Ütü Masası Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Ev yaşamının en önemli gereçlerinden biri olan ütü masaları, birinci sınıf üretimler yapan kaliteli markaların tasarımlarıyla Teknosa'da bir araya geliyor. Uzun yıllar arızalanmadan kullanabileceğiniz dayanıklı ürünler Gazella, Tefal gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerini içeriyor. Kullanıcısının boy oranına göre manuel olarak ayarlanabilen ürünler, ısıya dayanıklı kılıf bölümleriyle yanma kazalarına karşı da güçlendiriliyor. Paslanmaz materyallerden üretilen ayak ve iskelet bölümleri, ürünlerin uzun süreli kullanıma bağlı olarak kırılma gibi arızalar yaşatmasını da önlüyor. Ürünler arasında 10 yıla varan garanti süreleri olan modeller görebilir, boy ölçünüze tam uyan ütü masası modelleri ile konforlu bir şekilde ütü işlemi yapabilirsiniz.

Ütü Masası Çeşitleri

Ütü masası çeşitleri, ürünlerin boy ölçüsü, materyalleri gibi çeşitli konulara göre ayrılıyor. Mini boy ve maksi boy versiyonları bulunan ütü masaları, kullanım alanına uyumlu seçimler yapma fırsatı da sunuyor. Küçük alanlarda ütü yapmak durumunda olan kullanıcılar için mini, uzun giysileri kolayca ütülemek için ise maksi boy ürünler tasarlayan markalar, ütü masası ölçüleri konusunda kullanıcı deneyimini önemsiyor. Ütü işlemi sırasında yapılan üst baskılara karşı son derece dayanıklı olan ürünler, metal iskelet bölümlerinin üzerinde ve kılıf bölümlerinin hemen altında ısıya dayanıklı sünger dolgularla kaplanıyor. Bu dolgular sayesinde yüksek seviyede yapılan ısıl işlemler dahi ütü masasının hasar almasını önlüyor. Özellikle delikli bir yapıya sahip olan metal iskelet bölümleri, ısının buhar yoluyla devir daim olmasını sağlayarak ısıyı dağıtabiliyor. Ütü masası ölçüleri 120 cm uzunluk, 42 cm yüzey genişliği ve kapalı biçimde 8 cm kalınlık sunuyor. Genel olarak ölçüler bu rakamları gösterse de bazı modellerde ölçüler değişebiliyor.

ütü masası

Ütü Masası Bezi Modelleri

Ütü masası kılıfı satın almadan önce ürünlerin ölçülerini karşılaştırmak büyük önem taşıyor. Öncelikle ütü masanızın ölçülerini gözlemleyebilir, ardından satın alacağınız ürünün ölçülerini değerlendirebilirsiniz. Eğer ütü masanızın ölçülerini bilmiyorsanız, ürünün model numarasını alarak markanıza danışabilir, dilerseniz metre yardımıyla ölçebilirsiniz. Ölçüler konusunda emin olamıyorsanız, her ütü masasına uyum sağlayabilen, alt bölümü büzgülü olan kılıflardan edinebilirsiniz. Ürünler arasında ısıya dayanıklı özellikleri olan kılıflar da görebilirsiniz. Bu ürünleri tercih ederek ütü masası kılıfınızın yanmasını engelleyebilir, daha uzun ömürlü bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Ütü masası kılıfları, markaların tasarladığı modellere uyumlu olarak da üretilebiliyor. Tek bir modele uyumlu ütü masası kılıfları satın almanız gerekiyorsa ürünlerin model numarasını karşılaştırmanız önem taşıyor. Aksi durumda uyumsuzluk sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ütü masası kılıflarının yüksek dolgulu modellerini seçebilir, daha pürüzsüz bir ütü deneyimi yaşayabilirsiniz. Giysilerinizin ve ütülediğiniz her şeyin kusursuz bir pürüzsüzlük kazanmasını sağlayan kılıflarla zaman alan ütüleme işlemlerden kurtulabilirsiniz.

ütü masası bezi

Ütü Masası Fiyatları

Ütü masası fiyatları, ürünlerin markalarına ve üretim özelliklerine göre çeşitli oranlarda seyredebiliyor. Tefal ütü masası gibi çok sayıda fonksiyonu bulunan kullanışlı ütü masalarını kategori içerisinde görebilir, markanın seçkin özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Ütü masası fiyat seçenekleri arasından bütçeniz için en uygun olan fiyatları değerlendirebilir, ürünler arasında özellik karşılaştırmaları yapabilirsiniz. Yanmaz ütü tutacağı bulunan masaların, ayarlanabilir yükseklik özellikleri de bulunuyor. Bu sayede ürünler isteğe bağlı olarak çeşitli yükseklik ölçülerinde kullanılabilir. Ayarlanabilir yükseklik seviyesi, hem koltukta oturarak hem de ayakta konforlu bir şekilde yorulmadan ütü yapabilmenize yardımcı olur. Siz de dilediğiniz ütü masası modelini Teknosa'nın ayrıcalıklı fiyat seçenekleriyle hemen satın alabilir, rahat bir şekilde ütü işlemi yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Ütü masası örtüsü modellerine göz atabilir, ütü masanıza tam uyumlu olarak hazırlanan yeni kılıfınızla ürünü yeniden kullanıma hazırlayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.