Xiaomi Elektrikli Scooter Fiyatları ve Modelleri

3 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Xiaomi MI Elektrikli Scooter Pro 2 Siyah
Kredi Fırsatı
3.0 (2 Değerlendirme)

Xiaomi MI Elektrikli Scooter Pro 2 Siyah

18.999 TL
Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Siyah Elektrikli Scooter

Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Siyah Elektrikli Scooter

19.999 TL
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite 300 W Beyaz Elektrikli Scooter

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite 300 W Beyaz Elektrikli Scooter

16.499 TL

Günümüzde şehirlerdeki trafik sorunu birçok insan için ciddi bir problem olmaya devam ediyor. Bu nedenle alternatif ulaşım araçlarına olan ilgi de her geçen gün artıyor. Elektrikli bisiklet ve scooter modelleri ise bu sorunun üstesinden gelmeye yardımcı oluyor. Xiaomi elektrikli scooter da kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği ürün marka ve modellerinden biri olarak dikkatleri üzerine topluyor. Mi elektrikli scooter, pratikliği ve üstün teknolojileri ile kullanıcıların günlük yaşamını kolaylaştırıyor. Tek şarj ile uzun yollar kat edebilen, 25 km'lere kadar hızlanabilen ve belli eğimleri de aşabilen elektrikli scooter Xiaomi markasının en sık tercih edilen ürünleri arasında yer alıyor. Oldukça pratik bir ulaşım aracı olması yönüyle beğeni kazanan Xiaomi scooter modellerini Teknosa ile siz de inceleyebilir ve günlük yaşamınızı kolaylaştırmaya başlayabilirsiniz.

Xiaomi Elektrikli Scooter Kullanışlı mı?

Hem şehir içi hem de kampüs içi gibi kısa mesafeli yolculuklar için oldukça kullanışlı olan Xiaomi elektrikli scooter, işe veya okula giderken vazgeçilmez haline geliyor. 25 km/sa hıza kadar çıkabilen bu ürün modelleri, yürüyerek gitmeye göre zaman kaybının önüne geçerken araç ve toplu taşıma kullanımına göre de tasarruflu bir hayatı destekliyor.

Xiaomi elektrikli scooter, özellikle yoğun trafikte zaman kazandırması, çevre dostu olması ve yakıt tasarrufu sağlaması gibi etkenler bakımından büyük bir kullanışlılığı beraberinde getiriyor. Yüksek motor gücü ve pil kapasitesi ile uzun süreli kullanıma olanak sağlayan Xiaomi elektrikli scooterlar ile bir yerlere yetişmek çok daha kolay bir boyut kazanıyor. Aynı zamanda bu ürünler, kullanımlarının eğlenceli olması ile de beğeni kazanıyor.

Xiaomi Elektrikli Scooter Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi elektrikli scooter modelleri, birçok özellik ile kullanıcılarından tam not alıyor. Bu ürünler, 25 km/sa hıza kadar çıkabilmesi sayesinde işe, okula ve diğer randevularınıza daha kolay ve kısa sürede yetişebilmenize yardımcı oluyor. Aynı zamanda katlanabilir yapısı sayesinde saklama ve taşıma kolaylığı sağlayan Xiaomi elektrikli scooter, kullanmadığınız zamanlarda size herhangi bir zorluk çıkarmıyor. Bu ürünler, 45 km'ye kadar menzilleri, kısa şarj süreleri, maksimum motor güçleri ve ideal lastik ölçüleri ile de ön plana çıkıyor.

Xiaomi markasının elektrikli scooter modelleri, güvenlik açısından da önemli özellikler sunuyor. LED farlar ve fren lambaları gibi özellikleri ile sürüş esnasında görünürlüğü artıran Xiaomi elektrikli scooter çeşitleri, trafikte çok daha dikkatli davranmanıza yardımcı oluyor. Diğer sürücülerin ve yayaların sizi fark etmesini sağlayan özellikleri ile scooterı kullanırken maksimum güvenlikten faydalanabilirsiniz. Güçlü bir tutuş sunan frenleri ile de öne çıkan Xiaomi elektrikli scooter, acil durumlarda hızlı bir şekilde durma imkanı veriyor. Diğer tüm özellikleri ile bu ürünler, alternatif ulaşım araçları arasında en sık tercih edilenlerden biri olmayı başarıyor.

Xiaomi Elektrikli Scooter Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Xiaomi elektrikli scooter kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunuyor. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, ürünün nasıl kullanıldığını bilmek oluyor. Bunun için kullanım kılavuzundan ve diğer yönlendirmelerden faydalanabilir ve uzun süreli trafiğe çıkmadan önce güvenli bir alanda denemelere başlayabilirsiniz. Aynı zamanda kullanırken kask takmak güvenlik açısından oldukça önemli bir detay oluyor.

Elektrikli scooter kullanırken güvenli bir sürüş yapmak için hız sınırlarına ve trafik kurallarına uymanız gerekiyor. Elektrikli scooter kullanırken yol şartlarına uygun sürüş yapmanız da önem kazanıyor. Böylece olası kaza riskini minimuma indirgeyebilirsiniz. Elektrikli scooterın pil durumunu düzenli olarak kontrol etmek beklenmedik durumlara karşı hazırlıklı olmanızı sağlıyor. Dolayısıyla işiniz bittiğinde scooterınızı şarj ederek yolda kalma riskinizi ortadan kaldırabilirsiniz.

Xiaomi Elektrikli Scooter Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Xiaomi elektrikli scooter alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Bu aşamada en önemli detay, scooterın kullanım amacı ve kullanıcının ihtiyaçları oluyor. Scooterı nereye giderken, hangi mesafeler arasında kullanacağınızı belirleyerek seçim yapabilirsiniz. Bu tür bir belirlemede en önemli nokta, ürünün menzili ve tam şarjda ne kadar kullanılabildiği oluyor. Gidiş-dönüş yolunda ne kadar şarja ihtiyacınız olduğu ve kaç km gideceğiniz gibi detaylar sayesinde size en uygun Xiaomi elektrikli scooter modelini satın alabilirsiniz.

Bunlara ek olarak Xiaomi elektrikli scooterın teknik özelliklerini ve fiyatını karşılaştırmanız da gerekiyor. Bütçenize uyan ve ihtiyaç duyduğunuz teknik özelliklere sahip Xiaomi elektrikli scooter modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Aynı zamanda Xiaomi elektrikli scooter modellerinin tasarımlarını da inceleyebilir; beğenilerinizi karşılayan renk ve tasarıma sahip ürünü kolaylıkla tercih edebilirsiniz.

Xiaomi Elektrikli Scooter Fiyatları Nelerdir?

Xiaomi scooter fiyat açısından model ve özelliklere göre değişiklik gösteriyor. Ürünün tek şarjda kaç km yol gidebildiği, şarjının ne kadar süre dayandığı ve motor gücünün ne kadar olduğu gibi etkenler, fiyatları doğrudan etkileyebiliyor. Farklı fiyatlara sahip Xiaomi elektrikli scooter modelleri, çeşitli kullanıcı tiplerine böylece hitap ediyor. Böylece kullanıcılar, kendileri için en uygun özelliklere ve fiyata sahip Xiaomi elektrikli scooter modelini satın alabiliyor.

Oldukça pratik bir ulaşım aracı olan Xiaomi elektrikli scooter, kullanışlılık, güvenlik, yüksek teknolojiler, taşıma ve saklama kolaylığı gibi tüm özellikleri ile beğeni kazanıyor. Siz de Xiaomi elektrikli scooter modellerini ve özelliklerini Teknosa üzerinden hemen inceleyebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı en çok karşılayan Xiaomi elektrikli scooter modeline Teknosa ayrıcalıkları ile kolayca sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.