Kurulum Hizmetleri Fiyatları ve Modelleri

10 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Tekno Hizmet Uzaktan Teknoloji Destek Paketi
4.8 (17 Değerlendirme)

Tekno Hizmet Uzaktan Teknoloji Destek Paketi

349,99 TL
Tekno Hizmet Premium Servis Paketi
Kredi Fırsatı

Tekno Hizmet Premium Servis Paketi

939,99 TL
Tekno Hizmet Yerinde Kurulum Paketi Elektronik
Kredi Fırsatı
5.0 (1 Değerlendirme)

Tekno Hizmet Yerinde Kurulum Paketi Elektronik

779,99 TL
Tekno Hizmet Yerinde Kurulum Paketi Bilişim

Tekno Hizmet Yerinde Kurulum Paketi Bilişim

439,99 TL
Tekno Hizmet Uzaktan Teknoloji Destek Paketi 3 Yıllık
Kredi Fırsatı

Tekno Hizmet Uzaktan Teknoloji Destek Paketi 3 Yıllık

649,99 TL
Tekno Hizmet Yerinde Bakım Paketi

Tekno Hizmet Yerinde Bakım Paketi

399,99 TL
1 Yıllık Web Tasarım Paketi Domain Ve Hosting Dahilidir
Kredi Fırsatı

1 Yıllık Web Tasarım Paketi Domain Ve Hosting Dahilidir

1.309 TL
Çok Satanlar
Tekno Hizmet Uzaktan Teknoloji Destek Paketi 2 Yıllık

Tekno Hizmet Uzaktan Teknoloji Destek Paketi 2 Yıllık

499,99 TL
İş De Yeter 1 Yıllık Web Tasarım Kurulum Hizmet Paketi
Kredi Fırsatı

İş De Yeter 1 Yıllık Web Tasarım Kurulum Hizmet Paketi

2.009 TL
Siber Güvenlik Paketi

Siber Güvenlik Paketi

319,99 TL

Kurulum Hizmetleri

Cihazlarınızı yıllar boyunca güvence altına almak istiyorsanız Teknosa uzaktan destek paketi çeşitleri tam size göre. Teknolojik cihazların kurulumu ve kullanımına destek olan servisler her probleminizde yanınızda. Cihazınızdan yüksek verim almak ve bir sorun oluştuğunda pratik bir şekilde çözebilmek için sayfamızdaki hizmet paketlerinden faydalanabilirsiniz. 365 gün 7/24 yanınızda olan destek paketleriyle elektronik cihazlarınız daima güvende. Size uygun uzaktan teknoloji destek paketini seçerek cihazlarınıza dair tüm ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Teknoloji ihtiyaçlarınız için birçok seçenek sunan Teknosa, kurulum ve kullanım sırasında da sizinle. Diğer kurulum, destek ve servisni incelemek isterseniz sitemize göz atabilirsiniz

Uzaktan Destek Paketleriyle Teknolojik Cihazlarınız Daima Güvende

Bilgisayar gibi teknolojik ürünlerden beyaz eşya çeşitlerine kadar birçok cihazın kurulumunda soru işaretleri ortaya çıkabiliyor. Bu durum cihazlardan beklenen verimin alınamamasına veya kurulum işlemlerinde pürüzlere sebep olabiliyor. Elektronik cihazlarınızı kusursuz bir şekilde kullanıma hazırlayabilmeniz için Teknosa sizinle. Sayfamızda bulunan Teknosa kurulum servisi hizmetleri elektronik cihazlarınızla yaşadığınız tüm problemlere çözüm getirebiliyor. 365 gün ulaşılabilir olan hizmetler olası soru işaretlerinizi gidermek için daima yanınızda. Teknolojinin getirdiği karmaşayı ortadan kaldırmak ve cihazlarınızın performansını korumak için sayfamızdaki hizmetleri tercih edebilirsiniz. Paket haline sunulan uzaktan destek hizmetleri cihazların birçok evresinde size destek oluyor. Kurulum, kullanım veya olası problemlere dair soru işaretlerinizi Teknosa güvencesiyle hızlıca giderebilirsiniz. Uzaktan teknoloji destek paketleri çeşitlerinde her ürün farklı bir alanda hizmet veriyor. Bazı paketler kurulum ve kullanım işlemlerinizde telefon aracılığıyla size destek sağlıyor. Bununla birlikte yerinde kurulum hizmeti sunan destek paketleri de sayfamızda bulunuyor. Projektör, TV, panel veya sistemi gibi cihazların montaj işlemleri için bu paketleri tercih edebilirsiniz. Sayfamızda bulunan teknoloji destek hizmetlerinin kapsama alanı ve süreleri değişkenlik gösteriyor. Uzaktan canlı destek paketlerinin sunduğu olanaklara dair bilgi almak için ürün açıklamalarına göz atabilirsiniz.

Profesyonel Web Tasarım Paketleri de Burada

Kişilerin veya kurumların sıkça ihtiyaç duyduğu web sitesi açma işlemleri için de Teknosa yanınızda. Sayfamızda bulunan hazır web sitesi paketi çeşitleri hızlı ve pratik bir şekilde kişisel web sayfamınız oluşturmanıza sağlıyor. Üstelik paketler sayesinde kusursuz bir web sayfası kurulumu için hiçbir yazılım ve teknik bilgiye ihtiyacınız yok. Paketin sunduğu servislerle iletişime geçerek web sitesi kurulum sürecine dair destek alabilirsiniz. Bu tür web sitesi paketleri tema, renk, kategori ve menü ayarlarını otomatik olarak gerçekleştirmenizi sağlıyor. Bununla birlikte paketler sitenizin web dünyasında görünürlüğünü artıracak birçok özellik sunuyor. Profesyonel düzeyde bir web sitesine uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız sayfamızdaki hizmet paketlerini tercih edebilirsiniz. Bunların yanı sıra ürünler web sitesi kullanımında da desteğini sürdürüyor. Web sitesinin görünürlüğü için önem taşıyan başlık, metin ve link ayarları paket hizmeti dahilinde kontrol ediliyor. Ayrıca, İş De Yeter gibi web hizmet paketleri çoklu dil seçeneğini de getirerek sitenin dünya standartlarına erişebilmesini sağalıyor. İşiniz veya kurumunuz için internet dünyasına adım atmak istiyorsanız sayfamızdaki paketleri değerlendirebilirsiniz.

Kurulum Hizmet Paketleri Fiyatları

Kurulum hizmeti paketleri fiyatları ürünlerin sunduğu olanaklara göre farklılık gösteriyor. Bununla birlikte ürünlerin kapsam alanına dahil olan cihaz sayısı ve kullanım süresi gibi unsurlar da fiyatlara etki edebiliyor. İhtiyaçlarınıza cevap verecek hizmet paketlerini bütçenize uygun fiyatlarla sayfamızda bulabilirsiniz. 1 yıllık hizmet sunan kurulum destek paketleri uygun fiyatları seçenekler arasında yer alıyor. Eğer bu hizmetleri ilk defa deneyimleyecekseniz kısa süreli hizmet sunan ürünleri tercih edebilirsiniz. Uzun süreli hizmet sunan uzaktan destek paketleri ve yerinde kurulum hizmetleri orta fiyat skalasında bulunuyor. Elektronik cihazlarınızı uzun süre verimli bir şekilde kullanabilmek için bu paketleri değerlendirebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun pakete anında ulaşabilmek için sayfamızdaki filtre seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.