Zyxel ADSL Modem Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Zyxel WRE2206 300MBPS Menzil Genişletici/Acces Point
4.8 (49 Değerlendirme)

Zyxel WRE2206 300MBPS Menzil Genişletici/Acces Point

329 TL

Zyxel ADSL Modem

İnternet bağlantısının ana noktası olan modemler Zyxel ADSL modem ile artık daha akıcı! Birden farklı model seçeneği ile her beklentiyi karşılayan bu modemler ile kesintisiz bir internet akışına sahip olabilirsiniz. Kablosuz akıcı internet sağlaması ile öne çıkan bu modeller birden fazla kullanıcı tarafından ilgi görüyor. Siz de Zyxel ADSL modemin özelliklerinden yararlanmak ve kesintisiz internete sahip olmak istiyorsanız Teknosa üzerinden istediğiniz modele kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Zyxel ADSL Modem Çeşitleri

İnternet ağına bağlanmayı kolaylaştıran Zyxel modemler sayesinde bilgisayar, telefon ve akıllı elektronik eşyalarınız ile kolay bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Zyxel ADSL modem çeşitleri geniş bir skalaya sahip olup çekim gücü, kapsama alanı gibi özellikler ile birbirlerinden farklılaşıyor. Hem ADSL hem de VDSL özelliğine sahip modelleri ile geniş bir kullanım alanı oluşturabilirsiniz. Bulunulan bölgenin alt yapısına uyum sağlayabilen bu modemler ile taşınma gibi durumlarda gittiğiniz her yere uyum sağlayabiliyor. Yüksek hızlı kullanımları ile pek çok kullanıcı tarafından tercih edilen bu modemler, antenli ve antensiz tasarımlara sahip. Donanımsal açıdan geliştirilmiş Zyxel modemler, internetten beklentinizi büyük ölçüde karşılayabiliyor. 2 veya 4 portlu seçenekleri ile kesintisiz bir kullanım imkanı sunan Zyxel ADSL modem modelleri ile istediniz çevrimiçi oyunu oynayabilir, yüksek çözünürlükteki filmleri kasma ve donma yapmadan rahat bir şekilde izleyebilirsiniz. Kompakt yapıları ve küçük boyutları ile fazla yer kaplamadan istediğiniz yere yerleştirebilmenize yardımcı oluyor. Siz de kesintisiz hızlı bir internete sahip olmak istiyorsanız Zyxel ADSL modem çeşitlerini tercih edebilir ve internet kullanımınızın keyfini sürebilirsiniz.

Zyxel ADSL Modem İle Sınırsız İnternet Erişimi

Geniş kapsama alanına sahip olan Zyxel ADSL modem, ev ya da iş yeri fark etmeksizin istediğiniz yerde kullanıma uygun bir şekilde bulunuyor. Kablosuz ve kablolu seçenekleri ile sunulan bu modemler, yönlendirici modelleri ile de karşınıza çıkıyor. Her iki seçenekte de sınırsız internet erişimine sahip olmanız için tasarlanan Zyxel modemler, her bağlantı türüne uyum sağlayabiliyor. Antensiz modellerinin içinde yer alan 2x2 gömülü antenler standart modemlere göre kapsama alanını arttırarak geniş bir alan sunuyor. AC teknolojisi ile donatılmış olan bu modemler aynı zamanda yüksek bant genişliği de sağlayarak veri aktarımını kolay ve hızlı bir hale getiriyor. Böylece indirme veya yükleme yaparken fazla beklemeden işlerinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Zyxel menzil genişletici modem seçenekleri ile de kapsama alanınızı kolaylıkla arttırabilirsiniz. Modem ile kablosuz bağlantı kuran bu menzil genişletici modemler internet erişimin yetmediği yerler için özel olarak üretilmiş olmuş avantajlı bir kullanım alanı oluşturuyor. Siz de birden fazla modele sahip olan Zyxel modem seçenekleri ile kesintisiz internet erişimine sahip olabilirsiniz. Modem ve ağ ürünleri arasında en çok tercih edilen model skalasına sahip olan Zyxel ADSL modem seçenekleri ile siz de internet kullanım alanınızı genişletebilir, kesintisiz bir hale dönüştürebilirsiniz.

Bütçe Dostu Zyxel ADSL Modem İle Güvenli İnternet Kullanımı

Multi SSID özeliğine sahip olan modemler birden fazla kablosuz ağın modeme bağlantısını kolaylaştırıyor. Güvenli internet kullanımını ön planda tutan Zyxel ADSL modemler, ebeveynlerin çocuklar için internet kullanımını sınırlandırmalarına yardımcı oluyor. Bu özelliği ile okullarda kullanımı yaygın olan Zyxel ADSL modem çeşitleri geniş bir kullanım alanı oluşturuyor. Yüksek güvenlik önlemleri sayesinde ebeveynler tarafından en çok tercih edilen modemler arasında yer alan Zyxel modem ile zararlı içeriklerden çocuklarınızı koruyabilirsiniz. Tüm özellikler göz önüne alındığında Zyxel modem fiyatları arasında farklılıklar görülüyor. Geniş bir fiyat skalasına sahip olan Zyxel ADSL modem modelleri her bütçeye uygun bir seçeneğe sahip. Kablolu veya kablosuz olması, kapsama alanının genişliğine göre değişiklik gösteren modemler fiyat skalası konusunda da farklılıklar görülebiliyor. Siz de sayfamız üzerinden bu modem çeşitlerine ulaşabilir ve internet erişimin keyfini sürebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.