursuz bir akışta üretmenize olanak sağlayan Logitech kablosuz klavye ile yüksek konforlu ve verimli bir cihaz kullanımı sizleri bekliyor. MX Keys klavyenin çok seveceğiniz bir başka özelliği de daha akıllı Fn tuşlarına sahip olması. Dikte tuşu ile seçilen herhangi bir metin alanında konuşmayı metne dönüştürebilir, Emoji tuşu ile anında emoji pencerenizi açarak saniyeler içinde emoji gönderebilir, mikrofon sesini kapatma/açma tuşuyla ise tek tuşla mikrofon açıp kapatabilirsiniz.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Logitech MX Keys kablosuz klavye etkileyici pek çok özelliğe sahip bulunuyor. MAC tuş düzeni, minimalist tarz, parmak uçlarınıza göre biçimlendirilmiş tuşlar, rahat yazma olanağı, daha akıllı Fn tuşları, akıllı aydınlatma özelliği, hızlı şarj özelliği, akıllı pil verimliliği ürünün öne çıkan özelliklerinden yalnızca birkaçı. %100 şarj olduğunda tam 10 güne kadar arka plan ışığı kapalı iken ise tam 5 aya kadar dayanan bu klavye ile işleriniz hiçbir zaman kesintiye uğramaz. Şarjı bittiğinde ise USB-C şarj kablosunu kullanarak klavyenizi kolayca şarj edebilirsiniz. Ayrıca bağlanmak için USB bağlantı noktalarına da ihtiyacınız yok. Bluetooth Düşük Enerji aracılığıyla klavyenizi üç cihaza kadar kolayca eşleştirebilir; işlerinize ister bilgisayarınızdan isterseniz de tabletinizden devam edebilirsiniz. MX Keys Mini klavyenin çok seveceğiniz bir başka özelliği de akıllı aydınlatma özelliği. Cihazın sahip olduğu yakınlık sensörleri ellerinizi algılar ve parmaklarınızı yaklaştırdığınız zaman klavyenin aydınlanmasına olanak sunar. Bu sayede arkadan aydınlatmalı tuşlar aktif hale gelir ve uzaklaştığınızda da tekrar kapanır böylece güç tasarrufu yapar. Hem yazma kolaylığı sunan hem de masanızın üstüne hoş bir ambiyans katan arka aydınlatma özelliği ayrıca karanlıkta da üretmeye devam edebilmenizi sağlar. Logitech MX Keys Mini fiyat bilgisini sayfamızdan inceleyerek ürünü Teknosa güvencesiyle hemen satın alabilirsiniz.


Tasarımcılar için tasarlanmış, daha küçük, daha akıllı ve daha güçlü minimalist bir kablosuz klavye olan MX Keys Mini ile tanışın. Minimalist form faktörü; daha az uzanma, daha fazla rahatlık ve daha iyi bir vücut duruşu için omuzlarınızı hizalayıp mouse’u klavyenize daha yakın koymanıza olanak sağlayarak daha iyi bir ergonomi sağlar. Perfect Stroke tuşlar, yönünüzü kaybetmeniz ve akışınızın bozulmaması için ideal tuş dayanıklılığı ve dokunmatik yanıt hızı ile parmak uçlarınıza göre tasarlanmıştır. Arkadan aydınlatmalı tuşlar, elleriniz klavyeye yaklaştığında yanar ve değişen ışıklandırma koşullarına otomatik olarak uyum sağlar. Akıllı Dikte, Mikrofon Sesini Kapatma/Açma ve Emoji tuşları ile iş akışınızı daha fazla kolaylaştırın. MX Keys Mini’yi Flow özellikli MX Master 3 veya MX Anywhere 3 ile eşleştirerek birden çok bilgisayarda sorunsuz çalışın.


Klavye Ağırlığı Pil Performansı Uyumluluk Multimedya Tuşları
506, 4 1130 Logi Bolt USB Receiver Evet
Sayısal Tuş Takımı
Hayir

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Logitech MX Keys Mini MAC Gelişmiş Kablosuz Klavye Eng Tuş Dizilimi Gri Beyaz
4.0
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Daha Fazla Cep Telefonu
Daha Fazla Kablosuz Klavye
Daha Fazla Cep Telefonu
Daha Fazla Logitech Kablosuz Klavye
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.