Ücretsiz Kargo

TV Ekran Boyutu 65 inç Ekran Şekli Düz (Flat)
Görüntüleme Teknolojisi LED Hd Türü Ultra HD (4K)
Smart Tv Evet Hdmı Port Sayısı 3
0.0 (0 Değerlendirme)

Vestel Vestel 65Q9900 65" Qled 4K Smart TV

Ürün Kodu: 110019924
Ürünün Kampanyaları (3)
Satıcı: TEKNOSA

Ücretsiz Kargo

İstanbul için aynı gün teslimat özelliği bulunan ürünlerde saat 16.00' a kadar verilen siparişler aynı gün adresinize teslim edilmektedir. 

Detaylı bilgi için tıklayınız

Ürün Açıklaması

Vestel 65Q9900 akıllı televizyonu ile 4K çözünürlüğün keyfini çıkarın! Gelişmiş özellikleri ile rakiplerinden ayrılan model, dev ekranı ile de salonunuzda sinema atmosferini yaşamanızı sağlıyor. Siz de 65Q9900 Vestel özelliklerini hemen Teknosa'da keşfedebilir ve yaşam alanınıza yepyeni bir akıllı TV alabilirsiniz.

Vestel 65Q9900 TV'yi Neden Almalıyım?

Vestel 65Q9900 65 inçlik dev ekranı ile büyük salonlardan oturma odalarına kadar evinizin pek çok yaşam alanı için uygun. 65 inç / 164 cm boyutu sayesinde evinizde sinema atmosferini yaşatan model, 4K çözünürlüğü ile de nefes kesici netlikte görüntüler sunuyor. Sunulan ultra HD çözünürlük (3840 x 2160) sayesinde film, dizi, maç fark etmeksizin kendinizi izlediğiniz içeriklerin içerisinde hissedebilirsiniz. Bir smart tasarım olarak Vestel 65Q9900 QLED 4K TV modellerinde internet tarayıcısının yanı sıra YouTube, Netflix, BeIN Connect, Amazon Prime Video gibi pek çok dijital platform da yer alıyor. Dâhili Wi-Fi özelliği sayesinde harici başka bir cihaza ihtiyaç duymadan kablosuz ağlara kolaylıkla bağlanabiliyor. Böylece filmlerden dizilere, belgesellerden maç karşılaşmalarına kadar tüm takip ettiğiniz içerikleri dev ekranda izleyebilirsiniz. Hızlı tepki süreleri sayesinde de uzun beklemelere bir son verebilirsiniz. Modelde sunulan görüntü teknolojileri arasında Dolby Vision sistemi de bulunuyor. Bilindiği üzere Dolby Vision ekranlar genellikle daha parlak, canlı ve dinamik bir görüntü sunuyor. Böylece renk derinliğinden parlaklık seviyesine kadar daha üst derecelere çıkmak mümkün. Son olarak modele de adını veren QLED teknolojisinden bahsetmek gerekirse; yüksek parlaklık gibi pek çok ayırt edici özellik sunan QLED teknolojisi, bugün yüksek kalite ekran içeriklerine ulaşmayı sağlayan en önemli teknolojiler arasında.

Vestel 65Q9900 65 İnç Smart TV'yi Nasıl Kullanırım?

Pratik bir kullanıma sahip televizyonun öncelikle kumandasından bahsetmek gerekirse; uzaktan kumanda üzerinde Netflix, YouTube, Amazon Prime Video gibi pek çok dijital platforma özel kısa yol erişim tuşları bulunuyor. Bu sayede popüler platformlara tek tuşa basarak ulaşabilirsiniz. Bunun haricinde, uzaktan kumanda üzerinde bulunan kırmızı renkli "Home" simgesi ise televizyonunuzun menüsüne erişmenizi sağlıyor. Sayı tuşlarının sol alt bölgesinde ise dil tuşu bulunuyor. Buna basarak da ses / altyazı dilini değiştirebilir, altyazıları açıp kapatabilirsiniz. Cihazınızı kablosuz bir ağa bağlamak için de basit bir dizi işlemden yararlanabilirsiniz. Bunun için; Home tuşuna basıp menüye gidebilir ve ardından Ağ menüsüne ulaşabilirsiniz. Buradan da ağ tipi için kablosuz cihaz ögesine erişebilirsiniz. "Kablosuz Ağları Tara" seçeneğine giderek mevcut tüm ağları listeleyebilir ve buradan kendi kablosuz ağınıza şifreniz ile bağlanabilirsiniz. IP adresi ekranda göründüğü zaman bu, bağlantının kurulduğu anlamına geliyor. Bunun haricinde cihazda "BENİM TUŞUM" adlı hizmet de sunuluyor. Bu özellik için istenilen kaynak veya kanal üzerinde bu tuşa beş saniye boyunca basılı tutarsanız özel bir fonksiyon ayarlayabilirsiniz. Diğer bağlantılar arasında ise HDMI, USB gibi seçenekler yer alıyor. Bunlardan yardım alarak da ekrandaki içeriklerinizi özelleştirebilirsiniz. Şayet cihazı duvara monte ettirecekseniz, bunun öncesinde kabloları TV'nin arkasına takmanız öneriliyor. Bunun haricinde uyumlu PC ve mobil cihazlarınızda kablosuz ekran paylaşımı da yapabilirsiniz. Böylece akıllı telefonunuz ya da bilgisayarınızdaki içeriği 65 inçlik dev ekrana da yansıtabilirsiniz.

Vestel 65Q9900 Kimler İçin Uygun?

Vestel 65Q9900 yorum ve geri bildirimlerinden de hareketle; bu cihazlar geniş bir kullanıcı kitlesini kazanmayı başarıyor. Öncelikle, yaşam alanına bir smart TV alacaklar olanları kendisine çeken cihaz 65 inçlik boyutu ile de dev ekranda izleme deneyimi isteyenler için ideal. Netflix, YouTube gibi en popüler dijital platformları içermesi sayesinde de internet ortamındaki en sevdiğiniz içeriklere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tüm bunların haricinde modelde çocuk kilidi fonksiyonu da sunuluyor. Özellikle çocuklu ailelerde internetin güvenli kullanımı açısından bu özellik önem teşkil ediyor. Vestel 65Q9900 akıllı TV modeller, sunduğu çocuk kilidi fonksiyonu sayesinde ebeveynlerin de taleplerini karşılamasını biliyor. Zaman Ayarlı Kapanma (Sleep Timer) ve güç tasarruf modu seçenekleri sayesinde ise tasarrufu önceleyen kullanıcıları kendisine çekmeyi başarıyor. Son olarak 4K QLED televizyonu olduğu için çok daha iyi parlaklık ve renk performansları sunuyor. Bu sayede ekrandaki içeriklerine mükemmel netlikte ve akıcılıkta ulaşmak isteyenler de markanın bu televizyonlarına şans tanıyabiliyor.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

En çok dikkat çeken özellikler ise kullanıcıların beklentilerine göre değişkenlik gösterebiliyor. 3 adet HDMI, 2 adet USB girişinin yanı sıra PC girişi ve kulaklık çıkışı gibi bağlantılar sunması bunlardan biri. Böylelikle ekranda tümüyle kendi özel içeriklerinizi de hazırlayabilirsiniz. Kişiselleştirilmiş bir kullanım içinse Quick AI teknolojisi adından çokça söz ettiriyor. AI (yapay zekâ) özellikli bu teknoloji, televizyonunuzu içeriğe ve kullanıcısına göre özelleştirmenize imkân tanıyor. Sunulan 4 çekirdekli işlemci ise cihazın performansında gözle görülür bir iyileştirme ve performans sağlıyor. Son olarak cihazda Vestel Smart Center uygulaması da kullanılabiliyor. Vestel Smart TV’lerle uyumlu bir tablet ve akıllı telefon uygulaması olan Vestel Smart Center sayesinde fotoğraf, müzik veya videolarınızı televizyondan mobil cihazınıza ya da mobil cihazınızdan televizyonunuza aktarabilir, mobil cihazınızı kumanda gibi kullanarak tüm televizyon fonksiyonlarını kontrol edebilirsiniz.

-


65”/ 164 cm


4K Ultra HD (3840 x 2160)


Quantum Dot Teknolojisi


HDR10 + Dolby Vision + HDR10+


Sound by JBL


Ekran Yansıtma Teknolojisi
PC, Mobil Cihaz Veya Tabletinizi Rahatça Ekranda Paylaşın! Uyumlu cihazlarınız ile kablosuz ekran paylaşımı yaparak cihazınızın içeriğini geniş TV ekranına taşıyabilirsiniz.

OTT İçerikler
Dizi ve film platformları sayesinde seyir keyfi, günümüzde televizyonları aşarak bambaşka bir noktaya geldi. Öyle ki önceden uydu alıcıları ile yalnızca televizyon kanallarında karşılaşılan on binlerce program; artık internet bağlantısı ile cep telefonları, tabletler ve bilgisayarlar üzerinden her an her yerde izlenebiliyor. Bu dizi ve film platformları arasında tüm dünyada en çok dikkat çekeni ise şüphesiz Netflix! Onun sayesinde dizi ve filmleri yüksek kalitede izleyebilirken, yeni nesil ve yaratıcı birçok yapım da milyonlara ulaşıyor. Ancak evinizin koltuğunda, karşınızda televizyon varken yapılan seyir keyfinin yeri başka! Akıllı TV’nizde yer alan Netflix uygulaması sayesinde, ilgiyle takip ettiğiniz tüm yapımlar artık koltuğunuzun karşısında sizi bekliyor.

HDMI
Televizyonlarda yüksek kalitede görüntü ve ses, HD görüntüleme sayesinde elde edilebiliyor. Ancak ses ve görüntünün aktarımını sıkıştırmaya gerek duymaksızın sağlayan bu teknolojide, yüksek bant genişliğine sahip bir bağlantıya ihtiyaç duyuluyor. HDMI da bu noktada devreye girerek ses ve görüntünün tek bağlantı üzerinden olduğu gibi aktarılması için aracı oluyor. Sinyali TDMS (geçişi en aza indirgenmiş diferansiyel sinyalleşme) ile bir kodlama aşamasından geçirerek aktaran HDMI teknolojisi, sinyal zayıflığını engelliyor. “Yüksek çözünürlüklü çoklu ortam arayüzü” anlamına gelen HDMI, 5 Gbps bant genişliği ile görüntülerin net ve eksiksiz izlenmesini sağlıyor. Televizyonunuzda yer alan HDMI girişiyle ise nitelikli bir TV keyfi sizi bekliyor.

USB
Televizyonunuz, size halihazırda istemediğiniz kadar program ve eğlence imkanı sunuyor. Ancak bunu bir adım daha öteye taşımaya ne dersiniz? Öyleyse artık başka cihazlarınızda yer alan dijital içerikleri de televizyonunuzda görüntüleyebilirsiniz. Nasıl mı? Televizyonunuzun USB girişi sayesinde bu mümkün. Universal Serial Bus kelimesinin kısaltması olan USB, Türkçede “evrensel seri veriyolu” olarak karşılık buluyor. Dış donanımların elektronik cihazlar ile bağlantı kurabilmesi amacıyla geliştiren USB, seri yapılı bir bağlantı biçimini oluşturuyor. Farklı aktarım hızlarına sahip USB’ler, pratik “tak - çalıştır” özelliği sayesinde birçok cihazın birbiri ile bağlantısını sağlamak amacıyla kullanılıyor. USB sayesinde televizyonunuza bağlanan tüm cihazlar, kolaylıkla tanınıp çalıştırılabiliyor.

SMART TV
Standart bir televizyon ötesinde, birbirinden farklı içerik alternatifleri sunan Vestel Smart TV evde geçirdiğiniz zamanı daha eğlenceli hale getirir.

Bluetooth
Radyo frekansı aracılığıyla cihazların ve çevresindeki birimlerin birbiriyle iletişimini sağlayan bluetooth, icadından bugüne teknolojinin insan yaşamına kattığı en önemli artılardan biri olmayı sürdürüyor. Kablo bağlantısını ortadan kaldıran bluetooth ile cihazlardaki tüm veriler, herhangi bir somut kanal gerekmeksizin paylaşılabiliyor. Ancak bu teknoloji, artık telefonlar ve bilgisayarlarla sınırlı kalmayıp televizyonunuzda da hayat buluyor. Bluetooth özelliği bulunan ses cihazlarını ve uzaktan kumandaları da televizyonunuzla eşleştirerek, TV keyfinizi ikiye katlamak mümkün oluyor. Ayrıca farklı cihazlarda yer alan içerikler, bluetooth ile televizyon ekranına yansıtılabiliyor.

Dahili Wi-Fi
Kablosuz internet çıktığı günden bu yana hayatımızdaki teknolojiler büyük bir değişim geçirdi. Öyle ki ev veya iş yerlerine internet bağlanması için bir zamanlar gerekli olan sabit telefonlar da geride kaldı. Tüm teknolojilerin mobilize olmaya başladığı günümüzde, kablosuz internete herhangi bir aparat kullanmadan bağlanmak artık yalnızca akıllı telefonlara mahsus değil. Artık televizyonlar da bu ayrıcalığa dahil oluyor. Üstelik ekstra kabloları ve adaptörleri unutmanın zamanı çoktan geldi! Dahili Wi-Fi özelliği sayesinde televizyonunuz, harici başka bir cihaza ihtiyaç duymadan kablosuz ağlara kolaylıkla bağlanabiliyor. Size de yalnızca televizyonunuzun ayarlar kısmından Wi-Fi şifresini girerek, internette dilediğiniz gibi sörf yapmak kalıyor

Dolby Vision
İki statik ve üç dinamik olmak üzere ayrılan HDR sınıflandırması içinde yer alan Dolby Vision dinamik formatı, görüntü kalitesi anlamında en yüksek deneyimi sunuyor. Sinema kalitesini televizyon ekranına sığdıran Dolby Vision formatı sayesinde, genel resim kalitesinde gözle görülür bir nitelik artışı oluyor. Dolby Labs tarafından geliştirilen bu format ile izlediğiniz her kare, detayları daha iyi görebilmeniz adına farklı bir ayara sahip oluyor. Sürekli farklı renk ve ışık ayarlamaları ile her sahneyi en çarpıcı şekliyle izlemenizi sağlayan Dolby Vision; 12 bit’lik renk tanımlaması ve 10000 nit seviyesinde parlaklık sunması sayesinde, size TV seyrinden daha fazlasını yaşatıyor.


3D Uyumu Bluetooth Derinlik Çözünürlük (Ekran)
Hayır Evet 72 MM 3840x2160
Ethernet Lan Bağlantısı Genişlik Hdmı Port Sayısı Uzaktan Kumanda
Evet 1453 MM 3 Evet
Ürün Rengi Wi-Fi Desteği Yükseklik TV Ekran Boyutu
Siyah Evet 836 MM 65 inç
Ekran Şekli Enerji Sınıfı Görüntüleme Teknolojisi Güç Tüketimi
Düz (Flat) A++ LED 0, 5
Hd Türü İşletim Sistemi Yazılımı Smart Tv Usb 2.0 Bağlantı Noktası Sayısı
Ultra HD (4K) QUI Evet 2
Yerel Açı Oranı HDR Ac Girdi Voltajı Ac Girdi Frekansı
16:9 Evet 220 - 240 50
İşlemci Çekirdek Sayısı Yenileme Frekansı Ağırlık (Ayaksız) DLNA
4 60 Hz 20.75 KG Evet
Ürünleri Gör
Ürünleri Gör
Ürünleri Gör
Kampanya Koşulları
Benzer Teklifler
Teslimat Bilgileri

Standart Adrese Teslimat

Standart teslimat ile hafta içi saat 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün, hafta içi 14:00'dan sonra , hafta sonu ve resmi tatillerde verilen siparişler bir sonraki iş günü kargoya verilir.

1.500 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsizdir, 1.500 TL altı işlemlerde ise 39,90 TL olmaktadır.

Aynı Gün Teslimat

Aynı gün teslim hizmeti 6 gün boyunca (Pazar hariç) sadece İstanbul için saat 14:00’a kadar oluşturulan siparişlerde geçerlidir. Özel bir hizmet olan aynı gün teslimat hizmeti hafta içi 2.000 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz, 2.000 TL altındaki siparişleriniz için 79,90 TL'dir. Hafta sonu siparişleriniz için 89,90 TL’ dir.

Satın almak istediğiniz ürün/ürünleri sepete ekleyerek, teslimat adımındaki adresinize göre sepetinizde ilgili ürün/ürünler için 'Aynı Gün Teslimat' seçeneği gösterilecektir.

Ertesi Gün Teslimat

Ertesi gün teslimat hizmeti 5 gün boyunca (Cumartesi – Pazar hariç) İstanbul dahil 23 ilimiz'den saat 14:00' a kadar oluşturulan siparişlerde geçerlidir. Özel bir hizmet olan ertesi gün teslimat fırsatı 49,90 TL' dir.

Satın almak istediğiniz ürün/ürünleri sepete ekleyerek, teslimat adımındaki adresinize göre sepetinizde ilgili ürün/ürünler için 'Ertesi Gün Teslimat' seçeneği gösterilecektir.

Ürün İadesi

Yaptığınız alışverişten herhangi bir nedenle memnun kalmadığınız ürünlerinizi (satılabilirliğin kaybetmiş ürünler hariç) kullanılmamış olmak koşuluyla, tüm aksesuarları orijinal ambalajı ve faturası ile birlikte eksiksiz bir şekilde siparişinizi teslim aldığınız andan itibaren 14 gün içerisinde cezai şart ödemeksizin iade edebilirsiniz. Ürününüzü isterseniz anlaşmalı kargo firmaları ile depomuza ücretsiz gönderebilir ya da mağazalarımıza iade edebilirsiniz. İade talebiniz onaylandıktan sonra paranız ödeme yönteminize göre iade edilir.

Mesafeli Sözleşmeler yönetmeliğinde yer alan Cayma Hakkının İstisnaları maddesi uyarınca tüketici aşağıdaki ürünlerde cayma hakkını kullanamaz: a) Satılabilirliğini kaybetmiş ürünler (vakumlu/jelatinli ambalajı açık/yırtık ürünler, sim kart takılmış cep telefonu ve cep bilgisayarları b) kurulumu yapılmış LCD TV, PC, Notebook vb cihazlar c) kartuşu açılmış yazıcı, faks makinesi, ambalajı açılmış tek kullanımlık ürünler, kulaklık, yazılımlar vb, d) satışı Operatör Temlikli/Sözleşmeli yapılan ürünler e) ambalajı açılmış kişisel bakım ve hijyen ürünleri e) tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan ürünler f) çabuk bozulabilen veya son kullanma tarihi geçebilecek ürünler g) tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan ürünlerden; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler h) tesliminden sonra başka ürünlerle karışan ve doğası gereği ayrıştırılması mümkün olmayan ürünler ı) malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemeleri k) ambalajı açılmış yazılım ve/veya oyun CD'si l) tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VDC, CD ve kasetler, kişisel bakım ürünleri (traş makinesi, traş köpüğü, epilatör, diş bakım ürünleri,baskül vs.) ile sarf malzemeleri (toner, kartuş...vs) ancak ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade alınabilmektedir.

İade başvurusu için ‘Siparişlerim’ bölümüne gidip ilgili siparişinizde iade başvurusunu yapabilirsiniz. İşlem sonrasında size özel oluşturulan iade kargo kodunu kullanarak ürünleri ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. Horoz Lojistik iade alımları için 0850 222 55 99 numaralı Teknosa müşteri hizmetlerimizden yardım alabilirsiniz.

Ürün Değişimi

Değişim işlemlerinizin başlayabilmesi için ürününüzün yetkili servis tarafından incelenmesi gerekmektedir. yetkili servis incelemesi sonucunda 'Değişime Uygundur' ibaresi bulunan raporlar için değişim işlemi yapılır.

Değişim işlemleriniz de size en yakın mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Satın alınan ürünün stoklarda olması halinde birebir değişim yapılmaktadır. Talep edilen ürünün stokta olmaması haline tutar iadesi yapılmaktadır.

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

ING Alışveriş Kredisi ile Ödeme Seçeneği Nasıl Kullanılır?

Tek seferde yapacağınız 750 TL ile 100.000 TL arası alışverişlerinizde, sepet tutarınız kadar alışveriş kredisi kullanabilir 36 aya varan vade seçenekleriyle alışverişinizi taksitlendirebilirsiniz.

Başvurunuzun onaylanması durumunda kredinizi anında kullanabilir ve alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Sepetinizde tablet veya tutarı 12.000 TL’nin üzerinde olan cep telefonu bulunması durumunda kredinin vadesi en fazla 3 ay, bilgisayar ya da tutarı 12.000 TL’nin altında olan cep telefonu bulunması durumunda en fazla 12 ay vade olacak şekilde taksitlendirilir.

*Örneğin sepetinizde 12.100 TL ve 2.500 TL değerinde iki ayrı cep telefonu bulunması durumunda kullanılacak alışveriş kredisi vadesi maksimum 3 ay olacaktır.

ING müşterisiyseniz;

ING Alışverişçi için başvuru sürecini tamamlayıp nihai kredi onayınızı aldığınızda sepet tutarı anında Teknosa hesabına havale edilmekte ve siparişiniz Teknosa tarafından hazırlanıp kargoya verilmektedir.

ING müşterisi değilseniz;

ING Alışverişçi başvurusu yaptıysanız ve henüz ING müşterisi değilseniz, kredi başvuru süreciniz tamamladıktan sonra telefonunuza ING tarafından SMS gönderilir. SMS'teki link üzerinden ING müşterisi olma süreciniz dijital olarak tamamlandıktan sonra krediniz açılır ve böylelikle siparişiniz tamamlanır.Teknosa tarafından siparişiniz hazırlanarak kargoya verilir.

***Alışveriş kredisi ile satın aldığınız ürünler için iade işlemi yapılırsa krediniz kapanmış sayılmamaktadır. Ürün iadesinden sonra ürün bedeli kredinin bağlı bulunduğu hesabınıza gönderilecek olup, ayrıca krediden cayma talebiniz olur ise banka ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.


Detaylı bilgi için tıklayınız

Akbank Alışveriş Kredisi ile Ödeme Seçeneği Nasıl Kullanılır?

Tek seferde yapacağınız 500 TL ile 100.000 TL arası alışverişlerinizde, sepet tutarınız kadar alışveriş kredisi kullanabilir 36 aya varan vade seçenekleriyle alışverişinizi taksitlendirebilirsiniz.

1. Akbank Direkt Öde – Akbank İnternet veya Mobil Uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.

2. Alışverişinizi Akbank Direkt Öde ile ister hesaptan havale, ister Direkt Kredi ile anında 36 aya kadar* taksitli şekilde ödeyebilirsiniz. Akbank Direkt Öde ile ödeme yapmak için yönlendirileceğiniz sayfada Akbank kullanıcı bilgilerinizi girmeniz yeterlidir. Ödeme işleminiz tamamlandıktan sonra www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Taksit seçenekleri ürünün kategorisine göre farklılık gösterir.


Detaylı bilgi için tıklayınız

Yapı Kredi Alışveriş Kredisi ile Ödeme Seçeneği Nasıl Kullanılır?

Tek seferde yapacağınız 500 TL ile 100.000 TL arası alışverişlerinizde, sepet tutarınız kadar alışveriş kredisi kullanabilir 36 aya varan vade seçenekleriyle alışverişinizi taksitlendirebilirsiniz.

Başvurunuzun onaylanması durumunda kredinizi anında kullanabilir ve alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Sepetinizde tablet veya tutarı 12.000 TL’nin üzerinde olan cep telefonu bulunması durumunda kredinin vadesi en fazla 3 ay, bilgisayar ya da tutarı 12.000 TL’nin altında olan cep telefonu bulunması durumunda en fazla 12 ay vade olacak şekilde taksitlendirilir.

*Örneğin sepetinizde 12.100 TL ve 2.500 TL değerinde iki ayrı cep telefonu bulunması durumunda kullanılacak alışveriş kredisi vadesi maksimum 3 ay olacaktır.

**YKB Kredili ödeme hizmetinden sadece YKB müşterileri faydalanabilir.

***Alışveriş kredisi ile satın aldığınız ürünler için iade işlemi yapılırsa krediniz kapanmış sayılmamaktadır. Ürün iadesinden sonra ürün bedeli kredinin bağlı bulunduğu hesabınıza gönderilecek olup, ayrıca krediden cayma talebiniz olur ise banka ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Kredi Maliyet Tablosu

Kredi Tutarı Vade (Ay) Aylık Akdi Faiz Oranı Kredi Tahsis Ücreti Aylık Toplam
Maliyet Oranı
Yıllık Toplam
Maliyet Oranı
Aylık Taksit Tutarı Toplam Geri Ödeme Tutarı
10.000 TL 3 4,31% 0 TL 5,51% 90,34% 3.713,65 TL 11.140,96 TL
10.000 TL 6 4,31% 0 TL 5,53% 90,78% 2.008,33 TL 12.049,98 TL
10.000 TL 9 4,31% 0 TL 5,53% 90,71% 1.444,92 TL 13.004,34 TL
10.000 TL 12 4,31% 0 TL 5,52% 90,59% 1.166,01 TL 14.003,22 TL
10.000 TL 18 4,31% 0 TL 5,52% 90,56% 896,23 TL 16.132,00 TL
10.000 TL 24 4,31% 0 TL 5,52% 90,57% 767,80 TL 18.427,29 TL
10.000 TL 36 4,31% 0 TL 5,52% 90,57% 651,89 TL 23.467,22 TL

Detaylı bilgi için tıklayınız

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Vestel 65Q9900 65" Qled 4K Smart TV
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.