TV Ekran Boyutu 50 inç Ekran Şekli Düz (Flat)
Görüntüleme Teknolojisi LED Hd Türü Ultra HD (4K)
Smart Tv Evet Hdmı Port Sayısı 3
0.0 (0 Değerlendirme)

Vestel Vestel 50U9600 50" 4K Smart TV

Ürün Kodu: 110019777
  • En geç 24 Nisan Çarşamba günü kargoda
Satıcı: HarikaFiyat PluS
21.599 TL
21.599 TL

Ürün Açıklaması

Vestel 50U9600 özellikleri itibarıyla başlı başına bir akıllı televizyon olarak piyasada öne çıkıyor. Gelişmiş teknolojik cihazları, beyaz eşyaları, televizyonları ile öne çıkan Vestel, smart TV tasarımı noktasındaki başarılarını da bu model ile beraber gözler önüne seriyor. Siz de 50 inçlik bu dev ekrana sahip akıllı televizyon ile yepyeni bir izleme deneyimi için Teknosa'da incelemelere başlayabilir, hemen alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Vestel 50U9600 50 İnç Televizyonu Neden Almalıyım?

Vestel 50U9600 sunduğu akıllı teknolojiler ile çok daha gelişmiş bir TV sahibi olmak isterseniz doğru seçim olabilir. 50 inç büyüklüğü ile evinizin salonuna çok yakışacak bu modeller 4K Ultra HD (3840 x 2160) çözünürlüğü ile nefes kesici netlikler vadediyor. Böylece filmleriniz, dizileriniz, oyunlarınız için yüksek kalite bir ekran çözünürlüğüne kavuşabilirsiniz. İnternet tarayıcısına sahip olan model, böylece dilediğiniz web sitesine de kolaylıkla bağlanabilmenize imkân tanıyor. Bununla beraber Vestel 50U9600 50 inç modellerinde Netflix, YouTube, HBBTV, Amazon Prime Video gibi uygulamalar, dizi - film platformları da bulunuyor. Böylelikle favori pek çok dijital platformunuza Vestel 50U9600 4K Smart TV kalitesi ile ulaşabilirsiniz. Yüksek ekran kalitesi ve dev ekranı ile adeta evinizin sineması haline gelebilecek model, ekran paylaşım özelliği ile de adından söz ettiriyor. Bu sayede PC, mobil cihaz ya da tabletinizi kolayca 50 inçlik bu dev ekrana yansıtabilirsiniz. Uyumlu cihazlar sayesinde kablosuz ekran paylaşımı yapabilir, böylece farklı cihazlarınızdaki içeriklerinizi de TV'nize aktarabilirsiniz. Vestel 50U9600 50 inç akıllı televizyonlar, Dolby Vision teknolojisi ile de donatılıyor. Dolby Vision sayesinde ekrandaki her sahne optimize edilmiş şekilde izleyiciye yansıtılıyor. Bu sayede sinema kalitesini de evinizdeki bu 50 inçlik televizyona taşıyabilirsiniz. Dahili Wi-Fi sayesinde kablosuz olarak internete bağlanabilen Vestel 50U9600 akıllı TV Vestel Smart Center uygulaması ile de sunduğu ayrıcalıkları hissettiriyor. Vestel Smart Center, Vestel Smart TV’lerle uyumlu bir tablet ve akıllı telefon uygulaması ve bu sayede fotoğraf, müzik, videolarınızı televizyondan mobil cihaza ya da mobil cihazdan televizyona aktarabilirsiniz. Tüm bunlar kullanıcı deneyimini yukarı taşıyan modeli satın almak için ikna edici özelliklerden yalnızca bazıları.

Nasıl Kullanırım?

Vestel 50U9600 50 inç akıllı televizyon, dahili Wi-Fi özelliğine sahip bir model. Bu sayede harici bir başka cihaza ihtiyaç duymaksızın televizyonunuzu kablosuz ağlara hızlıca bağlayabilir ve internette gezinebilirsiniz. Cihaz bağlantılar noktasında da oldukça zengin. 3 adet HDMI çıkışı sunan model, böylelikle ses ve görüntünün tek bağlantı üzerinden, sıkıştırmaya gerek olmadan aktarımını sağlıyor. Kulaklık çıkışı, otomatik kanal arama, 2 adet USB girişi de yine TV'yi özelleştirebileceğiniz bağlantı özellikleri arasında yer alıyor. Güç tasarruf modu da sunan modeli bu sayede daha az enerji sarfiyatı ile de kolayca kullanabilirsiniz. Ürünün boyutlarına bakıldığı zaman ise stand ile 711 mm yükseklik, 1119 mm genişlik ve 230 mm derinlik bulunuyor. Stand olmadan ise 648 mm yüksekliğe, 1119 mm genişliğe ve 66 mm derinliğe sahip. Ürünün kullanımında, montajında da bu bilgilere dikkat etmenizde ve kurulum yapılacak yeri önceden hazırlamanızda yarar var. Güvenli kullanım noktasında da ebeveynlerin beklentilerine yanıt veren modelde çocuk kilidi de bulunuyor. Bu sayede kısıtla için çocuk kilidini de devreye sokmak mümkün. Kompakt ve sade uzaktan kumanda ile de farklı pek çok ayarlamayı kolayca yapabilirsiniz. Çok daha fazlası için marka tarafından sunulan kullanım kılavuzundan da yararlanabilir, Vestel 50U9600 yorum ve geri bildirimleri ile de kullanıcıların deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

Vestel 50U9600 4K Smart TV Kimler İçin Uygun?

Vestel 50U9600 smart TV, evine yepyeni bir akıllı televizyon almak isteyen geniş bir kitleyi kendisine çekiyor. Özellikle de büyük boyutlara sahip bir akıllı televizyon almayı planlayanlar, markanın bu 50 inçlik modelini tercih edebiliyor. Kablolara ihtiyaç duymadan internete bağlanabilen bu modelde internet tarayıcısından Netflix gibi popüler dijital platformlara kadar pek çok uygulama ve özellik var. Böylece abonesi olduğunuz, aralıksız takip ettiğiniz pek çok platformu da bu dev ekranda takip etmeye devam edebilirsiniz. 20 W ses çıkış gücü ile de görüntü ve akıllı teknoloji özelliklerine ayak uyduran model, televizyonunu özelleştirerek kullanmak isteyenler için de gayet uygun. PC, mobil cihaz veya tabletinizi TV ekranına aktararak içeriklerinizi dev ekranda takip edebilirsiniz. 4 çekirdeklı 50U9600, çocuk kilidine sahip olması dolayısıyla ebeveynlerin de tercihi olabiliyor. Televizyon yayın akışına bağlı kalmadan, internet üzerinden dilediği içeriklere yüksek kalitede erişmek isteyenler için de Vestel 50U9600 nokta atışı bir seçim. 4K çözünürlüğü sayesinde kullanıcılarına yüksek görüntü kalitesini de sunmasını biliyor. Daha hızlı performans gösteren bir akıllı televizyon için de Vestel'in bu smart TV modelleri doğru seçim olabilir. 4 çekirdek işlemci ile donatılan bu modeller böylelikle 4 kata kadar daha hızlı bir performans gösterebiliyor. Tüm bu gelişmiş özellikleri ile sonuç olarak Vestel 50U9600 4K çözünürlüklü, hızlı bir akıllı TV almak isteyen geniş bir kesimin beklentileri ile örtüşüyor.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Modelin öne çıkan pek çok özelliği var ve bunlar kullanıcılara göre sıralamada yer değiştirebiliyor. Örnek vermek gerekirse; ekran yansıtma teknolojisi, farklı cihazlardaki içeriklerini dev ekrana taşımak isteyenler için öncelikli bir özellik. Bu sayede PC, mobil cihaz ya da tablet fark etmeksizin diğer cihazlarınızdaki içeriklerinizi ekrana yansıtabilirsiniz. Markanın kendi televizyonları için geliştirdiği Vestel Smart Center uygulaması da öne çıkıyor. Bu sayede televizyonunuzu akıllı telefon aracılığıyla da kolayca kontrol edebilirsiniz. Böylelikle etkileşimli bir TV modeli olarak da öne çıkıyor. MEMC teknolojisine sahip olması da modelin öne çıkan özellikleri arasında. "Hareket telafisi" gibi anlamlar ile Türkçeye geçen MEMC, hareketli görüntülerdeki bulanıklık ve bozulmaları engelleyebiliyor. Bu sayede kusursuz bir izleme deneyimi amaçlanıyor. Dilerseniz, çok daha fazla TV markası ve modeli için Televizyon sayfamızı ziyaret edebilir, daha gelişmiş bir izleme deneyimi için Monitör TV kategorimizdeki modelleri de inceleyebilirsiniz.


3D Uyumu Bluetooth Derinlik Çözünürlük (Ekran)
Hayır Evet 66 MM 3840x2160
Ethernet Lan Bağlantısı Genişlik Hdmı Port Sayısı Rms Dereceli Güç
Evet 1119 MM 3 10
Subwoofer Rms Gücü Ürün Rengi Wi-Fi Desteği Yükseklik
10 Siyah Evet 648 MM
TV Ekran Boyutu Ekran Parlaklığı Ekran Şekli Enerji Sınıfı
50 inç 350 Düz (Flat) G
Görüntüleme Teknolojisi Hd Türü İşletim Sistemi Yazılımı Smart Tv
LED Ultra HD (4K) QUI Evet
Usb 2.0 Bağlantı Noktası Sayısı Yerel Açı Oranı HDR Eşitleyici Bant Sayısı
2 16:9 Evet 5
İnternet Tv Yenileme Yanıt Süresi Yenileme Frekansı Ağırlık (Ayaksız)
Evet 10 60 Hz 9.9 KG
DLNA
Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Vestel 50U9600 50" 4K Smart TV
0.0
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.