Reklam
Dahili Hafıza 64 Telefon Ekran Boyutu 6.67
Ön Kamera Çözünürlüğü 20 İşlemci 732G
0.0 (0 Değerlendirme)

Xiaomi Xiaomi Pocox3 64GB Gri Akıllı Telefon

Ürün Kodu: 125077961
  • En geç 25 Nisan Perşembe günü kargoda
Satıcı: FırsatKurdu
9.915 TL
9.915 TL

Ürün Açıklaması

Fiyat-performans avantajlı ürünleri ile kullanıcıları memnun eden Xiaomi markasının 64 GB depolama alanı versiyonlu Poco X3 cep telefonu modeli, işlevselliği ve tasarımı ile öne çıkar. Geniş ekranda yüksek çözünürlük sunan cihaz, 5160 mAh batarya kapasitesinden 33 W hızlı şarj desteğine, markaya özgü uygulama ve yazılımlardan bağlantı seçeneklerine değin pek çok açıdan dikkat çekicidir.

Xiaomi Poco X3 Telefonu Neden Almalıyım?

Xiaomi Poco X3 64GB NFC gri akıllı telefon, yeni nesil teknolojileri içeren yapısı ile verimlilik vadeder. Gelişmiş ekran özellikleri ve 6 GB bellek birimi sayesinde cihaz son derece hızlı ve keyifli bir kullanıma sahiptir. 6.67 inçlik geniş ekran iş, eğlence ve gündelik kullanım için uygundur. IPS LCD teknolojisi sayesinde ekran hem farklı açılardan net görüş verir hem de aydınlık ortamlarda yansıma, gölgelenme yapmaz. Üstelik, özel aydınlatmalı yapısı daha az enerji tüketimi yaparak daha uzun pil ömrü sağlar. 2400 x 1080p çözünürlük görsel içerikleri FHD+ kalitede izlemenize olanak tanır. HDR ve HDR10 teknolojileri ideal parlaklık ve renk derinliği sağlayarak görüntü kalitesini doğrudan iyileştirir. 395 PPI piksel yoğunluğu, 16 milyon renk tayfı, 1500:1 kontrast oranı renklerin ve imajların netliğini artırma amacına hizmet eder. Çerçevesiz tasarımın faydalarını da kullanıcıya ulaştıran Poco X3 cep telefonu, 20:9 ekran oranı ve 107.16 cm² ekran alanı ile geniş bir kullanılabilir bölge sunar. Yüksek hassasiyetli sensörler ekran alanının tümünde etkili biçimde çalışır. Verilen komutları anlık olarak uygulama kabiliyetine sahip sensörlerin bir diğer avantajı da çoklu dokunma teknolojisini içermesidir. Multi Touch çoklu dokunma özelliği sayesinde ekran, birden fazla parmak ile verilen komutları algılayabilir. Böylece oyun oynarken parmak kombinasyonlu komutları rahatlıkla yapabilir ya da imaj yakınlaştırma ve küçültme gibi işlemleri kısa yoldan gerçekleştirebilirsiniz.

Poco X3 Model Telefonu Nasıl Kullanırım?

Xiaomi Poco X3 64 GB gri cep telefonu oldukça rahat ve keyifli biçimde kullanılan akıllı cihazlardan biridir. Hem tasarım hem de teknik yapı kullanıcı deneyimini iyileştirmeye odaklıdır. Android 10 işletim sistemine ve markaya özgü MIUI for POCO teknolojisine yer veren 8 çekirdekli cihaz, rahatlıkla anlaşılabilir arayüze sahiptir. MIUI 12 arayüzünün ve Android Q işletim sisteminin tüm özelliklerini keyifle kullanabilirsiniz. Bağlantı çeşitliliği, özel sensörler, donanım ve yazılım destekleri de işlevselliği ve kullanışlılığı doğrudan artırır. Wi-Fi 5 kanalı, 5.1 versiyonlu Bluetooth, kızılötesi, NFC ve navigasyon özellikleri bu modelde mevcuttur. Wi-Fi Direct, VoWi-Fi ve 2x MIMO da dahil çeşitli Wi-Fi teknolojilerini bünyesinde barındıran akıllı telefon ile kablosuz internetin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. NFC teknolojisi sayesinde telefon aracılığı ile temassız işlemler gerçekleştirebilirsiniz. Hem Wi-Fi hem de Bluetooth üzerinden, uyumlu cihazları telefon ile eşleştirerek kullanabilirsiniz. Akıllı telefon performansını ve kullanıcı konforunu yükseltmek adına dahili likit soğutma sistemi, yüz tanımlama, tek el ile telefon kullanım modu, gürültü önleyici ikinci mikrofon, parmak izi okuyucu, Hi-Res ses, karanlık mod, çift dokunuşla ekran açma ve ekran yansıtma özellikleri de cihaza dahil edilmiştir.

Xiaomi Poco X3 64 GB Telefon Kimler için Uygun?

Xiaomi Poco X3 yorumları, 2x 2.3 GHz ARM Cortex-A76 ana işlemci ve 6x 1.8 GHz ARM Cortex-A55 birinci yardımcı işlemcili telefonun hız ve işlevsellik konusundaki yetkinliğini gözler önüne serer. Geleneksel telefon özelliklerinden farklı olarak oyun oynama, işsel veriler üzerinde çalışma, çoklu işlemler gerçekleştirme, video ve fotoğraf çekme, görsel verileri düzenleme de dahil pek çok işlem, Adreno 618 grafik işlemcili bu model ile rahatlıkla yapılabilir. Ekran içinde ön kamera tasarımını kullanan Xiaomi Poco X3 özellikleri arasında yer alan yüksek yenileme hızı ve düşük tepki süresi performans avantajlı telefon almak isteyenleri cezbeder. Ekranın saniyede 120 kere güncellendiğini ifade eden 120 Hertz’lik yenileme hızı, yoğun hareketli görüntülerin akıcı biçimde deneyimlenmesini sağlar. 240 Hz Screen Touch Response özelliği ise halihazırda yüksek olan dokunmatik hassasiyetin daha da artmasına katkı sunar. Oyunseverlerin mobil oyun deneyimini daha keyifli hâle getirmeyi amaçlayan Xiaomi Game Turbo uygulaması ile oyun açma ve çalıştırma süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz. Parmak izi okuma ve yüz tanımlama özellikleri ise telefon ve veri güvenliğini önemseyenler için avantaj sağlar. Yan tarafta yer alan parmak izi okuyucuya parmak izinizi tanımlayarak cihaz güvenliğini artırabilirsiniz. Parmak izi okuma teknolojisi ile telefon kilidini açabilir, ekranı ve uygulamaları da kilitleyip açabilirsiniz.

Xiaomi Poco Cep Telefonunun En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Xiaomi Poco akıllı telefon, donanım birimleri ve dayanıklı kasa tasarımı ile kendi sınıfındaki cihazlara kıyasla bir adım öne geçer. 64 GB dahili depolama alanına ve 256 GB’a kadar artırılabilir depolama desteğine sahip olan üründe 4 arka kamera ve 1 adet de ön kamera yer alır. Yapay zekâ destekli 64 MP’lik ana kamera, beraberinde pek çok özelliği de sizlere sunar. 1080p kalitesinde video kaydı alabilen 20 MP’lik ön kamerada da yapay zekâ desteği dahil çeşitli çekim özellikleri mevcuttur. Ultra HD 4K kalitesinde video kayıtları almanıza olanak tanıyan ana kameraya ek olarak, 12 MP çözünürlüklü ikinci kamera, 2 MP’lik üçüncü ve dördüncü kamera da performansı ile dikkat çeker. İkinci kamera ile ekstra ve ultra geniş açı çekimleri yapabilir, üçüncü kamera ile ayrıntılı makro çekimlerde profesyonelleşebilir, derinlik algısı özellikli dördüncü arka kamera ile sanatsal kareler kadrajlayabilirsiniz. Corning Gorilla Glass 5 ekran dayanıklılığına sahip olan ürünün, IPX standardı ile toz ve sıvı direnci de artırılmıştır. Bu bakımdan, IPX3 suya dayanıklılık ve IP5X toza dayanıklılık seviyeleri telefonun ayırt edici özellikleri arasında değerlendirilir. Fonksiyonel, sağlam, zarif ve fiyat-performans avantajlı akıllı telefon satın almak istiyorsanız Xiaomi Poco X3 sizin için iyi bir seçim olabilir.


4G Standartları 3G Standartları Dahili Hafıza Telefon Ekran Çözünürlüğü
LTE-TDD & LTE-FDD WCDMA 64 2400 x 1080
İkinci Arka Kamera Çözünürlüğü (Sayısal) İşlemci İşlemci Çekirdek Sayısı Video Fps Değeri
13 732G 8 960
Oto Fokus Ön Kamera Çözünürlüğü Parmak İzi Okuyucu Pil Teknolojisi
Evet 20 Evet Lityum-İyon (Li-Ion)
Sim Kart Yeterliliği Usb Bağlayıcı Uyumlu Hafıza Kartları Üçüncü Arka Kamera Çözünürlüğü (Sayısal)
Hibrid Çift SIM USB C Tipi MicroSD (TransFlash) 2
Yükseklik Ağırlık Bluetooth Versiyonu Derinlik
165, 3 215 5.1 9, 4
Telefon Ekran Boyutu Ekran Türü Genişlik Gps
6.67 IPS 76, 8 Evet
Hızlı Şarj Pil Performansı Bluetooth Wi-Fi Desteği
Evet 5160 Evet Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Xiaomi Pocox3 64GB Gri Akıllı Telefon
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.