Vestel Derin Dondurucu Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Yeni
    Vestel CDM701 259 L Beyaz Dikey Derin Dondurucu

    Vestel CDM701 259 L Beyaz Dikey Derin Dondurucu

    14.999 TL
  • Vestel CD6001 E 187 L 6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu

    Vestel CD6001 E 187 L 6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu

    19.999 TL
  • Yeni
    Vestel CDM600 EX 196 L Dikey Derin Dondurucu

    Vestel CDM600 EX 196 L Dikey Derin Dondurucu

    15.029 TL
  • Yeni
    Vestel CDS300 G 103 L Dikey Derin Dondurucu

    Vestel CDS300 G 103 L Dikey Derin Dondurucu

    8.779 TL

Vestel derin dondurucu modelleri her çeşit gıdayı saklama ihtiyacınızda yardıma koşar. Kış gelmeden kışa hazırlık için her evde bulunması gereken ve kullanıcılarına pratiklik sağlayan beyaz eşyalardan olan Vestel derin dondurucular ile her çeşit gıdayı saklayabilmeniz mümkündür. Markanın ürettiği derin dondurucuya konulan gıdalar uzun süre boyunca bozulma olmadan ilk günkü gibi korunabilir. Böylece kullanıcılar yaza ve kışa hazırlık yapabilme imkânı yakalar. Özellikle sebze ve et gibi gıdaların saklanabilmesine yardımcı Vestel derin dondurucular evinizde önemli bir role sahiptir. Bu beyaz eşyalarla siz de her çeşit gıdayı güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Yenilikçi tasarımlarla sunulan Vestel derin dondurucular son teknoloji kullanılarak üretilir ve tüketicilere üstün performans sunar.

Vestel Derin Dondurucu Modelleri ve Özellikleri

Vestel markası tüketicilere farklı derin dondurucu modelleri sunar. Farklı çekmece sayısına sahip modeller arasında yer alan Vestel 6 çekmeceli derin dondurucu ev içi dondurucu ihtiyaçlarınızı karşılar. Balık, sebze ve et gibi gıdalar için hem Vestel 7 çekmeceli derin dondurucu modelleri hem de 6 çekmeceli modeller kalabalık ailelere hitap eder. Markanın hem sandık tipi hem de dikey derin dondurucu modelleri vardır.

Yüksek performans sergileyen Vestel derin donduruculara aklınıza gelebilecek her çeşit gıdayı yerleştirerek güvenli bir kullanım elde edebilirsiniz. Dikey modellerin kapak lambası dondurucunun kapağı açılınca yanar ve aradığınız gıdaları kolaylıkla bulabilmenize yardımcı olur. Dikey modellerin sahip olduğu çocuk kilidi özelliği sayesinde dondurucuda yaptığınız ayarları çocuklar değiştiremez ve böylece güvenli bir kullanım elde edersiniz. Vestel derin dondurucu sandık tipi modelleri de dikey modellerdeki bu özelliğe sahiptir. Ayrıca dual soğutucu teknolojisi sayesinde her çeşit gıda her mevsimde taze bir şekilde korunabilir. Vestel derin dondurucuların hızlı dondurma modu da kullanıcılara pratiklik kazandırır. Böylece gıdalar daha hızlı bir şekilde dondurularak ilk günkü tazeliğini korunur.

Hangi Model Vestel Derin Dondurucu Daha Çok Tavsiye Ediliyor?

Vestel derin dondurucu modelleri farklı kapasite seçenekleri, ek özellikler ve enerji verimliliği sınıflarıyla çeşitlenir. Bunlar arasında Vestel SD50001 Dual 458 sandık tipi model en sık olarak tercih edilen ve tavsiye edilen donduruculardandır. Bu model 458 litrelik kapasitesiyle kullanıcılarına geniş bir iç hacim sunar. Böylece tüketiciler daha yüksek miktarda gıdayı dondurma imkânı yakalayabilir. Vestel SD50001 modeli dual soğutucu özelliğiyle de öne çıkar. Bu teknolojiyle dondurucu ve buzdolabı bölmeleri ayrı olarak soğutulabilir. Bu sayede tüketiciler gıdaları ideal sıcaklıkta saklayarak daha uzun süre besinlerin taze kalmasını sağlar. Vestel SD50001 modelinin hızlı dondurma özelliği sayesinde gıdalardaki su moleküleri daha hızlı bir şekilde kristalleşerek tazelik korunabilir.

Vestel markasının CDL 600 dikey derin dondurucusu da çok sık olarak tercih ve tavsiye edilen dondurucular arasında yer alır. CDL600 derin dondurucu modeli 221 litrelik iç hacme sahiptir. Bu model hareket kolaylığı sunan tekerlekleri ile kullanıcılara kolaylık sunar. Bu sayede kullanıcılar zorlanmadan derin dondurucuyu bir noktadan başka bir noktaya taşıyabilir. Ayrıca Vestel CDL600 dikey derin dondurucu değiştirilebilir kapı açılış yönüyle son derece kullanışlıdır. Kullanıcılar derin dondurucunun kapısını istediği yöne göre ayarlayabilir.

Vestel markasının SD30001 Dual 275 litre sandık tipi ve CDL700 EX NF dikey derin dondurucu modelleri de ilginizi çekebilecek modeller arasındadır. Siz de kapasitesine, enerji sınıfına ve ek özelliklerine göre arzu ettiğiniz Vestel derin dondurucu modelleri arasından tercihte bulunabilirsiniz. Vestel derin dondurucuların yanı sıra markanın ürettiği fırın modellerinin özelliklerini inceleyebilir ve ihtiyacınız olan ürünleri Teknosa ile tercih edebilirsiniz.

Vestel Derin Dondurucular Ne Kadar Elektrik Tüketir?

Vestel derin dondurucu modellerindeki enerji tüketimi ürünlerin kullanım şekline, kapasitesine ve modele göre değişkenlik gösterir. Markanın modellerinin enerji tüketimi düzeyi farklı enerji sınıfı etiketleri ile değişir. Bu etiket, modelin enerji verimliliği ile ilgili bilgi sunan bir ölçüttür. A sınıfı modeller daha düşük elektrik tüketimi sunar. G enerji sınıfındaki modeller ise daha yüksek elektrik tüketimi yapar. Elektrik tüketimi modelin kullanımına ve kapasitesine göre de farklılaşabilir. Daha büyük kapasiteye sahip dondurucular daha yüksek elektrik tüketir. Bunların yanı sıra dondurucuların tam dolu olması ya da boş olması, sıcaklık ayarları, kullanım sıklığı ve çevresel sıcaklıklar enerji tüketimi miktarını etkileyebilir.

Vestel Derin Dondurucu Fiyatları

Vestel derin dondurucu fiyatları modele ve ürünlerin özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Modellerin iç düzenlemesi, kapasitesi, enerji verimlilik sınıfı ve ek özellikleri fiyatları etkileyen faktörler arasında yer alır. Bazı modeller No Frost özelliğine sahipken bazıları ise hızlı soğutma özelliğine sahiptir. Bu ek özellikler fiyatların şekillenmesinde etkilidir. Alışverişinize başlamadan önce ihtiyaçlarınızı belirleyerek beklentilerinizi karşılayan en iyi ürünleri daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Vestel derin dondurucu fiyatları üzerinde öncelikle modellerin kapasitesi belirleyicidir. Daha yüksek kapasiteye sahip dondurucular daha çok depolama alanı sunarak depolayabileceğiniz gıda malzemesi miktarını arttırır. Ancak genellikle alternatiflerine kıyasla daha yüksek fiyat etiketine sahip olurlar. Ürünlerin enerji verimlilik sınıfı da fiyatlar üzerinde etkilidir. Bundan ötürü A sınıfı modellerin fiyatları diğer enerji sınıfındaki modellere göre değişir. A sınıfı modelleri tercih ederek elektrik tüketiminde tasarruf yapabilirsiniz.

Teknosa'da en kaliteli ve işlevsel Vestel derin dondurucu modellerini bütçe dostu fiyatlarla bulabilirsiniz. Ayrıca Teknosa ayrıcalığı ile derin dondurucu modellerine ek olarak buzdolabı modellerinin de özelliklerine göz gezdirerek ihtiyacınıza ve beklentinize göre seçenekler arasından dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.